В Холандия ще ”събличат” младежи в подозрително скъпи дрехи

Полицията в Холандия заплаши да „съблича“ младежи, облечени с твърде скъпи за тях дрехи.

Обратно в новината

Коментари - В Холандия ще ”събличат” младежи в подозрително скъпи дрехи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европейска ДЕМОКРАЦИЯ. Кога ще дойде и у нас?

А девойки ще събличат ли?

много скъпи автомобили се спират и се иска от водача да покаже документи не просто за колата, а къде и какво работи.Ако не може да докаже доходи, колата се конфискува. Това е успешният модел за борба с корупцията, Бате. Взимай пример, учи се, ти го можеш.

Sm3hurk0

В България пък ще конфискуват деца от семейства, които не могат да докажат, че са ги сътворили с любов, ти да видиш ! :)))))

каtо ги съблекат по гащи i potnici ли ще ходят, или полицията ще им даде ватенки

Като почнете от жълтите павета

Карам Порше Панамера,имам ролекс за 35 бона,нося яке от леопардова кожа,живея в къша за над милион,над 20 бона ми струва позлатения корниз в хола,работната ми станция струва около 100 бона(quadro m6000,1024gb ddr4 ram)-всички пари сам съм си изкарал,честно и почтенно.Ако лъжа,с 200 манекенки да спя до края на годината :)

Холандците много са закъсняли. Бях много малък, та за мен не се е отнасяло ама батковците и какичките си патиха за тесни панталони и къси поли. Радвам се че цивилизована европа следва нашият светъл пример

Това е само началото. Най-лошото тепърва предстои.

"Невинен до доказване на противното" явно няма тежест. Първо ще те намажат с катран и отъркалят в перушина, ще го направят публично, а после ще те питат откъде са ти парите. Няма как да е иначе, щом ще те събличат на улицата. Ще организират хайки.

Аа, значи да си продадеш жената в холандски бардак е ОК, ама ако ти купи яке, ще ти го вземат куките?! Или ако отидеш да си прибереш продадената приятелка от холандски бардак и си БГ момченце, което има маратонки по-хубави от на холандската младеж, ще ти вземат маратонките и ще те съдят и приятелката ти ще дължи на бардака ли? БАХТИ ГАДНАТА ФАШИСТКА КОЛОНИЯ

Кой може да си продава жената или приятелката в бардак в Холандия бе, дръндьо? Това като опорна точка ли ти го дадоха?

... половината успели оттам са тръгнали...

Либералната демокрация се чуди откъде да генерира ресурс, за да продължава съществуващия модел

Така беше при нас преди 50-5г тежаха панталони поли дънки дълги коси е нека да пробват и третия пол.

Пак опрки и лъжи, тия простотии ги правеха комунягите едно време. А ако тръгнат в БГ да проверяват политиците, мафията и разни крадци, половината страна трябва да ходи гола.

Това трябва да се въведе и в България. Всички тези мутрисмени дето уж бизнеса им е на загуба, а карат, БМВета, Мерцедеси, бентлита и пр. Живеят в палати а не плащат заплати, данъци и осигуровки....

От години знам, че холандците са пълни нещастници, които заплашват и гонят хората за нищо. И то до такава степен се издребнява, че е гнусно да живееш там.

А в България, кога?? Аз ще ви кажа кога не - докато е на власт Баш Мутрата и Апартаментчика му

Не си пожелавай булката на ближния , за да не ти докара и петте си деца...

"Ще ги събличаме на улицата" А ще ги чукате ли .... по главите!?

не знаят, че до 2005г. в България действаше бай тошовия "Закон за собствеността на гражданите", съгласно който всяко имущество надвишаващо декларираните доходи се счита за незаконно придобито и подлежи на конфискация.

тоест еврогейците ще прилагат комунистически закон?! Така ли? Демек Евр.Съюз върви към Съв.Съюз!?

и двата съюза са ционистки проекти!!!

чиба бе,соросоид!!!!!!!!!!! а боко трябваше отдавна да го обесят...

ПОРЕДНИЯ ФАЛШИФ ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИАЛ НА ДИР! СТАТИЯТА НА ФОКУС: "Das Ziel sind laut Polizei vor allem Jugendbanden, die mit Rauschgift dealen oder stehlen. Dem Bericht zufolge konfiszieren die Beamten bereits öfters Rolex-Uhren, nun sollen den mutmaßlichen Bandenmitgliedern auch ihre teils 1800 Euro teuren Jacken weggenommen werden. "Das sind echte Statussymbole für die Jungs", so Paauw. "Wie können sie sich die leisten, wenn sie nicht arbeiten?" ПРЕВОД: "Цел на полицията са преди всичко КВАРТАЛНИТЕ БАНДИ, които търгуват с наркотици или правят обири. Според източници полицаи вече са конфискували често часовници РОЛЕКС, сега ще бъдат взети скъпите до около 1800 евро якета на предполагаемите ГАНГСТЕРИ. "Това са символи на статуса им" поясни Пааув. "Как могат да си ги позволят, след като уж нищо не работят" ПРОПАГАНДАТА НА ДИР: "Представителите на правоохранителните органи поясняват, че действията им ще бъдат насочени предимно към ПО-МЛАДИ МЪЖЕ (?), облечени в дизайнерски дрехи, които обаче е малко вероятно да могат да си позволят. Началникът на полицията в Ротердам Франк Паув заяви пред местен вестник: "Това често са младежи, които се смятат за недосегаеми. Ще ги събличаме на улицата". НАЙ-УСПЕШНА Е ПРОПАГАНДАТА или ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ, АКО В ТЯХ ИМА МАЛКА ИСТИНА!

