Журналисти от БНТ: Кошлуков ни оказва натиск!

Екипът на предаването "Денят започва с култура“ излезе с декларация срещу новия програмен директор на БНТ Емил Кошлуков, с която го обвини в натиск.

Обратно в новината

Коментари - Журналисти от БНТ: Кошлуков ни оказва натиск! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1. Не разбрах водещите Анна Ангелова и Димитър Стоянович какво защитават ?!: - предаването ли (никой не смята да го спира!)? - или своите места в него (Кошлуков казал, че ще ги смени с друг екип)! 2. Като гледам кой е подписал Декларация в защита на предаването - все тъмносини активисти - започвам да се съмнявам, че спорът е предаден адекватно в медиите.

Както се вижда вече много ясно: БОРБАТА ЗА ТОВА КОЙ ДА МАНИПУЛИРА АУДИТОРИЯТА НА МЕДИИТЕ (в случая ТВ) е жестока. Всеки иска да е на пулта и да води хибридната войната в интерес на своите господари и спонсори

Паисий

Затова почти не гледам телевизия и в частност това предаване. Нямам нужда да ми казват кой е част от КУЛТУРАТА, и кой не е, а е антикултура, чалга или чужда пропаганда - руска или соросоидна. Мога и сам да преценя.

Водещите защитават желанието си винаги да канят Емил Джасим като учител по история, когато се говори за образование по история или образование изобщо. Факт.

И Кошлуков не им е забранил да го канят.

Емил Кошлуков, програмен директор на БНТ , е това ми идва в повече . Подлогата на един виден български журналист на една фалирала телевизия, сега евродепутат да бъде назначен за програмен директор на обществена телевизия. Не, няма такава държава !!!

Смисълът на лекетата и некадърните поръчкови и послушни лекета и кариеристи в ефира и медиите е да не дават възможност на смислените хора и съдържателните коментари, изказвания и дискусии. Но в България медиите също удариха дъното, както държавата в лицето на управленията й и Кошлуков е прекрасна демонстрация за това!

Този господин със смешното му претенциозно самочувствие е голямо недоразумение. Не знам кой и защо реши да го инсталира на този пост, но той му приляга като на свинче - звънче! Гледах го скоро как води едно предаване и ме напуши смях, толкова прозрачни и жалки бяха очевидните му опити да помага на едната страна (събеседник), който бе в особено неудобно положение от истините, изказани от другия!

Хубава мисъл е изказал Кошлуков. "Партийните централи да не се месят в работата на БНТ"! Така трябва да бъде, обаче не е! Самият Кошлуков е толкова "синичък", че няма накъде! Неговото назначение е политическо! По линията ГЕРБ-Реформаторски блок. А шефът на БНТ, Константин Каменаров какъв е? Той е точното толкова "син", колкото и Кошлуков. Дори повече. Има ли някой, който да не е съгласен с тезата, че БНТ Е НА ВСИЧКИ НИ И ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА Е ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАНА?! Предполагам никой не възразява за това. На практика обаче, изобщо не е така! Бетина Жотева е член на СЕМ от квотата на Росен Плевнелиев! С нейна помощ Каменаров стана шеф на БНТ! Защо е така? Нали много отдавна Плевнелиев не е президент? Бетина Жотева защо е още там? Госпожата направи една камара гафове, но благодарение на наглостта си и дебелоочието, скандалът беше туширан и госпожата продължава да си живее живота. И да ръси заплахи на ляво и дясно. Защо е още там? Нали трябва да се спазват правилата на играта? Господин президент Радев, какво чакате? Вие доволен ли сте от въпросната госпожа, защото тя е от вашата квота в СЕМ? А щом не сте я сменили, значи я харесвате и одобрявате това, което върши.

Не, Кошлуков никога не е бил син, той винаги си е бил зелен, много обича зелените банкноти, за него в пълна сила важи "който плаща, той поръчва музиката".

