Конгресът на ГСДП одобри преговори с Меркел

Германската социалдемократическа партия подкрепи предложението на партийното ръководство за коалиционни преговори с християндемократите на канцлера А. Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Конгресът на ГСДП одобри преговори с Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май...та му на изкукалото бабе. Унищожи Европа.

НОВИ ПОЛИТИЦИ - от това се нуждае Европа, а не от пияндурници като Юнкер , или това отвратително бабе Меркел вкопчила се във власта и употребяваща я само за безумия.

Шулце,Шулце,много бързо забрави,каква я пееше по всички телевизии преди изборите по адрес на мутито:)))!!! А сега запя новата,че..."нови избори"не били добри за Германия?!? Ама,колко ли биха били добри за теб и бъдещата ти...мутка Меркел?!? Курвата си е курва,без значение,каква е на цвят и по националност!!!

"Много добра новина за една по-единна, по-силна и по-демократична Европа!", написа в Туитър малко след вота Мартин Селмайер, началник на кабинета на председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер. Дойчовците пак се вземат твърде сериозно...скоро се очаква пак да им набият канчетата и да разберат какво и къде им е мястото...

Ангела .., въобще не разбира от нищо и можем само да се прекръстим, мислейки за нейната глупост. Но дали наистина Меркел е толкова глупава и чии интереси защитава? Кланът на Джордж Буш старши изпрати на Меркел Джефри Гедмин, който работеше в Американския институт за предприемачество AIP, под ръководството на Ричард Пърл и жената на Дик Чейни. Гедмин подкрепи създаването на еврото на паритетни начала с долара. В рамките на AIP той ръководеше проекта Нова атлантическа инициатива NAI, обединяваща най-известните европейски генерали и политици, сътрудничещи на САЩ. След това участваше в проекта за американския век и написа цяла глава за Европа в програмата на неоконсерваторите. В нея пишеше, че ЕС трябва да остане под властта на НАТО, заради което трябва да се потушават каквито и да било опити на европейците към еманципиране. Накрая той стана и администратор в Съвета за обществена демокрация CCD, който иска ООН на две равнища и оглави Берлинския институт Aspen /мозъчният център на американско-немските промишленици/. И през цялото време се занимаваше с непосредственото ръководство и контрол на дейността на Меркел.

В годините преди промените и обединението на Германия бъдещият канцлер показва интереса си към политиката, но и безспорен бизнес нюх. По това време младата Ангела Меркел е комсомолка в Съюза на свободната младеж на ГДР. Беше активистка и се изявяваше в Сдружението за търговия с плодове и зеленчуци като купуваше ягоди от фермерите по две марки за килограм и ги продаваше на сдружението по четири марки. 1989г. Меркел се включи в източногерманското Демократично пробуждане и почти до победата в обединена Германия на християндемократите криеше това. Но щом във въздуха замириса на победа на ХДС Меркел се прехвърли в техните редици и зае депутатско място в Бундестага на обединената страна. По същото време нейният официален приятел Йоахим Зауер беше нает от американската фирма Biosym Technologies и прекара цяла година в Сан Диего /Калифорния/ в лаборатория, работеща за Пентагона. Не е възможно обаче да се провери какви задачи изпълняваше там. След това Зауер стана експерт в Accelrys, друга компания в Сан Диего, работеща за Пентагона. И изведнъж, скандал. Федералният министър за специални поръчки Лотар Де Мезер, който помогна на Меркел да влезе в ХДС, беше обвинен в сътрудничество с ЩАЗИ, т.е. с източногерманското разузнаване. И какво направи протежето му Ангела Меркел? Веднага излезе с публично осъждане на своя покровител. След което зае поста заместник-председател на партията. През 1998 г. ХДС загуби изборите. След известно време във Франкфуртер алгемайне цайтунг се появи статия на Меркел, но съвсем не за прекрасния политик Хелмут Кол, отхвърлен от Германия. Обратното. Момичето на Кол поиска оставката на своя покровител като лидер на християндемократите, защото не е уловил повея на новото време. И Кол подаде оставка. И искащата справедливост Меркел бързо седна на неговия стол. След това Меркел започнаха да поддържат две крупни медийни корпорации:

значи от пентагона са и сменили пола ?

връщане ,колкото и да й се иска

Още един папагал! Идиот, това не са важни факти - нищо не казват! Пиши нещо ново - пенсио. И си още лъжец, клеветник!

В ГДР нямаше ФЕРМЕРИ, а само в НРБ. Голям историк си! А знаеш ли също и българската история? Не вярвам!

Този тук разправя , че всеки може да влеза в Бундестага и да стане милионер! И Меркел влиза на всякъде и се самонаправи на канцлер! Ухаха и най късият виц:. Всеки писач тук е виден политик!

Тази сладка отрова Властта!

