БСП: Акцизната система БАЦИС е ”пробита” и Горанов го знае

Не е представено писмото на министър Горанов от януари 2018 г., в което той признава, че от 340 обекта само 40 са под контрол,заяви депутатът от БСП Иван Иванов

Обратно в новината

Коментари - БСП: Акцизната система БАЦИС е ”пробита” и Горанов го знае | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами я да видим тогава: 1. БСП как се е добрала до тази информация - или е кражба или е пробита и системата на МФ и прокуратурата. 2. А за БАЦИС -КОЙ е изработил критериите за поръчката,КОЙ е спечелил конкурса и как (ако въобще е имало конкурс), КОЙ е проектирал системата с вградените уязвимости - разпит на всички мениджъри и програмисти. 3. Започване на Разследване на Прокуратурата за целенасочено компрометиране на БАЦИС!! За момента срещу неизвестен извършител. 4. Ново разследване - КОЙ се е ползвал от уязвимостите в системата на БАЦИС, как, кога и на каква стойност са щетите?! 5. МФ защо не е упражнило контрол, и знаел ли е министъра за този проблем?? 6. Бай СУДЖУК знаел ли е ??

БСП в този и олигархичен вид не може да просперира. тя има вина за крадливия преход и е част от него. Последните издънки плоския данък, Масларова, Гагаузов, братко депутатко и т.н. Кирил Добрев ляв шаман ? Милионер до милионера в ръководството и ??????? Да се закрие и нова лява партия от 0 - лата. Милионерите се загрижили за бедните ?

Комунистите да не се правят на много милостиви че не само съсипаха живота ми но по времето на Жан Виденов ми взеха 15 000 евро и ми върнаха 1500 лева.за съжаление уважаеми българи нямате българи в правителството .не ви желая нищо лошо но България няма да се оправи защото търсят външни врагове.

За 28 год. България вече я няма като социална държава. МоделЪТ 28 год., работи перфектно за ограбване и източване доходите и спестяванията на хората.

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

Това което БОРИСОВ и СИЕпревърнаа държавата е един разграден двор в който престъпниците с бели якички безпрепятствено ВНАСЯТ , ИЗНАСЯТ акцизни стоки без да обмитявати без да вкарват пари в БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА. ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР Е ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО СЕ ИДЕНТИФИЦИРА КАТО ТАКЪВ ОЩЕ СЪС СЛУЧАЯ КТБ. ЗАТОВА ХОРАТА НАПУСКАТ ТОВА РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ В КОЕТО НА ВЛАСТ СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ.

НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ КАК ТОЧНО ЗАРАДИ АКЦИЗИ СВЪРЗАНИ С ДОСТАВКАТА НА ГОРИВА ЗА НЕФТОХИМ СИ ОТИДЕ ВАНЬО ТАНОВ!! И САМО ТОЙ ЛИ?? МУТРАТА Е ПРЕВЪРНАЛА ДЪРЖАВАТА В БАНАНОВА РЕПУБЛИКА С НЕЛЕГАЛЕН ИЗНОС НА ЦИГАРИ , И ВНОС НА ГОРИВА!

нали всички тия манипулации се вършат от депутати и управляващи -хората на властта...а и съда е техен

Доколкото разбирам между "пробива" на БАЦИС и "Кумгейт" няма нищо общо. При "Кумгейт" далаверите се правят в тесния кръг на кума. При БАЦИС е точно обратното. Поради наличието на една парола, всеки който се занимава с внос на акцизни стоки е в далаверата. Това може да се приеме като връх в глобализацията на далаверата.

НАЙ КОРУМПИРАНАТА ГРУПА В БЪЛГАРИЯ БСП ,щяла да внася сведения за корупция,А бе вие нормални ли сте ,вашия лидер КОРНЕЛИЯ е най големия мафиот в дърцавата. Крадла и лъжкиня ,вместо вие да си е вкарате в затвора ,са занимавате с глупости . След турската партуя БСП е най мразената в България .Такъв им е и президента ,който гледа само да пречи на страната ни..

Не знаеш ли, "умна главо", че за да имаш такава информация трябва да си в час със ставащото?! А за да си в час със ставащото трябва да си в далаверата и да знаеш кой кога какви ги е вършил и какви ги върши сега! Не може да знаеш всичко за БАЦИС, без по някакъв начин да си участник в нея или да имаш свои хора които да знаят всичко за нея и така да разбереш че е пробита, сиреч някой успява да ти попречи на бизнеса или да върти по-успешна от твоята далавера чрез укриване на акциз!

В държавата на мафията акцизната информационна система (БАЦИС) била пробита !!!???. И това ако е новина ?

