Меркел: Очакваме много от българското председателство

Очакваме много от Българското председателство и споделяме целите му, заяви канцлерът на Германия Ангела Меркел на пресконференция в София.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Очакваме много от българското председателство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Меркел - Очакваме много... Боко - Ще има да чакате...

Германия дължи, за това, че сме издържали войската им на Балканите и че е източвала от България суровини - оловно-цинкови руди, дървен материал, вълна, кожи готов, текстил, зърнени храни, сирене, кашкавал, и още много други стоки, за около 60 милиарда в някогашните райхсмарки, който дълг е по споразумение с Българското правителство и е следвало регулярно да бъде погасяван, никога не е върнат. Сега, когато Германия е само една и няма спорове кой е правоприемник на дълга нека тази бабичка да го върне изчислен към днешна дата със съответната ескалация! А след това има място за коментари, какво ни струва изпълнението на тяхната програма за унищожаване на българската икономика! Ако се издължат и затова, заради техните глупости на нейните Гюнтеровци, тогава може да говорим какво може да се очаква от България и дали ще е най-бедната страна в ЕС!

Ма ти си бил много прост а се опитваш да се правиш на компетентен . Кога България е била окупирана от Германия че не се сещам. Ние сме били съюзна държава в пакта и за всичко което Гермамия е взимала от нас е плащала. Нещо май се обърка че сме Югославия . Там наистина германците трябва да платят за икономиката им

Пикльо, не се обаждай скрито фашистче, че вече много, ама много сте сгазили лука!

Само да те поправя леко: дългът не от 60, а 80 мииарда райхсмарки ли по тогавашния курс 20 милиарда долара и наистина дойчовците се правят на разсеяни и не помислят да ни го връщат. Ами като допускаме да ни управляват такива дупета нато симитлийския Тиквоний, какво друго можем да очаквамзе?!

Баба Меркела изцяло е изперкала.Какви газови хъбови,каква география то си е направо цирк в тази скапана държава.

Очакваме да ни играете по свирката в БГ.

Въпрос? Тя като каква се явява?

Миличка, знаеш, че мафията управлява България. Знаеш и коя мафия. Един жокер, ако не се сещаш: оная от изток. Айде, няма нужда от сладки приказки.

С външно политическата си активност Бойко 3 се опитва да отклони вниманието на народа от натрупващите се вътрешни проблеми.Номера с увеличих ви заплатите и пенсиите просто е най-малко нескопсан ,като тече повишение на ток,вода,храна ,горива и улуги.За вътрешната сигурност да не говорим.Пред изборните балони на Борисов ,че обучавал 2000 полицаи малките населени места излезе поредният кьорфишек.Извода е , че липсва политическа воля или страх от реформи,както и управленски потенциал.Работи се на парче ,ден да мине друг да дойде и от долу ври ,но парата им върви.

Браво на Ангела Меркел, че ни е забелязала девиза Съединението прави силата направо откри топлата вода. Ето това не можах да разбера "Германия подкрепя България с думи и дела" - какви "думи" какви "дела" какви "5лв." ? "Приветствам идеята на България да изгради във Варна газов хъб, който да диверсифицира доставките на газ в Европейския съюз." - та нали "ТЕ" от ЕС барабар с Германия не искаха да минава газова тръба нито гаров хъб през България, сега Ангела Меркел ми заговорила "газова тръба" "газов хъб" или каквото там и да е. Обсъждаме отдавна присъединяването на България към Шенген. Виждаме какви усилия полага България. Подкрепяме България и на практика към днешна дата тя вече пази външна граница на Съюза българо-турската граница. Мисля, че тази тема доста бързо отново ще застане на дневен ред, коментира Меркел. - та ние кога не сме я пазили тази граница? Ако не бяхме я пазили границата Ангела Меркел нямаше да е известна, нямаше да говори за "ЕС" нямаше да говори нито пък за Европа. "Имаме нужда от подредени отношения, за да можем да решаваме проблемите, които възникват"., каза тя. - "Ангела Меркел" - "Имали нужда от подредени отношения", "а пък България има нужда от Германски заплати и пенсии". "По отношение на сътрудничеството с Турция и въпросите за миграцията, тя отбеляза, че България ще продължи работата по досието за общата европейска политика в областта на убежището." - на ясно ли е Ангела Меркел за Турция, то Турция има планове да завзеле половин "Европа" и част от Германия и да наложи "Исляма" като основна религия. Благодаря за вниманието Ваш Показоитко.

Браво БОЙКО,мачкай тази крадлива комунистическа сган..... Във всеки двор има по две коли....Нарида има пари.....Народа живее добре Да си жив и здрав....

чиба бе,джендър!!!

