Протести срещу Тръмп в повече от 200 US града

Година след като Доналд Тръмп положи клетва като президент, огромни протести се провеждат в редица американски градове.

Обратно в новината

Коментари - Протести срещу Тръмп в повече от 200 US града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, браво. над 200 геи парада. кога ще ги стигнем ние американците?

Изглежда, че и Тръмп няма да одобри Истанбулската конвенция.

Storen

Първоначалното състояние на семейство Тръмп е натрупано от хазарт и проституция и са един от основните мафиотски кланове в Ню Йорк в началото на 20ти век. Постепенно минават към легален бизнес - хазарт и недвижими имоти (без проституция) и прекъсват връзките си организираната престъпност, но все още големите американски фамилии се гнусят от тях. До голяма степен на това се дължи неприязънта им към Тръмп. А иначе Донълд е известен като наследствения милиардер с най-много фалити. Това го е научило да разсъждава с числа. Не мисля че правата на жените или сексуалните малцинства го вълнуват особено. Дали ще подпише или не ще зависи от броя на нулите след основното число.

Многознаещите тук. Тръмп поде кампания с/у банкери (межд. спекуланти и т.н.), прицелвайки се в Ротшилд, Сорос и пр., и отговорът не закъсня. Става все по-интересно и по-интересно. Американците ще си спомнят за стара Европа.

Storen

"Тръмп поде кампания с/у банкери (межд. спекуланти и т.н.), прицелвайки се в Ротшилд, Сорос и пр." За първи път чувам такова нещо. Впечатленията ми са точно обратните. Можете ли да дате някави източници?

Пише в американски постове в ютюб, подкрепено с факти и коментари от известни лица! Цитират се издадени прокурорски заповеди за разследване на педофили, спекуланти, межд. банкови магнати, Хилари К. и пр. Каквато и да е истината, предстои да видим, както много други интересни неща. В края на мин. год. имаше десант на спец. звено морска пехота в сградата на "Фирмата" , които бил иззели важни документи уличаващи в подривни действия с/у Тръмп. Имаше няколко клипа по случая със съответни коментари.

Хорица как не се усещат в какво са вкарани. Но скоро и това ще се случи. Тарикатите вече се покриват и се изнасят.

Cорос не успя нищо да направи в Aвстрия и иран,сега пробва пак с джендърите в хамерика...

Да попитам, какво им има на правата на трансексуалните, ЛГБТ, травеститите и там подобни, че пищят?!? Още ли права искат? На нормалните започва да ни писва леко и от болшевиките либерасти и ЛГБТ вресливците.

Добре де, нали се разбрахме, че Доналд е по-малкото зло от Хилъри. За това си го избрахте.

За протестите в България ама за САЩ горкичките.

Против Тръмп са негри и латинос, белите американци са твърдо за него. Факта че Упи Голдберг се е включила показва всичко.

Принципно бях за Хилъри, ама тези протести ми идват малко в повече-че чак пък и Пекин, и Найроби...

Са слабото звено във веригата (а както е известно, тя е толкова здрава, колкото това звено). Затова, и бидейки символ на изкушението, женатае любимото оръжие на лукавия. Обърнете внимание, че в момента жените са използвани по най-ефективен начин и са в дъното на всички събития, които в момента се случват глобално, във връзка с това да се прокарат закони, целящи обезсилване и унищожаване на нормалите ценности и традиции на човечеството, подменяйки ги с тяхната противоположност. Протестират с/у домашното насилие, но не и с/у педофилията?! Дава се гласност проституки, които упражнявайки занаята си, изведнъж се оказват жертва на сексуално насилие. Помните ли онази публична личност Строс Кан (шеф на МВФ, ако не се лъжа) как бързо го елиминираха заради неудобни за някого негови планове и намерения, като използваха за целта едно грозно мекс. момиче камериерка в хотела, където той беше отседнал при престоя си в Ню Йорк?! Да се чу някоя почтена жена да се изкаже публично в негова защита. Тъкмо обратното се случи. И защо само публични личности биват замесени в такива скандали? Да не би защото са станали неудобни, а жената (както е споменато по-горе) е най-удобното средство да очерниш и лепнеш петно някому (нищо ново под слънцето от самата зора на човечеството).

Мен пък не ме съблазняват жените. В този ред на мислите слабото звено са мъжете...

Или го можеш или не.

Личи,че си балканско чедо. Само на тези ширини глупостта се гордее със себе си.

.......................