кошлуков, вероятно поставено лице от партии бкп-то. поставена му е явно задача-чистката

Кой, кой, кой плаща заплати на същества като онова разплуто нещо вечер, с пискливия глас ?! Като ще се появяваш на екран, спазвай визуалната хигиена! Отслабни, учи публична реч, а муай пръжки нон-стоп! Направо съм бесен, че парите ми се харчат за подобно безподобие!

Кого имаш предвид? Не става ясно.

Каменаров се изложи. Съсипа "Още от деня" и изпусна Аделина Добрева , която беше в пъти по-ддобра от тези двамцата, Златарева и Кошлуков,

Каменаров "връзва" бюджет. Щото аз не искам да му давам още и още пари. Защото виждам как парите ми изтичат са посредствени предавания без рейтинг.

оня ден попаднах на прословутото предаване на кошлуков. няма да го коментирам като директор на бнт, но имам питане към разните самонарекли се журналя тип сашко диков, полина нямам-гребен-и-кантар-в къщи, бедров, дариковци, сутрешни-блоковци, съботно-неделци и тям подобни "свежи попълнения" на многостадалната българска журналистика. можете ли да завършвате израчение на български, спазвайки всички правила на граматика и пунктуация, без да кажете 10 пъти ъъъъ и така-така? не можете! имате ли повече от 300 думи речников запас, на български, за езици не ви питам? нямате! подготвяте ли си предварително въпросите към конкретен гост, а не еднообразни и предсказуеми плакатни субективни мрънкания, ръмженета и декларацаии? не, не го правите! ами, гледайте си работата тогава, макар че изобщо не ставате за тая работа! то затова едно време думата беше журналисти, а сега е журналя.

Абе ,какъв е този смешник с плаката ис какво се занимава ?Или се занимава стова да ни занимава със себе си .

Този "смешник с плаката е всъщност един от малкото граждани сред стадото овце, населяващо днес България. Бъди здрава и мисли с главата си , а не със стомаха си !

Под благовидния предлог за културно предаване всъщност се обслужват интересите на десните останки, разбирай дсб-та, да българии и т.н., с техните архаични антикомунистически брътвежи. Водещият си е откровен техен привърженик. Същото важи и за предаването "Нощни птици", където водещата Искра Ангелова също се вживява в ролята на "демократичен" ментор и кани хорица, свързани със същите кръгове. А тези хора критикуваха редовно БНР за предаването на Волгин в него и позициите му. Еми тези са същите, само че с обратен медал.

Странно е, че НЕмислещ, НЕможещ и НЕзнаещ псевдо-журналист се разпорежда с програмата на БНТ. Добре би било да се погледне главоломното падане на рейтинга на предаването "Още от деня" след появата на Кошлуков като негов водещ. Не стига, че съсипа най-доброто коментарно политическо предаване на БНТ, а се опитва да опошли цялата програмна схема. Питам се, има ли изисквания за ценз при назначаването на ръководители и журналисти в обществена телевизия (финансирана с нашите пари)? Съдейки по изявите на г-н Кошлуков, определено НЕ!

..и крадец на авто cd плеъри. Този трябва да с крие и да не се чуе за него нищо повече

Ами, рейтингово си беше. Не сме чак толкова безпаметни.

Не ме интересува кой е русофил или русофоб. Нуждаем се от българофили.

Няма по-скучно предаване от "Денят започва с култура". И все западната, все чуждата култура - пряка търговска реклама. Води се от лице с неустановен пол, нали сега така е модерно. Декорите са ужасни.

Този, протестиращия на снимката, помните ли поне една негова песен?! Ама без google. Ама той прибира няколко хилядарки месечно от "авторски права", без да има аудитория. Та същото е и с "журналистите" от БНТ. Слушаемост НЯМА, ама пари искаме. Ей за това е цялото квичене!

