Борисов: Западните Балкани се нуждаят от Берлинския процес

Най-щастлив съм от това, че ЕС води мирна, добросъседска политика. Това каза премиерът Бойко Борисов след срещата с канцлера на Германия Ангела Меркел в София.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Западните Балкани се нуждаят от Берлинския процес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С пожелание догодина полупроводниците да се превърнат в цели проводници, беше казар кумира на нашия съвременен водач към светлото бъдеще!

Какво иска да каже вашият министър предател

Бе те може да се нуждаят ама че го видят га ма няма...също както някой дето спешно се нуждае от психиатър....

Абе дебил,защо не благодари като пееб..аха Белене,Южен поток ,а?откъде и с какво ще го пълниш твоя хъб ,бе малоумнико,банки е далече и родата ти неможе да го пълни !!

Тиквата ,ако има рейтинга на Негово Превъзходителство Президента на БЪЛГАРИЯ г-н РАДЕВ,щеше да ходи винаги на..ан от гордост,но УВИ!!!!!!

...сас сигурност и Mеркел се е чудила ..що е туи " берлински процес"...ама тя е свикнала да не ти придиря много...а и сагласна на всичко само да я грабнеш и да я намачкаш...и накрая да я настискаш за врата .....юнкер и тои обича...но тои е повече по шамарите...

....неее ма този "берлински процес "...си бил на Mеркел измишлиотина....та и Bеликобританiя щели да канят.....да участва в "процеса"...

PROST NO PLATEN!!!

Що е то туй Берлински процес , бе другарю Борисов ? ''Процесът'' на държавно управление ако не ти е интересен и не те занимава по принцип защо продължаваш да заемаш този възлов за него пост , защото имаме много , ама много големи проблеми в това направление.

Кой, бе кой ти вкарва тия глупости в главата?!?Неграмотник!!

в днешно време, българите на територията са цървули, затова цървул ги управлява

Има малко и от това, НО ОСНОВНОТО е че в цяла Европа нагласиха изботите миналата година. Спомнене си -Австрия, спечелиха националистите, ПОСЛЕ преповториха вота, заради неуредиците по-пощата, докато националистите станаха 2-ри.. Холандия, пак така стана, макар че и там националистите спечелиха повече от други избори. В БЪЛГАРИЯ, ако не бяха нагласени изборите, нямаше Боки, да е дори в парламента.... Те не са прости от статуквото, ако не ги нагласят край с Ес.

Виновни,имат пари от ,,големите Субсидии и си купуват изборите,,огромнста администрация,непокътната,а напротив двойно увеличенс и циганите,те за лесни пари всичко правят.Затова печелят,пък и ,,цервулите,,нямат никакъв избор.Явно и ти си цървул,за да обиждаш цял един народ,ако си много умен ,,ще оглавиш ,,народното недоволство.У нас има много образовани и трезво мислещи българи/например за реакцията зс Ист.конвенция/но сегашната политическа класа с нейните особени похвати не допуска умни хора.За тях са важни глуповати,но послушни ,,наши хора,,за което те се отблагодаряват с Еврофондовете,това е ,,голата истина,,а не да се обиждаме на долната дума цър.....,ние ако сме тъкива ти предполагам си някъде подлога,за да оцелееш

Не знам какво означава "Берлински процес", но виждам огромна доза "Банкянска" простотия - хахаха

Най-лошата за мен останка османското робство в нашенския характер е БАБАИТЛЪКА.Този бабаитлък,който подкрепя "миролюбивата" мутра дето ни стои толкова години на главата и верноподанически крепи неоколониализма на англосаксонската Западна Европа над България.Както крепеше казашите "опричнини" неговият първи шеф Тошката!От кого се е учил...? Фантасмагорийни ХЪБОВЕ,Еврозападни Балкани,Братя макета със собствен език,облизване до уши с кого ли не...всичко това харесва ли харесва на селския бабаит,нищо че довечера баща му ще си легне полугладен и че сина му ще мие чинии в Марсилия,а внучка му ще "компанира" византийци в Солун.Важното е да харесва широкия му гръб и свещената простотия - "и аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме"

Колко си прав,а именно тия простите го избират заради ,че ни плаши с войни.А това,чд много бедни ,,нашият лидер,,никога не говори.Същият използва ,,робската душица,,на българина и си ,,вее коня,,както си иска.За него престъпност,бедност и демографска криза са маловажни неща които е се отнасят за нас

Този Борисов какъв е че съмоще нов в форума и не го зная ?

Този от снимката бастун ли е глътнал та тиквата му все е накриво?