ЕЙ ТВА Е НАРОД ! ..... БЕЛИТЕ ХОЛАНДЧЕТА ПОЛИЦАЙЧЕТА И ИНЖЕНЕРЧЕТА СЕ ДРАЗНЯТ ЧЕ ТЕХНИТЕ МУТРИ ДЕМОНСТРИРАТ БОТАТСТВО И БОЙ ПО МУТРИТЕ :)) ... А В БЪЛГАРИЯ МИШОЦИ :))

Помните ли онова чешко художниче Чьорни как беше нарисувало картата на Холандия: Като земя, от която стърчат (само) минарета на джамии!

ХАААА ХА ХААААА! Много смешно! Присмял се хърбел на щърбел! Щото в България изобщо няма джамии, минарета и високоговорители по тях! Родопите са де факто турска територия, тоя/тая се смее на Холандия! Тъ.ак!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ РАЗВИТА ДЕМОКРАЦИЯ ХАХАХАХАХА

В НРБ опитаха да ги стигнат още през 60те години, ама не можаха! Тези даже Сталин, Ленин и Троцки не могат ги стигна!

Така са развивитите държави, вече искат да можеш да си докажеш и от къде пари за ватенката а тйк при нас Хората цели заводи, фабрики, банки, къмпинги, гори и планини, и плажове и мини и хотели и къщи и всичко и никой не ги пита аджеба от къде пари?

ПОРЕДНИЯ ФАЛШИФ ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИАЛ НА ДИР! Такава статия в холандската преса действително има! В българската статия на Дир учтиво НЕ се cпоменава, че акцията е насочена против ГАНГСТЕРИ, като целта на акцията са КВАРТАЛНИТЕ БАНДИ. ДИР "ще бъдат насочени предимно към по-млади мъже", "заплаши да съблича младежи"

МУТРИ С ЛАНЦИ ПО 200 ГРАМА ЗЛАТО :))

Ти си НОМЕР ЕДНО бате! Ако бях една Папа щях да те погаля по темето!

Положението в западна Европа е подобно на нашето през 60. 70.те години. Сравнително ниски доходи, добре контролирани от държавата, за да има мир между гражданите. Спрямо стандарта на живот в съответната страна. Здравеопазване, училище безплатни, полиция добре заплатена, да може да всява респект и сигурност. И на фона на тия средностатистически западноевропейци се открояват отделни индивиди с неясен бизнес. В много случаи са от средите на чужденците, даже получават социалин помощи. За бизнесът им не е непременно нелегален, от дроги или проститицуия, но преобладават такива. Други са някои едри собственици на наследствени имоти, някои са с бизнес по интернет. Та тия индивиди не се вписват в графата средностатистически европеец и явно дразнят местните.

квалификация в модата и цените трябва да имат....та да преценят кое колко струва и дали е марково... Пълна тъпотия.

В полицейската школа ще ги учат на модни дизайнери и колекции.

... ХЕХЕХЕ , БОЛШЕВИКИТЕ В ДЕЙСТВИЕ В СЪРЦЕТО НА КАПИТАЛИЗМА - ХОЛАНДИЯ ... А ХОЛАНДСКИТЕ ЕВРЕЙЧЕТА ПОДСМЪРЧАТ ОБЛЕЧЕНИ КАТО ПЕПЕЛЯШКИ - ПРЕД ГЕТО ЛОРДОВЕТЕ :)) .... КОГА ТОВА И В БГ-ТО - МУТРАТА ГО СВАЛЯТ ОТ КОЛАТА ???

Що за глупости?Ако един човек е престъпник и можете да го докажете мястото му е в затвора.Ако не можете значи не е престъпник.Няма ли презумпция за невиновност вече?Какъв е проблема младия мъж да има богата любовница която да му е купила якето?20 годишни курвета дето карат поршета кайен без да са работили един ден през живота си колкото щеш.На разни политици и полицейски началници любовниците.И тях ли ще ги събличате по улиците?:)

Гейовете/холандците/ са тръгнали там от където ние се връщаме. Не само при соца, но и при фашизма не са стигали до такива крайности. Педерасти, сър.