Аз помня много, а само Шушана май можеш да запомниш

Дай, дай! Още дай. Някъде към началото имам още един коментар. Отдели време, издири го. Все пак, пари трябва да изкараш :)

Не одобрявам назначаването на Кошлуков за програмен директор, но много се дразня, когато в спор едната страна оборва не разумните аргументи на другата, а някакви или неказани, или хиперболизирани глупости. Това е много евтин трик и се практикува масово. Това за лайфстайла е неофициална информация от Club Z. Екипът не споменава нищо такова в декларацията. По думите на екипа проблемът не е бил кого да канят, а как да го представят - в случая става въпрос за Емил Джасим, който е представен само като учител по история. Ами не си спомням друг учител по история да е канен в предаването. Нечестността се усеща от хората, затова този приятелски кръг не може да увлече повече хора.

Предавенето е политическо на либерастката лява партия Да България преструваща се на дясна. Да го преместят в друго часово време или по бнт 2. Гледат го сигурно не повече от 100 човека. Да сложат по голямо спортно предаване на негово място и така да мотивират децата да спортуват.

Това предаване се прави от много тъмни пролиберални кръгове, свързани с необолшевишката котерия ДСБ. Какво значение имат кои са агенти на ДС днес и сега, след като тези журналисти директно служат на задокеански, откровено небългарски интереси? лустрация за такива слуги на САЩ и НАТО, ако не се коригират!

Търсейки "Още от деня", което върви малко преди вечерните новини с изненада виждам Кошлуков. И независимо от разочарованието, че няма да гледам прекрасната и умна Поли, останах на БНТ с Кошлуков. Не издържах дълго на неприятното му излъчване и постоянното прекъсване гостите на предаването. В следващите няколко дни разбрах , че Кошлуков не само ще води, но и ще ръководи. Няма да се изненадам, ако и други напуснат по примера на Аделина БНТ. Лооошо БНТ, много лошо. Остава да разбиете и сутрешния блок, да пуснете малко турски и индо сериали и ще ме откажете форевер.

почвам да чета статията за страшните репресии на кошлуков и дори съм склонен да повярвам, че пак ги върши нЕкакви. ами, куши, знаем си го. но в момента в който стигам до "...писмо до омбудсмана на телевизията, което беше подкрепено от над 450 души, между които Александрина Пендачанска, Петър Кърджилов, Мануела Малеева" и си казвам-има нещо гнило в тая работа, горкият куши, нищо чудно тоя път и да е прав, щом точно тия ПАК са на линия! а пък вечния протестър за щяло и не щяло-васко гюров, поне веднъж да си измие и среше косата, поне веднъж да покани гости в собствен дом на чиста маса с чисти прибори и чаши, поне веднъж да опита да приготви нещо различно от рапани с лук и кашкава салата. т.е. поне веднъж да свърши нещо нормално, без да се прави на интересен...

Защо соросоидите тука, на всеки който не е соросиид като тях, го обвиняват че е за Пеевски . И двата лагера са вредни за България .

Назначението на Емил Кошлуков за програмен директор на БНТ е скандал, за който е срамно, че няма никаква реакция. Константин Каменаров е един простак без професионални качества и псевдо- генерален директор на БНТ. Емил Кошлуков е агент на 6-о управление на бившата Държавна сигурност.

Наскоро разбрах , зе Малеева освен със спорт и био-храни се занимава и с политика - в някои от неизбираемите десни партии. Обаче кога стана и културен деец , да дава акъл на БНТ ????

Някой казал ли е, че културните дейци е логично да имат позиция за БНТ и съответно спортистите и политиците да нямат?

Чудя се как това седесарско лайно се издигна до шеф в БНТто? На времето СДС го пратиха да се изучава в САЩ с парички от Сорос и той като се върна стана велик! По принцип си е гадно копеле! КОЙ питам го насади там да продава чалъми и стойки? Ба си сбърканата държава! Да не би да се е обърнал отново и да ближе вече........шлифера на Боеко?

