Лавров: САЩ разгневиха Турция за Сирия

Едностранните действия на Вашингтон в Сирия докараха Турция до гняв, заявява руският външен министър Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: САЩ разгневиха Турция за Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадеца вика дръжте крадеца! Без ВЕЛИКИЯ ПУТИН на тоя свят нищо не става, краката му са къси, ама ръцете дълги, стигат до всяка точка и дупка на света! Ето и сега си трае и се усмихва под мустак, когато всички плюат по фесовете и краварите!

Ситуацията е както през 1830г....когато Русия дебаркира в Тракия с 30000 солдата и спасява Истанбул и Тунция от Египет. Тогавам Турция губи Сирия а Русия става завинаги приятел на Турция и няма да позволи разпадането и. Купувайте вазелин на едро Катъре....или отивай да помагаш на кюрдските партизанки. Дните на Турция са преброени, но българите пак ще лапат мухите при разпределянето и.

Египет бил в Тракия? Столицата му вероятно е била Хасково! Зарязвай Антифриза, драги, докато е време! Мухахахахаха!

Катър, имаш метален проблем. Русия дебаркира в Тракия. До 1833г. има постоянно руско военно присъствие около Истамбул. А Турция губи и Сирия отива в Египет.Заради Русия с корабите и типовете около Истамбул, Египет не посмява да нападне по море Истамбул. Казах ти...трябва ти вазелин...недей на сухо, вреди ти на мозъка.

Говорителят от името на Турция и Сирия. Хайде малко по-сериозно бе.

bravo Erdogane

Какво друго да каже Лавров ? Турците следват политиката на Русия срещу Украйна и я прилагат в Сирия. А защо самата Русия не взема отношение срещу агресията ? Ами няма как да плюе срещу себе си. А, Асад ? Ами ще си мълчи, колкото и неприятно да му е.

Къде е сега гн Чуков да ни светне по темата?ДИРА защо го забрави?

Този нещастник може да говори само пред пияните руснаци,защото ако не са пияни гледат да избягат от русия.Пилотите му бягат заедно с военните самолети.До сега 30 Мига са отлетяли заедно с пилотите на запад.

сякаш кон го е ритнал по носа.

Имаше в СеСеРе-то един Микоян, беше външен министър докато започна да се насира, по теадиция и този глупак го чакат да почне да се насира. Какво искат да покажат муджиците с това постоянно оплюване на Америка, всичките деца и внуци на управляващите червени тъпанари са в Америка, а те храчат по нея..

Една от най-големите общности в САЩ е руската! Абсолютен факт!

Явно си еврей

не знам кои е тоа лавров, но явно нищо не му е ясно. простено му е, тои е от треторазрядна страна.

не знам на какъв кон си продукт но първоразрядните страни не мислят така и всеки ден говорят за лавров и страната му!!;))

тоя гнусен тапак нема ли кои да го......

сащ ще свършат зле на края .... Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия път стомната се счупила...

Като СССР ли?

по зле от ссср;)

Ердо е мърша и никой няма право да нахлува в суверенна държава

Американски Кюрдистан няма да има ! Да поговорят с Путин друга фракция от кюрдите....може да се измисли нещо :)

Путин е същият глупак като Ердоган!Те създават проблемите,а не ги решават!

кой кого е разгневил - без коментар фактът е турци навлязаха в чужда територия за пореден път на нормален език означава война между турция и сирия а това означава конфликт и между съюзниците им в комбинацията турците играят самоуверено нарушавайки международни договори , което остава без последствие а което автоматически означава сриване на системата и създаване на прециденти за нахлувания от най различен род на който му падне където му падне обстановката меко казана се скапва

Sm3hurk0

САЩ ми приличат на онези тримата... на Доньо Донев, дето сами си режат клона....

Лелеее па ние да не знаем, че вече сме у Америка и си режем дървета.... па дека е Дървосекачат ... колегата де, та да ни завиди!

СИРИЯ Е ГРОБА НА РУСИЯ!

ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ Е НЕГЪР !

ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ Е РУСНАК ИЛИ АМЕРИКАНЕЦ ЗАВИСИМ ОТ РУСИЯ.

ще доиде президент сас името на пут..а и русия ще стне велика геиска тапня

Да се махате с тази нещастна сляпа жена издигната в култ! Всяко едно почитане на човек с предсказателски дух е ОГРОМНА проклетия за нашия народ!

