Не мина референдумът за Морската градина във Варна

На извънредно заседание днес Общинският съвет във Варна отхвърли предложението за провеждането на референдум за Морската градина и крайбрежната алея в града.

Обратно в новината

Коментари - Не мина референдумът за Морската градина във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кого е спрял, ма? Главният гепаджия на републиката, дето ни е пробутал едно недоразумение за кмет и не закача ТИМ! Град без нито един сериозен завод, с бетонирани курорти, с разкъртени улици без тротуари и с мръсен въздух и отровено море...

Добре че Бойко ги спря иначе щяха да вземат цялата градина "инвеститорите"!

Всяко лято ходя на Варна за по седмица от носталгия и от година на година водата става по мръсна, колите по алея първа са повече, заведенията са окупирали всичко. Дъни чалга с мирис на боклук и кебабчета. Не си мечтайте за яхтен туризъм. Никой няма да дойде на тази селяния освен организираните алкохолни яхти с 18 годишни, които са и контингента на Слънчев бряг. Хора с пари няма да се привлекат към един съсипан евтин лунапарк за възрастни. Ако искате яхти вижте Ница, Палма де Майорка, Сплит и други Хърватски градове.

Е, има си хас да беше минал този референдум... Алея Първа отдавна е напазарувана, а ТИМ отдавна си откъснаха опашката и изпраха имиджа;)

Шепа щатни протестиращи начело с Юлиан Кънчев. А спрете се бе нехранимайковци. Направете нещо полезно. Засадете дърво. Стига сте пръскали злоба. Кога ще поискате метро във Варна. Не сте ли се сетили да протестирате и за това. Не искам да се дава един милион за тъпият ви референдум на който никой нама да участва, освен вас и роднините ви.

Слуги на мутрите. Във Варна откритите дискотеки на плажа думкат и през януари месец. работно време до 4 часа.

Нищо идват избори да види кой ще гласува за тези продажни изедници

Как кой ма?! И полвината от на с да гласуват, пак шъ биеми!

Алея 1 е извоювана от морето от държавата. Деактувана и подарена от некадърни и крадливи кметове и общински съветници на бандитска групировка, на която слугиват и сегашните управници на града! Превръщането й в автотрасе и застрояването й обричат и остатъците от Морската градина - шум. вибрации, вредни газове... Тъй че дерзайте, варненци!

Шило

Отиде си и Морската градина.