Нито Сорос,нито СДС са го пращали в САЩ - в голяма заблуда си

Кошлуков не стока обаче това предаване уж за култура се занимава повече с долнопробна политическа пропаганда от едни психо-десни водещи които дори незнаят как да се държат в студио!

Не знаех че Кошлуков е на управленска длъжност в БНТ. Постепенно "КОЙ" си слага кадри във всички телевизии. Кошлуков един от първите руски кадри(пратен в началото в Америка и после върнат уж като демократ) Няма да се изненадам ако върнат предаването "Время" всеки петък от 21:00ч

Питаме се БНТ -национална телевизия ли е ,е като е държавна директора и трябва да се назначава от правителството, а именно от Б. БОРИСОВ. Ние работим в държавно предприятие и директора го назначава Борисов .От къде на къде разни соросоидни партии извън парламента и комунисти ще се разпореждат в телевизията .Като дойдат на власт,ако въобще някога дойдат -да си слагат директор и да си определят политиката .СЕГА НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ ОБАЖДАТ И ГЕРБ ДА ВЗЕМЕ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ МЕРКИ . Не може правителството и държавата ни да работят ,а някакви други партии и хора да се месят в БНТ и да плюят всичко което се случва..

Някои коментиращи тук само повтарят "Сорос,Сорос" и със сигурност не знаят нищо друго!За друго иде реч-за парашутистите,които години наред изпълняват платени поръчки и се назначават на ключови,важни места,за да затворят устата на тези,които казват нещо смислено и важно и карат хората да мислят и да не се съгласяват с потъпкването на правата им. Предаванията за култура,образование и разкриване на истината за много събития и хораявно не е по вкуса на КОЙ! И идват такива като Кошлуков и "оправят"нещата,уж не се работело и т.н.Вън Кошлуков от БНТ!

БНТ ще стане интересна и отговаряща нануждите ни телевиция когато българия заприлича на държава! Когато народа поиска да има държава и си върне държавата! В момента най-модерно е да се плюва срещу комунизма и социализма! Всяка държава на медия има една основна цел да провежда националната политика, такава обаче няма! БНТ провежда гнусната политика на правитеството!

Нищо изненадващо като описаната цензура. Достатъчно е безобразието, че програмният директор се явява и водещ на предаване. Все пак и за кошлуков и кошлуковчетата има правила, професионални стандарти и закони.

...и същото му неправомерно участие съсипва едно друго смислено предаване...

Какъв му е смисълът на телевизионно предаване, ако целта мму не е да бъде гледано?! Виж Мона Лиза може и да не ме е кеф да я гледам, въпреки че е шедьовър, но тя е известна като добро постижение и за нея се плаща веднъж. Леонардо, заплата не търси и за това не му трябва рейтинг.

"Още от деня" беше едно от малкото смислени предавания в БГ-ефира, особено с водещ Димитър Цонев, но и след това с двете дами, които се редуваха! От както като водещ в него се изявява Е.К. то се превърна в една пълна боза! Води го тъпо, безинтересно, гостите и водещия през цялото време говорят в един глас и се надвикват, в резултат от което "драгия зрител" нищо не разбира. Прекъсва гостите, не им дава думата и накрая ги изпровожда по живо по здраво, прави внушения! Е, това ако е водещ - здраве му кажи! Превърна предаването в монолог на ЕК, но нищо умно не казва! Да го уволняват, докато още е време! Да си ходи в малките кабеларки, там да философства, колкото си иска, все едно никой няма да го гледа!