ДО ПРИЯТЕЛЯ НА БАБЕТО БОЙКО БОРИСОВ: КОЙТО И БЪЛГАРСКИ УПРАВНИК, ИЛИ ПРЕМИЕР СЕ Е ХВАНАЛ С ГЕРМАНИЯ, ИЛИ Е УБИТ, ИЛИ Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА: Васил Радославов, вкарва ни в Първата световна, осъден задочно на доживотен затвор, избягал в Германия и умрял малко след амнистията си. Нерадостна съдба. Богдан Филов, вкарва България във Втората световна война на страната на Райха. Осъден и убит веднага края на войната. Княз Александър Батенберг, прогонен Цар Фердинанд, прогонен след краха и малко преди Ньойския договор. В изгнание преживява с немска пенсия. Цар Борис Трети, убит от своя немски съюзник. Слагам за подправка в историята Тодор Живков и Стефан Стамболов. Първият лежа в затвор малко след като заигра с Германия в ущърб на Русия. Вторият екзекутиран от наемни убийци на ВМРО.

Лиляна Павлова: България може да стане Силициевата долина на Европа ... КАМЪНИ ИМАТЕ И НЕВРОНИ :))

Старата песен на нов глас. И както се очакваше к.у.р.в.а.т.а Шулц се н.а.д.у.п.и .

Приветствам социалдемократите. Освен че ще извоюват социални отстъпки от консерваторите, показват и висока отговорност към обществото, което ще се оцени. Германските политици са класа, както съм го казвал винаги. И още нещо, не си мислете, че интелектуалният елит се зонимава с политика! Мартин Шулц например е със средно образование. Необходимо ли е обаче нобелови лауреати или хора като Айнщайн да творят закони, или да коригират законите, което е по-често в паламента, или да изпълняват законите като министри, или да се занимават с партийно строителство като Шулц!

КАКВО МИ ХВАЛИШ ГСДП. И ТЕ СА КАТО ХДС И ХСС. И 1 КИЛОМЕТЪР ПОСТ ДА НАПИШЕШ, ВСИЧКО Е БЛЯ-БЛА. ГЕРМАНИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА, А ОКУПИРАНА ТЕРИТОРИЯ ОТ САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.

И така двете партии се самоунищожиха! Така ли не разбраха че изкукалата Меркел е радиоактивна и трябва да се стой надалеч от нея!

На фона на тези напълно безпринципни договорки за Власт и пари в Германия ..Твърдата и Принципна позиция на БСП с Корнелия Нинова даНЕ се Коалира по Никакъв начин с ГЕРБ ... ...несъмнено печели Адмирациите на Нормалните хора в България !

Поредната Задкулисна ,Мафиотска договорка между два ...Уж напълно Различни субекта -партии. Тази договорка между няколко Посветени от "елитите" на двете партии, са разбира се в пълен ущърб,...Против желанието на хората от собствените им партии. .. Подобни Крадливи,безпринципни управление с цел...ВЛАСТ ,Ресурси ..Милиарди.. ..гледаме вече второ правителство на ГЕРБ !! ГЕРБ Разглобиха Десните, сега Унищожават НеПатриотите-сребролюбци !! .... А в Германия бъдещето на партиите на Отиващите си Меркел и Шулц ,в следващите избори ще бъдат смазани от крайно Левите Линке , и Националистичните партии ! Елитарните ЕС партии са като Корпорации работещи само за Акционерите си-ръководство.

Шулц и Станишев---един ...й ги е правил!:))))) ...социал-демократи, измекярчета!:))))

българите за Германия? Кой плаче на чужд гроб? Само будалите!

й мартенски конци на бабата, останалото е въпрос на време....

След това гласуване може да изглежда ,че Шулц е победил.Само че ,279 делегати на конгреса са гласували против!Ако това не е разцепление,здраве му кажи!Кризата продължава!?

хора като Шулц друго не могат. Могат само да съсипят партията, германия и европа... заедно с бабата меркел

ПОСЛЕДНИТЕ МИ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ПОКАЗВАТ ЧЕ И СЕРЕГЕЙ ШАЛОМОВИЧ Е ОБМЕНЯЛ МЪЖКИ ЛАСКИ СЪС ЗЛОТО БОРЧЕ БОЧКО :))

Да стягаме опинците, че новите българи изгубиха търпение да дойдат, а Меркел изгуби търпение да увеличи броя на гласуващите за нея нови германци.

Тази държавица в средата на Европа няма нищо общо с великата Германия !

Демокрация по немски, или иначе казано - Меркел - доживотен канцлер!

Ми той и Хитлер е бил горе-долу така... само че с малко повече насилие. Иначе няма разлика - демагогия и отстраняване на конкурентите, за да не пречат на изборите. После, като имаш мнозинство, правиш коалиция...

Амбицията на Меркел и личния интерес на Шулц ще засилят позициите на Алтернатива за Германия Социалдемократите ще слязат още надолу заради Шулц.

abasador

когато, някой реши да съсипе собствената си патрия, може да се удави дори и в собствената си глупост. За съжаление, социалдемократите сами си избраха за водач този безхарактерен пияница! Според водещи политически медии, след като Мартин Шулц се съгласи и изрази пълна подкрепа за ГроКо, подкрепата към ГСДП е паднала под 20 %.... Да не забравяме, че в предизборната програма на социалдемократите бе сложена точка (край) на съвмесното управление с Християндемократи и Християнсоциалисти т.е. тъй наречената голяма коалиция (ГроКо). Познайте каква съдба ги чака ГСДП! Лек ден.

Че то никой не се е и учудил какво става там.А всичко е пунта мара както го писах в друг коментар още сутринта.Нещата са решени отдавна всичко е прах в учите на германците !

във фашингтон им се е изчерпало търпението...и са скръцнали със зъби!!!