Борислав Цеков: Нагли са от ”Денят започва с култура”

Юристът Борислав Цеков поиска извинение от екипът на "Денят започва с култура" и заяви на фейсбук страница си, наглостта няма край.

Обратно в новината

Коментари - Борислав Цеков: Нагли са от ”Денят започва с култура” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човек не трябва да преяжда, особено с "култура", защото се получава обратният ефект. Който впрочем е видим навсякъде около нас.

Кошлука и тоя мазен индивид на снимката бяха при Барека, при Мустака, сега си при Дебелака.... Утре друг господар ще си намерят.... Важното е да ги храни няКОЙ!

Дебелаците овладяха всички медии, в ход е опраскването на последните мохикани, които не пеят дитирамби за дебелашката стабилност и просперитет.

прави малограмотния малоумник Кошлукофф на обществената ясла БНТ

Гнусничък е този Цеков. Денят започва с култура е едно от смислените предавания у нас. Там става дума наистина за един широк културен компас , не само за "яката дупара " , Шушана.

Какъв юрист е тоя!Юрист,нарушил закона с лъжа и измама!И сега лъже,май пак ще го съдят-за разпространяване на лъжи,провокации и подстрекаване към омраза!Човек на "Блиц",човек на КОЙ е този!Е-е,честит ви Волгин в предаването тази вечер!Това е организирана акция за избърсване на нас...ни задници!Не напразно Кошлуков е ИЗПРАТЕН в БНТ!Потънали са до гуша,сега бършат,защото"дебилите" вече не мълчим!

разбрах защо тиквеняка Кошлуков е изпратен в БНТ

А за прозрачната тенденциозност на "История БГ" да говорим ли ?

Стига с тоя комунизъм, капитализъм... България и българският народ, колкото се снишава и с тия ваши удари, мре като муха народа. Малко милост. Идеални хора няма. Виж бюрокрацията е голяма в булгаристан, но те гонят по политически, а си бил цял живот безпартиен навремето, а и за винаги, от 2000 до ден днешен, не само в БНТ, но навсякъде е така. Работим, виждаме, като им омръзне на някой работодател и веднага... Те си го казват. Искаш ли да ти уредя например мъжа. Гори едикойси и на негово место слага съпруга ми, пример даваме. И след някой и друг ден се яви друг господин или другар и съпруга и той на бунището. Престанете, то от желязо, от камък да си не би човек издържал на тези нечовешки .....Инвестиции, не турски, а немски, френски, италиански, нищо против турците, но те пари не дават, в сивата икономика са, или дават на ръка много малко, докато западняците не се стискат , а дават, а и икономически са много добре германците(немците... ИНВЕСТИЦИИ, а на село, герб всички от селата ги докара в града, имат пари, чували, всичко у дома, мохамеданите от селата, а турци и българи от младите извън бг, а тези от селата остаряха и няма как да ходят на село, от всеки човек чобанин, градинар , не става, то трябва да те влече, окайващо е положението и това е не измислица, вслушайте се в народа, няма да сгрешите мили и от ляво и от дясно депутати, в градовете от селата, за тях тук е Щатите хи-хи

Носталгия по комунизма няма как да има, тъй като този обществен строй досега НИКОЙ НЕ ГО ВИДЯЛ. Но по социализма - има и то с основание!!!

Комунизъм е това чудовище , което живяхме, наложено от азиатските орди чрез местни дегенерати . Нали помниш, вегетираш затворен ,а света без ток, информация и право на мнение, в сободното време на опашка и под колата, един месец безплатен труд за държавата /бригада/ годишно , нямаш право на пари , собственост , пътуване в чужбина и заселване дори в друг район и с право да избираш само един човек и една партия..

не е имало, ако говориш за социализъм да, но не е това което си измисляш...А какви права сега имаш малоумнико, ако си на 200 лева пенсия например или ако миеш чинии на Запад..

Мисля, че е крайно време някой да обърне внимание на цялата програмна схема на БНТ. Това е обществена телевизия, която се финансира от нашите данъци и би било редно поне малко от предаванията и да са с качества, които ги правят гледаеми от поне малко хора. Може да не се борят за рейтинг, но повечето от предаванията им не стават за гледане.Лошото е, че получават доста големи заплати за продукт, който никой не иска.Всеки може с ръка на сърцето да каже колко предавания по БНТ гледа и кои от тях одобрява.Със сигурност ще са или малко или никакви. Преди време имаше предаване, наречено " Шоуто на канала ".Не знам сега дали го има, но беше толкова тъпо и скучно, че чак страшно.Сигурно има и много други такива.Новите управляващи телевизията трябва много бързо да прегледат цялата програма и да я променят колкото се може по-бързо ако не искат телевизията изобщо да бъде игнорирана от всички зрители.

