Имало 9 препоръки на ДАНС срещу пробив в митниците

Не ни убедиха, че пропуските в системата БАЦИС са отстранени. Възможно е да са изтрити от системата камиони с внесено гориво и да не са платени ациз и ДДС.

Обратно в новината

Коментари - Имало 9 препоръки на ДАНС срещу пробив в митниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винету, Цвоко и Горанов забъркаха кекс и всичко е точно т.е.забогатяха.

Четете бре, хора. То си е написано БАЦИС. Системата работи за Баце,какъв ремонт искате.

ГЕРБ да НЕ СЕ ОСЛУШВАТ а НЕЗАБАВНО ДА ИЗХВЪРЛЯТ всички началници от Агенция Митници и да изчистят осраните "двори" , иначе ще ГУБЯТ ЕЛЕКТОРАТ!!! Тези ДАЛАВЕРИ са истини и МНОГО ХОРА ГО ЗНАЯТ, така че без ПРОЧИСТВАНЕ И започване на ЧИСТО...ще става все ОМЕРЗИТЕЛНО!!! ВЪН на тоя Костов, ВЪН на тая РОЗАЛИЯ , те са главните ДАЛАВЕРАДЖИИ, ... СЪД И ПРИСЪДИ за тях и плеядата мошенници около тях!!!

изпълнителя бе цветлинчо,но поръчителят вероятно вече е платил капарото за имота.

От години отговорен държавен софтуер се възлага на външни изпълнители. В системата на МВР имаше Институт по компютърни технологии, където се проектираха и програмираха информационни системи, като имаше пълна отговорност и контрол. "Неизвестно" защо, няКОЙ закри Института ???

Хем всичко било наред, хем имало 9 препоръки на ДАНС, пък и Боко дал устна заповед! Не само крадливи, но и лъжливи!

Гледах изслушването и се отъркалях се в смях! Големите търговци подали сигнал до прокуратурата-влизат танкери и тирове и се трият системата.Цацаров възложил на данс,те написали препоръки на митниците и онези казали - ще се оправим.А,бе лявчовци аз не съм IT специалист,но след като няма архивирани в реално време данни за вноса и износа е ясно,че системата е прекрасна и нещата вървят.Горивата и цигарите да не ги вкарват с раници.Наивници!

ti se turkaliash ot smiah,che ti se razmina za smsite na KTB samo s podpiska,shti ebem pichkata majchina i govedoto! A imat li pteporuki laynarite ot dans koga shte bude falirana sledvashtata banka?

Еми щом всеки митничар има къща за гости и поне по една бензиностанция, за какво говорим??????

Електронна обработка на данните е подупечно на Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) Влизаме в сайта на DG TAXUD и откриваме, че адреса му е: БЕЛГИЯ - БРЮКСЕЛ Rue Joseph II 79 1000 Bruxelles НА ТОЗИ АДРЕС И ТЕЛЕФОН /Tel: +32 229-91111/ СА РАЗПОЛОЖЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ СВЪРЗАНИ НЕ САМО С УПРАВЛЯВАНЕ НА СРЕДСТВА СЪБИРАНИ ОТ МИТНИЦИТЕ , но и такива свързани с ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКЦИИ "БЮДЖЕТ" , "ОКОЛНА СРЕДА", "ПРАВЕН", "МОРСКО ДЕЛО" Оказва се , че вместо в БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ , митата и акцизите постъпват в ЕС и ВМЕСТО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД хранят ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ . НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА КОЛОНИАЛНО РОБСТВО!! НЯКОЙ ДА ИМА ДА КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ?!

Грешиш! Акциза е за нашият бюджет. Само митата са в общата европейска каса.

