БСП препита Горанов и Георги Костов има ли пробив в БАЦИЗ

Няма манипулация на акцизната информационна система на Агенция „Митници”, категоричен е финансовият министър Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - БСП препита Горанов и Георги Костов има ли пробив в БАЦИЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Този отговор на Горанча - за "атаката срещу най-успешните" , ми мяза на отговора на Валерко за оградата - тя си е супер, а камерите не са работили, защото е изтекъл гаранционния срок за поддръжката им! Та и тук така - за 150 милиона - бъгава система! Сега срещу едни нови 150 милиона каква система ще ви направим самоооо - ум ще ви зайде! Работете, граждани и селяни, тази държава се нуждае от вашите данъци! Колкото повече - толкова повече! Мечо Пух го е измислил преди нас, ние само го прилагаме!

Че е голям "събирач" на пари е вярно:Вече трета година не променя тавана на пенсиите и като голям държавник "национализира" разликата между реалния размер на пенсията и измисления таван. За тези пенсионери няма повишение на цените, няма инфлация, те са наказани, че през годините са били коректни към същата държава.

Иванчо бил много мераклия на Марийка, а тя все се дърпала....Накрая Марийка се съгласила "свършили работата"...след което си говорят: -Иванчо, казала Марийка, нали знаеш, че НИЩО СЕРИОЗНО НЕ МОЖА ДА НАПРАВИШ, АЗ НИЩО НЕ ОСЕТИХ..... мАРИЙКЕ, КАЗВА ИВАНЧО, АЗ МОЕТО Е.АНЕ СИ ГО ХАРЕСВАМ МНОГО, А АКО НА ТЕБЕ НИ ТИ ХАРЕСВО - ТОВА СИ Е ТВОЯ РАБОТА!!!!Та и сега Горанов:Ние направихме твърде много...., а ако на народа не му харесва - това си е негова работа!!!!!!

Абе, що не седнете с Боби и да се разберете колко милиарда влизат годишно от контрабандата дето митниците я спират ? Стига сте търкаляли данните като речни камъчета в устата си- хахахах

Горанчо,Горанчо,думите на такива..."успешни проектанти"като теб доказват още веднъж,че тази държава напълно си заслужава..."успешното развитие":)))!!! П.С.Кога се спомина...ромката,която ви хвалеше,та ви се налага вече и сами да се...величаете???

Абе несретници. Стига сте лъгали и мазали. През 2015 г. постъпва жалба от петролната и газова асоциация, в която се твърди, че системата е манипулирана. Това какво означава? Че не е измислица на БСП. Или греша?

Наглец.

На този индивид наглостта му е изписана на лицето!

Делянчо Добрев,Ангелкова...Все супер успешни тарикати

Прав е човекът - атакуват най-успешните далавераджии!!!

А бе ГОРЯНИНов, кой е луд да напада и да се бие със силните, успешните, непобедимите?... Хищниците прочистващи мършата са ярък пример за това от кое добиче се започва с похапването...!!! :::))) Така че правилно са те избрали - МЪРША СИ, И ЩЕ СИ ПЪРВИЯ ИЗЯДЕН...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Мозъчните корифеи цецо и менда се опитаха да разиграят едно театро преди дебата утре! Задаваха въпроси съдържащи и подсказващи искания отговор! Прекалено плиткоумно! Не се получи обаче, гробаджии!!!

