Издирван за затвора: В Испания съм, хванете ме!

Не се укривам, във Валенсия съм. Това обяви Венцислав Ангелов – Чикагото, в писмо до БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Издирван за затвора: В Испания съм, хванете ме! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докъде я докарахме: осъдени престъпици да си правят джумбуш с "правовата" европейска държава на Боце и Цацата...

Чета коментарите и как някои коментират този, а не МВР, Цацаров, службите и началниците им, за които Борисов каза гордо, че всичките той ги е назначил, и се питам колцина си дават сметка, че всичките тези по-горе всъщност не търсят, а крият и прикриват бандитите и възпрепятстват де факто изпълнението на присъдите им, ако случайно ги осъдят изобщо. Защото ако се замислите, ако тази работа, по издирването на престъониците не бе официално САМО ТЕ да издирват престъпниците, защото ако не бе така е пределно ясно, че много повече престъпници щяха да си излежават присъдите си - просто всеки друг или И ДРУГ щеше да е много по-успешен от тия! Всичко по-различно ог нула е повече!

Не вдяваш икономическата причина ! Затворите са ни малко и , ако гепсат тези 600 свободни апаши, парите няма да стигнат да ги изхранват , а и хелзинкските гюбрета ще ореват орталъка за лошите условия в панделата.

Тук се сещам и за думите на един откровен престъпник-рецидивист, който разговаряше с една журналистка - беше с някакво невероятно, огромно количество престъпления и присъди, десетки, и го не 20 или 30, който между другото искрено се зачуди КАКВО ОЩЕ - престъпление - ТРЯБВА ДА НАПРАВИ, ЗА ДА ГО АРЕСТУВАТ И ВКАРАТ В ЗАТВОРА!!! Надявам се някой да си спомня .., Или за онзи министър и вицепремиер, който чистосърдечно са изцепи: Е.ати и държавата, щом аз съм министър! И нашите политици и управници се бият в гърдите и ни обясняват колко умни, успешни и подготвени били и какви успехи имали! В царството на слепите едноокият е цар!

До какво дъно стигнахме! До какви абсурди! Колко са жалки нашите политици и управници! Трагедия!

Гери Дончева водещ със сина на Киров,,, Иван Киров. Гери , поздравления, отначало по външност твърдо бях за не, но в последствие си казах, че и двете при него ги има-ум и външност. Роден през 1976, все повече искаме да гледаме и слушаме като този млад и възпитан и еродиран бизнесмен...Обиколил света, дай боже много като този млад Иван, Гери! УСПЕХ ГЕРИ, готинА журналистка си...2:1, съчетание на ум с красота...Аполитични, негласуващи от последните два, излъгахме се през 2009, и до там бяхме...Давай Иванчо, не спирай , продължавай, че си интересен, за хора като нас, а в бг има и много задръстеняци, големият процент, а и в нс, знаеш кои са , умно чядо си

Ко речи?!?Ко?

Тази вечер слушах при Диков за гордостта на Цецко , покойния вече Петър Христов. Бог да ме прости , но и той е бил пич , поне така разказа един журналист дето си е имал вземане даване с него през 1994 година. Изобщо при нас , се пичове отгоре навързани като свински черва.

прав е човека,бг държавата е кочина и тук е пълно с боклуци бизнесмени, депутати ,боклуци много и никой за нищо не ги търси та този ли ще хванат на майната си , мизерна държавица !!!

къ нема да е кочина? ето ти си тук, а тоя ..ми завършил милиционерското в пазарджик, работил в мвр, съден за трафик на наркотици поне три пъти, как да не е кочина??

да тук съм ,лапай ми го !!

Кой вярва на тази писанка?

тука те чакат избирателите - ти пък се дърпащ , е що бе миме?

Евала пич.За сетен път ни показваш в каква държава живеем.Боколандия.Да си жив и здрав.Чекай ЦАЦАРУН да те гепи за оная работа.

Такива като тоз и да си излежат присъдата ще си останат същите боклуци. По евтино ще излезе на държавата да плати на група хора да ги издирят и ликвидират.

Що пишете минуси на човека, бе? Щото защитавате престъпниците, ли? Те затова са така нагли - щото има хора, като вас.

Този е от Русе. Даже се беше кандидатирал за депутат май. Ама той, че е нагъл нагъл, ама че се изсра върху нашето "правосъдие" тук Грешка Няма. ------------------ Гледам го, Полковник от МВР. Първо ми говори с клишета, дето са го учили в Симеоново. Второ - тъкнал си едни дънки, дето изобщо не му ходят на годините. Трето - постоянно се "рови в човешките неща", там дето не му е работата. А пък културата му, като Милиционер и Човек е един "екзистенс минимум". Всъщност една "ЧОВЕШКА МАГИСТРАЛНА КУРВА", ДАЖЕ НЕ И ПРОСТИТУТКА.