дано да не си прав ... че този път ще разчитаме само на божията помощ , защото армия и съюзници - нямаме !

ПРАВ Е БАЙ КОЛЬО ... СЛЕД КЮРДИТЕ ИДВА ВАШИЯ РЕД :)) ... НА СУДЖУК АГА МУ Е ВСЕ ТАЯ ДАЛИ ЩЕ Е ТУРСКИ ПАША ИЛИ БРЮКСЕЛСКИ АГА:))

от циялата работа , там за мен е иясно че газта ще иде в турция , и ще имат нова атомна централа , курортите им ще са пълни , търговииката с доматки ще им върви ,както и C-400 с които да са независими от американските състеми ... а това там , сирия , CA... ми е все тая !

Горките кюрди! Не си научиха урока от 1991 година, когато кравите ги предадоха, и оставиха Саддам да ги избие на воля! Но руснаците не са толкова глупави! Извадиха си изводите 2008година, когато лудите говеда подкокоросаха малоумните грузинци да избият руските миротворци в Цхинвали! И когато 2013 година пробваха лудите говеда да прилапат ЦЯЛА Крайна, и най вече Крим...Получиха един ГИГАНТСКИ КУКИШ!! Както и получиха КУКИШ в Сирия със свойте отрепки краварските Джихади Джота от ИДИЛ и Ал Кайда!!!

Lavrow бил рекъл че САЩ били разгневили Турция??? Ми те я разгневиха и като признаха Ерусалим за столица. Разгневиха я и като Конгреса призна геноцида над арменците. И Гюлен отказаха да им дадат. То Ердоган само се гневи тоя човек. Сега па САЩ изграждат Кюрдска държава, както навремето направиха Израел. Вярно, имаше недоволни. Обаче веднъж създадена еврейската войска спечели всички битки и защити държавата си. Кюрдите ще трябва да повторят това. Щото СВОБОДАТА е на върха на копието. Или ще се бият за свободата си кат лъвове, или децата им ще са роби. Избора си е техен.

брачед ... нещо маи не си в час ... ха ха ха а къде забрави русия и китаи ???

не е важно дали аз съм в час, а ти си в голямо междучасие Важното е повечко турчеля да паднат утре

Дадох ви плюс, защото сценария не е завършил. За момента има огромна разлика в подкрепата на САЩ за кюрдите и тази, която е за Израел. Има много хора, които им се възхищават, но реално ако спрат помощите за еврейската държава след 10 години ги пиши бегали. Да имат десетки хиляди военни единици, боеспособна армия, защото просто нямат друг избор, но такава малка държава няма ресурса сама да се справи. Защото оръдията са ок, но сложната военна техника като авиация, флот и още много, много други имат нужда от поддръжка. Ако тя отсъства ... е, и ние уж имаме 20-30 бойни самолета на дежурство, но само два летят. Та ... войната е скъпо начинание, кюрдите по един или друг начин ще извоюват независимост, може би не в самостоятелна държава, но на принципа на южен тирол. И както казахте, свободата е изкована на върха на копието. Но за да се случи това, е необходимо Путин да смаже по-добре въжето на мустакатия палячо, а отвъд океана да му кажат да копае собствения си гроб малко по-бързичко, или да му дадат по-качествена лопата!

само за днес,5 турски танка унищожени, до края на кампанията може да останат по капли

Загубите за превземането на Ал Баб бяха доста големи, при условие, че там се биха парцаливи ислямисти, а сега срещу тях е милионен народ. Никак няма да е лесно, дори в началото да имат успех.

САЩ играят по свирката на Израел. След унищожаването на ИДИЛ около Израел се заформя шиитска дъга, съставена от Иран, Ирак, Сирия и Ливан. Евреите много биха се радвали, ако тая шиитска дъга бъде разкъсана от създаването на независим Кюрдистан. Пък турците по принцип са против всякакви такива аспирации на кюрдите.

Нищо няма да излезе от цялата работа, кюрдите ще ядат боя, "свободната сирийска армия" ще бъде разбита и накрая ще спечелят Турция, Русия и официална Сирия, това да е ясно на всички.

