Китай: САЩ демонстрират мислене от ерата на Студената война

Китай призовава Съединените щати да се откажат от мисленето от времето на Студената война.

Обратно в новината

Коментари - Китай: САЩ демонстрират мислене от ерата на Студената война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те теотетицески са фалирали-не могат да го признаят и скат ядрена война но лошото тогава че може да изчезззнът или да няма победители.

На американците им трябва време да осъзнаят че са бита карта!

На кравите им приключи пъченето-сега вече има други велики.

живеят кат роби слугуват дрноноштно на америка и европа по зле и от руснаците е народа наи добре живее американеца и европееца

2018 година Китай ще изпревари икономически САЩ. До сега китайците мълчаха повече от колкото трябва, но от сега нататък по - често ще казват, че САЩ нещо не са в час и че не са номер 1.

страх и паника у слугите амеркански ами америка ако им спре износа и ориз нем да видат

сега и путкин не мое да им помогне освен сас пут...а

Прави са китайците, но да не се притесняват - говедарника го чака гражданска война. След толкова простотии, направени за 75 години, измъкването е вече невъзможно.

И ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ЩЕ Е ОТ СИРЙСКИ ТИП "ВСЕКИ СРЕЩУ ВСЕКИ " - 4 -5 РАЗЛИЧНИ ГРУПИ - НЕГРИ , АНГЛОСАКСИ И ЕВРЕИ , ЛАТИНОСИ , АЗИАТЦИ , И ИНДИАНЦИ :))

Най- много ще пострадат негрите. След това белите мъже до 55 години.

Извинявай, един въпос. Като човек от махалата сигорно си по информиран. Казваха,че след зимната олимпиада ще сменят името на Ванкувар, на Хонкувар, дали има някакво развитие

Така ни учеха - капитализмът загива. Чакам вече 60 години.

КАК Е БРИТАНИЯ ???

Той вече веднъж загина. На 29.10.2029-та, производството се срина със 50%, а безработицата стана 30%. Хиляди се самоубиха, дебилче тъпо малоумничко.

Китай бяха обявили почти преди година, че в началото на 2018 откриват енергийната борса в Шанхай и тя вече работи.А това въобще не е по вкуса на САЩ, защото най-големият купувач на енергии и горива в момента вече е Китай.А пък най-големите му снабдители с такива са Русия, Иран, Венецуела и Саудитска Арабия.Които сега могат да си правят сделки направо в юани и не през борсата в Ню Йорк. Тръмп се опитва да скъса със зависимостта за горива от Саудитска Арабия, довела до мафиотски отношения на предишни управляващи в САЩ с кралските династии в Сауд Арабия. За целта разреши сондиране за нефт в почти 80% от крайбрежните води на САЩ.Саудитска Арабия разбира се, няма да остане без приходи и борсата в Китай е първата им сериозна възможност да продължат с износа на количества. Но това иска заради обясними причини и по голямо сближаване с Русия. Разбира се провокации от кораби на САЩ в Южно китайско море също не се забавиха и ще продължават.Хубавото пък е, че и Китай е ядрена държава, а и че с Русия са много близо и за нито едната няма да е добре да изстреля атомни ракети по другата. А пък в САЩ планът за обедняване на американците продължава с пълна сила.Затова в същото време Херкулесите от Афганистан продължават да докарват опиум в безмерни количества, за да спазват третия принцип на демокрацията:Хората трбва да са зависими от нещо-от пари, от страх, от алкохол, от наркотици, от лекарства, от последните лъскави модни дрънкулки, от политика, от противопоставяне с комшията, от всичко, и по този начин разделени, за да бъдат управлявани по-лесно! Светът се променя и дано да е за по-добро!Да стискаме палци за Китай и Русия, защото това води до многополюсен свят, или с любимата на еврогейците дума-диверсификация,т.е. да не зависим само от едно място за каквото и да било!

Личи маята на АОНСУ.

