Митниците 5 г. работели с ”пробита” система

БАЦИС е приета с множество недостатъци през май 2013 г. и чак тази пролет може да се очаква тя да получи адекватно ниво на защита.

Обратно в новината

Коментари - Митниците 5 г. работели с ”пробита” система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но пълни джобове на ОПГ ГРОП.

Все си мислехме, че комунистите крадат най-много. Оказа се, че герб и бойко крадат много повече. Още повече, мутрата чрез "председателство" и посещение на Меркел, разни делегации, се смята за хитър и че щезамаже тази огромна, нечувана корупция. Но мутрата да не си мисли, че е най-хитър. Понеже комунистите са крали много по-дълго от него, знаят всички "иширети".

Митниците 5 години работият с пробити джобове. КОРУПЦИЯ

Това са пълни глупости. Никой не прави такава система без необходимото ниво на защита. А че някой с пълни права на достъп е изтрил някакви транцакции е съвсем друга бира.

Друга бира,ама кой разбира от удар умира

Кои са икономическите оператори за обмен на информация посредством използването на средства за електронна обработка на данни на Генерална дирекция Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) и Агенция Митници ??? ЗА ДА ОТГОВОРИМ НА ТОЗИ ВЪПРОС ТРЯБВА ДА СМЕ НАЯСНО КАКВО Е ТОВА DG TAXUD!!! Адреса на Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) е: "Rue Joseph II 79 1000 Bruxelles Белгия" На посочения на Данъчно облагане и митнически съюз (DG TAXUD) телефон: +32 229-91111, отговарят още: 1/ Генерална дирекция Бюджет - EUROPA 2/ Генерална дирекция Околна среда - EUROPA 3/ Генерална дирекция Морско дело - Europa 4/ Правна служба - EUROPA АМИ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ 300000 ТРАНЗАКЦИИ СА ОТИШЛИ ДИРАКТНО В КАСАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ, а не в бюджета на колонията България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БАЦИС.....от Баце?

А от къде е толкова сигурен този господин за това което казва на всеослушание, като го слушам нещо ми се завърта в главата да не би той и неговите хора да са правили далаверите. То не може да се докаже кой кога и как, но Делчев е категоричен че това се е случило и че това е слаба система? Май мак намирисва на ръчкане от страна на опозицията.

Да започнат уволнения наред. Тогава ще се разприказват знаещите. Или детектор на лъжата- на държавата ще й излезе по-евтино от недобросъвестни чиновници със огромни заплати. Алчни същества! Държавата е на този хал от недобросъвестни и продажни служители.

И това,ако е вярно.....пробити кофи!

Какъв данс бе, братле! Петросиромасите 4 години са искали тази проверка, написали са това,което Ваньо Танов обясняваше и жоро инса му заведе дела и после....Затова са направили доклада строго секретен.Какво му е секретното?Като секретната търговищка счетоводителка- главен директор на главна дирекция " финансово разузнаване"-данс,която сега се кефи в Канада ли?

Нямат бекъп админите - система е програмирана така че да се краде и да не остават следи. Кажи ми кой софтуерен инжинер ще програмира система за дистанционен вход без да поддържа лог файлове и само с една парола за достъп от всичките станции!!!??? Същата фирма е правила софтуерите на Агенция Митници, НАП, МВР, МВнР, ДФЗ, БДЖ, Кадастъра, Български пощи, общини и АЕЦ Козлодуй (клиентите на Ай Би Ес). Може и да е читава фирмата, не знам, но самият факт че са разработили подобен софтуер който и бебетата могат да манипулират без да остават следи е достатъчно основание да се съмнявам в тяхната почтенност и би трябвало незабавно ДАНС ли, Правителството ли, Прокуратурата ли, ама веднага да подложат на проверка софуерите разработени от тях за останалите държавни структури - а те са все в системата на националната сигурност.

Нали не мислиш, че са го направили без протекция и напътствие от най-високо ниво. -Не използват https. -Не можеш да влезеш с по-висока версия от IE8 -Трябва да си с JAVAмаксимум 7 и настройки на security на минимум. Случайност или некадърност? Не мисля.