Никой не може да обвини руснаците, че не опитаха да има мир. Тези 250 руски военни полицаи отидоха първият път, когато Турция се готвеше да превземе Африн. Буквално секунди преди войната я спряха. Кюрдите обаче не разбраха тази помощ и заложиха на САЩ. Какво направиха турците първо? Удариха пункта за доставки на американско оръжие. Руснаците бяха пас, но Асад даде боеприпаси на кюрдите от Алепо и турските части започнаха да дават жертви. Това е голяма дипломатическа игра, в която хората са пешки и статистика. Ако има водач, който да оцени се разминава без бой, ако няма някой плаче на гроб.

Преди двадесетина години излезе първият "Doom". Та, това е един от първите 3D шутъри. Та там, енджина беше така направен, че освен главния герой, често и гадините се биха една срещу друга. А когато това се случеше, т.е. една двойка да се бъхтят един друг в алманаха на играта пишеше да ги оставиш да се бъхтят и да се концентрираш върху другите. Ясно, просто и логично. А и Чърчил е казал, че няма вечни приятели, има вечни интереси. Колкото до Лавров, той просто констатира очевидното. Много по-интересни са анализите на наистина независимите американски анализатори. С риск модераторът да ми се разсърди, ето го черно на бяло: rt . com/news/416571-turkey-syria-afrin-us/ Та с две думи - САЩ успя с един ход да предаде както Турция, така и кюрдите. А това го казват американци, чиято професия е да анализират текущите събития. Това е много тревожен знак, който трябва да е като червена лампичка за всички съюзници на САЩ, включително ние. По тези ширини няма изгледи скоро нещо да се промени. Територията е прокажена. Евреите се отнасят с палестинците по същия начин, по който турците с кюрдите, всички малцинства с подложени по един или друг начин на дискриминация. Управляват сатрапи, или сбирщина от фанатизирани крайно десни, както в Израел. И всички обясняват колко са добри и срещу прашки и камъни стрелят с бойни патрони. Но това е с благородна цел. Та ... тези територии трябва сами да узреят, а узряването идва със забрана на радикалната религия. И ние сме си изтрепали тамплиерите, и чак след тогава е тръгнал ренесанса. Не е нужно да откриват топлата вода. Турците пожънаха успех с Ататюрк и без малко да излязат от блатото, но анадолския му антипод ги върна обратно. Човек трябва да отвори мирогледа си и за други неща, освен религията, за да може да просперира.

rt (Russia Today) и "независими" "американски" "анализатори" ?? Донт мейк ми лаф...

Шапка им свалям на лудите говеда! Успяха да предадат всичките си съюзници! както навремето предадоха Саддам, след това най-верния им човек в арабския свят Хосни Мумбарак, а преди това и 1991 година кюрдите в ирак..А сега УДАРИХА БИНГОООО!! УСПЯХА ДА ПРЕДАДАТ ДВА ОТ НАЙ-ВЕРНИТЕ СИ СЪЮЗНИЦИ И ТО ЕДНОВРЕМЕННО!! И ТОВА СА ТУРЦИЯ И ПАК КЮРДИТЕ!!! ТИЯ КЮРДИ, НЕ СЕ ЛИ НАУЧИХА ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИМА НИАККВА ВЯРА НА КРАВИТЕ?!

Турците нахлули в Сирия и американците им били виновни! И така да е, да нахлуват, там бяха руснаците, нека има и турци! По-хубаво турци и руснаци, отколкото само руснаци! Па и ако накрая се степат ще е най-добре!

Руснаците имаха около 250 човека там - изтеглиха се и сега гледат шоу как турците + ССА се трепят с подкрепяните от американците кюрди. Къде са USA? Как ще защитят подкрепяните от тях кюрди? Смятат ли да ги защитят въобще или вече са ги изтъргували? :)))

Не, САЩ няма да защитава никой в Сирия! Може да им продава оръжие, ама не само на кюрдите, защото така ще бъдат упрекнати, че заемат страна. Ама в Сирия не са само кюрдите! Там е всеки срещу всеки, поне 5-6 субекта, Сирия ще е дълга сага за Русия, както колегата по-долу казва, като Афганистан!

в момента афринските кюрди, подкрепяни и оборудвани от американците, се трепат с турчолята и подкрепяните от тях "умерени джихадисти" от ССА... - руснаците в момента са си взели пуканките и гледат шоу как планктона се избива :)))) "Сплотените" и "единните" членки на НАТО водят прокси войнички и се изтрепват взаимно - СМЯХ :))))

Руснаците предпочитат водката пред пуканките и за това за пореден път ядоха кютек в Сирия!Ердоган прави поредната си глупост със ескалацията на напрежението от което само ще загуби!Руснаците също нямат полезен ход в Сирия!САЩ са съюзници със Турция в рамките на NATO,но подкрепят кюрдите!И е много трудно и заплетено!Ако Ердоган беше политик,а не глупав диктатор щеше да работи за мир,а не да разпалва война в Турция и Сирия!