Кой е този Емил Джасим?! Името му подсказва нещо, но все пак кой е той?!

--Емил Кошлука !

Името доста подсказва - Джасим - джаснат.

така - Кошлук боклук на яслата...

Гледам темите от последните предавания "ЗА КУЛТУРА": - Има ли място културата във формирането на политическите процеси? - Пътуваща изложба "Свидетели: памет за концлагера в Белене" - Изучаването на комунизма в средното образование - Изкуството и нагласите към бежанците .... АБЕ МНОГО ПОЛИТИКА В ТОВА УЖ ПРЕДАВАНЕ ЗА КУЛТУРА!

на този формат "денят започва с култура е турб неприятен.Този ли беше най-компетентния относно културата,не,не и не.Но в БНТ,всичко е по лафчисова и турската любов.Дано Кошлуков промени тази БНТ.Да се огледа и да види,че освен "богопомазаните""водещи" има много по знаещи,можещи ,компетентни.

Боже, Кошлуков програмамен директор?! В БНТ?! Това е същото като Джасим по национална медия.

дисидент, не успял да се закачи за парите на Сорос, затова гравитира към БСП, стана върл русофил и заедно с други русофили основаха тръмп общество в България ???

Цеков беше от крадливдедовите - от НДСВ. Русофил не е, но се беше закачил за БСП с някаква партийка.

онзи с уста на акула Севлиевски ли беше защо го забравяш ?

Борислав Цеков е измамник и лъжец!Проверете!Платен за пореден път!Хайде и той на съд-свикнал е! Цеков,що се криеш във Фейсбук и те е страх от коментари и въпроси?Ще те питат как взе хиляди кинти,как подправи подписката,а?

изкажи се по темата за предаването, не за подписката. Тя какво общо има с темата???? Цеков и Кичашки не се събирали лично подписите. Това са правели разни момиченца на улицата - всеки е можел да нанесе чужди данни в подписката. А после организаторите виновни и глобени. Потърпевшите защо са отказали експертиза, а?

Редовен гост им е и Иво Инджев който пък си говори за политика в предаване за култура!хаха няма такава пародия

не съм привърженик на Кошлуков или Цеков, но предаването не е добро. Водещите са крайно неприятни, особено мъжа. Говорят си често като "културтрегери на маса с чаша уиски" ... То голямо маниерничене, голямо "самочувствие", псевдоинтелектуалност и високомерно поведение. Много е дразнещо. Особено онзи дето често е с жилетка. Мъж с плетена домашна жилетка води предаване. Арестигабе!

Отделно е въпросът кого канят. Там не мога да изкажа мнение, щото отдавна не го гледам вече това предаване

Много си далече от Паисий!

Ааааа има много хубави плетени домашни жилетки - тази неговата просто е грозна :).

Кой е този Борислав Цеков? Поредния блюдолизец на властта? Той ли говори за наглост?

Е не върви в предаване за култура да се покани някой кадър на Герб?! Как си представяте леля Цецка, Б.Б, Цвъкито, караянчева, Лилито там? Въобще Кой да се кани? Може би Дилянчо Пеееефффффф...???!?!

И дайте мили хора да махнем портретите на Левски от училищата и институциите и да сложим този на Емил Джасим, щото той вече е олицетворение на култура и патриотизъм и една без съмнение 'светла и велика' личност.

Нещо побесняваш! Хора като Цеков трябва да махнат портрета на Левски от стените в кабинетите си,защото лъжат и мамят и е доказано! Хората на "Блиц" се опитват да сплашат всеки дръзнал да изкаже различно от тяхното мнение! Не се пъни пълно с омраза човече!Дайте ,мили хора,да вярваме на Цеков лъжеца!

Грешиш, спокойна съм. Само да вметна, че аз наистина не знам кой е Цеков, но поназнайвам нещо за Емил Джасим. И той нито ме кефи, нито искам да го слушам, нито да го гледам. Еднодневка, която с провокации се опитва да завладее ефира.

Да те чуем кое точно в личността на Емил Джасим не ти харесва? Чувала ли си го въобще кой е или се захвана за лъжата на цирея на снимката, че бил нарекъл Левски с обидна дума?

Тук някой му беше качил цялото CV - с информация за котките му даже, после го свали. Колкото до изказването му за Левски - нали знаете за катрана и кацата с мед. Но освен това, не харесвам оскъдните му знания, поднесени като.... модерно тълкуване на историята. За мен той е обикновен невежа.

А кой е Борислав Цеков, а писателя Христо Стоянов ?

Добре че поне вече не се изявява в това предаване оня посерко Г.Ангелов

Предаването "Денят започва с култура" не трябва ли най-малкото да демонстрира култура. Емил Джасим е доста спорна 'културна' личност, за да ми го натрапват и от екрана.

