В Съвета на Европа чакат да одобрим Истанбулската конвенция

Комисарят по правата на човека към СЕ Нийлс Мужниекс е изпратил писмо до председателя на НС Цвета Караянчева и ни призовава да приемем Истанбулската конвенция.

Обратно в новината

Коментари - В Съвета на Европа чакат да одобрим Истанбулската конвенция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми да си почака. Да си гледа оная работа и да не ни миски нас. Гадове мръсни.

Стига лъгахте бе, защо има там gender вместо sex...

Нали ратифицирането на тази конвенция уж беше доброволно.Какво говори този дебелак.По добре вместо да говори за насилието срещу жени и деца да вземе да обясни gender-технологията.Ние не сме съгласни да ни налагат развращаване на децата и как да ги възпитаваме. Имаме закони срещу насилието ,имаме и християнски ценности,които са много по смислени от измислиците на някои глупаци!!!!

не се сещам по времето на другаря живков да е имало стихотворения за тати, бяха все за мама, нашите курви, мрат като мухи, по гърция, италия и испания, при социализма имаше морал, а сега еврогеиски и американски ценности

Тоя цървул явно е под чехъл. С какво право таз мазна, плешива муцуна ще казва какво сме длъжни да правим. Някой на него да му определя кой да му бърка от зад- не. Ами да си затваря зурлата.

Не е баш по темата ама да си кажа. Като ходим до тоалетната след като сме пили бира, колегите от Европа надничат да ми видят топа. Аз пък вече не го крия а го размахвам. Нещо увредени ми се струват а са на по 25-30 години.

Има ли поне един евробюрократ който да не е еврогей

Той отбелязва, че на места са се утвърдили културни схващания за различната роля на мъжете и жените в обществото и семейството. Така за жените е предопределено да бъдат майки, да раждат и да стоят вкъщи край децата..... А така, сега вече ще раждат мъжете! И за това ще се подкрепят всички опити за забременяване на европейските мъже. И както е във вица за модерния Иванчо, който като му се похвалил съученик за инструмента на баща си му отговорил: ОХо! Нищо не е това, ти да го видиш на майка ми....

НЕ ВЕРЮ! ПРОТОИЕРЕЙ АНДРЕЙ ТКАЧЁВ И ДАНИЛА МЕДВЕДЕВ

...че не бърза за никъде. А дали е така, кой да ни каже?

И дявола започна с лъжа...г-да genders.

ДГД другаря нагляр. Тази боза няма да бъде ратифицирана.

Има решение на БЪЛГАРСКИЯ СВЕТИ СИНОД и натиск от Европейския съвет. А, сега да видим бетко ви БОЙКО какво ще реши???

Ма чекайте малко, нали нямаше натиск и лобита за таз педераска конвенция. К чакате тогава? Може и да я приеме, може и д а не я. Най-веротно не я щем...

Обръщение на Св. Синод относно процедурата по приемане и ратифициране в България на Истанбулската конвенция. 22 януари 2018 11:53, Българска Патриаршия (Има го в "Поглед инфо.) Защо Дир не го публикува позицията на Светия Синод относно ИК, а ни досажда с нахалството на разни еврогейци?

Тия и те се загрижиха за българските жени.Много български жени работят като бели робини в Европа.Общуват с децата си само по скайп с години.На никой от вас не му мигна окото, сега изведнъж се загрижихте. Да на българските жени не им е лесен живота.Не е лесен и на българските деца, старци и мъже.Всички сме в кюпа заедно, няма какво да ни делите с тъпите си конвенции.

В Дупница днес казаха ,че 150 шивачи не са им платили заплатите за два месеца,и миналата година също два месеца не са им платили.Защо ЕС не се загрижи за клетите шивачки да си получат заработените заплати.А искат децата

Един джендър е необходим за сваляне от власт на ГЕРБ.

Да не се окаже че на 60 години всички са си сменили пола и като жени и се пенсионират. :0

нека тоя пънк каже къде у евр,союза мъж е родил?!

Ами той ако се понапъне ще роди едно кафяво, ама не африканче, а л..но, същото като него.

...еиии това евро сбарканяците -сатанисти ...били голяма напаст бе ?!!...само трпане !!!...друго няма да помогне !!!...те са чумата на 21 век !!!

