Пуснаха Християн Гущеров от ареста, отказал кръвна проба

29-годишният Християн Гущеров, който вчера бе задържан за 24 часа в столичното Шесто РПУ, е бил освободен от ареста тази нощ.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха Християн Гущеров от ареста, отказал кръвна проба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ме триете бре "Дирници"? Да не сте собственост на Гущерите? И какво толкова написах? ми то наистина срещу оловото няма имунизация. За всяка свиня идва Коледата. Ха със здраве

Тоз толуп ще си намери майстора баш когато не очаква!!!

Шиши и малкия гущер гаджета ли са

и тоа се мисли за безсмъртен! Оди по барове разкава курвентии и харчи парите на баща си . Безделник!

То се вижда ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО .

За подобно нарушение(отказване на алкохолна проба) закона предвижда глоба от 2000 лева и лишаване от управление на МПС за срок от една година. Напило се момчето, напило се е, посбило се е, посбило се е. Не го познавам, не мога да си вадя изводи за него, но ми е интересно дали ще му вземат книжката? И ако да, какво ще го правят следващият път, когато го хванат без СУМПС? Не знам, не познавам Гущерови, но доколкото знам възрастния е улегнал човек. По някога, обаче, когато нямаме време за децата те тръгват по собствен път, особено, ако всичко им е дадено на готово. Като им се даде всичко в този свят, това не замества родителите. Не го казвам за да коря някого, но историята е пълна с подобни, които свършват я с дрога, я размазани в някое дърво, я наръгани от някой. А и на 29 вече е редно да знае какво иска от живота.

Чувала съм от приятеля си следните изказвания по адрес на човешки същества видени я по телевизия, чути по радио, срещнати случайно на пътя или на опашка за сутришни топли кифлички : " този май върви в левия коридор" " тръгнал е по лявата релса" " на ляво е завил, като го гледам" " на лява кълка се подпира" и др. такива които ми се иска да ви ги изрека. Но не знам, съжалявам ви и вие сте хора и ви е простено да сте объркани. Дано с нещо съм ви събудила вниманието да вземете мерки някакви. Останете с добро. Толкова от мен.

Гергана е права! Аз съм мъж! Имам право да се изкажа от името на мъжката страна! объррнете внимание на изказа "мъжката страна". Не съм написал от "странат ана мъжете"! Защото много същества водени по попл "мъжки" се оказаха не мъже! няма предвид всички мъже да се успели, реализирани, силни, млади, яки, паралии ... и все други глезотии. Имам прдвид, че един мъж трябва да бъде мъж! А това се отчитта по поведението му, по делата му! И по това дали жена ще го признае за мъж! :) Гергана е права!

Появила се е някаква ГЕРГАНА, която смее да ни дава акъл как да живеем. Защо сме си губели времето, защо не сме свършели нещо полезно, което ще донесе пари на семействата ни, какви мъже сме били, просто съжалявала че има такива мъже в българия и още неща, които не си спомням добре в критиката й към нас тук пишещите същества от мъжки пол. ИСКАМ ДА ОТГОВОРЯ: Мила госпожо, не се вяскай повече тука, защото няма смисъл. Ти рационална устатнице, търсиш в мъжете само ефективност и полза, ти разбойник за мъжка потентност, дето си толкова правилна и логична колко ползи си допринесла за обществото? Кажи за себе си, назови твоя принос, похвали се ако щеш с нещо - каквото и да е, добро или зло. ОЩЕ НЕЩО: всичко казано по наш адрес е вярно, не е хубао че вися тука и е загуба на време. Но не мога да се откъсна интересно ми е, зарибяващо е, плещя глупости и не ми пука, дано само не обиждам някого незаслужено.

Ударил с джипа си полицейска кола !? Ех, защо не сме като в щатите. Или поне като в Турция...

Гущера е длъжен да даде кръвна проба ! Ама отказва мамичката му ! Не иска и да духа. Пускаме го защото няма никакви доказателства да е пил, нито кръвен тест, нито духалка . . . . . .

Гущерите са студенокръвни. Нещо като динозаври. Ти били ръгнал лично дрегер в устата на "Тиранозавър"? Дори, да си смелчага ще ти каже, че няма да покаже нищо! Нямат кръв, нямат сърце:) Излишни рискове и усилия. :) Освен това, защо да не го пуснат? Гущера ще си се изкачи сам по отвесната стена, ще мине по тавана и ще изчезне през първата пукнатина, от която се чуват одобряващите и успокоителни скандирания: БеКаПе, СеДеСе, БеСеПе и т.н. Скандиране ГЕРБ не се чува, само защото не става за скандиране. Впрочем,също не става за нищо!

