Две момчета на 13 и 14 г. убиха мъж във Варна

Две момчета - на 13 и 14 години, са убили по особено жесток начин 53-годишен бездомник във Варна, съобщиха от Окръжната прокуратура в града.

Обратно в новината

Коментари - Две момчета на 13 и 14 г. убиха мъж във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охаха сега ще има свежа плът за чукане в панделата

Портите на ада са отворени и адските изчадия ходят по земята! Точно такива са тези примати убили беззащитен Човек за удоволствие ! Нямат представа как ГНЕВЯТ БОГ И КАК БОЖИЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ СТИГНЕ ДО ТЯХ И ДО ЦЕЛИЯТ ИМ РОД! И ДО ТЕЗИ КОИТО СА СНИМАЛИ СЪЩО!Въпреки че тези нечовеци не вярват в НЕГО! "...ИМА ВРЕМЕ ЗА СЪБИРАНЕ НА КАМЪНИ И ЗА ХВЪРЛЯНЕ НА КАМЪНИ...."

Като сте толкова набожен, коментирайте защо църквата не се изказва по тези въпроси. Защо мълчи, когато жени са оплождани на 10 години и раждат деца, които се отглеждат като орки. Защо църквата позволява това? Иначе е много компетентна за документ засягащ точно тези проблеми???

Сега ми се иска вместо кола да имам танк.

С риск да ми сложите минусите. След като пратихте децата си в чужбина, какво очаквате да остане в БГ? Отговорете си честно. Защо се изненадвате, нима незнаете, че ще става по-зле? Просто спрете да се възмущавате и да се вайкате, всичко си е реда на нещата.

ще ти сложим минусите ище продължим да се възмущаваме. когато невинно и безпомощно човешко същество е убито по зверски начин от гнусни и агресивни примати ще се възмущаваме, защото сме хора! ясно ли е? и няма нужда от псевдо-обществени дрънканици, говорим за обикновена човещина!!!

Напълно ви подкрепям и ви слагам плюс. Една огромна дебилна маса българи пратиха от чисто егоистични съображения децата си в чужбина, като лишиха държавата ни от работещи, знаещи и можещи млади хора - двигател за простперитета на България. Въпросните дебини родители лишиха и самите себе си от синовна опора на стари години - мнозина сега мизерстват и оскотяват в самота и без подкрепа. На този фон естествено, че ще се вихрят ман.галите, оставени безнаказани с десетилетия от властимащите, респ. - от закона.

"Момчета"??? Така ли обозначаваме убийците?? Не е ли редно статията да е озаглавена "Малолетни престъпници от циганския етнос убиха по особено жесток и садистичен начин беззащитен възрастен човек" ??... Дирът е подразделение на антиБХК и рупор на либерал-фашизма, което твърдя от години. И ето - най-накрая това стана ясно на цялата му читателска аудитория.

...та какво казахте за задължителната казарма? Гърч трябва...расте поколение от гейчета със телефончета...геймърчета - батмани! В калта 1 година да се научат на ред и дисциплина.

тъмно-зелената смрад се стеле все повече и все по-тежко над страната ни!!! но е важно да сме толерантни и политкоректни към зверовете, жертвите вълци ги яли. "момчета", "момченца", "ученици", "дечица"...вместо истинските думи-дегенерати, социопати, завършени изроди...НЕПОПРАВИМИ убийци по рождение!!! Бог да прости убития Човек. ...направи ми впечатление, че след първия побой на изродите ("децата") дори не е потърсил помощта на полицията...

Когато женските от този вид родят на 11, казват,че това е нормално за вида им, но гогато мъжките извършат престъпление на 13-14 - деца били! Последно - този вид до колко години са деца и на колко години са вече възрастни?

Ами конвенцията и за това би помогнала, има клауза която би засегнала точно ромската ранна раждаемост и би помагала на деца било то и ромчета да избегнат отвратителната среда в която жевеят. Което от своя страна би намалило отглеждането на такива зверове. Но разбира се това е документ от дявола и всички откачихте против него. Ами тогава свиквайте с подобни новини.

