Стоичков се разплака на гроба на Наим

Христо Стоичков отиде за първи път на гроба на легендарния Наим Сюлейманоглу в гробището "Едирнекапъ" в Истабул, съобщиха турските медии.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков се разплака на гроба на Наим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кюрд плаче на гроба на турчин. Какви времена само.....

Стойкаджийски изпълнения...

тоя е изтряскал окочателно, леке.

Kalin

Осра се!

Колко му отива турското знаме на този кюрд

стоичков за стен път показа,че е един истински спортист,хуманист и европеец,а не баигоанювец като пишещите във форума,първо наим сюлеиманоглу(с рожденно име наим сюлеиманов)не е никакъв предател,тои е човек за когото достоинството е наи-важното нещо,също като шотландския герои роб рои,човекът живял за достоинството си,наим не прие да се казва наум шаламанов и би дуспата на долните комуняги и урода живков(проклета да е неговата свинска фамилия),наим си извоюва в турция всичко със труд,никои нищо не му даде еи така,нкога не е казвал нещо лошо за българия и народа и,в един провокативен репортаж направен от български журналист,некоклкократно го пита дали е благодарен на българия,очакваики тои да отрече това,самия наим заявява,че именно благодарение на българската школа е стнал добър щангист и че наи-добрите му приятели са в българия,баиганювци миризливи,вие какво искате,да сменяте имената на турците,да се гаврите с тях и пак да ви лижaт лаиняните гъзове ли....аи сиктир бе

Погледни колко си неграмотен бе! Същия е и Стоичков. За Вас имаше Строителни, Транспортни войски и КЕЧ. Нарича се "трудова терапия". Общото между Наимчо и РистУ(Пази Боже сляпо да прогледа) е, че нямат(ха) уважение към Родината и сънародниците си. И недей да бъркаш Родината с Турция!

общото между двамата е че не ви ебаваха вас баигнанювците за нищо,вие сте свине,какво ще ви уважават....как разбра,че съм неграмотен бе гяур,пиша на латиница и след транслаия е напълно нормално да се получават грешки.....аи шъ тъ е.а в баиганювеца

Могъл е , избягал е...не може да го съдите човека още повече след смърта му. Проблема е, че е избягал в Турция, но ако беше избягал в Америка щеше да е ГЕРОЙ, не е ли така?

Напоследък издънки. Испанците го сритаха скора защото не си мери приказките. Сега ни в клин ни в ръкав на гроба на един човек избягал от България и не заслужаващ нашето уважение. Не се ли усеща.

Христо Стоичков НЕ трябва НИКОГА да забравя, че преди него ние Българите сме убивали араби и турци в продължения на 1000 години. Неговите пра- дядовци са убивали турци, за да може Той, Стоичков да си прави кефа, да се лигави и да рита топка , да получава милиони долари от това.. Щото, ако не бяхме убивали арабите, сега Стоичков щеше да е РОБ на някой арабски шейх, с верига на врата... А дали ще рита топка или ще играе на карти или на билички, или на табла, шах, няма значение... С това, правиш много по- малко от хората , които са се били за БЪлгаря и са умирали... Търговия винаги е имало, но тя е просто замяна на стоки... А между Християни и мюсюлмани, търговията е била още ПО- малко, заради ЧЕСТИ ИЗМАМИ.. При война, са им взимали всичко ценно на загубилите, включително и на търговци.

Ристо,твойте братя кюрди се бият в момента с аскера ,а ти венец на нац.предател носиш!Не те ли е срам?

преводчът му, е зет му,... на Mиката Aшкъ(любофта) хахаха..;)

Тоя кога се отказа от българско гражданство и се записа за гражданин на някакъв Булгаристан? Това да не Татарстан?

еее много взе да плаче пред камерите, всички плачеми тъгуваме по някой но се крием не търсим капитал от емоциите си айде стига мъжко момче бе във футбола ся взе да се глези пред камерите

ще плаче като знае че след наим е той в трапа,така му е казала гадателката на берлускони

първо си ти. До една седмица.

