Зеленогорски: Северът се превърна в икономическа пустиня

Северът се превърна в икономическа пустиня поради пренебрегването на проблемите от страна на държавата през годините.

Обратно в новината

Коментари - Зеленогорски: Северът се превърна в икономическа пустиня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ниа, като управлявахме, всичко цъфтеше, я колко цъфнали налъми останаха след нас.А, сега даже и налъми няма, така че ние пак сме на ред!На социалистите не им вярвайте, защот всичко, което е построено до 1989г., вече се руши, ей на плувния комплекс 'Червено знаме", спортния комплекс "Белмекен", чинията на 'Бузлиджа", "Кремиковци", Оловно-цинковия в Кърджали, СО МАТ, БМФ, 'Червена могила', "Плама Плевен", 'ХИМКО Враца" и т.н. и т.н.Толкова си могат хората!А, ние - приватизирахме "Нефтохима", "Фармахима",БТК,"Антибиотик Разград" и т.н и т.н.

Когато Плевен започна да се срива, кметът Зеленогорски си чоплеше носа. А след него дойдоха гербаджиите, начело с бившата му съратничка в СДС Тетка...

и в това сме на опаки на света! Като цяло у Европата севера е развит , а юга не толкова и по отделно по страни северната част на всяка е по развита от южната.....ама ние нали сме в БГ!

... не е така! Виж Южна и Северна Корея..)), както и Южна и Северна германия.. да кажем!.)))

от кога са в Европа?!?

Виж,друго си е ,,Западни балкани,Турция,, оттам са явно ,,сребърниците,,Успокойте се преди избори,,пак ще обещаваме,,ако оцелеете от циганските набези и издържите на безпаричието. Вие не сте ни преоритет и просто сте едни бедни обикновенни българи просто дебили

Не е вярно, че северозападът се е превърнал в икономическа пустиня. Просто далеч повече хора напуснаха България и се преселиха в други държави. Поне 1/6 от Плевен в момента е в Испания.

Защо си требе тунел? Ами много просто! Видин има Мосто! И по него румънците изкупуват всичко, квото им трябва от нас! Следователно Видин е по свързан с Румъния, отколко със София! След като Северозапада се чувства изолиран, то той сам ще помисли за себе си!

"Северът се превърна в икономическа пустиня поради пренебрегването на проблемите от страна на държавата през годините." Конкретно за опустошаването на Плевен "Зеленият горски" има забележителни заслуги. Дори да не е крал, както казват хората, през трите си кметски мандата той не си е мръднал пръста за нещо свястно за града и общината. Да са живи и здрави Сиганите, дето си го избираха, щото другите хора в Плевен съвсем намаляха.

проблема е, че за корупционерите вече няма хора, които да им вършат работа. И всичко умира. Защото българския политик си мисли, че най-добрия бизнес е политическия бизнес. Но в крайна сметка политиката сирене не прави, политиката луканки не прави. Всичко това се прави от хора прохесионалисти, които обаче нямат желание да бъдат ограбвани ежедневно от мързеливи чиновници и мафиоти.

Ама нали асфалта не се ядал? Какви пътища сега?

Така са искали кабинетите Жан Виденов и Иван Костов, така са го направили... Каквото посееш, това ще пожънеш.

Добре си беше комсомолски секретар, що ти трябваше да буташ системата!

Дреме ми. Тия нали асфалт не ядяха. Са да чакат БКП да ги вади от дупката, на мен не ми пука тях.

Ше ти пропука,като останеш сам с мангалите тука....пенсия, лекари на найци

А на теб какво ти пука бре ЗЕЛЕНогорски? Като ти гледам буната ти ЧЕРНА разстителност на главочестата кратуна,май ти дреме на пура,че Плевен се е превърнал в пустиня.... Служил съм там и често и в командировки съм бил по време на соца....Знам каква промишленост кипеше в града....докато се появихте вие....,,сините" и вашата...,,демокрация" през която,аз край морето остарях,поболях,ПОБЕЛЯХ и останах през трудов стаж/въпреки,че все съм блъскал/,а такива,като теб се загладиха,охраниха и все цъфтите,дори и да не сте на власт! ,,Загрижил" се е главоча за северозапада?!?! Как пък не.... Само Народен съд за вас....!

Неговия град Плевен е в Северозападна България !

Карай бе...тоя ,кукунивеца и много стари скелети,само като ги зърна,дори на фото....така ,,НАБИРАМ",че подминавам Плевен и се СПИРАМ чааак в ...северозапада :)))

Стигнете ли Ловеч,Плевен,вече сте в Северозапада !

ти къде спа досега....не само северът, а цялата държава извън софия, пловдив, варна и бургас се е превърнала в пустиня....само дето вие , мръсни дупетати, сега си отваряте устите за това...малко късно обаче

Това е и заради вас - наглите седерасти, които спряхте 4 блока на АЕЦ Козлодуй, както и строежа на АЕЦ Белене. Ти си за въжето, наглецо, както и твоя Костов и твойта Кунева.

"Нагли те сдс- ари ",както ги наричаш от 18 години не са на власт . Защо другите ,не нагли не го пуснаха , примерно Цецка гербаджийска или друг преди това ?

Аз като ти срина кочинката, в която живееш, кой трябва да дойде да ти я скове наново?

На власт са ама в различни партии -питай костов ако още е на свобода

Научи кой спря 4 блока на Козлодуй и цялото Белене и стига сте повтаряли глупости !

А ти нямаш нищо общо с превръщането, така ли? Или не беше кмет и дупетат от СДС?

Безобразно нагли хора! Преди 15 години продадоха цялата индустрия там за стотинки, днес реват, че било пустиня!

Ай де писна ми от жълтите ти писания. 30 години вярно е , че нищо не се прави в Севера и хората се чувстват зарязани Така че бих подкрепил Зеленогорски щото е истински мъж и държи на думата си .

Само да напомня че този "истински" мъж беше достатъчно време на власт и резултата от неговото управление в Плевен е нулев за хората.