Ами щом е отказал, аз очаквах да го задържат за 72 часа, а те го пуснали... Интересно, симпатичен ли им се е сторил? ;-)

Ха ха какви мисли само ви минават през ум, като четет коментариите ми! Потресена съм! Жалко. Надявах се да си направите извод за загубеното време. Защото на никому не е нужно глупаво бращолевене а дела, някой да отиде и да накаже разбойника щом по този начин се води война между бедни и богати, а след това майната му каквото ще да става, нали ще се е отървала страната ви от един лош гражданин. На това казвам мъжка постъпка, не празни приказки.

Tвоят "бойфренT" не се ли върна от "автомифката", да те заведе на баня, ами и днес "Oмирисваш" форума с нечистоплътността си Mа,.. како???;)))

Гергана, народа ни е зверски изостанал ... Няма как, да има други "бръщолевения". Тук, у нас почти няма мъже! Има същества от мъжки пол, ама не всички са мъже. Особено сега, след като набиват в малките човешки главици някакви други теории за полове ... Извинявам се за правописа в предния си пост, но избързах да го направя от телефона, а с малките буквички не ми се получи.

Боклук!!!!

Ама анална проба не е можал да откаже ..

Християн навърши 18години и в деня на рожденния му ден баща му свика партийно събрание ,за да го направи член на БСП,за да е най младия партиен член.Лично той ми го е казвал,който не вярва да провери.

Е браво, най-после се показа като мъж! Мъж, Мъж! Кекс! Кекс!

...като ла-но в дъжд

КАКВО ЗНАЧИ НЕ Е ЯСНО ДАЛИ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ МУ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЯ!? Да не говорим, че при отказ от кръвна проба, се приема, че се кьор-кютук пиян, с 3 промила и те съдят по съответните текстове. Нападението над униформени, отделно.

Много дебело това момче, да иде малко да тренира.

Плаща на някой да тренира вместо него.

При отказ от проба автоматично трябва да се приеме, че пробата е положителна за алкохол и наркотици.

Така е, но ако си ти, или аз!

Има статия за Морган Фрийман-само 6 коментара!!! Гущеров-това занимава българите и тоалетите на президеншата...

Щото Морган е далече, а Фрийман - високо!

Естествено че прокуратурата няма да повдигне обвинение срещу синчето на другаря Гущеров

Очаква се Гущи да подаде оплакване срещу прокуратурата!

абе тея от шесто ако бяха полицаи на място щяха да му скъсат шортите на тва дебело копеленце...ама кинтите на тати комуняг май са по слатки...май само да потестират за пари могат нашите полицайчета

Слатко си ми ти, слатурче!

Лесно ще го спукат от бой. Но после ще виете от полицейско насилие.

Браво Бойко, браво Цацаров.

Този само JIGSAW ще го оправи!

Ей затова никой не уважава полицията и съда в България. Ако бяха установили, че е бил дрогиран и да го бутнат 2 години ефективно затвор, хората щяха да аплодират. Стана обаче очакваното - пуснаха го, че имал голяма нужда щото бил дебел.

Тия от районното ще се скъсат да пишат обяснения защо са нарушили закона.

и това е на първа страница..???!!!!

НЕ го мъчете младежа! Животът е пред него! Нека излезе от ареста, иска да си завърши средното, преди да стане на 40! Бъдете милостиви към свинята!

Прав си брадва ,този шопар 10 год учи и още не е завършил.А на времето баща му разправял пред свои познати ,че се чудил в кой западен университет да го запише,защото му трябвало солидно образование.Учи 3 години във Варна/незная какво/ и после в УНСС и още учи.

Учунолюбиво е момчето.Човек се учи докато е жив.

защо са го пуснали без гаранция и без да плати щетите по патрулката???

Каква гаранция, тоя шопар се вижда от самолет. Къде ще се скрие?

Тоя какво яде ?

Филии със свинска массс.

Ники

Банкянски суджуци.

Как не ви е срам, бе! Що за мъже сте! Една жена се помъчи да ви каже нещо да ви подскаже че като мъже не ви е тука мястото в този клюкарник, а вие се съдрахте да ме плюете. Не ви е срам, жалко за вас, ако сте млади хора! Жалко!