а у нас у 200 утрепани от #европата населени места душовете на умрелите протестират срещу западната окупация! и кво? меркел ша си оди възмутена от умрелите 2милиона българи?

Хайде сега от гръмките неолиберални и джендър изцепки към обективната истина: НЕ ЧЕ ТОЗИ ХАХО МИ Е ТОЛКОВА ПРИЯТЕН! От вчера зет ми е на гости на брат си в малък град край Бостън.Снощи ми се обадиха по FaceTime и ги питах за протестите. ИМА,КАК ДА НЯМА,В НЯКОЛКО ГОЛЕМИ ГРАДА ПРОТЕСТИРАТ ТЕЗИ ДЕТО СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА БЮРАТА НА ОФИСИТЕ,ЗА СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ,ЗА ВЕЧНИТЕ "ЛИПСИ НА ПРАВА" НА ХОМО,ТРАНС,ДЖЕНДЪР,И ТАКИВА КОИТО ГОНЯТ ИМИДЖ И ИЗВЕСТНОСТ НИЕ В ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА РАБОТИМ-ВЪВ ЗАВОДА,ФЕРМАТА,ЛАБОРАТОРИЯТА,СКЛАДА... ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Ми който за каквото е учил. Какво искаш ти? Сам си избрал какъв да ти бъде животът, какво се оплакваш сега>???

Я ме светни къде мога да завърша един "джендър" факултет на стари години.Че ми омръзна 40 години да лея отливки и да садя домати.Тогава ще те ощасливя - ще ядеш моите ГМО "джендър" домати и ще си щастлив с моето "джендър" потомство /не знам обаче отпред ли отзад ли???/:-))))

Снимката към статия говори много. Това са същите заблудени феминистки като тези дето посрещаха брадатите паразити с плюшени мечета и като тези които вече съсипаха държави като швеция.

Това само покава колко много хора в САЩ "работят" като активисти на съвсем безполезни от гл. точка на човешкото развитие каузи, вместо да участват по един справедлив начин в реалната икономика на държавата си. Забравихте да напишете колко платиха общините от данъците на нормалните, работещи граждани за охраната и почистването след тези протести.

искам да питам, абе верно ли некво мааааалко джудже, требе с лупа да го гледаш, било назначило най-великия, най-големия човек, ПРЕЗИДЕНТА на най най най-демократичната държава ?

Не е вярно, разбира се. Но самият факт че се е опитало и че въобще си приписва такива заслуги чрез удобни идиоти (като твоя милост) ще му гарантира тъжен край..

Кой се опитва? Не го ли обвиняват от Демократическата партия на най голямата демокрация в света ?

а що тогава цяла Америка го казва, значи е вярно !

що тогава Тръмпи е президент, а не Хилъри, която имаше повече гласове ?

Странно. Протестират групи с някакви откачени желания, мързеливци и нехранимайковци. Работещите американци са на работните си места и не протестират . Демократите са нервни и вече са готови на всичко , все повече заприличват на българската ком партия. Пълна излагация за партията им, един олд фешън американец ги разби.

ВЕрваш ли си?

Преброяване на боклуците в САЩ.

а тук същите като теб, ти почна

Нима човекот не е прав! На теб каква ти е казузата? Имаш ли деца, внуци? Уважаваш ли жените?!...

Прехласването по секса е показател за неразбиране и глезотия. Това е най-обикновена биологична функция , животинска и примитивна дейност, макар и приятна. Вместо да вдигат толкоа шум за нищо, да се радват, че живеят в най-готината страна на света, може и да вземат по някоя мотичка да поокопаят цветята и дръвчетата в прекрасен ню йорк или прекрасното чикаго и навсякъде другаде из щатите, после да ги полеят, ще им се отрази добре. А пък тръмпи си е най-обикновена съветска къртица, която пенс, матис и к-ия държат здраво за мустаците и опашката, да не мърда наникъде без разрешение.

смучеш косматия на решетников или само на нинова?

бе тука всички ли сте секс-маняци и извратенияци? 50% от коментарите се въртят само около т.нар. "френска любов", останалите 50%-около аналната... хахаха Вземете да минете на стъпало хомо сапиенс нормаликус, крайно време ви е .

Значи, т.нар. секс, т.е. превръщане на нагона, осигуряващ оцеляването на вида, в социален и културен феномен" (вж. само рекламите, филмите и пр. ) е най-ефикасното средство за манипулация и контрол на масите. Защо никоя джендър организация, както и тези от протестите и холивудските шоу-гърли, дето се появиха в черния дрес код ,не протестират шумно и открито с/у сексуалната експлоатация на жаните в порно индустрията?! Защото няма място за какъвто и да е спор, че без участието жената порнографията се обезмисля?!