мале какви изродии това са деца

Мангетата - на електрическия стол !

Защо не пише в новината, че са циганчета? Това обяснява всичко и коментарите са излишни.

слави трифонизацията е повсеместна в Чалгария

рТова означава, че всеки един от съучастниците наред с това, че е съзнал общественоопасния характер на деянието, предвижда настъпването на общественоопасните последици, иска или се съгласява с тяхното настъпване, съзнава че и друго лице или други лица действат с умисъл за причиняване на същите общественоопасни последици.

Сега ако им се размине, че са малки какво ли ще направят след някоя година .

Две деца са станали оръдие на дявола...това е много страшно и жалко.

Аз не виждам проблем.Просто още една проява на неолибералната държава.Както се казва: "по-малко държава ,по-малко ограничения,парите следват ученика ,обществото и обществените организации /платени/ ще формират ,съзнанието и възпитанието на всички в посока на демократичния ,неолиберализъм"

ако не се избием по пътищата, ако не ни уморят някои некомпетентни лекари,ако не ни изтровят производители,ако не се изядем помежду си,то тогава ще ни изтрепят малки дрогирани пешлигарчета.жалко за нас,много жалко

няма значение етноса нали имат евро-пеиски-геиски пааааашааааааааапорти ...........две момчета ало дира не се правете на кухи дупки в стената ??? вие добре ли сте това са долнопробни маиченски пичи изроди ........наричаитеги убиците ?????? ..........тука с колегите като ви запукаме ще ви кажем какви момчета са или вие сте били идиоти ???????

От "спортното" училище са нали

абсолютно всички имат еднаква вина и фотографа и зяпача.

със закон да се задължат крими инфото да съдържа данни за етнос, така ще имаме правилни данни за престъпността по етноси, това ще ни даде правилна преценка за адекватността на правителството, когато гласуваме да знаем кого крепим.

Лошото е, че държавата ни се продаде и нарича всички с еднакви имена. А, знайно е, че когато наречеш престъплението с истинското му име, то само тогава можеш да се бориш с причините!

Две биели, едно снимало, друго гледало сеир, мила ромска картинка.

Да носят отговорност били малки ... били деца! А да убият - жестоко, с умисъл и даже за удоволствие - не са малки? Нещо сбъркано има! Май има нужда от промени и засилване на репресиите, че нещо се разпищолиха! И онези, двамата, дето били без вина - те само гледали и снимали! Ами да погледат и в затвора как е положението (може и да поснимат, няма проблем)!

Малките лайнарчета заслужават ТВУ до навършване на пълнолетие и след това затвор поне 10г. докато им се разреши някакво евентуално обжалване. А аз лично искам да превъзпитам татковците им така както аз си знам.

Ако е до заслужаване, заслужават смъртни присъди. Око за око, зъб за зъб. След време ще четем за тях като Х.М. с 35 условни присъди за .....и тн. 25 години разпад на България :(

Ама как? Те са толкова добри деца...

отново цигани! докога...?

докато ги има, как до кога

Бързо, веднага да ги пратят в газовите камери! Тези уродчета няма да бъдат обществено полезни, ами обществено опасни.

Тези деца са видяли заплахата на улицата от един напълно безобиден и беден човек.Мозъчетата им са още малки на тях какво може да им се случи ако те останат по-някаква причина самички на тази възраст на тази улица.Така стана за съжаление в България.