Даа, придобита обаче във филиала в Грудово в края на 70-те. Ако знаеш, там пращаха най-благонадеждните...

2030 - 35 % ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КАНАДА ЩЕ СА АЗИАТЦИ - ПРЕДИМНО КИТАЙЦИ 2050 - 50% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ СА КИТАЙЦИ - КОИТО НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ПРО-АМЕРИКАНСКИЯ КАНДИДАТ НА ИЗБОРИТЕ :)) ... И КАНАДА КАТО ПАДНЕ В КИТАЙСКО УПРАВЛЕНИЕ , САЩ ОСТАВАМЕ НА СТУУДА С ГОЛ ГЪЗ :))

КИТАЙЦИТЕ КАТО ЗАВЛАДЕЯТ КАНАДА , КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ ДА СЛОЖАТ РАКЕТИ В СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ :)))

Storen

Това са си американски азиатци. Много от тях са 5то и 10то поколение американци, които винаги са гласували за про-американски кандидати, не че в това има нещо кой знае колко хубаво. Не мисля че нещо ще се промени и за в бъдеще дори да стигнат процентите които пишете. А за новите имигранти - и Щатите и Канада са доста добри в асимилацията на чужди култури. The white race is overrated :)

КИТАЙЦИТЕ В САЩ И КАНАДА СА КАТО ИТАЛИАНЦИТЕ ... 4-ТО ПОКОЛЕНИЕ ИМИГРАНТ И ПАК РАЗПРАВЯ ЧЕ Е ИТАЛИАНЕЦ :)) ... ТА ДАНО , АМА ЕДВА ЛИ :))) ... CHANADA = CHINA + CANADA .. 1 БУКВА - НЯМА ДА Е ТОЛКОВА БОЛЕЗНЕНО :))

Това че САЩ и Канада асимилират добре чужди култури вече не валидно в тази степен. Китайците винаги са били силно свързани с родината си и наблюденията на Детройта са верни, което мога да потвърдя за последните 15г

2030 - 45% от населението на Сибир ще са китайци.

Американските военни ни най-малко се страхуват от война с Китай. Все пак американските бронебойни снаряди пробиват бронята на всеки китайски танк. Китайците също не се плашат от война, все пак техният танк е два пъти по-евтин от американския снаряд

Storen

Студената война никога не е свършвала просто е в нова фаза. Политически и идеологически промени имаше само на изток. Мисленето на редовите американци (да не говорим за военните) е замръзнало в 80те. С Китай са партньори защото обичат парите повече от демокрацията.

От Дивият запад.

Няма да живея в Америка !

Правилно, стой си в КНДР.

хамериканците имат напечатани вече 4 кватрилиона долара...цялия онтинент америка с природните ресурси и инфраструктурата не струва толкова...

Тази роля на САЩ много им харесва -Печаташ хартийки- получаваш блага от целият свят. Всеки който е против това, е враг и недемократичен.Веднага влиза в режим на санкции и Студена война. Китайците разбраха ,че като са натрупали от тези хартийки ще пият една студена вода и срещу тях няма да получат нищо . Ако в един момент кажат ето Ви хартийките дайте стока ,може да си спечелят и Гореща война.

Storen

"Китайците разбраха ,че като са натрупали от тези хартийки ще пият една студена вода и срещу тях няма да получат нищо" Мисля, че не разбирате защо го правят. Изкупувайки долари в големи количества предпазват долара от инфлация и държат цената му висока спрямо тази на собствената им валута. Това е добре за конкретността на китайските стоки и икономиката им като цяло. Не мисля, че имат илюзии за покритието и възвращаемостта в бъдеще. Просто Китай печели от това в момента. За сега тази игра устройваше и двете държави, но в Китай напоследък се говори за преминаване към някакъв друг вид валута за външната им търговия. Това може да доведе до невиждана рецесия в американската икономика, но и китайската може да пострада.

