Борисов и Тимерманс дискутираха Западните Балкани

Приоритетите на България по време на своето Председателство, е основната тема на разговора на премиера Борисов и зам.-председателя на ЕК Франс Тимерманс.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Тимерманс дискутираха Западните Балкани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха коментират хахаха смях в залата! Та някой да си спомня Лондон когато го направиха за смях! Хахха ее само тук важиш щото имаш фенове дебили!

БойкоБорисов джендерас, джендерас...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ние сега допускаме ли насилие над жени и деца, по нашите закони ???

Изключително важните Западни Балкани. Защото,според енциклопедичните познания на Бейко Еднокнижний,както ПСВ,така и ВСВ са започнали имено от Балканите.

Борисов: - Западните Балкани ... Тимерманс: - Да, западните Балкани ... Борисов: - Западните Балкани, не са на север Тимерманс: - Да,западните Балкани не са на север, но не са и на юг. Борисов: - Да, западните Балкани са на запад Тимерманс:-Да, да именно, западните Балкани са на запад, те не биха могли по никакъв начин да са на изток.Разбира се, че са на запад.

След като Борисов се е заел ще има обединени Балкани в рамките на ЕС.

Франки, да знаеш Боку какви сфирки върти! Голем кеф, поискай си!

Какво е необходимо за сваляне на ГЕРБ от власт??? Един джендър!

Джендърат го има и това и ББ - джендър сплескан. Преди години се казваше - ю й сплескан; - ка..т спуканР - п - ка заспола. Сега към джендъра трябва да приложим всички тези епитети. По-европейски е, пък звучи по-изискано и не чак толкова обидно. Примерно джендър заспал, джендър сплескан, джендър спукан, ше ти срежа джендъра и т.н.

Смеш.никът Борисов, угодничещ на брюкселската шайка, е време да сдава поста - достатъчно унизи достойнството на българския народ със слагаческото си и продажно поведение! И да се запознае час по-скоро със становището на БПЦ по Истонбулската конвенция! И да спре да я подкрепя, че свят ще му се завие какво може да направи народът ни, когато види бъдещето на децата си в опасност!!!

!

Три пъти продажник!!!Даже Светият Синод не може да го озапти! Премиерът Борисов е подчертал, че ще положи необходимите усилия документът да бъде ратифициран от българския парламент, така както увери пред трибуната на Европейския парламент при представянето на приоритетите на председателството. "Няма да допуснем насилие над жени и деца", е заявил на срещата си с Тимерманс премиерът Борисов

тия западни балкани да не са му заседнали в гъза на тоя толуп