добър въпрос.

Пробвай да набиеш порноактриса и виж дали ще ти се размине.

Демократите , скрити зад американската посредственост правят мизерии, защот Тръмп иска да опази работни места за американците. Истинските предатели на САЩ са демократите, които трябва да бъдат изгонени като предатели. Що за държавници са хора, които лишават американците от работа и бутат гювеч на китайци, мексиканци, японци, а народа си държат в притеснение и лишения? Сигурно са комунисти.

'иска да опази работни места' първа грижа му е..

Сатанистите, които ударно работят за Новия световен ред, са активизирали де що има сбърканяци, а покрай тях и множество толерантни и мултикултурни дебили (кой казва, че само у нас те са 80%, ами явно и в САЩ са толкова). Жалкото е, че в групата на изтрещелите се оказват и някои любими артисти. Но явно артист не е равно на честен интелектуалец ;)

'толерантни и мултикултурни дебили' - това ще да са тези от градовете ходили в колеж и университет и с трицифрено АйКю. 'Свестните' за теб са всички реднеци, хилбилита и хикове, плоскоземците и феновете на Алекс Джоунс. Познах нали?

Какво е т'ва трицифрено IQ , бре момче?! Я ни просвети, т.е дай определение за този феноменален "измерител". Ако трябва да поясним коментара на Мерито, в частта, която те затруднява, тя явно има предвид онези, които са толкова извисени, че се изявяват като либерал -толерасти, изповядващи "цветни и весели" ценности и от този род. Въобще, не мислиш ли, че някой упорито движи нещата в посока изчезването на нормалния хомосапианс и подмяната му с нещо друго. А артелерийската подготовка, така да се каже, за осъществяването на този план са именно тези шумни протести?!

Трудно е да се приеме, че Тръмп е нормален човек, макар че скоро го преглеждаха лекари и стигнаха до извод, че можело да бъде президент. Но той е рожба на едно избирателно общество, което съществува в изключителни условия. Общество, което съществува от световни преференции, за сметка на другите общества и народи. Тръмпи се докопа до властта, въпреки че Хилъри имаше по-голяма подкрепа. И това дава възможност демократите постоянно да го атакуват. Медиите го плюят брутално, прокурорите го разследват, от Пентагона отказват да му се подчиняват, Сенатът му отнема ядреното куфарче и не допуска финансиране на правителството. Холивуд му се подиграва, бивши манекенки твърдят, че Дони ги изнасилвал ... Европа и светът му обръщат гръб. Чудно е как Седемдесет и една годишният Тръмп издържа ...

Нещо друго, но пропускаш обратната стрна на медала. Тръмп започна разследване с/у разни педофили, бенкстери, клана Клинтън, има издадени заповеди за разследване и пр. (учете англ. четете, интересувайте се). Вж. кои протестират! След това се замисли в/у тези "разкрития" за минали събития на уж джендър-изрядни жрици и пр. радетелки на свободната любофф, оплакващи се postdatum от сесксуално насилие, след него дойде черен дрескод на пембяния холивудски килим на водещи ам. шоу-гърли ( в знак на протест с/у сексуалното насилие), и накрая Стамбулската коинвенция където местата на род (gender) и пол (sex) са умишлено разменени. И завършващият щрих са тези инсценирани по най- левашки и прозрачен начин протести. Протестиращите обаче не се усещат как ги използват и какво ги чака след това (ще бъдат сред първите отстреляни и въдворени). Защото, ако Тръмп бъде "свален/отстранен" (за което според слуховете досега има голяма вероятност), това ще има за последица въвеждане на военно положение в Америката. Преди това, разбира се, ще се случат и други знакови събития. Така че сверявайте си часовниците, като не разчитайте за това на медиите. Най-точното време се съобщава по БНР в 15:00 ч.