Тази роля в която са приели и двете страни -Китай и САЩ е от безизходица,и на двете страни им е ясно ,че е път за никъде. Това е против икономическите закони-валидни между хората от както свят светува. Няма как едните да се будалкат ,че плащат за това което получават ,а другите да се правят ,че получават нещо за което дават стоки. Рано или късно това ще доведе до икономическа или до военна катастрофа.,

Тази и други подобни прояви показват,че стожерът на световната демокрация твърде демократично се отнасял към тоталитарните режими и засиленият натиск срещу тях е напълно оправдан. Демокрацията е силна когато е защитена, а всяко алтернативно на демокрацията действие е препятствие срещу проникването на вечните и непреходни евроатлантически ценности в целият свят и настъпването на светлото бъдеще.

Чета и си мисля,то това е стил на Работническо дело от 60-те години на миналия век.Особено края за светлото бъдеще ,кърти мивки.

Никога не съм виждал повече противоречия само е едно изречение, отколкото тука. Алооууу, "умнико"....че нали затова се (уж) нарича "демокрация"????? За да УВАЖАВА ВСЯКО ЕДНО ЧУЖДО МНЕНИЕ!!! А това че насаждаш с огън и бомби някакъв строй и то забележи, САМО ТАМ, където по някакво щастливо стечение на обсоятелствата ИМА МНОГО ПЕТРОЛ, ГАЗ, ЗЛАТО, ДИАМАНТИ, РУДИ......, а останалите страни кучета ги яли....ТОВА СИ Е ДАЖЕ НЕ ТОТАЛИТАРИЗЪМ, А КОЛОНИАЛИЗЪМ!!! Стар, пещерен колониализъм! А колкото до "мисленето"...китайците много ги прехвалват краварите, ония действително САМО ДЕМОНСТРИРАТ.....но и точно това показва АБСОЛЮТНАТА ЛИПСА НА ВСЯКАКВО МИСЛЕНЕ!

или си трол,или си глупак-и в двата случая-лошо...

Това сигурно е някакъв сарказъм :)

Добра ирония, браво !

Тъпако,ама защо...дИмократите като теб налагат...дИмокрацията само на места,от които биха...намазали филията още по-дебело с нещо местно,за което си струва да...дИмократизират???

усарите никога не са имали стратегия за ОТБРАНА, щото са агресивни главорези; студената война беше спечелена с много горещи битки, каквито отново провеждат - такава им е стратегията

Да си СВЕТОВЕН ШЕРИФ, е страшно привлекателно. Освен това на еврейския ФЕДЕРАЛЕН РЕЗЕРВ много му харесва печатането на "зелени тапети", защото разходите са пет цента за печатането на един пробит долар, а печалбата им е 95 цента. "ПАРИТЕ ИГРАЯТ!", вече се отича в канала. Задават се Русия и Китай, кандидати за пето колело на управленската "каруца".

туземните рашофилистичета, та слагате рашия и чинизия в една каруца ??? Икономиката на 25 милионна рашия е колкото на 25 милионна Австралия, а чинизия по някои класации е 15 пъти по-голяма от рашистката ???

в една каруца са !!!! в каруцата на непонасящтите вече селските нагли мутренски говедарски изпълнения!?!!! Понятна?

И комунистически Китай, и комунистическа Русия са заедно в комунистически БРИКС

БЪРКАШ, НЕ ПЕТО КОЛЕЛО, А СА ВЗЕЛИ КОРМИЛОТО. ВЕЧЕ ИМА БРИКС, ШОС И ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ. ОТ ТУК НАТАТЪК ЩЕ ИМ СЕ ВИДИ ТРУДНО НА САЩ.

Ами толкова си могат...мислят си че са изключителни и неповторими и че с един айфон ще държат света в подчинение и той ще им работи робски и безропотно...ХАХАХААХАХ

Сщ разбират, че вече са бита карта и се цепят просташки, като тъпи хулигани ! Ама Русия и Китай ще ги плеснат през ръчичките накрая !