Ще влезем ли в Балкански Бенелюкс?

Говорител на Европейската комисия се обзаложи, че много скоро ще има Бенелюкс* на Балканите.

Обратно в новината

Коментари - Ще влезем ли в Балкански Бенелюкс? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един подобен съюз като БЕНЕЛУКС , а не да се краде вече съществуващото име на трите западно европейски държави и това е САМО ЕДИН приятелски СЪЮЗ.

на баир лозе.

Ще се нарече: Федеративни Обединени Балкани

За 100000-ен път повтарям:БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!!САМО ТАКАВА СЪВКУПНОСТ ОТ ХРИСТИЯНСКИ ДЪРЖАВИ МОЖЕ ДА ПРОТИВОСТОИ НА МЮСУЛМАНСКИТЕ НАШЕСТВИЯ, КАКТО И ДА РЕСПЕКТИРА ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИТЕ И АМЕРИКАНСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ!

И как ще се нарича балканският Бенелюкс? Румбългър? Максърбъл? Или може би: Румгърбълсър (с ударение върху "гър")??

Румгълбърсър звучи добре :) Нека си трошат езика душманите

"мак" предварително разделен ли е?

Банкянския ТЪПАК и ГАДИНА МРЪСНА докато води държавата все ще се подиграват със нас.

лукс-а си е лукс, за симетрия тук ще е балкано-мизерия ..

Разберете се по-напред: вече няма да сме Швейцария на Балканите, а ще бъдем Балкански Бенелюкс?

Сега последно какво остана - делим Македония или правим Бенелюкс? Или се преварваме кой да бъде Швейцария на Балканите ?

на "български" понятието Бенелюкс ще звучи като БЪГЪРУМ!!! Е сега " Я ВТАСАХМЕ" !!!

БЪЛГЪРРУМ - "Булгар" - отзад с френско "р" - ум. Божкеее!

Никога български мутри няма да получат пълен достъп до европейските информационни системи.Забравете!Нашите мутри много взеха да си вярват напоследък, политици, генерали, министри, дипломати даже.Напие ли се въшката с кръв, излиза на челото.Добре ама лъжете само себе си.Европейците ги е гнус да ви гледат, камо ли да ви гласуват някакво доверие или да ви приемат за партньори.

Значи да вземат от мутрите пари за Еврозоната може, ама да дадат достъп на мутрите до европейските информационни системи не може.

Европейците са практични хора, и от мутрите ще извлекат някаква полза за себе си.Но... дотам.

Ееее да де , след като се утвърдихме като,,швейцария ,,на балканите,колко му е да превърнем Балканите в ,,бенеЛУКс,,!!...Такъв опит,традиции,елит и лидери имаме, че направо ще я сгазим европата и ТЕ ще чакат на опашката да влязат!!!Да видят с кого се бъзикат-корупция,бедност,съдебна система,контрабанда,олигархия,ПОДСКАЗВАЩИ скандали НАВРЕМЕ,банкова стабилност,---айди де....

Това западните страни, сащ и русия никога няма да го допуснат. Ще запалят нова световна война, но това няма да стане.

а аз па ше пратя #вроаптaа на дъното на океана! да я ръфат рибите! вън#европaта от балканите! да живее балканската федерация с руския за официален език!

Относно какво ни спира - дори да е вярно написаното, а безспорно не е ,няма нищо общо с правилата за присъединяване към шенген Неспазване на правила, води до неспазване от други - пр. Спазване квоти прием мигранти

Това са държавите от БАБС (първите букви на столиците им) естествено включена е и Сърбия!

Затова ли натискат да влязат Сърбия, Черна гора и Косово?!? за да може те, ние и ръмъния да бъдем Балк.Бенелюкс. Отделно ще има Вишеградска четворка и Първа лига. ДЕМЕК, ЕВРОПА НА ТРИ СКОРОСТИ! Е, браво. това вече не е разпад на ЕС. хахахахаа

Първото изречение от статията противоречи на последното. Кое е вярно?

- Говорител на ЕК се обзаложи, че много скоро ще има Бенелюкс на Балканите. - Дълги години не стигнаха за това, едва ли 6-те месеца ще сложат началото на Балкански Бенелюкс.

"Известно е, че това са опасенията от корупция в различни форми и липсата на върховенство на закона. Това прави възможен износът на престъпници през отворените граници." И ето ви един пример: Шведски туристи вече знаят, че могат безнаказано да ходят на почивка в България, където да се напият като казаци, да бият и ритат беззащитни камериерки до смърт и после да ги пуснат под гаранция.