Мен,като българин,силно ме вълнуват съвсем други Зап.Балкани.Като градовете Враца,Монтана,Видин,Оряхово.....Вълнува ме съдбата на хората там,пълната мизерия,беднорията,безработицата,огромното обезлюдяване.Циганизацията.Вълнува ме,как ще приобщаваме Сърбия,която арестува български ЛЕКАРИ в Западните Покрайнини....Кой,Бейко Борисов ли се вълнува,да извоюва права и свободи за българското малцинство в Сърбия!?Да се спре с десетилетната сръбска асимилация на нашите сънародници!?Бейко. Тонове думи и хартия за Банско-цялата сегашна Власт е на фронта.А,примерно,за един прекрасен Вършец,Берковица,Белоградчик,Трън-там какъв туризъм може да се прави,пак на "Западните Балкани"....малко се иска-повече инвестиции,дългосрочна стратегия,мисъл за хората.Да,ама не.От корупция и крадене,не остава време.Затова ще ме занимават с"интеграцията"на косовари,сърби,бошняци и пр.Дреме ми за тях.Милиони българи са оставени в нищото,за чужденците ще се борим.

Също не ме интересуват западните балкани/защото винаги са ни мразели/Само един болен човек може да е загрижен за комшийте,въпреки,че от нас ,,трупа богатства, ама той също е загрижен за туризма в Мскедония,а и те умеят да ти,,вземат парите,,като гърците и пак да отидеш.Озапти нашият туризъм да ни се хоьини у нас,а не за бетона и шезлонга луди пари да даваме.И аз се питамЗАЩО У НАС Е ЕВРПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО/луди пари се изхарчиха за да им дъздадем комфорт/А нашите управляващи само лобират за Македония и Турция,кой е тръгнал да ни напада за да се браним.Сма нали затова си подарихме иконоликата дс сме в Нато и ЕС.Като дойде време зс избори всеки българине си извади заключение ,,за кого да гласува, , Герб печели напоследък ,защото хората се отвратоха от комунистите,а каъо нснлюдавам сега ще стане същото

С какво Меркел е допринесла за другата фикция-"Балкан Хъб",не знам. Иначе,всички медии и журналисти,като папагали повтарят "Западните Балкани",поне по 200 пъти на ден.И Юнкер,и Меркел,съвсем открито заявиха,че ЕС скоро няма да се разширява.Че преговорен процес със страните от Зап.Балкани още не е започнал.Т.е.,приоритетът"Западни Балкани"е само в кухата глава на един человек,чиято собствена Държава не е способен да ръководи адекватно.

Цял свят знае за корупцията в Българи,само Глухаря не чува за акцизните складове,митническите манипулации и контрабандния тютюн.Тръгнал да оправя западните Балкани по още по-западна поръчка

Каква интеграция,т.е инфраструктурата е много важна,но не е достатъчно дамо това да се афишира,защото стандарта на живот е нисък ,включително и на Западните Балкани ,борбата с корупцията, и не следва да се завоалират!Какъв е стандарта на живот в Германия ,социалната политика,икономиката,както и заплащането,а там работидателите не могат да пеят,синдикатите са силни и такива скатавания или незаплащане на труда ,ако се случи,има бърза съдебна процедура и допълнителни глоби!Това че нашите работници там не си търсят правата е друг въпрос,но и няма намеса от наша страна!

Знаееме за какво дойде меркел ,кой лъжете......един ден чакам и аз казввам....,ако искам пари ще кажа!

Вземи се ПОУЧИ от Алексис Ципрас, премиера на Гърция, който казва, че Македонска нация няма, и не е съществувала....а ти Банкянски селянино призна Македонския език, и така и македонската нация с оня договор спуснат от Америка. Ама защо ли? Ами защото Ципрас за разлика от теб е МЪЖКАР,а не Путио Марийкин , като теб Тикво. Няма тикове , като теб , като се среща с еврочиновниците. Ти си национален предател и трябва да бъдеш съден!

боко що не си гледа еврофондовете, контрабандата и каналите ами се прави на международен политик, пред родните мутреещи селяни може да минава за мъжкар, но всеки образован европеец го гледа като биологично недоразумение

Отказахме да сме 16 -та република?!, а с отворени бузки приемаме да сме третополова 28 -ма такава...

"Тикво, Тикво пак се осра" - каза Големият Маргин, нежно почуквайки Бойко по тиквата!(абзац от все още непубликуваната книга на Големият Маргин)! ХАУ!

не вярва на сълзи!""Българският премиер благодари за подкрепата относно газовия хъб Балкан."Борисович,хъб няма да направиш с "подкрепа" а както неведнъж сме заявявали с "железобетонни"гаранции от ЕС.Другия вариант,ако много искаш хъб,пусни една тръба до станция "Русская" и си ти.Сега си председател на ЕС,опитай се да бъдеш умен.

Винету е риск за България,ЕС и балканите.Да отива светкавично да играе на крачета във Витоша Бистрица и да подаде оставка иначе страната ни ще загине.

Мирна война, а Боко се прави на загрижен. Ще дестабилизират балканите като по-лесни. На кой му е нужна по силна Европа ?

Като достува толкоз с Меркел, да оправи и Берлинския конгрес, че прескъпо ни излезе и оттам тръгнахме надолу. Изгубихме всичко не по полетата, а на масата за преговори от некадърници и мижитурки.

