Полицаи гонили Свещичката и Джонката един час

35-годишният Кирил Микев-Свещичката и 40-годишният Красимир Йорданов-Джонката са били гонени около един час от пернишките полицаи тази нощ, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи гонили Свещичката и Джонката един час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицията да им заведе иск за разходите, които е направила за тяхното издирване и преследване - пари за бензин, за инзвънреден труд на полицаите, разходи за хеликоптера и още куп други. По този начин ще се увеличат парите в МВР, и престъпниците ще знаят, че освен за извършените от тях престъпления, ще отговарят финансово и за тяхното залавяне. По този начин трябва да се действа при всички престъпления.

Голфа ги е издал.Ако са били с Шкода нямаше да ги спрат полицаите.

Спрели, ама друг път! Типично по пернишки им е свършило горивото

Бягат защото никой не му пука от полицията. Циганите даже не бягат а ги бият

d4

екшън... голф единичка, Перник, Свещички, Джонки, джанки, тикви, картофи...

стреляите направо вместо да ги гоните!

съдържанието на новината е просто епично "Половин час след полунощ днес автопатрул на Пътна полиция в Перник спрял за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф....." Много се смях

бегали за здраве вика адвокато демек един вид фитнес те бегали не крали държава та дрънка

Сега да ги вкарат по бързата процдура в Бобовдолската Сорбона!!! И там да попаднат на здрави мъжаги загорели за мъжки ласки!!!

.... заграден, докато опитвал да се покрие във водите на река Струма .... Приемаме, че употребата на "опитвал" вместо "опитвал се" се дължи на недобро познаване на българския език. Приемаме също, че употребата на жаргонния израз "да се покрие" означава "да се скрие". Но все пак, как практически може да се осъществи скриване във водите на голяма река посред зима?

Мръсни копелдаци,да платят за всички щети и доживот в панделата.Да видим няма ли да се прекрати това веднъж за винаги.

Полицията да им заведе иск за разходите, които е направила за тяхното издирване и преследване - пари за бензин, за инзвънреден труд на полицаите, разходи за хеликоптера и още куп други. По този начин ще се увеличат парите в МВР, и престъпниците ще знаят, че освен за извършените от тях престъпления, ще отговарят финансово и за тяхното залавяне.

Аре той взимай заплатата на полицай в бг и после гони престъпници които са въоръжени.Иначе много знаете да плямпате по форумите как правили американските .Трябва ли да ти изредя какви са им привилегиите на щатските полицаи . Нашите нито взимат пари нито имат право да стрелят. И си нискя че за техните заплати даже вършат повече отколкото трябва

Скоро съда ще ги пусне !

Свещичката? Да не би често да е имал запек?

И да е имал...сега ще се отпуши...

кой,кой,кой скри статията и коментарите за башибозука кошлуков и цензурата му в БНТ

Преник, Голф, Джонката, Свещичката, полиция, рецидивисти на свобода...

До тук ДОБРЕ, дори и след два месеца, но сега искаме БЪРЗО следствие, КАЧЕСТВЕНО обвинение и най-вече ЕФЕКТИВНИ И СПРАВЕДЛИВИ присъди и то не за пред Европата ..., а защото така го изискват справедливостта и законите в БЪЛГАРИЯ, ако въобще е останало не нещо от тая държавност, която всеки свестен българин иска да види!!!

Гонили са ги един час? Те фитнес ли са си правили? Да бяха го пуснали онлайн, наживо...

Ей т'ва "представление" си е заслужавало гледането, и даже щеше да осигури финансово полицията, ако се бяха сетили да продават билети...!!! Пъргави и подвижни Джонка и Свещичка набират преднина, а в тромав тръс след тях ситнят 150-200 килограмови тюфлеци...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

А бе Вие с минусите... Не гледахте ли при блокадата на Нови Искър к'ви беха тези на загражденията - излизаше пушек, и сигур' е миришело на изгоряло от претърканите между бедрата им крачоли...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Кой им дава лукса на полицаите да гонят бандюгите. Ние го плащаме. Полицая трябва да застреля бандюгата ако побегне. Каква е тази дивотия в закона и задълженията на полицая. Сега ще ги пуснат като Гущеров. Такава простащина е само у нас защото бандюгите носят торбетата на върхушката. И искат Шенген. Надяй се у-йо на пияни жени.

Гонят ги с хеликоптери,завардили границата, те пък си джиткат с голфа по перник и около него.

В Щатите, ако престъпник започне да бяга при проверка от страна на полицията се стреля без предупреждение на месо!!! А, че пернишките боклуци са карали Голф нямаше нужда да уточнявате, то се знае!

Що на месо , тука е Европа. Виждаш и със свински опашки могат да ги хванат, и то от районно.

Щом е Европа може и за к.ровете да ги хванат, защото така е най-джендърско......

Не само това! Дори и човекът да не е престъпник, дори и при обикновена проверка гражданинът е длъжен да изпълнява стриктно инструкциите на полицая! Ако му нареди да излезе от колата, или да застане с ръце зад гърба - се изпълнява! Всяко не следване на нареждане, или движение, дори и на ръката - например надолу към джоб или кръста някои полицаи го третират като евентуална непосредствена заплаха (може да е опит за вадене на оръжие) и има много случаи на застреляни така. Не казвам, че го одобрявам или не, просто допълвам! Между другото аз поне не знам за случай, когато полицейските шефове и полицаите да НЕ са застанали категорично зад техен колега, който да обвинили, че е употребил прекомерна сила, да не говорим когато е срещу престъпник или рецидивист! Може и да е криво разбрана колегиалност, но е безспорен ФАКТ!

vasil

И тия,разбира с "ГоУф",с какво друго в Перник?Дори и президентът Първанов като си декларира навремето имотите,декларира пак "ГоУф" като личен автомобил.

И кво против Гоуфо??

Крещяща некомпетентност от страна на МВР. Куршумът догонва всеки престъпник за 1 секунда. Пък и има възпитателна роля - след първите десет престъпници, никой няма да бяга. Замръзва на място, а ченгетата само ще трябва да му дадат да си смени попиканите гащи, преди да го качат в патрулката.

Да, ама БХК и АзБ дебнат в засада.

..то и те не бягат по-бързо от 400 метра в секунда..

Страшна новина! Гонили ги цял час и накрая ги хванали! Браво! Това е било състезание на дълго разстояние с препятствия между два от отборите на Тиквата - електорат и управляващи! Просто да припаднеш! Трагокомедия! Докога ще търпим тази мафиотска олигофрения?!

Добре, че и престъпниците ни са неособено Ентелигентни, че със случайни проверки успяват да ги заловят :):):) Нищо де, скоро ще ги пуснат или ще ги оставят да избягат, знаем ги как стават тези работи...