Блокчейна ще помогне - веднъж направени, транзакциите не могат да се променят ! Трябва да се приеме със закон. И още - админчетата бекъпи нямат ли - да видим къде е базичката с изчезналите трнзакции !

КОЯТО Е ОБСЛУЖВАЛА СИСТЕМАТА ?? КАК МОЖЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ ПОСТЪПИЛИТЕ В НЕЯ СУМИ ОТ 300000 ТРАНЗАКЦИИ?? АФЕРАТА ТУК Е ПО ГОЛЯМА ОТ ТАЗИ В КТБ!! БАНКАТА Е ОКРАЛА МИЛИАРДИ ОТ БЮДЖЕТНИТЕ СРЕДСТВА!!

Има ли значение коя банка е по-крадлива

фащат къртица режат ушите и двете вземат имотите му до девето коляно и го пускат да пасе

ЗА "КРАУН ЕЙДЖЪНТС" : "....Димитров, ако желае, може да нарече и АНГЛИЙСКОТО ПОСОЛСТВО частна групировка, но това си остава да тежи на неговата съвест. Иначе в момента не мога да си спомня защо засекретихме този договор! КАК ЩЕ СИ СПОМНИШ, КОГАТО ДИРКТНО КРАДЕТЕ ОТ ПАРИТЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ПОСТЪПЯТ В БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА!! Само за 5 години - 300000 ОКРАДЕНИ ТРАНЗАКЦИИ!!!

Е,и ...

Народе..., лошото е, че ние само си дрънкаме и всичко занят ВСИЧКИ, но на " ОВЛСТЕНИТЕ БОГОВЕТЕ" ИЗОБЩО, ама никак НЕ ИМ ДРЕМЕ, защото си знаят, че са НЕДОСЕГАЕМИ и защото са уверени, че няма КОЙ ДА ГИ КАТУРНЕ, и да грабне "сурвачката, па ЛУПАЙ, лупай, да им отупа перушшината"!!!

изчезнали около з00 000 транзакции - това са стотици милиони левове. в кои джоб

Да крадеш изпод себе си, да се самоизяждаш. Тъпо, даже англ. кралица си плаща данъка сама на себе си.

РАБОТЯТ НЕ ОТ 5 ГОДИНИ , А ОТ МОМЕНТА В КОЙТО АНГЛИЧАНИТЕ ОТ "Краун ейджънтс" ПОЕХА ЦЕЛИЯТ КОНТРОЛ НАД МИТНИЦИТЕ!! КОЙ ГИ ДОКАРА ТЕЗИ ИНГИЛИЗИ, опериращи със СРЕДСТВА КОИТО ТРЯБВА ДА ПОСТЪПВАТ В БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА?! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КОЙ - Сакскобургготски , Милен Велчев , брат му Георги и тъста му СТОЯН МАРКОВ КОЙТО УПРАВЛЯВА ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА НА СЪЗДАДЕНИТЕ ПО ТОШОВО ВРЕМЕ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ! Шофьора на Стоян Марков /СПАС РУСЕВ/ е собственика на ВЪЗБРАНЕНИЯ АКТИВ НА КТБ - оператора ВИВАКОМ!! НИМА ОТ БСП НЕ ЗНАЯТ ТОВА?? Знаят но се страхуват да не бъдат споходени от участа на ВАНЬО ТАНОВ!

ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПАРИТЕ СА ПРЕВЕДИН ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, НО СА ОТКРАДНАТИ ОТ БЮДЖЕТА !! КОЯ Е БАНКАТА В КОЯТО СТАВАТ ТЕЗИ ПРЕВОДИ?? Ваньо Танов се зарови в АКЦИЗИТЕ на Лукойл България, които минаваха през обслужващата го банка- ИНГ БАНК!! Собственик на Лукойл е ИНГ ГРУП която държи 77 % от рафинерията , Останалите 23 % са собственост на фалиралата империя на ВагипАлекперов. КОЙ Е СОБСТВЕНИКА НА ИНГ ГРУП И НЕ Е ЛИ ТЯ НА ЯКОБ РОДШИЛД?