и къде са "яли кютек" в Сирия? :))) В Африн имаха символично присъствие - около 250 човека. И сега шоу - кюрдите се трепат със турците + умерените джихадисти от ССА - за руснаците няма по-добър развой на ситуацията - сега само седят доволни и "призовават за сдържаност воюващите страни". А САЩ и Турция са такива "съюзници" последно време че кара едните да заплашват, че могат да напуснат НАТО. :)))) Относно подкрепяните от САЩ кюрди - на много пъти правеха сделки с ИДИЛ и когато тряваше да докопат някое петролно находище в близост до Ефрат си минаваха транзит през подконтролни на ИДИЛ територии без черните да ги пипна, докато сирийците се трепеха с тях за всеки метър. Е, сега се наиграха и като чуха, че аксера влиза да ги млати предложих на Асад да развеят неговото знаме на тяхнята територия, която е миниатюрна! Асад разбира се не се нави на тия циркаджии, късно е либе за китка! :))))

Тъп си като налъм и незначителен като запетайките дето си наредил!Освен това страдаш и от политическо късогледство. Запетайка, страдаща от късогледство, горкото нещо, не може да ти се помогне!

Наскоро им удариха базата и им унищожиха девет самолета!Само със един удар!Това ако не е кютек...

Преди всички знаеха че сащ са световното зло,никой не смееше да го каже на глас ,защото беше обвиняван директно в конспирации.... сега всичко вече е очавадно ясно и сащ ще заемат мястото което им се полага -на Изчезналите империи .

САЩ СА КАТО МАКЕДОНЦИТЕ - ЗАВЛАДЯХА ЦЕЛИЯ СВЯТ ОБАЧЕ НЕ УСПЯХА ДА НАПРАВЯТ ИМПЕРИЯ ПОНЕЖЕ ЕЛИТА СЕ ОКАЗА ОТ ПИДЕРАСТИ :))

Май, май е така, джендърите дойдоха от там, но все пак вече 70 г. са на върха.

ДИРБГ АКО ИМАТЕ ПИШКИ А НЕ СТЕ ЖЕНСКИ ПОЛОВИ ОРГАНИ ЩЕ ПУСНЕТЕ ... Григор Лилов: Истината за убийството в Нови Искър .... НАМИРА СЕ ЛЕСНО С ГУГЪЛ:)) ... А ВИЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С РАШКИ И Т.Н ПО ЧУЖБИНА :))

Можеш ли да кратичко да напишеш какво казва?

ТАКА ГИ КЪЛНЕШЕ МАЙКА МУ НА ДВОРА :))

След като Гр. Лилов е още жив, след тази 37 стр статия и много други от преди, значи това което пише не е точната истина или най-малко не е достатъчна за да застраши Ораганизатора. Има и друга възможност: Организатор е токова силен, че не се страхува от 100% истина защото държи в шах отговорните политици и разследв органи, та каквото и да разкрият, най-накрая Организаторът ще каже какво да се пише в медиите за будалата свят. за да му пълнят главата с глупости и да не може да мисли.

ТАКТИКАТА НА НАГЛИТЕ Е МЪЛЧАНИЕ ... НИЙ СМЕ НАГЛИ , КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ :)) ... КОЙ ЩЕ НИ ПРОВЕРИ ?

Ердоган си е гневен по рождение...

Турците трябваше да побързат да се установи мир, вместо да атакуват с артилерия цивилни. Мирът изисква компромис от всички, а има такива , които не го искат на никаква цена, защото нищо не могат да правят.

тая история с кюрдите бе планирана от исраел с помощта на сащ .така направиха и в иракските кюрди . та не знам дали трябва да се говори за едностранни действия на сащ . вярно е,че без тях исраелците нямаше да посмеят .все пак виновниците са двама и лавров го знае много добре !

