Загинал и един в кома след челен удар на Боаза

Мъж е загинал на място, а друг е в кома и е настанен в ловешката болница с опасност за живота след тежка катастрофа на пътя София - Варна.

Обратно в новината

Коментари - Загинал и един в кома след челен удар на Боаза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако го бяха проверили с новия газоанализатор и го бяха спрели от движение щеше да е жив и здрав.

Всички коли под 150 к.с. изпреварват бавно . Те нямат място по българските пътища.

Още една жертва на липсата на магистрала "Хемус".

по скоро опит да се намалят осемдемдесетте процента, но приносът е минимален

Причината за катастрофата е тъпи шофьори

Че тези пътища са правени, за 60, 80км/ч макс. а сега няма контрол, ТИРове, коли с по 200км/ч, дупки....

...зимни гуми, включени фарове, колани, вериги, почистени автомобили, и найвече отлично познаване на краткия Закон за движение...щях да пропусна пътните знаци, които на много места дезорганизират движението по пътищата. / Преди 3 години ме спират контролните органи в село Пчелиново, намира се до Гурково,защото се движех със скорост 57 км.ч. Написаха ми фиш за глоба, като през цялото време гледаха в папка с извадки от този закон за движение по пътищата. Когато проверих какво са написали установих, че всичко са обърнали на 180 градуса домъчня ми за тях. Платих фиша без забавяне. Иначе след 5 години, може би, щях да дължа незаконната глоба с лихвите./

Напоследък всички неправилни изпреварвания, взеха да ги класифицират като "причините се изясняват".

Изпреварване на завой при зимни условия- класика в жанра!

Причината - Карат като бесни! С максимално ограничената скорост и около 10км/ч повече си най бавния автомобил по този участък. Масово там се кара 120 и нагоре.

Пътувам всяка седмица по този участък........там карат като ненормални,особено тия с номера ОВ...

пътувам от там нека не е всяка седмица, но достатъчно често, за да кажа, че и тези с номера В, С, СА и СВ също не са божи кравички, особено с обичайно заподозрените марки/модели , с цена от 100 хил лева нагоре ...

Шофьори от Ловеч, Плевен, Перник, Севлиево-Габрово, Благоевград, Ямбол, Бургас, Пловдив - трябва да бъдат на проверочен ежегодно! А на пътя да бъдат спирани винаги и проверявани за алкохол и дрога!

ДИР, вие сте лъжци!!! В коментарът ми нямаше нито една мръсна дума или обида, нито цинизми, но ако си дадете телефона, ще ме чуете с най-красивата сръбска псувня с 12 сексуални епитета!

А аз си мислех, че младоците се вразумиха, а се оказа че греша. Все още има идиоти които са решили да изправят завоите или да прескочат опашката от автомобили. Смело и безразсъдно към най-близките гробища!