Като гледам предвотно клакьорите на БСП са се активизирали в нета

БСП, дето щяха да ловят нелегалния внос и да увелиават приходите в хазната, а не свършиха работа и за 2 стинки, а сега надигат вой - секна им кранчето ли? Щото аз за друга причина не мога да се сетя!

А случайно да се сещаш, че заради тези кранчета сме най-бедните в Европа, или това е въпрос за 20 % ?

бсп вече са схванали системата Баце, като вземат властта ще крадат по нея ..

бай симо беше по крадлив!

Абе Иванов, мършо комунистическа, това с тировете с цигари го измислиха агентите на ДС и хората на БСП, питай Кире Добрев как се правят тез работи на българо-сръбската граница!

Той ли е?

Този иван не беше ли онзи иван,когото направиха зам министър на ВР и го махнаха,защото бил представителя на СИК в града си или се бъркам.

ръст на събраните акцизи 6.2%

Ами ако пък са пробити системите на меверето, кой знае колко квалифицирана информация е достъпна за някои среди ???

те там са още на хартия, какво да пробиеш?

яяя, онова на кадрото не е ли една видна приватизаторка с един полузастрелян съпруг бизнесмен с всестранни интереси?

Влиза мутрака гербаджия в системата, изтрива три тира цигари и хоп милионер.

малейй, ми кът знаеш как станва, оти не си милионер, а андрешко?

на народните представители не е представено писмото на министър Горанов от януари 2018 г., в което той признава, че от 3ч0 обекта само ч0 са под контрол, пита социалистът. ..,,??? останалите з00 са на... ,,оод-герп,,...!!!

откакто казаха, че е спал с кмета на симитли взе да се държи като ненормален, че дори избра и президент на бсп. време е да си ходи.

28 год. България е пробита, бедна и корумпирана.

Не разбирам защо доста от вас скачат в защита на гербаджиите в стил "а вие що биете негрите", и се опитват да ги изкарат свети води ненапити, след като всички или поне по-голямата част от народа вече е твърдо убеден, че крадат като за световно? Не са един и два случаите, когато са ги хващали на хаспана, а продължавате да твърдите, че не е вярно! Не е тайна, че нито контрабандата е ликвидирана, че болшинството от обществените поръчки се "печелят" от хора, приближени до властимащите, т.е. близки до герберската пасмина, че във властта са набутани хора, които нямат капацитета да управляват, а са само фигуранти и прикритие на други, които вършат грамадни далавери, че страната продължава да затъва в блатото на корупцията и безхаберието. Да не говорим, че се вършат страшни злоупотреби със средствата от ЕС и ми е чудно как все още ни ги отпускат, като се знае, че поне половината отиват в джобовете на определени "наши" хора, а говорим за почти 3.5 милиарда лева годишно...Абе можем да говорим за тези неща цял ден и все ще има хора, които да твърдят, че не се краде, че не се злоупотребява, че "куманистите" са виновни, че ДС и КГБ са зад всичко това, че...Хей хора, мислете преди да пишете! Не се подвеждайте по приказките на тези, които бъркат в кацата с медеца и гребат с пълни шепи! Те никога няма да ви кажат, че крадат, и ще твърдят, че противниците им се опитват да ги омаскарят...

така е. борисов за да е на власт и да не го свалят комунистите с главния прокурор. клекна на мафиятa и сега се е заел да ни прави и геиове в кратки срокове, че явно има някакъв компрометиращ материaл, с които го държат.

Браво! По-добре и по-точно не може да се каже. А за тези, които скачат в защита на Боце и компания, е ясно, че са една малка група дежурни тролове, които си изкарват надницата.

Разбира се, че "комунистите, дс и кгб са виновни за всичко", герп е само едно от многото им лица, като се свали герп ще изкарат други лица, "преходът" категорично го доказва.

Преди вота за недоверие във вторник, нека всеки от БСП да се изправи и да се закълне АЗ СЪМ ЧЕСТЕН, НИКОГА НЕ СЪМ ИЗЛЪГАЛ, НИКОГА И НИКОЙ НЕ СЪМ ИЗМАМИЛ И ВСИЧКО, КОЕТО ИМАМ СЪМ СПЕЧЕЛИЛ С ЧЕСТЕН ТРУД !

Не се ли кълнат всички депутати в това, при конституирането си за народни представители? В частност тези от ГЕРБ и ДПС.

Да видим и чуем всеки поотделно ! Тези от БСП искат вот на недоверие ! Вот могат да искат само честни хора, които не са доволни !

Това ли измисли профанизираният ти мозък? Ти не четеш ли за какво става въпрос? Ако ти си съгласен, аз нямам желание герберастите да ме правят на балама и да ощетяват българина за сметка на собственото си обогатяване.

Разбрах, че третополовите щели да гласуват против вота на недоверие.

Няма един честен човек от БСП ! Поне аз не познавам такъв ! Всеки от тях живее от измама и далавера !