Словения и Хървация са част от Австро Унгарската империя, европейци, всичко останало е османска сволач с ориенталски манталиет, от прости още по прости, албанците даже и неграмотни, посмешище за света, ... даже термина "балканизация" означава простотия в политиката Балканизация процесс распада государства или федерации, сопровождаемый дальнейшей фрагментацией вновь образованных политических субъектов, которые вступают в конфликтные отношения друг с другом вплоть до гражданской войны.

последната мозъчна клетка. бучни айфона отзад за да просължиш да съществуваш. Да го туря на австрийците - най-болните бели хора на земята, извратени, бездуховни. Изчезвай от Балканите докато е време, защото земята ни няма да стане като на Европата ти, разбери го това :)

всяко изречение започва с благодаря което показва робска подчинена психика т.е. нали сега, ама тук да оправим работите тихо мьлком---така не става и с подобните до него, трябва коренна промяна в народното сабрание, тези хора са отдавна за пенсия и да си копаят градинката на село

Съгласен.

Моля да не показвате повече този генетично увреден сикаджия ,известен психомасажист и дебелосерец!!!!!!!!

абе, тоя боклук много зле изглежда за възраста си бе, на години е горе долу колкото Том Круз и Боно от U2, а изглежда се едно им дедо, ... скоро ще ядеме жито

"...За един процес финансирането гарантира успеха му. .." :))))))) ......пак ли огладнЕ, тикво проста?!:))))))))

Спри се да ядеш лайна. Вмирисал си се на клозет от години.

Подяждам ли те бе, герберски цървул?:)))))))

Абе кой го опълномощи този идиот да се занимава с Балканските държави? Дали не е Германската бабишкела -бивша комунистка? Или Еврогъзовете управляващи Е.С.? Той оправи България и сега сме "отличниците" на Балканите,че сега се занимава с поръчки!? Хайде тогава да се изнася и го правят пълномощен субект за поръчки на Евросъюза! Тук нема работа!

Българска поговорка казва така ти за лудото не питай то само се обажда!

Признаването на Косово от БГ съсипа Македония. Аз бях против. Не против албанците, а против назависима държава Косово. Ако България, Сърбия, Гърция , Черна Гора и Македония бяха скочили нямаше да има Косово. Сега албанците ще искат Македония - ако не цялата поне половината. После и Сев. Гърция. В Косово има огромна база на САЩ да ги пази. Те няма да спрат. Няма западни балкани. Нямааааа. Има Македония. Само и единствено Македония. Друг интерес ние нямаме. С Косово така си го върнахме на сърбите за всичко, че загубихме Македония. Албанците ще я лапнат.

А ние от Хагски за геноцид.

Не политик, този на снимката е селски хитрец!

Селски, ама е.а мамата на целия народ. И не му се вижда края.

Този убавец на снимката не е ли Бойко Борисов - любимецът на всички майтапчии в ЕС. Най-добре си пасваха с Берлускони, но и с Юнкер са добра двойка.

Борисов: Западните Балкани се нуждаят от нов Берлински конгрес.

Продажната мутра продължава да ни продава. Надупил се е и на ердоган, само и само да краде и да е на власт! Заради тоя и продажните му метреси ще страдаме много !!!

Щастливо прост е човека болиго оная работа за народа,а ние щастливи ли сме,когато дойдат избори хубаво всеки да си помисли!

За България е най-добре Борисов да млъкне за известно време,ако може възможно най-дълго. Преди два дни се хвалеше как обяснил на Ципрас и Заев как да се разберат по македонския въпрос и как те се съгласили с него, и как се тюхкали, че досега не са се сетили да го питат. Днес - ново 5. Ципрас казва, че македонска нация не е имало и, че всички досегашни опити да се измисли име на измислената им държава са неприемливи за Гърция. От своя страна македонците подскочиха и вдигнаха врява до небето.

Подкрепата за газовия хъб се изразява в построяване на Северен поток 2 и загробване на възможността България де е транзит. Всеки си гледа интересите, само нашият марсианец тича като изоглавен да разнася писмата из половин Европа.

Коко ( нерегистриран ) 20.01.2018 17:03 . Пръд БалкънЪ ще го пълни само Боко с помощта на останалата герберска пасмина. Ще пърдят в една тръба в градината с мОнголиите и кеф ти газ, кеф ти още газ. Целокупното българско население ще сее боб, леща и грах, за да храни ББ & Co, за да им дигне производителността. Страхливец гаден, като нямаш мъде да остояваш интересите на страната си, вземи си награбените пари, изчезвай вдън гори тилилейски и престани да дразниш хората с клоунадите си.

Те и газ като хората няма да направят.Само ще се радват като им пъхат тръбите в задника.Джендъри кво да ги праиш.

добре има трески ама ги заварте всите политици около себе си -прослави бг- зашто да злобеем путин ли да ни управляваи да каним рускатадума тука да ни умерисват- засрамете се де...

Борисов говори това,което му казват началниците. Сега номера е да се оказва натиск върху Сърбия да наложи санкции срещу Русия и да се откаже от Косово(което е сръбска земя- въобще унизителни искания.Има и морков -влизане в ЕС.

На следващите избори изберете отново този тъпанар, а после ревете отново.