Премиерът пък признал липсата на съдебна реформа, но поискал добронамерена експертна помощ от Германия. Липсва съдебна система.За каква реформа и на какво говори премиера.

Бочко ни титолова као Люксембург на балканите, нищо че сме на първо място по мизерия и смъртност в света.

Далеч пред рашняците сме по качество на живот, по демократични свободи, свобода на пътуване, за което интелигентните и образовани Руснаци благородни ни завиждат, а рашистките мутри влизат в забранителни списъци и псуват като пияни казаци.

Леко си се изпуснал! На първо място в света не сме! На първо място в развития свят може и да сме но има хилади пъти по-мизерни места и с по-висока смъртност! Не се изхвърляй така! Доста неграмотно!

България трябва да предложи като председател на ЕС веднага да се отнеме правото на глас на Холандия и ако трябва и на крадливата Германия.

И когато към този Балкански Бенелюкс се присъедини Турция, както Боко настоява, това си е връщане на Османската Империя. За това ли се бори Боко? Когато се даде власт на неграмотен некадърник, страшни простотии може да направи. Кога ще се въведе длъжностна характеристика за премиер и министри и да има определени изисквания.

Бай Джеднър е безподобно лапацало, което не знае за какво се бори, за мислене ни става въпрос, той е скаран с това.

от стремежа на българите да са всичко което вече съществува. Редакторът дали знае какво е БЕ Не Лукс? Лелееееееее! Това са първите срички на държавите в този съюз: Белгия, Ниедерландия и Люксембург. Е и коя е Българията от тях? Невежество! Значи, е с други букви!

на ударен. Става въпрос за философията в отношенията на група държави, въведена преди създаването на ЕС и впоследствие залегнала в т.н. "европейска ценностна система"

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Не,скоро няма да влизаме никъде другаде,освен в черните статистики. България се управлява,политически,финансово и икономически от мутри. Има една триглава,пеликанска,корпулентна коалиция от трима души.Те са ядрото на престъпността,корупцията и пошлостта.С тези люде-вход строго забранен.Останалото са празни речи,приказки,лъжи и инсинуации.

Какво значи Бенелюкс? Аман от чуждици. Няма ли българска дума.Откакто започна тая перестройка все ни налагат чужди думи,след 1989 година.

Казва се Бенелюкс-Белгия, Нидерландия и Люксембург. Майко мила!

Не е ли по правилно вместо Бенелюкс да се казва Федерация или даже СЪЮЗ.

си е чисто българска дума, а?

Sm3hurk0

Ще го излъжат БХ и ще си чакаме.....до следващо причастие.

Ами ония главочи в Бенелюкс достатъчно ни лъгаха 10 години. Нормално е на всички държави на балканите да се премахнат КПП-тата.

Затова пък, с Албания в Шенген, ще са си като ин и ян.

Мен не ме вълнува тоя Шенген. Нито имам работа по чужбина, нито ми се струва болка за умиране това, че при преминаване от една държава в друга, се чака 15-20 мин.

БАНКЯЛЮКС

Проблема е ако ти изчезнат документите. Жителите на USA нямат този проблем в във всички щати. Китайците също нямат проблем в цялата китайска земя. Тия в Шенген също си крачат в цяла Европа без проблем. По време на Турската империя е нямало КПП-та от Диарбекир до Виена. КПП-тата по границите ги въвеждат след Първата световна и ние го приамаме за нормално. Всъщност изобщо не е нормално.

предпочитам бенелюкса да е България,Сърбия,Хърватия заедно срещу турция и гърция

Сталин и Гошо Тарабата не можаха да я направят Балканската федерация, ама евро-геьовете посредством тъпия мутрафон ще я направят. И тогава, дупе да ни е яко. Защото видяхме как свършват изкуствено създадени държави, като СССР и Югославия!

ша та бия,ша та бия цинцарке,що не ми даваш паламарка

Балкански Бенелюкс или Балкански Бангладеш?

Бойко когато те хвали грък пази се-Пази се от данайците дори когато ти носят подарък гласи една мъдрост.А какво прави този еврочиновник с едната си ръкакъм рамото на Борисов пак ще има потупвания ли този път за какво какво ще ни вземат пак или ние ща даваме?