Я проверете на държавните фирми програмите да видите каква ужас е! Далавери, далавери и пак далавери. Всеки властник краде и граби. Малко да зависи от него и спрята далавера! Хич не го е еня, че програмите да са вътрепни, евтини, дори безплатни! Той си пазарува боклуци на големи цени и свива комисиона! ТОВА СА ДОЛНИ ПАРТИЙНИ КРАДЦИ! А от коя партия са - кой може да мисли, да го направи! Само глупав се спъва 2 пъти в един и същи камък!

Казвам ти дъще, сещай се снахо! Цялата помия е насочена срещу Марешки. Демек ето как той продава на по ниски цени-не плаща ДДС и акциз. Газ пикаят, че не могат да му намерят цаката и да продължават да си правят картела. Та точно тази Асоциация ръководена от подлогата на ДПС е в основата на "октопода"

Ами те герберасите се нагушиха през това време премного и сега ще запушат това пробитото ама ще да си отворят до него още по голяма аванта и след 4-5 години като се дигне гирултия пак ще търсят къде да пробиват за да не изтърват келепира..

Не ме гледай какво върша, ами слушай какво ти говоря. Корупция НЯМА.

"Всички те можели да заличават транзакции без да оставят следа." Това може да го твърди само абсолютен галфон. Ма като му погледнеш физиономията думите са излишни.

Системата е умишлено "пробита" от хората назначени от Боко, за да може да върти контрабанда и Боко да трупа милиарди, с които да купува изборите. Толкова е просто. Само така Боко може да е на власт. Няма контрабанда и корупция - няма Боко.

ИМАШЕ ЕДНА ФИРМА Краун Ейджънтс с която правителството на САКСКОБУРГГОТСКИ сключи договор касаещ контрола на МИТНИЦИТЕ!!! ТЕ знаят всичко за стокооборота, вноса, износа и си взимат данните със себе си. Източване на милиони от хазната; задигане на строго секретна информация, касаеща националната сигурност; грубо погазване на българските национални интереси и гавра с българския народ всичко е узаконено и юридически оформено в договора между България и Краун Ейджънтс !! Чл. 1. ал.3 от ДОГОВОРА гласи: Настоящият договор, неговото значение, тълкуване и ваимоотношенията между страните / България и частната фирма Краун Ейджънтс/ се уреждат съгласно законите на Англия! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ДОКАДЕ НИ ДОКАРА В ПРЕДАТЕЛСТВОТО МАДРИТСКИЯ ТАРИКАТ И НЕГОВИЯ ГАВАЗИН БОРИСОВ! Работили са по АНГЛИЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, и са допуснали грабеж нямащ равен на себе си.

Краун Ейджънтс държи почти в ръцете си митниците на България и са напълно наясно какво влиза и какво излиза Краун Ейджънтс е влизала дълбоко в масивите на българската митническа администрация. Точно в тези масиви се вижда целият стокооборот на България, виждат се кои фирми участват в стокообмена на страната. Създава се инфарктен риск, защото една частна фирма като ТЯХ. може да използва тази информация по един изключително вреден и опасен за България начин, ОТКЛОНЯВАЙКИ МИЛИАРДИ КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПОСТЪПВАТ В БЮДЖЕТА !! КОБУРГА И ОХРАНИТЕЛЯ МУ НОСЯТ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА СТАВАЩОТО!

КЪДЕ ГО ТОЗИ ДА НИ РАЗЦЪКА КАКВО СТАВА В МИТНИЦИТЕ? ЩЕ ПОВТОРИ ЛИ ДУМИТЕ СИ КАЗАНИ ПРИ СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОРА МЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САКСКОБУРГГОТСКИ И АНГЛИЙСКАТА ФИРМА: "Бях категорично против Агентите на короната. Още тогава казах, че митниците трябва да са инструмент в ръцете на държавата, а не на групировка. Агентите на короната са групировка! Те имат опит в африкански държави, неприложим за нас. Половината от нещата, които искаха, бяха неприложими от гледна точка на конституцията ни" НИЕ АФРИКАНЦИ ЛИ СМЕ БЕ БОРИСОВ И КОБЕРГГОТСКИ?!