Сирия се очертава 2-я Афганистан за рашките. Пак ще бягат през глава и ще си удрят табаните в ушите от бягане, а за кафявата диря е ясно.....ще умиришат Близкия изток. Аз поне не се сещам досега Раша да е имала някакъв успех в политиката и някой да е тръгнал с нея доброволно. Утре пак ще винят за провала си извънземните, озоновата дупка, млечния път и черните дупки. Все някой им е виновен и някой ги е съботирал, предал, излъгал......циганска работа,....пърдон, исках да кажа руска, ама то все тая

Много си смешен и неграмотен. Вземи тръгни на работа. По софийските махали все ще намериш нещо.

Не мога да повярвам, че такъв убитак като тебе се е родил в България. Боже, Боже, колко мъка има от тая демокрация!

руснаците не са се намесили бе,трол гноясъл!!!

Тъпак, казах ти и преди, ама не разбираш, по тъп си от налъмите в Грудовската баня от 80-те! Провери преди да плямпаш като този на ника ти:Колко време бяха руснаците в Афганистан и какви бяха целите им?Колко време са вече американците там и какви са целите им? А аз уважавам талибаните, защото не искат страната им да е под чуждо управление.Разбира се и там има бедни, гледащи да се възползват и произвеждат и продават опиум на САЩ.Които това и искат, и заради тоз опиум ще стоят там докато могат.

Какъв дипломат може да бъде несменяемият _ Лавров?Как може един дипломат да се изразява като политически офицер от 70-те години?Говорейки откровени пропагандни измислици и сигурно Путинови мечти?!И Лавров и Захарова са на акъла на трола от форума ИВАН ОТ МОСКВА!

Не разбрах какво каза по темата, освен че си русофобски трол! В Сирия обстановката с Кюрди, Сунити Турци и т.н. е сложна, а ти работиш за 33 сребърника! Кажи какво Лавров е сгрешил, а за оценка какъв е дипломат има по умни от теб да я дават!

Ами самото изказване на Лавров показва безподобна липса на такт и уважение(а уж е дипломат N1 на Русия) И изкривявяне и фалшиво представяне на събитията и фактите!Не напразно по световните форуми му се смеят и прекъсват наивните му изказвания със искрен смях и ръкопляскане!

тъииии, дорогие товаришчи и товаришутки, като чета какви надежди възлагате на турция, мога смело да прогнозирам, че до десетина дена пак ще ревете, че някой ви е забил нож в гърба, или нещо друго по надолу, и турците отново ще станат враг, агресор, и из.роди заслужаващи да полирате истанбула , да разширите босфора и ая софия да я направите руска църква!

Толерастите много обичат да обиждат демократично инакомислещите. Нищо смислено няма в постовете, ама трябва да си заслужат парите!

путлярко и ларвов такава каша си замозабъркаха в сирия ще че се парят доста :)))

Путин и Лавров поне си имат имена, а ти ги плюеш анонимно от блатото! А какво са сътворили се вижда - пречат на управляемия хаос, доколкото могат..

ларвата да не дрънка глупости а да каже защо не си защитава приятелчето ал асад от турците :)))

И да ти каже, няма да разбереш, защото си тъп.

Асад не владее тези територии, към които Турция има претенции и политиката налага да се ебават САЩ по всякакъв начин. Русия както Турция няма интерес от появата на нова държава, която да бъде маша на американците....

Леле, к'ва стана тя. Третополовите се сритаха с манафите като крастави магарета. Сега наш Бочко Тиквоний ще оди да ги разтърва и току-виж изял боя.

Даа, след като им избра президента, сега Путин и НАТО подкара срещу САЩ!

Нормално!! Отпуснете въжето по-дълго, та лудите говеда самид а се обесят на него! та те не останаха с един съюзник в света! ГРЕШКА!! ОСТАНА ИМ САМО ЕДИН!! И ТОВА Е УСРАЕЛ И ТЕХНИТЕ ИЗЧАДИЯ АЛ КАЙДА И ИДИЛ!!!

По отношение на Израел не бъди толкова сигурен. Краварите имат доста грехове пред евреите, а те са доказали че лесно не забравят.

За Израел трябва да си абсЕлютно сигурен, че са пуделчета на САЩ. Щата, ако не слушкат, губят субсидия за въоръжения между 37 и 57 милиарда, в зависимост от от конюнктурата. Ако не ми вярваш, ген. Кедми ги коментира цифрите, потърси в нета.

Другаря Путин даже и не си е мечтал за такова развитие на събитията в Сирия ! Сега може нищо да не прави ,а само да наблюдава как бандитите от две НАТОвски страни враждуват и даже Султана включи и "умерените" терористи от Идлиб в този конфликт .Когато Сирииските кюрди решат да влезнат в преговори с другаря Асад , тогава ще бъдат защитени и ще настъпи мир !