Ти си една селска пръчка, която е решила да брани някаво Мамино синче от хорското мнение. Толкова си нелепа, че вероятно си от "родата" на това членестоного.

... наивна млада публика, на това разчитат медиите, затова ви наливат в главите всякакви дивотии....

ако не защитаваше този шопар и не обвързваше абсолютно уместното възмущение на хората от наглостта му с имотното им състояние, нямаше да получаваш такива реплики и коментари. Сред нас със сигурност има успели хора, но не заради червеното куфарче с долари от тате, а със собствен труд, кураж и акъл, без да играят с белязани карти като тате Гущер. Сигурно има и средностатистически, и по-малоимотни сред нас. Това обаче изобщо не променя факта, че Гущеров младши е свиня. Не знам дали ме разбираш накъде бия.

просто си приказваш господине, ей така време да мине, явно всички тука сте хора без работа, за мен всичкото ви тука приказване и обсъждане е едно безкрайно разтягане на локуми, една рибарска раздумица, една смотанящина. не искам никого да обидя но се възмущавам що за мъже има българия.

Не мога да разбера защо медиите ни занимават вече два дни с тази лоена топка - неадекватен, комплексиран до болка, глупав наследник, чието единствено постижение са девойките на повикване. Този е толкова незначителен, маловажен и безинтересен за обществото колкото всеки друг анонимник на улицата. Та се чудя защо изобщо е по медиите с пиянските си простотии...

+++++

никой и с пръст не може да пипне малкото гущерче което с грозотата и дебелото си тяло повече прилича на варан но се мисли за мутра номер 1 на бг,старият крокодил докопал се до куфарче червени пари не дава да се спази закона спрямо дебелият варан.

За тоя шопар няма закони.Съвсем случайно дал на заден и обърсал полицаите!!!По принцип във всички съобщения на МВР полицейските коли никога не са виновни,те са най-добрите шофьори на планетата Земя и е невъзможно да предизвикат катастрофа,НО при Гущеров застанали на криво.Късмет или типичната за ГРОП корупция?

Ако беше някое ромче или обикновено момченце, щяха да го пукнат от бой.

се беше държал по този начин с полицаи и беше ударил патрулка в САЩ, вече щеше да е на гости при патолозите за аутопсия.

има клип в тубата на който саудитски циганин минава с ферари през крака на полицай,и представете си какво стана,бедна ви е фантазията(напишете юу тубе/watch?v=3lKwkn6JT74)

Боко, ясно ли ти е защо не сме в Шенген?

Ясно му е, нали имено той възроди мутрите. Е, някои от дружките му вече се споминаха, но да - ясно му е.

не се побира в границите на Шенген, прелива в съседните държави.

Е, може и да отслабне !

е от вашите,бе другари!

тъкмо реших,че Светланка ще му носи топла манджа с пръжки в затвора, а то какво стана... За милиони НЯМА закони!!!

"По неофициална информация Християн Гущеров е бил видимо пиян, но е отказал да даде кръвна проба, за да го тестват за алкохол и наркотици. Все още не е ясно дали прокуратурата ще му повдигне обвинение. Образувано е досъдебно производство за хулиганство." А пък аз си мислех,че в тази...кочина,упс...държава,все пак има някакви правила,които би трябвало са се спазват от всички,но явно нЕкои са по-хора от другите,така ли?!? Господа и дами управляващи,...и правораздаващи...тиквеници в тази кочина,до кога ще толерирате само...прасетата в нея???

Това явно е мъжки новинарски сайт. Сега се убедих, защото пукната жена не се свърта туа. Чета ви глупавите разсъждения и наистина са прави хората като казват че сте тъпунгери. Вманиячени куртувци, дет не знаете какво точно искате. Защото да седнеш да коментираш на някой парите, сициалния статус, връзките и тем подобни си е меко казано комплексарщина. Това тука е като някой старчески клуб за празнодумци и завистливци дет нямат 100 лева в джоба си да го набутат/с извинение/ в някоя дупка ако им дойде мерака, вместо да си посягат. Големи хаплювци сте всички тука!

Какъв социален статус сънуваш кифло??? Та тоя си е един търбух, дето явно и трудно му става, ама явно за златотърсачки като тебе е мечта! И парите, и връзките, и соц.статуса, са му дадени от татенцето. На такива им се вика - да ти умрат връзките. Тогава ще го видя, кой ще го вади от ареста и с чии пари ще плаща масрафите и курвите. Ето в чиста форма правораздаване в България - всички са равни, ама някои - по-равни. Не дават проба, блъскат полицейски коли и т.н. Българска реалност. Жалко, че живея тук, ама пусто тъпо и наивно родолюбие...