отредените стереотипни роли на мъжете и жените това казва всичко - няма да има вече стериотип жена мъж

А гости от Манафистан не чакат ли?

Заветите на Левски, който се е борил за равноправие и против дискриминацията, ни задължават да приемем Истанбулската конвенция!

Не цапай името и паметта на Левски, с третополовите си разсъждения!

Ами приемайте си я вие, ако искате и анално!

Някой има ли идея защо е този безпрецедентен натиск?... Кой е този пореден брюкселски третополов, който дава акъл, без да му е искан? Че ние си имаме Българска Православна Църква и Патриарх, който да съветва в трудни моменти народа ни кое е нравствено, а кое - безнравствено. И вече научихме неговото становище! Така че еврогейовете да замълчат завинаги - НЕ тяхното мнение е важно, а това на обществото и неговия морален компас - БПЦ ! НЕ на Истанбулската МЕРЗОСТ!

а аз си мислех че е важно да се даде далго маичество на жените, да има равностоини заплати, но като гледам еу представителите се интересуват само от насилие и тормоз, таи като те самите само това промоте-ват! само вижте какво се говори по новините и вестниците в цялото еу. чудно ми е кога ли наи-накрая ще се разпадне тази морално коромпирана 'секта' *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

1. неравенствата между мъжете и жените у нас е премахнато. Имаме съответен закон. Имаме министърки, директорки, шефка на парламента, кметица на столицата ... НЯМА НИКАКВО НЕРАВЕНСТВО.... 2. Същото важи и за нагласи за поведението на мъжете и жените, ... Мъжете могат да вземат майчинство и да гледат децата - ПО ЗАКОН! Ако мислите обаче да им позволите да раждат или да ги накарате - няма да стане, по обективни причини. 3. Що се отнася до предразсъдъците, основани на схващането за малоценността или превъзходството на един от двата пола..... няма такова! Двата пола за равноценни и по Конституция. 4. Що се отнася до ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ, имаме специален закон СРЕЩУ НЕГО. Това е! Явно трябва да се прилага повече и по-стриктно. ТОЧКА!

Storen

Някой знае ли каква е позицията на Борисов по отношение на джендърите? Всички по-известни политици в България се ангажираха със становище по въпроса само той се е покрил като мишка. Със снишаване и хитруване този път номера няма да мине. Нали беше голяма началник. Ще трябва открито да застане или на едната или на другата страна.

ОБЕЩА на еврогеювете България да приеме "конвенцията".

Storen

Какво е говорил пред европейските чиновници на затворени врати е едно, пред българската общественост не се е ангажирал с ясно становище и не е обяснил, защо е на това становище, както направиха всички останали политици. Ясно е че хитрува като безгръбначно. Да реже лентички, да се разхожда по чужбина и да се хвали, колко добре е свършил работата може, ама като трябва да заеме твърда мъжка позиция се е изпокрил. Как може някой да гласува за такъв човек? (не, не мисля че БСП са алтернативата).

Разправи ни той за подкупността на администрацията, на общинските власти. За грамадните злоупотребления с предприятията и обществените постройки. "С злато можеш купити и самог президента." В течение на тези разкази, които ме смутиха и ме накараха да се замисля, докторът ме гледаше под очилата си с една язвителна мефистофелска усмивка, като че искаше да ми каже: "Е, как си? Чуваш ли? Видя ли, че и в Америка е същото..." Ох, хич не ми сгряваше сърцето туй "и в Америка е същото"!... Неделя. След изобилната и извън пътя безвкусната закуска в хотела ние, без да се отбиваме в салоните, излязохме на Broadway,

Що ли са му викали "Щасливеца"?...

Хич не се косете, джендъри. не се хабете. Накрая идват комунистите и новият Народен съд.

Нали знаете вица, че няма случай муж да е родил, но в Турция опитите продължават... Е, сега към тези опити със страшна сила ще се присъедини и ЕС!!! :))

От литовски джендър-цигани-----акъл не щем!:)))))))

"...Всички държави са длъжни да предприемат необходимите мерки за промяна на обществените и културните нагласи за поведението на мъжете и жените..." "....на места са се утвърдили културни схващания за различната роля на мъжете и жените в обществото и семейството. Така за жените е предопределено да бъдат майки, да раждат..." Явно от ЕС вървят срещу природата... Досега в хилядолетната човешка история няма случай мъж да е родил, но от ЕС са решили да ни насилят... и първият мъж родилка да е българин! :)) Хвала на такива дебили!!!!