Помня как Кошлуков се жалваше миналата година:"А-а-а, вас не може да критикуваме, а Пеевски може,така ли?"Намерете и прочетете,ако не е изтрито вече.И си направете сметката КОЙ му плаща,за кого тъгува и жали,обича ли чалгата,след като не остана"качествено"предаване без негово участие,а вчера четох,че и в "Биг брадър"участвал,ама не знам вярно ли е.Пълен провал като водещ,провал като мислене и отношение!Вижте и кои го подкрепят и мислете хора,мислете-подходящ ли е за Националната тв,как го спуснаха,как го назначиха и питайте КОЙ направи това и защо!

Няма такова нещо ,Кошлуков води предаванията много акурактно и взима и от двете страни мнения, докато най върлата комунистка,говорителка на БСП -това е Поли Златарева говори само БСП какво са казали и и само някой да и противоречи го заклеймява.,Отдавна призоваваме СЕМ да се самосезира за тази персона,какти към новото ръководство на БНТ -за отсраняването и но още няма нищо .Колкото до фалшивия протест -ТОВА Е ОРГАНИЗИРАНЕТО НА СОРОСОИДИТЕ НА КОСТОВ И ДРУЖИНКА ,КАКТО И НА БСП .ТЕ ИГРАЯТ ВЕЧЕ ЗАЕДНО,ЗАЩОТО НА ТЯХ НИЩО ДРУГО НЕ ИМ ОСТАНА ,ПРЕВЗЕХА С ПАРИТЕ СИ НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ,сега искат и БНТ да превземат.

Газ ли пиеш?

Откакто той го води, предаването е пълен бълвоч! Говорилня в един глас, гости и водещ се надвикват в хор и нищо не се разбира. Пълен некадърник! Съсипа хубавото предаване!

Тоя всезнайко и галеник на "демокрацията" кошлуков е поредния член на герберската шайка!!! Тиквата има таланта да засмуква към гроб всички утайки - антон тодоров, методи андреев, тома биков, георги марков, яне янев, лъчо мозъка....! Най-голямото му постижение са тримата танкисти и псевдопатриоти - симеонов, сидерв и каракачанов!

"могат и знаят как да се направи"....ГЕРБ-младежи :))))

"Денят започва с култура- политическо предаване за пропаганда.....по Сорос... 'История БГ'-политическо предаване за пропаганда....по Сорос

само името Сорос си чувал! Гледай въпросните предавания, та дано да понаучиш нещо друго!

Той и да е чул за Сорос, сигурно си мисли, че Сорос е мръсна дума! 80 процентов!

Първо се запознай как Сорос е наливал пари в БНТ и по специално в точните предавания,и тогава критикувай!

Да чудесно е да има такива предавания, но ако са твърде елитарни, нали никой няма да гледа обществената телевиия. И какво, като сме проводник накултурата, дай да не се интересуваме дали ни гледат. Прав е Кошлуков. Освен това, дори и да си направил най великото нещо на земята, не може с него да се пенсионираш докато светът препуска около теб.

"Може ли да е шедьовър една картина, която никой не е виждал" ;))

нямах представа, че това 'йно е станал и програмен директор. гледах го 2-3 пъти в "още от деня" и се отказах нататък да гледам предаването. това предаване го гледах само заради Димитър Цонев, защото го водеше изключително професионално. след като се спомина женските също го водеха прилично. обаче това 'йно Карлуков си няма идея как се прави предаване. нали беше в една кабеларка. там рейтинга му едва ли е бил повече от роднините.

ГЕРБАДЖИЙСКО ФАШИЗИРАНО АМЕРИКАНИЗИРАНО КОПЕЛЕ-ПРОГРАМЕН ДИРЕКТОР!!!

Това е БНТ, бе, хора! Какво като не се гледат предаванията? Това повод ли е да бъдат променяни?! Знам една журналистка от БНТ, която взима 700 бона на репортаж. Професионалисти, знаят какво правят.

Красная, чел съм ти коментарите! Защо се правиш на кухая и не разбираш какви са функциите на БНТ?