Аз пък така се разтревожих! Направо не е истина!

Приветствам желанието на кюрдите за независимост.Помагали са на нашите възрожденци изпратени на заточение при тях. Лошото е че са си избрали за съюзник краварите, които по стар навик ще ги използват и захвърлят и нищо няма да постигнат, а ще загинат много хора.

Спокойно! Скоро ще разберат, че са откъм шибаната страна и бързо ще се преориентират. И така, лека-полека и всички останали. Само на наш'те умници не се знае кога ще им дойде акълът, че с този вече трети пореден в историята ни път срещу нашата Освободителка Русия, глупостта им стана пословична!

нашите коври са бай-големите коври, начело с прецедента ковренлиев.

Абе факт е че Раша стои отстрани и гледа какво правят 1-та и 2-та най-силни армии в НАТО в Сирия и здраво и треперят краката. Турция и сваля самолетите като узрели круши и "велика" Масква онемя като риба тогава. Катартската тръба ще я има, но като гледам може да няма Турски поток, ако Путя ядоса Ердоган. А честит ви нов срам тавариши :)))

По добре си трай, защото днешните проблеми на Америка, тази някога велика страна са заложени от твоят любимец

я да видим сащ разгневиха турция, в резултат на което турция изгони росия от района на африн, и заедно с опозицията се бие срещу войската на асад. странно се разгневяват тия турци! ако още един път ги разгневят, може и до дамаск да стигнат докато им мине.

а защо квиченето на сороските подлоги прилича на квичене на ритнато псе от турски ботуш бе чичко милиционер на гарата

не го ядосвай , че ще ви погне и вас проститутките от гарата

Кюрдите са финансирани, обучени и пр. от американите. В момента наблюдаваме две страни на НАТО една срещу друга. Путин е умен. Нека се изпотрепят и едва тогава ще се намеси.

Тва ФАЩаците сте големи палячовци. Като ви чета глупостите си мисля, че всички сте с деменция. Ти мислиш ли,че руснаците ги е страх от турците...като свалиха самолета, после колко пъти ходиха да им целуват ръцете?!

Тъпите американци навремето с фалшив предлог нападнаха най-голевмия стожер в региона срещу Иран, Садам Хюсеин. Сега скачат срещу Иран и направиха глупав ход, финансираха комунистите кюрди, които създаде Йоджалан с цел прикриван на границата с Турция.Путин трябва да е идиот, ако не накара турците да атакуват тези американски измекяри, кюрди. Направи го и сега ще има яко чифутско квичене откъм Вашингтон

тъпи, то бива да си неук, ама чак дотам не бива! какъв стожер е бил саддам, бе го.ведо? садам първо нападна иран, и беше една дълга и кръвопролитна война! после нападна и съсипа и кувейт, смот.аняко! и запали всички петролни кладенци, та съсипа и екологията! бас.и тъ.пите неща.стници сте това русолюбците!

Виждам, че четеш за събитията като дявола евангелието! Руснаците се изтеглиха сами (имат някакви договорки, за които ние сме непросветени), а турците и опозиция някаква воюва с Кюрди! Нещо бавно вдяваш ама като чукче - писател а не читател!!!

Уморения кон Лавров е толкова заблуден, че и идея си няма колко !!! Айде да видим след 1г отношенията между САЩ и Турция и тези между Колхоза и Турция !!! САЩ ако бяха глупави, нямаше да владеят целия свят ве галфон с конска глава !!!

язък че щатите още не владеят тъпия мозък на люлинския клошар дето друса внуче и не знае какво е по порода турче или циганче

Много се радвам, че краварите сте малцинство...скоро каруцата ще се обърне и освен обора си, друго едвали ще владеете. Целия свят ви разбра що за гьонсурати сте...

Кой "цял свят" владеят бе, лулео?! Льольооо! Могамбите в Африка ли? Латинска Америка ли? Азия ли? Владеят слабичкия ти мозък, наблъскан със субпродукти!

Брато ФАЩ са бита карт,приеметего!След година не само Северна Корея ами всечки ще се подпичкват с тях!

ето една прикривана истина,само така лавров,нека да се види защо на краварите им викат пиндоси,и един от най верните им съюзници доскоро ще ги погребе