+1000

колите....Това с дрехите и тъпня...може да са ментета.

Интересно ми е как полицията познава от 100 метра колко скъпи са дрехите. Абе малоумници с дървени налъми ами то има дрехи маркови , дето не бият на очи и струват цяло състояние.

Тези олигофени, холндците или трябва да минат на нещо по-сериозно от тревата или да спрът да се кръвосмешават.

в Шенген....не можем да си докажем произхода на дрехите.

Първо в Холандия няма твърде бедни и второ може и да е беден даден човек или бедна и някой друг да му ги е купил или подарил. Как ще събличате хората без причина, да не са хванати в кражба. У нас не се иска произход на милиони а вие искате произход на дрехи. Хептен сте изпростели.

преценяват кой е беден?

Колко интересно само, Европа е тръгнала на там от където ние се върнахме преди 30 години :). Излиза че Путя е с десетки години напред пак хаха.

като доиде червената армия ще ви обесни как се секвестира имущество :)

FuckTheEU

Ово е демокрация, баш свобода по европейски :D

заглавието леко подвежда защото българите имат друг начин на мислене

Само в Ротердам. Кмета на Ротердам се казва Ахмед Табудалеб. И кметува (почти) за всички разбира се. И ясно, прилага закони от шариата спрямо гойската рая. Там презумция за невиновност на неверник няма. Разбира се, ако някоя е с фередже няма начин да е скъпо облечена. Е хайде еврогойци, дерзайте, работете за господарите че малко ви остана. Като сте избрали веднъж с 30% от гласовете и са подписали за всеки от вас веднъж, то е дълга и задълженията са ви завинаги.

От основаването си Холандия е експериментално поле за подчинение и претопяване на гоите и затова там те вече са претръпнали като изваден зъб..

Дори кмета е бил в Институт за Мултикултуризъм, председателствуван от Лорд Сакс, шеф равин на обединента еврейска конфидерация на Общността на Нациите (бившата Британска Общност). Изобщо мулти-култи.

Я ни светни кои са гои и кои не, че ние сме от по-старото поколение.

имат предвид сутеньори трафиканти и други такива, които не плащат данъци и имат съмнителен бизнес

И как познава че са сютеньори и трафиканти? Както се вижда полицейския тормоз е по външен вид. Мястото на трафикантите е в затвора и ако са такива е редно да са там. Да но не за това става дума. Веднъж промъкне ли са закон, в който имането е достатъчно за да действа полицията, дори в началото той да се прилага срещу неприятни за повечето хора личности, след това се прилага срещу всички. Кмета на Ротердам следва точка по точка Шариата и Таврат и Хадит на религията си. Изобщо европейците си плюят на принципите на правото, което ги защитава и демонстрират пълно овчедушие. По тези закони неверник не може да има злато.

"...ако те изглеждат твърде бедни, за да ги притежават..." Заради тъпотията на холандците черните им тъпчат жените!!! Вероятно жените им изглеждат твърде грозни за да си позволят секс. Идиоти!!!

"служителите да конфискуват скъпи дрехи и бижута от млади хора, ако те изглеждат твърде бедни, за да ги притежават"

Елате у нас пред,,Съединението прави силата,,и трябва да останат голи нашите избраници.Коли,имоти ,дрехи,часовници ,чанти и бижута дали отговарят на заплатите им

Тия да не са наели някой партиен секретатр или ОФ активист за съветник?

наели са го от близкия изток или от северна африка, макар че все тая

Ахмед Абуталеб, кмета им, е мароканец с двойно гражданство и е син на имам.

седемдесетте години у нас милиционерите слагаха печати на миниджупите, но чалгата пак победи

Едно време у нас се "режеха" тесните панталони и дългите коси. Къде си тръгнала Холандийо, с милиционерските ни номера от 60-те години?

Нещата са не сравними , недей така . Тук е посочено и разяснено за какво става въпрос . Не е като през комунизма у нас , тогава целта на цепенето на панталони и подпечатването на момичешки бедра имаше съвсем различна цел . Така като гледам , искат да спрат в зародиш нашата сегашна комунистическа зараза , например млади момичета да карат скъпи автомобили или да са облечени в скъпи и луксозни дрехи не подобаващи на доходите им . Всичко това говори за пълно несъответствие между декларирани доходи и материално състояние . Каквото е състоянието на повечето състоятелни хора у нас . Просто знаят и виждат какъв комунизъм има за някои хора у нас и не желаят да допуснат подобен комунизъм у тях !!!

В ''правовата демократична държава'' има закон ЗА КОН, но ЗА ЛЪВ - НЯМА. Ето защо върховенство взема ЗАКОНЪТ НА ДЖУНГЛАТА. "Във всяко общество обикновените хора трябва да живеят, съпротивлявайки се на съществуващия ред на нещата." - Джордж Оруел Born: June 25, 1903, Motihari, India Died: January 21, 1950, London, United Kingdom