БНТ не може да изпълнява никакви функции, ако хората не я гледат. И не ме заплашвайте така "чел съм ти коментарите" ;) Горкият човечец, извинявам се, че съм ви причинила това!

Защо е в телевизията? Защо не работи по специалността си?

Гледах му две предавания "Още от деня" на тоя нагаждач Кошлуков. Пълна катастрофа! Махленска атмосфера, стари изтъркани лафове, фамилиарничане с гостите, хаос и технически неуредеци в студиото. Коренна разлика с двете прекрасни и изключително професионални журналистки - Аделина Радева и Поли Златарева. Те излъчват ниво, висока култура в общуването, но същевременно и критичност към управляващите, и съпричастност към проблемите на хората в България. Вън Кошлуков от обществената телевизия! Оставка!

Това предаване е политически пристрастно, което е видно за всички и по тази причина хората не го гледат. Днес цяла сутрин ни занимават само с лагерите, като че ли само това е имало по онова време. А че и културата и образованието бяха на ниво и на почит услужливо го забравят. За това все говорим за постиженията на българското кино в минало време, ама все против соца говорят.Да сменятводещите схора, кито не са политизирани, тези няма да ни липсват.

БНТ е ТВ която провежда политика каквато му нареди правителството! В нея няма нищо обществено освен голямия бюджет който го изръсват от обществото ни! БНТ не гледам отдавна щото освен да ми обесняват колко са велики англосаксите и как цъфтим друго не правят! Но последните години по команда взеха и да плюват срещу социализма и НРБ! А командата между другото бе издадена от САЩ и ЕС! Подобна плюваници имаше и в бившите соц страни които влезнаха по-рано от нас в ЕС! Питам се до кога БНТ ще дава трибуна на фондация КредоБоном? До кога ще ни облъчват с глупостите и лъжите на Дойче Веле?

"Още от деня" Кошлуков беше под всякаква критика! Монолозите му бяха безкрайни, нагли и непрестанно прекъсващи говорещия. Да не говорим, че нищо съществено не съдържаха! Лошо водене!!! Не можах да повярвам, че чак е програмен директор! А елементаризмът му доказва само едно: дай на човека малко власт и виж как става педе... Той е толкова далеееече от класата на БНТ, кой кукумицин го допусна?!.

"Денят започва с култура пък стана политическо предаване и бухалка на един пияница!

Много Ви е уютно в посредствената Ви телевизия. Дойде човек, който Ви издуха праха и Ви кара да работите, и гракнахте.лл

добре! Ама той не става и за водещ на домашно видео! Само сравнението с Митко Цонев например е достатъчно да бъде заврян под бюрото.

Кошлуков беше изпратен да следва в САЩ на разноски на Сорос. Естествено е стипендиантът да се отчита и да бъде верен на спонсора си! А цел номер 1 за Сорос е да унищожи културата и националната идентичност на българите! Затова са трапосали Кошлуков в БНТ. Започва се с предаванията за култура, а скоро ще гледаме само турски, еврейски и арабски филми по държавната телевизия!

Изненадан съм от елементаризма на Кошлуков, винаги съм го смятал за умен човек. БНТ не е телевизията, която би трябвало да се харесва на масовия зрител. Тя изпълнява държавнически функции и като такава трябва да формира вкусове, а не да се съобразява с тях. Частните телевизии следват зрителите, те се борат за тях, тъй като рейтинга привлича рекламодателите.

Денят започва с култура е класа. А ерудираните, мислещите са заплаха за господстващия ред от векове, с много малки изключения при определени владетели. Свят, който принизява човешката природа е обречен на израждане и загиване. Тежко и горко на онези, които развращават и спомагат за това падение. Божественото правосъдие не е като човешкото, и тогава?

Кошлуков не става. Отначало помислих че е водеж на ,,Още от деня''-където не се справи.Предаването приличаше на ,,надприказване''.В края не си разбрал нищо .Всеки говори върху други. Сега съм шокиран че е директор.