Ако тези огромни пропуски бяха констатирани държава от западна Европа правителството и моментално щеше да си подаде оставката.В България наглостта и корупцията се толерират не от кой да е,а от властимащите.Пробив в икономическата и националната сигурност и ... "всичко е точно"!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Я, ДАНС и препоръки ли раздава, може ли и аз да дам препоръки на ДАНС - ако може да разследва бивш свой зам. директор от НСС, чийто син работи в Митници, да провери диплома на сина от ВТУ, а дъщерята в Гранична полиция - и нейната диплома също - та за Борислав Рангелов иде реч. Много поздрави на КГБ.

Изпратиха Георги Костов в митниците ,а той въобще не беше корумпиран. Сега да си берат плодовете... А ,взе си и ортаците с него като Бучински...

Абе какво се чудите. Не виждате ли на кой е тази система - на Бацето е (БАЦИС). Кого да обслужва? Е, и малко Марешки.

в митници, нап, кои бяха назначавани. деца на номенклатурата, а кои са в номенклатурата-от ляво и от дясно. бащите им в системата, в дс, децата им задочно завършиха висше в х-во икономика, жена му в един съседен по-малък смесен регион град купи диплома от бкп, директора, и сега е касиер в банка, свекърва учител, роднина на танас, зет на караянчева, от нап и като дойде тя на власт веднага в митницата и сега бащата се хвали, моят син е ок, много добре е в митницата, пари при пари, а баща му от селтик, от селата, нхххлово, старобългарин, мама тракийка, ... птици продава на пазара, мързеливи деца, добре, че родителите им, и не пишете глупости за млади, завършили не задочно , а редовно обучение, не вече и завинаги извън бг, много нечистоплътност се е събрала в тази измъчена родина не наша, мащеха, гнили ябълки, и не се сърдете, когато някой ви каже истината, че 80% и за чеп зеле не ставате, Живейте си в своят измислен свят, и когато ви пише народа 1:1 и веднага мъст, диктатура му викам, няма демокрация независимо кой е на власт, като отидат там се самозабравят откъде са тръгнали, голи бяха като църковни мишки, мързеливи родителите им

То ГРОБАРИТЕ с какви пари печелеха / извинете купуваха / изборите през последните години. Демокрацията е скъпо удоволствие поне според разбиранията на Тиквата. Да попитам с какви средства построи "скромната къщурка" г-н Горанов може би с заплатата на МФ. По мое скромно мнение това които излиза на повърхността е доста скромно под 5% от цялата истина за безумията и кражбата на ГЕРБ

са изпълнени,другари! Така,че...имало едно време...

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

отчитане на дейност

Само не разбирам, ако ще триеш цистерна с гориво, за какво изобщо ще я вкарваш в системата?

Едни я вкарват, защото им е задължение, а други я трият, защото им се плаща.

Бесни Съветски Проститутки

Големи Европейски Разбойници и Бандити

заглавието казва много"БСП:След митниците проблем ще има и в нап" значи бсп създава проблемите щом прогнозира

май най големия проблем на бсп е това че скоро ще станат 10 години без власт ми касичките изтъняват и няма папо

Щом това е принципът , а кажи сега ГЕРБ какво са направили щом 10 години я папат властта и чрез нея.

НАП нема да го барате , он е на Цецо , тъста и тъщата за специални операции с апартаменти.

"След като планината се напъна и роди мишка, сега ще видите какви още разкрития ще ви кажем, а за доказателства ще почакате!" Ми, естествено, че има проблеми в НАП, НЗОК, Митници и къде ли не! То затова сме България. Която БСП управлява не мога да преброя колко пъти и от успешно, та по-успешно. То затова ще трябват още 30 години да пооправим успехите ви.

Принципът трябва да е ротационен - като се напънеш и изакаш слонско , трябва да си ходиш.ГЕРБ достатъчно се насраха.

Поне ГЕРБ още не са фалирали държавата,както това направи БСП няколко пъти още преди 1989 г-,а след това само един пример-1997г.

Само да кажете ГЕРБ с какво са се насрали?? Аз в друга държава ли живея? Защо като са се насрали хората ги избират трети път?? Айде моля ви се малко по-обектовно!!!