Ще им предложа да те поканят! Надявам се да вържеш две думи на кръст! Ако Емил Джасим ти е спорна културна личност,то за тебе е "Биг брадър"!Там няма да имаш спор и вътрешни терзания относно културата! В това иска да превърне Кошлуков единственото стойностно предаване за култура! А на този доказан измамник и лъжец има ли още хора,които да му вярват!Прочетете колко партии е сменил и колко пари е отмъкнал!

Ми не, не гледам Биг Брадър, но намирам Емил Джасим и Биг Брадър еднакво пошли - по свой си начин. А ти Емил Джасим ли си, или някоя от котките му?

И ти си от котилото с Кошлуков. Корумпирани и нагли.

Слугинажът на Пеевски тръгва да защитава поставеното лице Кошлуков. Това са другарите и приятели на Пеевски от НДСВ. Вижте ги хубаво!!!

Цеков какъв журналист си ?! Цял колектив се оплаква. Тоя също като Кошлука е лакей на статуквото. В едно гърне п-ят с кошлука. Спрете повече такива стари муцуни на статуквото за 2 лв. работа не са свършили,само лапат . Косьо изхвърли боклука,не се прави на гнида!!!!!!!!!!!

отдавна не гледам пропагандната ФЕЙК медия Канал едно ,две и три -всички слугинажнии продажни медии, презиращи българите и вечно стоящи по корем и в парте пред две три посолства една фондация и няколко брюкселски зелки от които никой не се интересува.

Явно си от 80те% привърженици на Канал 3 , ТВ Европа или BiT.

"Денят започва с култура", създават и предизвикват носталгия към комунизма". "Защото живелите тогава изведнъж установяват, че свободата на словото не им е била толкова ограничавана, колкото сега. А сега ти да видиш ,кво било по соца

Членът на президентският съвет по правни въпроси Борислав Цеков и Петър Кичашки, който беше назначен за член на Комисията за защита от дискриминация от квотата на президента Румен Радев са глобени с по 10 000 лева от Комисията за защита на личните данни (КЗЛД). Глобата е заради злоупотреба с личните данни в подписката на инициативния комитет за разяснителна кампания за референума на Слави Трифонов, оглавяван от Петър Кичашки. Стотици граждани откриха, че са "подкрепили" инициативни комитети без да знаят. От решението на комисията, което е предоставено на блогърката и правозащитничка Светла Енчева се разбира, че жалби са подали 10 души, които твърдят, че никога не са се подписвали в подписка, инициирана от Цеков и Кичашки. Жалбите на двама от тях са сметнати за неоснователни, защото са отказали графологична експертиза, както са направили останалите. Цеков е глобен, защото в официален документ е потвърдил пред ЦИК, че предоставените данни са верни. Енчева е една от десетте подали жалбата.Ето измамника!А за написаното за Левски-изсмукано от пръстите!Този ,глобеният Борислав, доказва,че е функционално неграмотен и е бесен,че хора около Емил Джасим разкриха престъплението му!Не му вярвайте,четете,информирайте се КОЙ му е платил и преди и сега,колко е отмъкнал, как и с кого!

Това какво общо има с темата???? Цеков и Кичашки не се събирали лично подписите. Това са правели разни момиченца - всеки е можел да нанесе чужди данни в подписката. А после организаторите виновни и глобени. Потърпевшите защо са отказали експертиза, а? .

Тони Николов, Антоний Гълъбов, Антоний Тодоров, Ивайло Дичев, недоразумението Емил Джасим, цялата редакция с все чистачки на DW... Това са любимите на БНТ псевдоинтелектуалци и доверени източници на експертиза. Това са новите идеологически платени агитатори на либералната диктатура. Всяко време е имало своите подлеци и те заслужават единствено презрение.

Не, не презрение, а въже, ала по-добре тъп нож за дране. Уроди продажни дано Бог ги накаже.

Малеее... ясно тия са лоши, кажи един добър?!

Нали сме за демокрация и свобода на мненията и за алтернатива и конкуренция. НАЗНАЧЕТЕ ДВА РАЗЛИЧНИ ЕКИПА, които да водят предаването през седмица. И ще се види къде е истината. Дали в сегашните, или в новите, които ще сложи Кошлуков! Само конкуренцията води до развитие.

Кошлуков,ти си родолюбец,,започвай тия закостеняли бокл...,мислят ,че са вечни.Да обиждат най чистият и свят човекЛевски.Имаме малко хора и само от миналото и на тях посягат .Сложи по разумни хора,по които обичат България

Като хвърлиш камък в блато и всякаква тиня изплува ;)