Ти хубаво четеш на английски (не е много ясно защо се хвалиш с това, половин България вече знае английски), но да беше понаучил българския, че като гледам колко чуждици си наблъскал - бенкстери, дрескод, шоу-гърли ... ми направо да си беше написал на английски език мнението. Но толкоз по тоз въпрос. Сега по темата: Тез плашила дето ги развяваш за военно положение и прочие се развяват от време на време от най-различни хора, че даже имаше и холивудски филм по темата с Брус Уилис. Това скоро не го виждам да стане щото САЩ по принцип са вече с доста ограничени права за гражданите - нещо което се случи постепенно след атентатите срещу кулите-близнаци в Ню Йорк през 2001. И тия ограничения бяха въведени баш по времената на управление на републиканците - 2-та мандата на Джордж Буш младши. Между другото също доста ограничена личност, не вярвах да може да има по-глупав президент от него, но ето по законите на Мърфи, появи още по-голям глупак за президент - Тръмп. Та като четеш на английски да беше попрочел малко и за клана Буш и връзките му с бизнеси на кралското семейство на Саудитска Арабия, а не само за клана Клинтън. Тогава щеше да ти стане ясно, че независимо от политическата окраска (републиканци или демократи) почти всички президенти и богати бизнесмени в САЩ, а и не само там имат интереси, които са коренно различни от интересите на собствените им народи. Ерго няма нужда да се пениш толкова по тая измислена тема.

Ама ти наистина ли гo мислиш това, дето си го изтропал.?! Ако ти плашат за да го правиш, ще те разбера, но ако го мислиш, е, ти си директно и еднопосочно за Дальньи Магадан, без право на обратен билет (ако разбира се не станеш нормален човек). А по пътя ще ти бъде осигурен екзорсист, който да изгони лукавия, който е обсебил душата ти.

да се уточниш първо към кого се обръщаш, щото така не е много ясно. Ако все пак, по досещане, си се обърнал към някой който споделя тъй наречените "европейски ценности" е добре да се ориентираш, че човекът е в България, която е член на ЕС, съответно въпросният човек си е точно на мястото. А ти като толкова не ти харесват европейските ценности, си свободен да ходиш в САЩ, Канада, Австралия, Китай, ако щеш дори и в Магадан и изобщо в която си поискаш държава извън ЕС.

Не го приемай лично, а вж. колко минусчета си събрал, към копито и ние се присъединяваме, изразявайки това ясно и недвусмилсено с коментара си.. Значи, въпросче 1/2...: Нищо не споменаваш за педофилия, еднополови бракове, и всякакви извращения и патологични болестни отклонения, които ни се натрапват отвсякъде, а само виждаме, че си се обявил с/у семейството и традиционните човешки и обществени ценности. Това ли наричаш атлантическа и евросъюзническа ориентация ценност, пропускай удобно предхождащото ги?! Човек може да бъде глупав и заблуден. но ако превръща това в идеология и убеждение, вече става опасен. А ти дотук си демонстрирал тъкмо това. Между другото, можеш ли да ни просветиш за смисъла на Стамбулската конвенция и предхождащите я събития, които си бяха подготовкатА за нея. Ето възможност да покажеш, че можеш да разсъждаваш, непреубедено и без влияние на един или друг източник на внушение и индоктриниране!

Така е ! Безполовите в Америка са повечко !

Според организаторите на протестите били учасдтвали 400 000 души. Колко са протестиращите според полицията? Освен това населението на САЩ е 330 млн. души.

Еми нормално е да има протести. Подтискащо е за всички нормални американци да имаш за президент един палячо на който му се присмива вече целият свят, а лидерите на държавите-съюзници вдигат все по-учудено и въпросително веждите си при всяка следваща новина за негов бисер в туитър или на живо. Човекът още не е разбрал, че да си президент и да си шоумен са 2 различни неща. Явно ще го разбере по трудния начин. Идват частични избори за Сенат през есентата на тази година и ако републиканците ги загубят, на дневен ред ще се появи опцията за импийчмънт, която ще бъде подкрепена и от самите републиканци. За тях ще е самоубийство да оставят този клоун на власт, който всеки ден руши авторитета на САЩ и на Републиканската партия с безумното си инфантилно поведение.

Тръмп направи за Израел това, кето не посмя никой преди него!

Говориш от името на "всички нормални американци" - кой беше ти?

А ти кой беше? Не. Изказвам лично мнение. Как го тълкуваш ти си е лично твое извращение и съответно твой проблем.

И к'ва стана тя сега! Всички тези дирижирани протести са насочени с/у реда, нормалността, душевното и физическо здраве на хората и духовността, в защита "правата" на извратеността, отклоненията от нормалното, сатанизма и в този ред на изброяване. В Америката се очакват събития (справка ютюб), такива че можещите и имащи възможност хора се изнасят оттам, и упорито и открито се говори за отстраняването на Тръмп. Около нас и у нас нещата преминават в горна октава... Въобще очаква ни интересен календар на събитията в глобален мащаб.

