Свещичката и Джонката вече са обвиняеми

Районната прокуратура в Дупница повдигна обвинения срещу 35-годишния Кирил Микев-Свещичката и 40-годишния Красимир Йорданов-Джонката.

Обратно в новината

Коментари - Свещичката и Джонката вече са обвиняеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перник, Гуолф, Свещичката, Джонката....идилия!!!!

Тъпи парчета. Защо им е трябвало да се разхождат из нощен Перник като знаят, че ги търсят и вероятността да проверят колата им е доста голяма. Трябва малко акъл, но къде такъв у някакви си Свещичка и Джонка. Хак да им е.

жaндармерия, барети,хеликоптер и дронове...и пак не били хванати всички. брееииии.....че то какво остана да се прибави още,че да има успеваемост преследването?

'Свещичката и Джонката' - тъй като заглавието на статията нищо не ми говореше си направих труда да ги потърся в гугъл за какво иде реч. И познайте - нищо с дата, преди днешната. Очевидно ДИР-а и останалите като него разчитат, че българското население се познава лично с цялата криминална измет, при което е достатъчно само да се спомене прякора в заглавието и на читателя веднага ще му светне за кого и за какво става дума.

Веднага Джонката да сложи една Свещичка в дупето на Пуйката, за да каже къде са парите от банкоматите!!!

Може да ме сложи и един ръбест винкел от метал!!!

Може да му гръмне в дупето с флоберкава пушка!

papion

Тоя дето се е крил във водата в тоя студ сега и от настинка ще го лекуват, а може и от нещо по-сериозно да заболее за да си лежи в болница, а не в затвора.

Не знам, как така се прави ,че да се покриеш във водата ? Надявам се някой да поясни .

потапя се и диша през тръбичка :Д проблема е студената вода през зимата :П сега сериозно - хора работете и не се занимавайте с бързо забогатяване!

Полицията да им заведе иск за разходите, които е направила за тяхното издирване и преследване - пари за бензин, за инзвънреден труд на полицаите, разходи за хеликоптера и още куп други. По този начин ще се увеличат парите в МВР, и престъпниците ще знаят, че освен за извършените от тях престъпления, ще отговарят финансово и за тяхното залавяне.

У нас да ти повдигнат обвинение не е повод за особено безпокойство. На Коледа престъпниците се поздравяват с "Да си жив и здрав излязла присъда да видиш!"

Ти си Красная кухая ПУЙКА !!! Чакай си 4-ти...