Бааа....гадателката, ходил е при зетя да пробват внук чрез Истамбулската конвенция. Като млад му беше простен дибилизма...но сега носи последствия.

Ице чак до Турция си тарпял.така е който е взимал химични вещества първото нещо го удария черният дроб.

Наим Сюлейманоглу е Предател, продал се на турците и станал турски Еничар.. Обаче, явно и тоя Ритнитопковец- Стоичков е Предател. България трябва да ОТНЕМЕ гражданството на Стоичков. Нека ходи да живее в Турция... И да ЗНАЕ , че България я има като държава, защото българите сме живели БЕДНО за 500 години, но НЕ сме се продали на турците за пари.. А българките НИКОГА не са се женили за турци, както тоя реши да жени дъщеря си за турски Башибозук. Предател !!!

А ти си руско говедо недоклатено

Къде видя Русия, селянин прост?

Той не предател, а вие комунистите го прогонихте.

Никак не подхожда на Стоичков да се снима до турското знаме. Звучи като съвременна аналогия на предишните постъпки на "знаменития" му приятел. Дали ако не беше Иван Абаджиев някой щеще да знае за него. И дали щеше да бъде шампион ако не беше големият Иван Абаджиев.

майка му е туркиня. нищо лошо, но много грозна майка му, явно тютюн е работила и овце и крави е дояла на село

и ще се ЗАПОМНИ не от ДПС

Погледнете флага зад него и престанете с коментарите!

с петолъчката

Тъп ли си или комунистически гербераст?Българин да се прехласва от предател?!

Стоичков, хубаво е сторил. Лично познаваме Наим, живели сме заедно в едно общежитие. Прост си беше, пикаеше кръв, но явно е добър спортист. Иначе добро момче. На никому в общежитието не стори лошо. А и времената бяха други. А за Стоичков, явно прапрапрадедите му са мюслита. Има вече много смесени бракове. Химията не пита. В смесените региони става , каквото става. Някои не могат от работа да излязат от дупката си и каквото е останало хващат. Не майтап работата. Подмазва се, зетя му е мюсюлманин иначе няма да уважава щерката му, отдалече да е чиста работата. А Надето и тя ? Тюрлюгювеч майци ! Ние сме от друга порода хора. Държим си на нашето, ако може и тракийка да е, Тракийците сме много хубав народ, пиша за столичани, няма турк, няма картоф, няма компюл, а тракиец, такъв е и Волен, проф.Димитров и много други знайни и незнайни герои починали за свободата, а не разни ми интерес` чии , за пари и то много пари

Да бяха викнали Иван Абаджиев можеше да обясни с кво е тъпкал Наим от малък , та е останал без черен дроб само на 50 години . За съжаление този голям "химик" знае само шампионска химия , не и медицинска. Една яка мъжествена атлетка от ГДР , която смени пола с мъжки, каза, че единствената мечта и е да срещне на улицата бившия химик на атлетите на ГДР.

СНИМАШ И НА ГРОБИЩАТА?! НЕ Я РАЗБИРАМ И НЕ Я ОДОБРЯВАМ!!!

Ицо тази снимка до турското знаме не ти отива.Ако беше сложил на гроба и българско знаме щеше да е друго нещо. Ако не беше България и Наим и ти щяхте да копате на село доматите.

Ако не беше комунистическа България

комунистическа българия затри милиони българи, простакооооо.

kirchevo

Те затова в Германия копаят доматите.Абе много сте прости, затова сме натова "велико" положение щото повече от 80% мислят като теб.

Браво на Стоичков! По принцип ми е антипатичен,но този път е постъпил много човешки! Така трябва!

голям футболист- малък човек кой позира на гроб- пълна простотия

..пак ли този ритни топков ни натресохте.

Да се снимаш на гроб е проява на много лош вкус.

Ех каква държава бяхме, каква станахме! Трябва всички да заявяваме, че се срамуваме САМО от управляващите ни! Едва ли от лесно Сюлейманоглу е станал турски спортист!