"Подтискащо е за всички нормални американци да имаш за президент ..." Аз като чета протестиращите не ми изглеждат много нормални....:)

Все още не е достатъчно. Я пак...

Всички тези дирижирани протеста са БУНТ СРЕЩУ БОГА! Бог бави, но не забравя, нали такава приказка има.

Путин явно е намерил друг кандидат и ще сменя властта там отново.

Протестиращите изразяват недоволството си от политиката на Тръмп по различни въпроси, сред които имиграцията, абортите, правата на жените, на хомосексуалистите, бисексуалните и транссексуалните и др. Браво на Тръмп ! Ако това са му "прегрешенията" да продължава все така. Ще повдигне бързо нивото на САЩ.

Кои протестират срещу Тръмп ??? Хомосексуалисти, лесбийки, травестити, мъжемразещи феминистки организации / ти и кажеш "добър ден" а тя те съди за сексуален тормоз/, чернилки, прииждащи мързеливи икономически емигранти, лузъри, аутсайдери, пишман природозащитници като нашите примерно / протестират да няма втори лифт в Банско а това че цигани изсекоха горите на България никакви ги нема дори един хилав протест да спретнат/. А всички нормални бели трудолюбиви инициативни американци плюс нормалните хора по цял свят харесват и подкрепят Тръмп. Мразят го и заради Мелания. Защото как толкова вървеж, бееее? И богат, и с хубава и млада жена, че и президент стана?! Как ще го преживее баба Хилари?

Някакво жуже назначило Тръмпи за президент на САЩ

Телефоните на Белия дом вече не отговарят на повикване. Пари няма ...

"Спонтанни" протести и те от копанката на дъртия гущер същите като нашите "спонтанни" протести на пишман-еколозите че тук че и в чужбика да бе да вервайте !!!

Тръмп, разбира се трябва да се махне. Не може боклукът на Америка - необразованите и нископлатени лумпени от Средния Запад, които знаят само работа и алкохол, да управляват света. Не може човек, който не зачита правата на жените, да е президент на най-мощната държава в света. Не може човек, който иска добри отношения с Русия - този бич на човечеството, тази чума на планетата, да бъде командир на най-мощната армия в света. Светът отдавна не е същият и днес са водещи атлантическите либерални ценности и е задължително водещите личности в света да ги изповядват вместо да се отдават на ретрогардни и назавсичави идеи като ролята на традиционното семейство в обществото например.

Може, не може... това е демокрацията. Управлява, който е спечели изборите. Ако не ви харесва - откажете се официално от демокрацията и обявете ЛИБЕРАЛНА ДИКТАТУРА!

Паисий

.... ЛИБЕРАЛНА ДИКТАТУРА на "умните и красивите", тоест на гейовете и лесбийките!

Господине, в основата на либералните ценности е демокрацията и мултикултурализма. Следователно либерална изключва диктатура и обратно. Свободата обаче не значи свободия и в в една либерална демокрация няма място за реч на омразата, омраза към сексуални малцинства, етнически и религиозни общности, а също и за идеи, които отричат техни права. Нямат място и различните форми на национализъм, религиозен екстремизъм, православен най-вече. Свободата означава и върховенство на закона и равни права за всички

Мелиха стига МА бърже че загори боба ???!!!!

Ама ти наистина ли гo мислиш това, дето си го изтропал.?! Ако ти плашат за да го правиш, ще те разбера, но ако го мислиш, е, ти си директно и еднопосочно за Дальньи Магадан, без право на обратен билет (ако разбира се не станеш нормален човек). А по пътя ще ти бъде осигурен екзорсист, който да изгони лукавия, който е обсебил душата ти.

Това не са либералните ценности, човек. Самият Тръмп е либерален и много напредничав като човек. Той счупи канона още през 70-те и малко хора са онези, които искат да го махнат. Просто става дума за меркантилно поведение, а не за ценности. Самите демократи не са либерали и либералната идеология няма нищо общо с опозицията срещу Тръмп. Либерализмът няма нищо общо със Сорос, който изрази един утопизъм, зад който стоят интереси на ЦРУ и корпорации с мръсен бизнес. Дори Сорос се е съгласил да се използва името му и въобще не се занимава, като други вършат мизерии. Ако ги видиш кои са у нас да се питаш защо комунистите пуснаха децата си да стават първи соросоиди и после сам да си кажеш, че освен от алчност за пари да станат маскари не е от друго.