Днеска патриархът е взел отношение по сатанинската "конвенция". Изключително изказване - ясно, просто, добре изразено.

защо за европа е толква важно да приемем тази конвенция? имаме си закон са защита на жените. ако има пропуски в този закон парламента ни ще ги оправи.

Съветът вкъщи иска европейският такъв да се гръмне. А, и по една гроздова да пият преди това, белким им дойде акъла в кухите глави.

Патриотите, ако са Патриоти, трябва да напуснат Правителството, ако ГЕРБ приемат тоя ""Закон за арабските педерази"". А след това да застрелят крадливия Б. Боклуков Борисов.. В България си имаме закони за ВСИЧКО. Но арабите са решили да НАПАДАТ Европа и тоя път, вместо бежанци, да се представят за педерази и лесбиики. Другата измама е че са нарекли конвенцията си"" Насилие срещу жени'", вместо да и сложат Истинското име "Конвенция за арабски педерази".

"Призовавам Народното събрание да утвърди възможно най-скоро документа и да насърчи по-обективен разговор по тази тема, пише още Мужниекс. "- иначе казано:"ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ"(с извинения към четящите)

Фък ю европейско бюрократче !!

А тази конвенция защо не защитава мъжете, които биват денонощно тормозени от жени -деспоти ? Къде са защитени мъжете от златотърсачки, които щом надянат венчалния пръстен изведнъж се превръщат в демони, които изсмукват парите на мъжете, които даже не получават нищо в замяна ??!!

OmPoBeH

Да ме поправи някой, ако бъркам, но тези които си бият жените и децата, най-често са от "защитения вид" и като резултат от това нито могат да четат нито ще разберат, защо "вече е забранено" да си бията чааветата. Анадолската конвенция носи само това между редовете, другото вече си го имаме в конституцията и законите, но не помага. Ако трябва да се решава реален проблем с домашното насилие не е това нито начина, нито решението.

Чакайте , никаква конвенция няма да подпише България -Референдум ,Народа Български Да реши ! Чухте ли ДЖЕНДАРИ ! Иначе Правителството ще го изгоним с камъни и дървета !

Заедно с целия ви скапан ЕС!

''Конвенцията е насочена към предотвратяването на това насилие, към защита на жертвите и търсене на отговорност от виновниците. Този документ цели премахването на неравенствата между мъжете и жените'' Пълна тъпотия , с това ли ще решавате проблемите с конвенции и наказания , а не с домашно възпитание как да се отнасяме към жените. Да допуснем , че някой напердаши жена си , вие го вкарвате в затвора , а тя с двете деца остава сама. Какво ще направите , ще и вземете децата и ще ги настаните в социалното , защото тя естествено не може да се грижи за тях. Това естествено не е препоръчително отношение , а теоретично допуснато относно вашата ''загриженост'' за жените.

Още един пратеник на Сатаната. Нийлс Мужнийекс,латвиец,роден в САЩ. Защо тази гнус още не е ратифицирана в Латвия. Да си завре писмото едикъдеси.

И как ще гласуват нашите дебили ,патриотарите се обявиха против ,бсп също ,няколко от гербадсжиите са против ,и излиза ,че джендърската конвенция ще зависи отново от Доганя зорлем му набутват да решава важните вотове и му вдигат акциите ,сега бат Боце ще трябвя да ходи да прави метани в сараите.

Патриотите трябва да поставят въпроса към ГЕРБ ребром,особено след като имат подкрепата на обществото и становището на Българската православна църква. "Или оттегляте Конвенцията,или край на коалицията!"

"Всички държави са длъжни да предприемат необходимите мерки за промяна на обществените и културните нагласи за поведението на мъжете и женитe" Брей тоя ще ни казва какво е длъжна държавата, да не се смята за нашия цар?! Какво ще се приема като законодателство е суверенно право на всяка независима държава.

вече не е!

КЪДЕ Е КОНВЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА МЪЖЕТЕ ОТ ЖЕНСКИ ТОРМОЗ ???

Айде, бе гяури еврогейсkи! До кога ще чакам?