Валежите спират днес, студено в следващите дни

Преваляванията ще спрат до довечера. В следващите дни времето ще бъде по-спокойно, с температури, близки до обичайните за януари.

Обратно в новината

Коментари - Валежите спират днес, студено в следващите дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма как така без опасни явления! Ми това, че посред зима вали сняг не е ли опасно? Ма вие съвсем се изхайлазихте! Я бързо вадете химикалките и пишете: ужасно, зверско, катстрофално, смъртоносно, нечувано, невиждано, краят на света...

Опасни времена настават: 1% от хората владеят 82% от всички активи Красимир Тодоров - 22 януари 2018, 09:29 Ново проучване на разпределението на богатството в света публикува Oxfam. Данните показват, че през 2017 година богатите хора в света са станали още по-богати и сега 1% от населението притежава 82% от всички активи. Състоянието на огромната част от земното население-3.7 милиарда души - е останало без промяна и тези хора живеят с по 118 долара на месец.. За сметка на това, милиардерите са се увеличили с 13% в съпоставка с данните за 2010 година. Преди година друго подобно проучване показа, че осемте най-богати хора на планетата ни имат активи, колкото половината човечество- 426 милиарда долара. Според авторите на проучването, богатството на малка част от хората се е увеличило за сметка на влошени условия на труд за техните служители и работници. Установено е,2 че днес богатите хора влияят много повече на решенията на държавите, отколкото преди 7 години. Според Oxfam увеличението на милиардерите в света не означава ръст на икономиката, а обратно-провал на системата.

В сравнение с тази прогноза, прогнозата за времето е без значение!

Абе вие сте смешници? Сменихте терористите в Сирия с кюрди, сменихте урагана със слънце. Сменихте НАТО с агресор и каво ли не. :))))