МИТНИЦА=КОРУПЦИЯ

300K и то транзакции, не отделни записи, за 6 месеца, ми се виждат твърде много. То това е целия обем информация, която се обработва от въпросната система, уе!

Ваньо Танов. Убиха го. Той знаеше много за всичко това за което се говори. Няма държава. Има МАФИЯ начело на която стои представителя на една от бандитските групировки.

От замесените в "Ало Ваньо" само Бойко е жив. Където обяснява на Ваньо, че е обещал на Мишо Бирата да не го закача.

"Царят е гол". Всички държавни "електрически" поръчки са такива. Милиони за някакво "ТНТМ", софтуер на ниво домашна работа на ученик от горен курс.

КУЧИ ВЛАЧИ , ДИРЯ НЯМА - изчезнали около 300 000 транзакции !!! АБЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИ ТОВА ГОВЕДО ГОРАНОВ? АМИ БОРИСОВ ?? АМИ ПРАСЕТО ИЗПЪЛНЯВАЩО РОЛЯТА НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР? КОЙ ОЩЕ ТВЪРДИ , ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА ?? ТОВА НЕ СА ДЪРЖАВНИЦИ - това са най долнопробни бандити, които трябва да бъдат съдени и вкарани в ЗАТВОРА!!

Е, царят бил гол... Ми те и врабчетата у БГ знаят, че "пробойните" са оставени съзнателно, а не случайно, за да минават през тях бизнесите на "правилните фирми"!;) Защото правилните фирми имат съответното правилно и отговорно отношение към попълването на правилните прасенце-касички! "Изборите ни са скъпи"!;)

,,капитанът,, знаеше за ,,пробоината,, но ,,титаник,, продължи на ,,пълен,, ход...??? ,,спасителните лодки,, бяха малко...,,повечето граждани ,, се ,,удавиха,,...!!!

Доколкото знам, системата на митниците винаги е работела перфектно - плащаш - минаваш.

много знае,бе!

У ГЕРБ как си казвате - авер ли?

Защо мислите го гръмнаха НАП-джийчето? Акцизи и източване на ДДС ... Поискал е по-голяма хапка и ... и така ... Мафиотска държава от мутренски тип ... Доказателствата валят всеки ден, уви ...

Намекваш, че не е било спор за паркиране!? :(((((((((

Нека БСП-то си направят само една "лека справка", колко КАДЪРНИ, ДЪЛГОГОДИШНИ ПРОФЕСОИНАЛИСТИ са уволнени от Агенция Митници, за да се внедряват "точните далавераджии"...и ще става все по-ясна картинката на ГОЛЯМАТА ЗАВЕРА....хайде, действия и да се събуят осраните гащи, че вече се не трае, далавери и само далавери, ПОВРЪЩНЯ...., как се ненаядоха, как се ненакрадоха???

Аз си направих справка и според нея излезе , че вече почти 10 години и моята държава се ''управлява'' от Боци и схемите му и това вече се оказа неприемливо за мен , поради къде некадърност , къде от отявлена престъпност.

Само дето не "БСП"-то управлява последните 9 години. Та недей прехвърля отговорността. Всъщност, от 28г насам, от както БКП се разпадна на БСП, СДС, ДПС и други, по-нови формации, БСП са управлявали само 7г, като успяха да вкарат България в ЕС. А ти какво си направил за страната НИ?

В митниците няма кадърни. Виж дългогодишни има, но късогодишни, дългогодишни, всички до един са крадци. Там ако не крадеш те изритват по-най-бързия начин.

жалък звън

Поне има система, която може да се 'запуши'. До 2013 никой не ебаваше да прави система. Защо?

Като си направиш система е тай-добре.

Корнелий

Никой не ти пречи да си вярваш, че без система 2008 година контролът е бил много по-добър от 2018, само щото всички измекяри са се насирали, като чуят името на Станишев и Румен Петков. Дали сега е тай или фъншуи е друг въпрос, но факт е, че имаме постоянен растеж от 2 милиарда годишно на приходи от мита и акцизи.