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Едно време много хора станаха членове на БКП, бяха принудени, за да получат мечтаната работа ! Няма нищо лошо в това да вземеш една карта, за да продължиш да живееш и да работиш това, за което си учил ! И аз бях принуден да го направя !

Цацаров, крайно време е БСП да бъде закрита !Най крадливата и антибългарска партия създала и профитираща от корупцията по всевъзможни начини се стреми да навреди на България и Българите! Като системно саботира правителството и дискредитира страната пред Европа и света!

Падишахът съвсем се самозабрави и превъзнесе. Не осъзна, че говори пред парламента на Европа и я подкара като пред българските институции. Сега и Европа получи пряко доказателство, че нашето говедо е самодържец и диктатор. Бил карал министрите да пренасят кокичета и еди кво си. Демек, командва ги и те изпълняват. Обеща българският парламент да гласува истанбулската конвенция. Кой си ти бе хайо, та да се подиграваш с министри и командваш парламент. И пак, започва една мисъл, преминава в средата на изречението на втора и приключва с трета. Повярвайте ми, само Чичо Митко е по-добър от него. На всичко отгоре, не говори и за 9 години не научи нито един език и затова по Европа изглежда като глухоням, отделно от нелепото му дебилно присъствие. Хората вече, като го видят си знаят, че веднага се пристъпва към едно прегръщане и целуване. Срам !

Ами, всеки шеф командва ! Точно това му донесе още много плюсове на Борисов ! Той е много истински и естествен и това се цени !

а е канализирана. За нашите хора има далаверкааааа. Състоянието на събираемостта на акцизи и мита сега е по-зле от при Станишев. Разликата е , че тогава имаше огромен внос, защото в страната влизаха много преки чугди инвестиции.

Взети се твърди и спешни мерки - вече не могат да влизат всички и да далаверят, а само нашите хора.

герб са новата версия на бкп.

Герб са най-крадливата партия ! Мутрата Борисов трябва да бъде арестуван и линчуван от бедния , гладен ,болен ,измръзнал и изоставен от ЕС Народ ! Цялата ОПГ Гроб трябва да лежи до последния си ден в Затвора !

То и за Тато така се говореше. И за царо. Ащо някой трябва да бъде линчуван. Ако има обществена воля, може просто да не бъде преизбиран. Ама от 2008, кметските избори, май такава няма.

БСП са царе на измамите и кражбите и съдят по тях си ! Едно е да говорите, друго е да докажете ! Хората са отвратени от вас и не ви вярват ! И вие самите не си вярвате, но злобеете от завист !! това е престъпление, което трябва да се наказва !

Тиква прогнила БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЯРВА НА БСП ! Единствената Опозиционна Партия в НС ,която защитава обикновения Българин !

курнелия явно поумнява! вече избутва напред разни по невзрачни от нея индивиди да говорят глупости! комундели, на прокурор се дава за престъпление, а не за цитирам неследване на добри практики!

Е то някакви си 10 милиарда, наистина какво престъпление могат да са.

10 000 000 000 бяха по ония ден, когато курнелия взе засилка! вчера бяха само милиони, без да уточнява колко, а утре на дебатите ще се разбере, че са по малко от стойността на акциите и за които не може да обясни как ги е придобила!

Герберке, кaква е тая ацетонлийка, дето я джаркаш? Време е да преминеш на инжекции, явно хапчетата не ти действат, а и дразнят стомаха ти... Поздрави

това си е далаверата на властта

ГЕРБ са най-крадливата и урудлива пасмина и паразитират върху цял един народ. ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

Какво да се очаква от идиоти като Горанофф, Боко Тъпото, Цецо Пеленгатора и всичката останала герберастка измет? Естествено, че системата ще се държи пробита - трябва да се правят отчисления за партийната каса на герп, как иначе ще се купуват избори. Тя и системата на КАТ-аджиите е пробита - когато са купували радарите, софтуерът им вървял с ключ, ограничаващ достъпа и възможностт за манипулации при издаване на електронни фишове. Естествено, този софтуерен ключ не е закупен, за да може да се бърка в системата и да се анулират ел.фишове.

Как се пише до_сега, редактори? Правилно е да се пише СЛЯТО. Вие явно сте на различно мнение. Грамотност/неграмотност право на избор ли е?

Има само една дупка и тя е за Вальо Златев. Тази магическа дупка нито БСП, нито ДПС, нито ГЕРБ искат да запълнят. Сигурно е заради мъжлето на Нинова, да не остане без работа? Или пък Борисов да не остане без джобни, или Доган - да не му секне уискито? Не знам! Обаче знам, че тази дупка, докато Златев е там, никой няма да запуши. Само пушилка ще се вдига от време на време.