не са видели заплаха, а развлечение, снимали са как го убиват за кеф...да си го пускат после като домашно видео

тука се стимулират антибалгарските гаври ,патриотич.изказваня се блокират --хубавата новина е че тва че се очаква затваряне за антибг пропаганда на саитове а тоя е такав штом не блокира подобни нещта тука

От малки ни захранват с патриотизъм към този долен народ и порнографската му държава. Като си малък и глупав - лъжеш се. Но порастваш, поумняваш, и започваш да виждаш, че всичко е било лъжи и фалш. Как може нормален и интелигентен човек да изпитва патриотизъм към подобна държава и населяващият я народ??? Това държава ли е, това народ ли е? Не народ, а... поетът ви го е казал. Срам ме е, че съм българин и не искам да имама нищо общо с този долнопробен народ. И не ме пързаляйте с "рози, кисело мляко, хубави жени и троянска сливова". Нито със "славна история", "бляскави победи" и "как сме поставяли империи на колене" и там подобни патриотарски напъни в стил "булгaар, булгааааааар".

пиши пиши, кефиш ме бате кат защитаваш турските циганета -даваи още матерял за прокуратурата

"ШТОМ" Да си чувал за уквата "Щ", тъп неграмотник?

Дам, тука има някакъв платен трол, дето от часове само ръси глупости. Явно му плащат, на количество вместо качество, защото е пълен некадърник и не може да измисли нищо оригинално, ами само копи пейства разни готови коментарчета, дето съм ги виждал 1:1 и под други статии. Даже явно си го ядосал, защото и на теб ти е отговорил, отново с напълно несвързан пейснат коментар.

Какъв патриот си, щом не можеш да напишеш едно изречение на български без правописни грешки? Боклук, не патриот ... от ония 80% явно!

Според новия закон ,тия двамата ще бъдат наказани с разговори с психолог и подкрепа от ДАЗД!

Синчета на местният гербо-партиен секретар.

Според новия НПО закон непълнолетните убийци,изнасилвачи и грабители на възрастни хора ще се разхождат на свобода за да може обществото да ги превъзпита с добро ,подкрепа и разговори!

Варненските турци- тимаджиите трябва да бъдат убивани. Тия са Предатели... Убили са бедния българин.

Защо трябва да има съд при положение, че всичко е ясно ??? Защо не обесят тези изродчета на някой варненски стадион ... желателно с главите надолу, за да се мъчат по-дълго ??? Каква е тази нелепа игра на "право"съдие, толерантност и съпричастие ??? Нашето общество има нужда от някой като Сталин или Хитлер, който с желязна ръка да въдвори РЕД ... стига мизерия, беззаконие и безхаберие, стига демокрация !

ампанията, която се организира от Национална мрежа за децата, настоява още за отмяна на Закона за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, действащ от 1958 г., закриване на поправителните интернати и въвеждане на съвременни и ефективни мерки за работа с децата извършители. ЧЕРНО НА БЯЛО,РЕАЛНИ НАКАЗАНИЯ-НИКАКВИ! Другата цел на кампанията е създаване на разбиране в обществото, че проблемните деца са деца в риск и най-често постъпките им са вик за помощ, тъй като те са били жертви на насилие, тормоз, неглижиране, живот в крайна бедност.,, АВТОРИ НА НОВИЯ ЗАКОН,СЪЩИТЕ КАТО ЗА ТРЕТИЯ ПОЛ-БХК,НПО,ДСБ,ДА БЪЛГАРИЯ,ЛБГТ,КАПИТАЛ,ДНЕВНИК,НОВА ТВ,БТВ!

Най-доброто място в света да си убиец е в България. На 13 си извън закона, докато в повечето страни е 12. В плюс, убийците лежат по някоя друга година в затвора. Страх ги било да подсписват конвецията заради социалния пол, а убийци взимат смешни присъди. Погнуса и гади ми се!

и защо тука крият ромско-турскя им произход други медии ги разкриха

докога ша тарпим турско циганските зверства

"снимал и наблюдавал" са съучастие. Вина имат и родителите.