Мутра властва , майка плаче.

Някой смята ли че ако ГЕРБ се разпадне, членовете му ще се откажат от политиката? Аз смятам че всичките му членове ще се шмугнат в която партия им предложат, само и само да се крадне и смуче. Така е било и така ще и бъде. Помниме всички цветове на партии разпаднали се, ама най-ярък жвят беше на царя мошеник. И не бива да се забравя че всичко започва от БКП - БСП и с тяхната милостиня. Ако някой каже тоя или ония е ломунист то знайте че става дума за една гнида от тези за които говоря по-горе.

,,...- Танов знаеше адресите на някои от най-големите складове, където се укриват контрабандни стоки, предимно цигари. Те обаче се ползвали от закрилата на магистрати и политици. - Описваше в детайли схемите, по които се вкарват контрабандно петрол и петролни продукти. Как се заобикаля закона, кои фирми извършват този трафик, къде спират кораби, как се разтоварват. Знаеше кои политици са пряко замесени в тази престъпна далавера. Знаеше също кой прикрива всичко това. - Твърдеше, че фиансовият миистър търси всякакъв повод, за да поиска главата му. Знаеше и под чие давление се е извършвал този натиск. Нямаше никакво съмнение за топли връзки на кръга #Кой с финансовото ведомство, НАП и други институции, с които агенция "Митници" има работа. Знаеше кой кадрува и кой изхвърля на улицата свестните полицаи и на тяхно място назначава "копрометирани боклуци", както ги нарече. С много от добрите професионалисти той е работил през годините и подържал контакт с тях неформално...,,???

Цялата държава е едно яко разграбване, няма БСП няма ГЕРБ и няма значения коя партия, всичките са заедно и грабят със своите хора като за последно, без да спазват никакви правила и закони. Все пак мутра е на върха от СИК, вие какво очаквате?

А мутрата го издигна БСП - Бригадир Аспарухов и няколко генрала на БСП.

Защо да не го издигнат?! Нали е наш, проверен партиен другар. Син е на партийния секретар на Софийската пожарна.

БАЦИс работи на ползу БАЦИ-БОКо, а не за "бюджета"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Та и затова "пияното куче" Георги Костов беше натъкмен на този пост в агенция митници, за да "пази пробойните"...ха,ха, ха...това се казва "запазена марка" ....

посочете един ден без гаф на тиквата и герб !!!там където има хора ,има протести,Гърция,Румъния,Чехия, където има дебили ,има дълбок сън !!не знам какво още трябва да стане ,най-после да си събудим !!спите ли ,спете !!!

Утре!!!!!!

А В ГЪРЦИЯ ХОРАТА ПРОТЕСТИРАТ. В РУМЪНИЯ ПРОТЕСТИРАТ. В МАКЕДОНИЯ ПРОТЕСТИРАХА ЛЯТОТО. МАКЕДОНЦИТЕ И ТЕ СА БЪЛГАРИ. А ТУКА ОВЦЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СПЯТ?

Най големия мафиот на горивата е другаря ЗЛАТЕВ, ТОЙ КАЗВА ДОСЛОВНО:"НЯМА СДС,НЯМА БСП,ИМА САМО БКП" ТОЧНО И ЯСНО,КАЗАНО ОТ ЕДИН ПРАВЧАНСКИ КОМУНИСТ....

някой ще го пита ли поне за становище по 1 въпрос? Само за суджуците 1 журналист го попита, за всичко останало не го дразнят. Той сега кво да се занимава с глупости - на главата му са Меркел, западните балкани, Ердоган, Ес и тн...

Ха ха още бай Ганьо във филма беше казал-Бе вие ми дайте за малко Солунската митница...ха ха! Лично аз не съм чул за наш митничар в затвора който е чул и видял да пише ! Някой от вас помни ли какви шумни "акции" имаше по митниците даже имаше митничари наистина хвърляха валута през прозорците като конфети за ЧНГ само и само да не ги заловят с тях е, и ? :) Да сте чули да има нещо то тези дела, а ще чуем ли ха дано но надали !!!