"През април 2016 г. са били установени проблеми, но те вече са отстранени" КАКВО Е ОТСТРАНЕНО БЕ ИЗРОД БЕЗПОДОБЕН?! ВИК КАКВО ПИШЕ В Е Портала на АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ ОТ 29.12.2018 год: "Във връзка с временни проблеми във функционирането на Web портала за приемане на митнически декларации за внасяне и декларации за временно складиране и с цел прилагане на временно решение, митническите служители ще приемат на електронен носител данните, подавани от икономическите оператори, за митническа декларация за внасяне и декларация за временно складиране. Процедурата ще се изпълнява до следващо нареждане." КАКТО И: На 31.01.2018 г. изтича срокът за пререгистрация на икономическите оператори за обмен на информация посредством използването на средства за електронна обработка на данни на Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) и Агенция Митници. АГЕНЦИЯТА ВИ Е БЛОКИРАНА И НЕ РАБОТИ!! КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ И КАКЪВ Е ТОЗИ "Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD)" ЧИЯТО ЦЕНТРАЛА Е БРЮКСЕЛ И КЪДЕТО ПОСТЪПВАТ ПАРИТЕ КОИТО СЛЕДВА ДА ОТИВАТ В БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА , А НЕ В ЕС !!!!!!!!!!!!!

ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е В СЪСТОНИЕ ДА ТРОГНЕ ДВЕТЕ ПРАСЕТА ОТ СНИМКАТА. ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ПАРИТЕ ОТ МИТНИЦИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ПОСТЪПВАТ В БЮДЖЕТА СЕ ОТКЛОНЯВАТ И ОТИВАТ В ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ и по точно в неговия орган "Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD)" Адреса на тези БАНДИТИ Е: "Rue Joseph II 79 1000 Bruxelles Белгия " Така неправомерно и превръщайки ни в КОЛОНИЯ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КРАДЕ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!!!! НИЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ ДЪРЖАВА , А КОЛОНИЯ! ИДВА И ВРЕМЕ ЗА ИЗБОР - ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ ОГРАБВАЩИ ПО НАЙ ДОЛЕН НАЧИН СРЕДСТВАТА КОИТО ТРЯБВА ДА ПОСТЪПЯТ ОТ МИТА И АКЦИЗИ или РЕДЖЕП ЕРДОГАН!! КОЯ ОТ ДВЕТЕ ЗЛЕНИ ЩЕ Е ПО МАЛКАТА ?? ВИЖТЕ В АКВО ПРЕВЪРНАХА СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ КОЛОНИЗАТОРИ!! В ПУСТИНЯ!! ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОВА?!

НСИ не са отчели повишено потребление, както и митницата не е отчела по-големи обложени количества (при цигарите даже има спад). В тази връзка увеличената събираемост е в резултата на увеличените акцизни ставки, а не на работата на БАЦИС.

А ясно - в затвора лежат най-успешните. Има логика, да, има логика ... Боклуци некадърни!

Горанов направи ли палата, или още да го мисля? Чичо му министъра на здравеопазването оправя ли далаверите там? Все пак чичото не само от здравеопазване разбира. Още от Костово време е в МС.

Горанов е лъжец и измамник от класа. На наш гръб!

Абе.. измамник и лъжец, ама докара няколко милиарда приходи в повече от предишни години. Надявам се на повече такива измамници, щото ми писна от честните хора, при които изчезват милиарди ;)

То на хартия според статистиката у нас също се вземат едни заплати от по над 1000лв. Щото така казват.

Това, на фона на 16 милиарда нов външен дълг?

БСП търсят "Под вола теле" пък Цацаров им помага...

Тва герберите тотално се омешахте :) Нормално за феновете на Тримата Дебели.

то е ясно бе хорааа, бсп го змаят как са го правили... и помнят патеката милите

Лъжеш , горанов ! Като дърта представителка на електората ви лъжеш ... А г-н цацко кога ще даде ход на десетките сигнали срещу теб за незаконно обогатяване и ежедневни злоупотреби с парите на Българските данъкоплатци ?!!!

Като дърта гласоподавателка от БСП и Евророма лъже ;)

чудно как бсп знае как се търкат тирове и се става милионер,чудна работа

бсп продължава борбата за кокала,явно щом държавата си прибира данъците и акцизите за бсп е зле

Пий си хапчетата, трол!

пия си рикията,а ти градиш като свиня на заколение