Е, нали преди 2 години арестуваха група митничари, дето подправяли данни в системата за камиони, за да не плащат мита и ДДС чрез фиктивен транзит или нещо такова. Същите митничари с биткойните! Още тогава е доказано, че системата е пробита, тоест ХАКНАТА! Герберите сега какво обясняват и се оправдават, че не било точно така....

кво е пробита? просто някой лапа рушвети от администраторите на системата

Е, хъм... Нали точно паролата трябва да идентифицира потребителя, с неговите права. Какво повече искат от потребителски софтуер? Работа на системния администратор е да ограничи достъпа до някои ресурси по IP/MAC но това съвсем не е сигурно в една голяма хибридна мрежа. Ползването на криптирани протоколи за обмен на данни, също помага, предвид важността на системата.

Това не е типичен потребителски софтуеър, ако се позамислиш, а малко по-специфичен, ако се позамислиш малко! И то не толкова ог гледна точка на изпълнението, а ТОЧНО НА ... ПОТРЕБИТЕЛЯ:) Самият факт, че простичко казано трябва да се разсекретява информация и вдигат нива на секретност, за да се разглежда го показва. Но дори и да приемем, че е такъв, какъвто ти твърдиш - просто потребителски софтуеър - ти сериозно ли питаш какво повече се иска - ами прочети пак и се опитай да разбереш, още повече че е написано в прав текст: НЕ СА СПАЗЕНИ ОБЩОПРИЕТИ ДОБРИ ПРАКТИКИ ЗА МРЕЖОВА ИНФОРМАЦИОННА СИГУРНОСТ при работа със системата, като по този начин СЪЩЕСТВУВАТ УСЛОВИЯ, тоест СЪЗДАДЕНИ СА условия за - забележи и това, като пишеш за (обикновен) потребителски дофтуеър - ФИНАНСОВАТА И ИКОНОМИЧЕСКА СИГУРНОСТ НА СТРАНАТА..!?!?!?!! И то без да било възможно да се констатира от КОЙ или по-точно от КОИ, според прикриватурата (което е поредна опашата лъжа, разбира се, като единичните изстрели, с които били убити 6 човека в нашумяло престъпление неотдавна, например)!

имало технически възможности.. Ми то и на изборите през 1990 г. не възможности ями драстични нарушения имаше, ама ви беше изгодно да си мълчите. Тия неща се доказват, защото за тях има или няма реални данни.

Браво БСП , най-после станахте Опозиционна Партия ,Похвално ! Прекрасно е че най-крадливите членове на Гроб , хващате за ръка когато крадат , сега е момента Мутрата Борисов и Кауна Цв Цв , да бъдат уличени в кражба ,използвайте целия потенциал и енергия и ги хванете ! Набеждават други че са курумпирани , а те Герб не са !

Това, че системата е пробита и може, и Е манипулирана, както и че Горанов СЪЗНАТЕЛНО лъже, обслужвайки нечии нелегитимни интереси, е пределно ясно на всеки, който знае и разбира за какво точно става въпрос! Не казва истината и главния прокурор Цацаров, тоест прокуратурата, че не можело да се установи кой, кога и защо е влизал в нея, а защо го правят мисля вече е пределно ясно и на децата! И кои лица, кръгове и обръчи са свързани, които ощетяват държавата и народа, а те ги прикриват, правейки възможни тези и такива престъпления и деяния! И може лесно да се докаже... Значи Цацаров на времето можеше дори и да наруши законите и Конституцията, като командирова от провинцията прокурорка, чието име упорито криеше, за да започне разследване дори и срещу президента Плевенлиев, който в един момент стана неудобен на мафията, сега търси под вола-теле хвърляйки шайката си срещу Трайчо Трайков, например, а се прави на ущипан за подобни крупни престъпления! Мразя да го кажа, но в случая БСП са прави!

няма по антибългарска и корумпирана партия от БСП.Трябва да се забрани.

Човека на Шиши е Горанов и умишлено разваля всичко , Шиши да не плаща реални данъци ! Мутрата Борисов Умишлено събира Калинки боклуци за да могат неговите Котараци да грабят Българския Народ и държава !

Шиши не се занимава с петрол и спиртни напитки. Това са акцизните стоки. Там играчите са ЧЕРВЕНИ. Нинова се разправя с вътрешната опозиция в БСП. Комунистите се самоизяждат. По хубаво от това де?

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? А иначе, Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

Storen

БСП трябва да се прекръстят на БЗП - българска заядлива партия защото социалисти не са, а и на друго май не способни.

Герб трябва да се нарекат ОПГГРОБ за унищожаване на България !?!!!

Storen

Може, ама "гербер" си е достатъчно смешно според мен.

с ПУЦаджийче за министер толкова...ама и тиквата толкова си може.