Ти що не оправиш себе си, ами си почнал да клюкариш някой си съвсем непознат; какво те интересува човека, какво ти влиза в работата какво прави полицията, ти полиция ли си? Ти съд ли си? какво те засяга, що не помислиш твои проблеми да си решиш. Аз съм била кифла - аз днес влезнах тука и видях колко сте кухи всички мъже.

Hе те знам, колко си млада и красива, HO,.. като ти четох коментара, се изпотих от срам, каква неграмотност в правописа притежаваш!!?? Xм,.. дано поне с хигиената да си малко по-напред!!!... да ти поясня:... под хигиена, разбирай,... дали ти е омита косата, а пък и,.... дали си се научила да си миеш генеталиите??;))

Виж чичко, аз съм си добре с хигиената. Но хигиената на мисълта ви е под всяка критика, щом допускате да ви лазят всякакви безсмислици и щом постоянно си "чешете" там където все ви сърби-недочути, недоразбрани, незадоволени финансово, емоционално. - гениталии, а не генеталии - измита, а не омита - неграмотността се показва, не се притежава.

Герче,хората не завиждат на никога,още по-малко на такива като този от снимката,за когото биолозите все още спорят,представител на кой точно подвид на домашната свиня е!!! Хората са гневни от факта,че в тази кочина,някои подвидове свине се водят за висши същества и имат само привилегии,това е,нищо лично нито срещу свинята от снимката,нито срещу...биологичните му побратими и посестрими!!!

хората са гневни казваш - а? Гневен е вил Панайот Волов, Яне Сандански, Кочо Чистеменски, Христо Ботев, Никола Вапцаров, Георги Бенковси, Васил Левски и още много - ти плазмодии ниеден, извинявам се на майка ти че те наричам така, ако си още дете, ти дет си седнал тука да ми отговаряш вместо да се замислиш, дет си седнал да се оправдаваш на нищо и никава женица като мене, си за съжаление! Пак ви казвам всинца тука не сте мъже, объркани сте!

ти ли си, душко? И що реши, че нямаме по 100 лева в джоба и нямаме къде да го заврем, като ни се прииска? Ама като те чета, пари да ми дават, не бих ти го заврял, кой те знае какъв алигатор си. И що клечиш в тоя сайт и тия коментари вече часове? Да не си търсиш някой да начеше плода на дървото, от което се прави компот от сливи?

не е алигатор защото и алигатора има някаква красота във вид на чанта,колан,портфеил,светланка е плашило в края на нивaта с тикви

жалко, мислех че може да има някаква файда от мненето ми, но за съжаление, май няма никаква.

прецедателство

Защо на снимката е Карбовски?

Как така ще повдигна обвинение на сина на другаря Гущер

Родителите на тази нещастна свиня не могат ли да дадат и пари за оправяне на външния му вид? Така ще има повече шансове да се ожени по любов, отколкото за пари!

Грозен и мазен, та дрънка. А че е тъп и нагъл, това не подлежи на съмнение. Бащичко ли е, маминко ли, халал да им е това противно създание на снимката.

При бай Тодор тоя нямаше да го пуснат от ареста докато приятелите му сами не се явят, а родата му щеше да бъде депортирана по села и паланки. Пък сега ко? Гевезелъци! А бе като са толкова ербап запишете ги 6 месеца казарма и от там направо в Сирия.

Тъкмо ще отслабне, тоя шопар!!!!!!!

Какво значи - "отказал кръвна проба"!!! Кой е той?! За него законите в тая държава не важат ли?! Та той утре може да извърши по-голямо престъпление и да откаже да го съдят, да откаже да иде в затвора или кой знае какво ще поиска.... Що за държава, що за полиция, що за правосъдие има в тая страна?! Безобразие!!! Срамота! Опомнете се властимащи и институции! Законите трябва да са за всички!!!

Тъпо парче си Гущерчо. Ако беше дал проба, щеше да ти излезе по-евтино да подкупиш докторите и да излезеш чист като сълза. Ама нали си прост!

Е да де ама те пробите са две. Лабаво няма

Кръвна проба се отказва при признаване на фактите. Човека си вижда, че е коркитюк пиян и си спестява пробата. Освен това така си спестява пробата за наркотици.