Този същият работи, като един разносвач, включително да храни и кучетата на охраната. Щото друго не може да прави. А бил ходил в САЩ, да го обучават ... майтап .. и то какъв...

Ама мйого си отворен бе боклууууууиуук!

ти като си толкова ербап милиционер що не го хвана бе а задочно възмъжаваш?

Шило

доста е нагъл!

и какво му е наглото като тиквата и меверето му са за смях на бабичките?

леле кво стана? Ела и ме хвани. Има такъв филм.

Защо държавата не спусне списък на издирваните и обяви парични награди за тях и много от тях ще престанат да бъдат търсени

Sm3hurk0

и за доказателство ще носим скалпа на издирвания :))))

за какво плащам на тиквата гуменката цялата милиция и данс А? да ги разпуснат да си дадат оставките и да идват други!!!!!!

къде е наша тъполиция дъ гу фани ?

Защото държавата ти се управлява от престъпници! А както се знае - престъпник, престъпника око не вади !!

Вече не е там или е с друга самоличност , затова голям го вади.

Но е някъде там , а не в затвора , нали , а защо ?!

Баце е пич , Цецо е пич , този е пич , а ние сме капути.

Ашколсун на този момък! Не стига, че от Европа ни го казват в прав текст, че правосъдието ни не работи, а и този им показва среден пръст! И мангалоидите не ги лови закона, останалите ще ни " вкарват' вече и за неправилно пресичане...

Нито Европол, нито Интерпол ще го пипнат за нещо, защото Чикагото разкри и записа с видео и аудио печатането на фалшиви евро в България със старите машини на БНБ, като работниците дори са се изтървали, че работят дирекно за ББ, а матряла е предаден учтиво на когото трябва. Има клипче в ютуб за това. След неговите разкрития бяха прекъснати важни за ББ канали, като покрай тях лъснаха и цистерните с цигари за Испания. Пак благодарение на Венци. Нали се сещате, че ЕС не е тъп и след като Европол не си мърда пръста за некъв си Чикагото означава ясно изплюване в лицето на ББ и мафиотската му партия. А това за потупване по рамото е ..те си знаят заяо го потупват. Както си го потупват, така и ще си го вкарат в затвора, ако не й по-лошо.......

глупак!

сега трябва да Опорстваш в друга посока, ами понапъни се, това ти е работата!

е те печените ченгета ги разкарват и остават някакви хлапаци в мвр....по-лесно се манипулират от старите кучета.

Гешев, той при такива случай пращал без много шум - Чистача, и готово.

Тоя Чикагото явно е много нагъл тип, става за депутат от герп. Що така се изказва - сега Боко Тъпото ще вземе да вдигне кръвно от напрежение и ядове.

е от БС5-то, бил е чавдарче, пионерче а също така и комсомолски секретар, дядо му е бил ятак на Антон Иванов:)

Всички над 45 години са били чавдарчета, пионери и комсомолци.

...баси наглеца.....

да не те открият първо потърпевшите заради които си осъден. Тогава може и там да си останеш.

ХАХАХА, Чикагото направо им се изплю в сурата на всички: МВР, Полиция, Съд, Прокуратура ... ха сега да видим що ще стане, който мисли че няма да го екстрадират да кликне в зеленичко, който мисли обротното да кликне в червеничко ... и се чудя, как ли ще реагират в Европата, на поведението на държавата и най-вече на правораздавателните институции на хвърлената им ръкавица от тоз наследник на Ал Капоне?!?!?!

се да не го намерят самоубит някой слънчев ден:)

Дайте списък на тези 600 осъдени да ги видим кои са, виж някой се навърта наоколо та да го хванем.

този е пълен нещастник.Бивш катаджия.Накодилър,прави всичко за пари.Има 6 деца от 5 жени.Прави се на интересен.Дължи пари на половината град.

А какво да кажа аз , като към от двама бащи и три майки ?

Е, как е възможно това? АЗ не го вярвам.

Стой си там, бе! И ТЕБЕ ЛИ ДА ХРАНИМ ТУКА а И на жена ти ,,социялни,, да плащаме ?

Полицията не е виновна.Като е осъден, защо от произнасяне на присъдата в съда, не е в панделата

За какво да те хванат.

какъв срам за полицията и България/човекът им казва къде е ,но няма държава и работещи институции.какво падение от нова 'демокрация" на правителството,само се ерчат без покритие/да са на власт и да крадат....

Не виждате ли ,че този си прави гаргара с властите ,въобще не е в Испания ,явно е в страна от където не могат да го екстрадират ,ако беше в Испания отдавна да са го заключили ....

"Гаргара" :), ама в днешно време всякаква комуникация може да бъде проследена! Т.е. той за да изпрати писмото (в какъвто и да е вид) е оставил следа...НО някой трябва да работи!

