Младежи закъсали между Бузлуджа и Шипка

Седем момчета и едно момиче тръгват да си правят екшън в 4.00 часа сутринта - безотговорна постъпка между Бузлуджа и Шипка, каза по БНР Михаил Рашков от АПИ.

Обратно в новината

Коментари - Младежи закъсали между Бузлуджа и Шипка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрогирани наркомани закъсали между Бузлуджа и Шипка

Хахахаха, доживях точно АПИ да порицава за безотговорност! А останалите коментиращи, дето вадите редовните типично български заклеймявания за такива случаи от тежкото положение на масата с ракията до печката, що не коментирате и "авариралия" ТИР, запречил движението, и защо АПИ не са порицали и тираджията? Да не е чужд гражданин и за него да не смеят да сипят морал, докато си вършат работата, за която им се плаща прещедро (това е пояснение за ония отдолу, дето се чудят кой щял да плаща, но очевидно не са наясно кой и как издържа тия въпросните пътно-спасителни служби)?

- На помощ са се притекли полицията и пожарната, още не можем да ги освободим, разкри инж. Рашков от Пътната агенция. - Пътната Агенция от МВР ли е ?! Прилича на инфантилните майки които говорят за бебета си 'вече пишкаме' 'вече спим' . И какво разкрива точно Рашко ? Или кафето му е дошло в повече и има разкритие във WC-то..

Оглавяваш онези 80%.

"....безотговорна постъпка между Бузлуджа и Шипка" нещо не е наред с писането.

Е в такива моменти ми се ще да върнат казармата. И за търсещите "екшън" и за тия дето си бъркат в носа и не поддържат пътищата зимата както трябва. И те така .................. !!!

Пътя зимата ОФИЦИАЛНО е затворен, както и Троян-Кърнаре, има табели и знаци. Това че някой пикльо е решил да се прави на интересен на Запад се плаща, цялата спасителна акция или той, или мама и тате, пристигаш си у вас на топло и ти идва една сметка която никак не е приятна. Само тук такива изпълнения се толерират от Бат Бойко и компания,за да се направи на хубав пред простите селяндури.

Не само мога да чета, но и минавам през тия проходи. За зимния период затварят изцяло само Беклемето. Ето ти част от актуалната информация на АПИ: Забранено за МПС над 12 тона е преминаването през проходите Петрохан, Превала, Котленски и Шипка. Затворен за всички видове моторни превозни средства е Троянският проход. И те така ...................... !!!

Кой ша плати "йекшъна"?

Да платят разходите по спасяването им! Поняког високият адреналин убива!/Тия реклами не гледат ли?/

Пияни и дрогирани идиоти!В десеторен размер да плащат! Може и по един бой да им хвърлят, че друг път да се замислят какво вършат!Но нервите и усилията на хората, които ще ги вадят няма как да бъдат компенсирани!Заслужават да ги оставят в преспите ху-у-убавичко да поизмръзнат, та друг път да си налягат парцалите!

Нервите и усилията на корумпетата от АПИ и на мързеливите тюфлеци от МВР ли? Аз гласувам да се поразмърдат малко, че да се види някаква полза и от тях.

Уважаеми спасители, оставете 8-те младежи-адреналинки да поизмръзнат малко,не бързайте да ги спасявате. Нека им окапят някои атрибути,та после да имат над какво да "разсъждават" (ако могат) . Адреналинът у някои гъзари се лекува с поуки.

Значи са я пръснали оная за да се стоплят.

Е как ще закъса тим на пътя между Дупница и Самоков? Бай Тошо го асфалтира за последно 1980г. и си беше супер път. АПИ не са го пипвали оттогава, ама то времето е виновно.

Сигурно са били с на тати "Кю седмицата"

да по замръзнат яко и да видят що е то адреналин...

Да не се напоркали?

Ей смешници на държавни заплатки. Януари месец преваля сняг и започнахте не оътувайте зима е ! Онзи ден се върнах от един ски курорт в Австрия, горе в алпите, път със завои на 180 градуса, подтоянно. Последните 4 дни валешс почти постоянно. Пътя лъснат до черно, пълно с коли - едните отиват да карат ски, другите си тръгват. И никъде не видях или чух някой да им казва да не пътуват защото е зима.

Антончо!австрийците дали навлизат в ЗАБРАНЕНИ участъци???ма дай да са изфукаме,че сме карали ски в Австрия!!!карал ски в Австрия!!!сиктир бе келеш!

Смешко, забранено е защото нашите велики апи не могат да се справят със зимното почистване. Условията при които в алпите затварят пътища са наистина бедствени, и ако тук ни сполети такъв снеговалеж, държавата ще се съвземе напролет когато снега се стопи. Не като при нас - всеки снеговалеж е бедствие. А да караш ски в австрия не е нещо невъзможно, и не виждам причина да се фукам.

да знаете че основната причина за затваряне на пътища из алпите при силни снеговалежи е опасността от падане на лавини от съседните склонове а не невъзможността техните пътни служби да си свършат работата.

отдавна нормалните хора ходят на ски извън България! То с "курорти" като банско ,къде да ходят?!?И отдавна за света не е проблем почистване до асфалт на всички пътища, само за бокова България това е утопия. Ама вие си го харесвайте и си мислете, че хората се хвалят като ползват нещо нормално в нормална страна.

Прав си Антоне, а аз пък вчера видях енот, яздещ еднорог... Отиваха към Австрийския курорт да карат ски

земи спри дрогата .

Затова им ръждясват колите. Нашите се грижат да не доръждясат техните коли. :)