дават ги 2 турски циганета са били еи тва е истината-други гурналя сапо точни и са разкопали на място

1.,,Национална кампания за по човечно детско правосъдие,,прокарва се тихомълком покрай масовата истерия с третия пол- приоритети-Премахване на ЗБППМН като морално остарял,закриване и на последните останали 4 ТВУ в страната ,, 2.мерки за убийства ,обири и грабежи от непълнолетни- седенки и разговори с психолог и социални работници Реални наказателни мерки- сатанизирани! 3.Автори на промяната- същите като за третия пол_ ДСБ,Да,България Нова телевизия ,БТВ,Капитал ,Дневник,Клуб З,ЛБТ,Зелени и прочие НПО соросови проститутки! 4/ В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ ЗА УБИЙСТВО ПО НОВИТЕ ТЕХНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ЗАКОНА НЕПЪЛОЛЕТНИТЕ УБИЙЦИ ЩЕ СЕ НАКАЗВАТ САМО С РАЗГОВОРИ С ПСИХОЛОГ И ОТ САМО АКО УБИЕЦА ПРОВИ ЖЕЛАНИЕ ЗА СЕДЯНКА НА РАЗДУМКА И ПЕСЕН ! ТОЛКОЗ ,ЗАСПАЛ НАРОДЕ!

До глистът, дето е оспамил коментарите с несвързаните си къления по целия български народ - Като пишеш под различни никове, си мислиш, че не си личи, че коментарите идват от едно и също място ли? Очевидно имаш тежки душевни проблеми и комплекси за малоценност, защото и преди съм виждал да пишеш подобни шизофренични ла*на под други новини, но ще е по-добре да канализираш импотентния си гняв в по-продуктивни потоци.

отворете Белене .. държавата загива .. хайде стига толерантност ... били малки били деца .. това не са деца това са повредени индивиди нямат нищо човешко в тях . вместо да го нахранят завалията те го убиват .. лоши бяха комунистите че ни учиха да помагаме на по старите от нас .. но знайте иде и нашия ред !!!!!

добри деца, как хубаво са ги възпитали добрите им родители?

1.,,Национална кампания за по човечно детско правосъдие,,прокарва се тихомълком покрай масовата истерия с третия пол- приоритети-Премахване на ЗБППМН като морално остарял,закриване и на последните останали 4 ТВУ в страната ,, 2.мерки за убийства ,обири и грабежи от непълнолетни- седенки и разговори с психолог и социални работници Реални наказателни мерки- сатанизирани! 3.Автори на промяната- същите като за третия пол_ ДСБ,Да,България Нова телевизия ,БТВ,Капитал ,Дневник,Клуб З,ЛБТ,Зелени и прочие НПО соросови проститутки! ч В КОНКРЕТНИЯ СЛУЧАЙ ЗА УБИЙСТВО ПО НОВИТЕ ТЕХНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ЗАКОНА СЕ УБИЙЦИТЕ СЕ НАКАЗВАТ С РАЗГОВОРИ С ПСИХОЛОГ ! ТОЛКОЗ ,ЗАСПАЛ НАРОДЕ!

Ако има нещо жалко в тази държава, това са малцината достойни и себеотдадени хора, които не ги интересува само личното благо. Това са една особена категория хора, които в тази селяндурска държава са единици и биват гледани като наивници и глупаци. Хора, които слагат себе си в ъгъла, а идеята за общо благо в центъра. Хора, чиито сърце и душа са в гърдите, а не в дебелото черво.

Което върши работа при хората, не върши при говедата. Взехме разни неща от Запада, опитахме се да ги приложим у нас, но просто не отчетохме факта, че нашият народ не е нормален. Българите сме криви хора, егоистични, мързеливи, нискокултурни, вечно гледат да правят напук. Това, което при нормалните народи върши добра работа, просто няма начин да се получи в България.

На момчетата по30 години, а на майките и бащите им по 15 години.

важното е че Цвъко Цървула с Веско Маринов пее ( и то така че ти се повръща) "Аз знам , Българйо , аз знам, че няма втора като теб"...пък вие сте седнали сега да издребнявате....