Този е толкова във Валенсия колкото аз съм в Шанхай ,за да е толкова нагъл значи си е уредил документи и е сменил самоличността и се чувства недосегаем ,сигурно е пак в държава където се говори испански ,но в Америките ,иначе не би рискувал да го заключат да пет години .

Да ти го тура на. .,,детектива,,!

Аз казвам така, ако Испанската полиция го залови, българските полицаи, които е трябвало да го направят, един месец без заплати и парите - награда за испанските им колеги.

Нали съзнаваш, че 200-300 евро не са никаква награда за западняк.

Ще излезе сега партията-палач на България ГЕРБ и ще ни обясни че всичко е наред .... ...и пак ще спечелят изборите ... ...заааа 15ти ли 20ли път беше ! Господ да ни пази от ГЕРБ !

Господин премиерът ще даде ли няколко милиона на МВР за командировъчни до Валенсия?

Хайде сега съдията който го е пуснал да влезе в затвора, до залавянето на Венцислав.

Този е пич!

Бе не може, бе Венци! Нали разправях как мой познат също осъден и обявен за издирване ходи ДВА пъти на крак до участъка да се предаде, после пак лично до затвора от където пък го върнали да си вземе одеалце от вкъщи! Трябва лично и с молба да дойдеш, къде ще ги мориш тези хора да работят!

Без връзки и в затвора не можеш да влезеш вече! Не случайно сме най-курумпираните на света!

на теб само полови органи са ти в главата?!

999... 10000....+++±±++++++++++++++++

такива като тоя не се ловят и задържат , такива се отстрелват ....

Тоя цървул ще е останал без пари за билет и иска да го приберат гратис в БГ

В България ще изкара професионален курс по взривяване на банкомати. След като положи успешно теоретичен и практически изпит ще си осигури средства и пак ще замине немил-недраг по тази пуста чужбина.

В прав текст и на висок глас: Няма държава. Ако могат нека го опровергаят.

Да те наебат и да те пускат, ти обичаш. Защо да ти плащаме храната и топлото боклук.

Браво, юнак! Издирваните са по-малки бандити от тези, които ги издирват. Ако въобще някой някого издирва. Май няма еврофондове за издирване. Поздрави и на издирваните, и на издирващите!

Mалка корекцийка: ''По-здрави и на издирваните, и на издирващите!''

това е венци чикагото от русе . леле колко дрога е минала през този . питаите дянко сина на асен генов - астометал в русе . тонове сас дрога минаха и през него

Изключително неграмотни редактори в сайта, кое е правилото, налагащо разделно писане на няколко стотин (sic!)? Ще замълча относно употребата на препинателните знаци, в частност на запетаята.

Дефицитът на грамотни, образовани и компетентни млади хора първо лъсва в средствата за информация. Да не говорим за продавачите по магазините. Когато им дойде "до гуша", свестните млади хора се спасяват зад границите на Територията, която се очертава да се превърне в бивак. Ако статистиката все още отчита някакво прилично ниво на образование сред останалия тук народ, то това се дължи и на образованите пенсионери, но те са възрастни хора и ако не в чужбина, Господ ги спасява, като ги прибира. Написах всичко това с голяма болка, защото губя надежда за бъдещето на Отечеството ни.

И ПРИ ХРИСТИЯН - КОМУНИЗМА ТАКИВА КОКОШКАРИ ЩЕ СА КЛИЕНТИ НА ПАНДЕЛАТА ... НЕ САМО СРЕД ЦИГАНИТЕ , МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ СА БОКЛУК :))) ... ИМА СИ И ОБИКНОВЕН БОКЛУК :))

Явно иска да видят испанските власти с какви ''доказателства'' са го осъдили за да се държи така...

Споразумението за екстрадиране в ЕС изрично споменава, че местните власти не проверяват доказателства и причини по искането за екстрадиция.

няма производство и от там няма пари, разчитат на българските граждани, които работят и изпращат пари в бг. ако бяхме заможна държава, то до сега, ама и ако бяхме нямаше да има може би толкова голяма престъпност. безпаричието, плащане под масата, а това са джобните на някои си, навремето един младеж забегна в Белгия ... хващат го на работното му място и от там в затвора, от затвора на самолета, а в затвора рай, тоалетни, всичко ок, това е положението. нямат излишни пари управляващите за затворите, дано не греша, но си е баш така, да вземат примери от Белгия и др. з.д. и да си пооправят, стегнат затворите, че като гледаме по разни телевизии, мъка, голяма мъка, тоалетните им, като клошарници

Сега Галевите ще го надцакат ;-)

На два пъти без коз.

...имаше един Татарчев, който все ги "връщаше" в чували, ама сега няма такъв як, който да върне то'а, щото е 150 кила.... требе да му дадат брониран джип и 10 гавази охрана...... оядоха се и бандити и третата власт, не искат да носят тежко..... виж ако са чували с евро-може....