Спипаха двама за взривени банкомати

Полицията в Перник е задържала двама от издирваните трима души за взривове на банкомати в София.

Обратно в новината

Коментари - Спипаха двама за взривени банкомати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами тези а обира на банка ктб кога ще ги хванат се питам аз и много други българи от простолюдието!хващаите корумпираните бизнеси и банкови обирджии!

Служителите на МВР които са задържали хорицата дали са покрили нормативите по физическа подготовка за служители на МВР и дали са минали теста по български и чужд език преди да им дигнат заплатите? С кученцата на арестуваните какво става?

Сега да ги пуснат и да ги обявят за издирване за да имат работа иначе има толкова стари банкомати кой ще ги замени с нови.

Що не го взривят тоя Перник колко зулуми идват от тях черни хора мръсен град кой ли ги обича

Тези в Перник да им спрат филмите и МВР да проведе разяснителна акция, че придобиването на пари чрез престъпления не е единственото решение, а и присъдите могат да са сериозни. Същото важи с пълна сила и за политическите централи, държавните институции и особено за държавните чиновници, които с ниските си заплати осигуряват охолен живот на децата си в чужди университети.

хубаво е да знаеш, че не МВР дава сериозните присъди, а се дават от съдия от Съда, по предложение на Прокуратурата. МВР само преследва някой и после го задържа /евентуално/, колко ще стои в клетката решава отново съдия. Пускай го - и те го пускат,няма достатъчно доказателства /има, обаче искам да купя апартамент на дъщерята в центъра на Милано/

Имтересно, тия сигурно не са от боята, щом им изписват имената.

Двама хванати за отбиване на номера,а останалите 200 ? Тях кога ще търсите? Гнездото на "банковите оси" явно е Перник.

Споко! Григор Лилов идва!

идеално,ще могат да си платят адвокатите сега...