Ице, кажи им, кажи им, че си спечелил златната топка и си играл в Барца! Може някой да не знае!!! Били приятели и разправял навсякъде за Наим? А стига бе? Щото... сме ти чели да не са хиляди ама стотици интервюта със сигурност. И не си спомням да си споменавал дори веднъж Наим?!? Виж за Барца, за златната топка- всеки път. Айде стига си ни метал по върбите, а? А преводача с "Булгаристан"- кво да го коментираме тоя пробитак? Всички турци имат такова отношение към България, мислят си, че сме им вилает. Да ама не! И 2040 няма да ги допуснат до ЕС.

преводача му е нещо като зет, имаше тука снимки на мика стоичкова с тоя турчин и детето им. абе, "трогателна" турска идилия до турското знаме, само дето това не касае абсолютно никой българин.

прводача му да не е като "прводачa" на дебелата мутра от банкя?

Стоичков е голям и велик!Самата му осанка всява респект.Да говорят каквото си искат за него Камата си е Кама.

И каква му е осанката.... висок е под 180 см :). Ако трябва да съм точен - 175 см. Говори за осанка за мъж над 190 см...

Ще плаче, нали има зет амуджа!

Един велик спортист- футболист Стоичков показа уважение към един велик спортист- щангист Наим Сюлейманов. Това е радост за окото за всички нормални хора без значение от вяра, етнос, само комунягите и расистите кръв плюят.

Ице, бегай обратно в Кюрдистана. Стига спамил по форума.

След като го изгониха от Испания сега се слага на Ердуган !

Евала на Стоичков, винаги е бил мъжкар, а не пу.тьо. Зета направи малко грешки в превода накрая.

Е това ли гроба Турското знаме ?

голяма работааа ехаааа

От шестминутното видео е видно, че Стоичков пет минути се хили и разправя хуморески за Барса, за не знам кой си, че бил супер понеже ритал с левачката (насред гробищата). Последната минута явно и на домакините гробищната веселба им дойде байгън, та бе споменат и покойния Сюлейманов.:(

Ицо е голям човек и бивш феноменален спортист.Винаги е реагирал чистосърдечно и правилно.Бъди такъв Ицо .Аз съм левскар ,но ценя тези твой качества.

Стоичков беше голям спортист, но е кръгла нула като личност. Той е доказателството, че ако си бил мижитурка си оставаш такава дори с пари и влияние.

Ако ти смяташ Стоичков за мижитурка, то ти ако се сравниш с него сигурно си амеба.

Защо се пишат глупости-отишъл за първи път на гроба му.Та този велик спортист почина преди 3-4 месеца, кога да отиде щом не е бил на погребението му.Не питам сега по какъв повод е бил в Турция, но е едва ли е било, за да се поклони на гроба на покойника.Смущава ме друго-от снимката се виждат много бурени, а не цветя.Треволяци!Турция като го накара да измени на България понсе да му почиства гроба от бурените.

ахх кама кама, големи ги приказваше на времето,сега с зетя покраъ босфора,дüнер,баклава шалга и пожелания за всишко хубаво,хаъде добре дошıл.

Позьор!

развенча доктрините на соца и доказа ,че "насила хубост не става"!Той е велик спортист,а вината за случилото се търсете другаде!Браво Стоичков!

След като се е разплакал , очаквам и да се насере !

мда, колко му отиват и турското знаме и турския му зет, наричащ България-"булгаристан" при превода... (сигурно така се е запознал и с миката-хай, гърл! ти от "булгаристан" ли си?) айде, вече стига с тоя наим. знамето на гроба му поставя окончателно точката на нещата.

Тоя па къв е? Наум Шаламанов може би? Ама него го няма от твърде дълго време

Браво на Стоичков, че почете един голям спортист, отишъл си много рано от този свят.

Лесно се допускат грешки при писане,след като няма да четеш

За умрелите или хубаво или нищо !

Двама предатели, страдат един за друг!

Аз пък страдам, че с тази тъпа глава само си развалил на родителя си задните части.