Очакват, да така е.... щото сме си дали територията-подарък за ей такива като тази! Ние и Гърция, ако се опънем на Ес...особенно след Английския Брекзит...това означава, не само че няма да има Ес...ами ще се молят за елементарни нужди.....а, вместо това ние сме винаги ощетени и живеем, като преди 300 години.

ВСИЧКИ ОЧАКВАТ - значи всички знаят и какво е финансовото състояние на българите. Превърнаха територията ни в пазар за по-развите страни - харно но защо ни спряхте ЮП КОЙТО щеше да Е ФУНДАМЕНТ в икономиката ни разделите 400 млн на количеството ни пенстонери И ЗА ВСИЧКИ ЩЕШЕ ДА ИМА ОСИГОРЕНА ПЕНСИЯ А СЕГА ГУЙ!!! Трябва да се смени това пр-во и се осъдят за престъпление против народа си ! Две мнениене може и да има макар че тяхната присъда нищо няма да даде на поколенията ни !ВСЕ едно си останахме без пари които не се връщат и не се заменят !

ВСИТЧКИ ОЧАКВАТ - значи всички знаят и какво е финансовото състояние на българите. Превърнаха територията ни в пазар за по-развите страни - харно но зазо ни спряхте ЮП КОЙТО щеше да Е ФУНДАМЕНТ в икономиката ни разделите 400 млн на количеството ни пенстонери И ЗА ВСИЧКИ ЩЕШЕ ДА ИМА ОСИГОРЕНА ПЕНСИЯ А СЕГА ГУЙ!!! Трябва да се смени това пр-во и се осъдят за престъпление против народа си ! Две мнениене може и да има макар че тяхната присъда нищо няма да даде на поколенията ни !ВСЕ едно си останахме без пари които не се връщат и не се заменят

Не само тя очаква и НИЕ очакваме. И нашите очаквания не винаги съвпадат с тези на Меркел. А все пак ние сме суверена и ние избираме.

Пролетарските каскети джафкат наоколо (нямало кой да ги нахрани), а кервана си върви на запад :) Всичко си е "хорошо"

меркел да се арестува по обвинение убийства, отвличания, склоняване към робски труд и проституция.... пиночет е убил и осакатил по-малко хора от нея!!!

..Меркел: Очакваме много от българското председателство... ---- очаквате да ни одерете още по три кожи, нали, ? убивате ни със скорост 10 убийства в час! вън #европата от балканите!

Меркел в Сибир, Путин в Берлин.

"Скъпи Бейко Борисов...."и нататък трябваше да продължи-"Ти си ръководител на корумпирани и крадливи Правителства.От 2009г.насам,няма грам напредък в борбата с корупцията по високите властови етажи.Благодарение на европейските пари,БВП расте,но малко българи го усещат.А усетилите го,са "правилно"подбраните.Приетият наскоро и съшит с дебели,бели конци,Антикорупционен Закон,по никакъв начин няма да допринесе за излизането на България от мониторинга.Шенген остава блян за неопределено време.Именно,защото страната е в режим на мониторинг.Дадохме ви пари за Границата-видя се що за ограда сте построили.Правиш се на"балкански фактор",а собствената ти Държава е бедна,мръсна и престъпна". Така би трябвало да изглежда и звучи един истински диалог на топ-европейски фюрер и Бейко.

Тази Меркел коя беше която ще забравим за нея след месец ли?

За първи път в българската история ще се запишат големите успехи на България ! България тръгна много напред и скоро ще се радваме на много придобивки, на щастлив и спокоен живот ! Дай Боже !

Вече 28г. вървим само назад и надолу.

Трябва да благодарим на нашето правителство, справя се много отговорно ! УСПЕХ !

Освен соросоидни тролове, се появиха и гербаджийски тролове.

"Меркел приветства инициативата на българския премиер" Меркел, Туск и Юнкер вероятно се водят от същите съображения, които бившият американски посланик у нас Джон Байърли бе споделил в секретна грама: "Егото на Борисов може да е най-силният ни лост за влияние върху него - той жадува за международно внимание. Ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа".

Ако хан Крум беше сега на власт щяхте и да си го получите това многото

или цар Симеон

Долна и мръсна мастия. Нарича престъпник и шеф на организирана престъпна група - скъпи Бойко.... алооо европейски идиоти, това че един ви е изгоден, не значи, че всички ние мислещи щего приемем....

Меркел си, БГ председателство си на чужд хомот врат да положим открай време отлично го можим, та за жълти стотинки душата си клета в таз държава бойкова проклета 20 години на богат'те продавахме. Така сме с' наведени от памти века глави безумни, без свяст и посока, щот вес ден на комунисти дърти работим до здрач за черни комати и чакаме окаяни нашите смърти с надежда децата на нацията свята да напуснат завинаги страната! ... без смисъл живяхме и остаряхме! без вяра умряхме, щот овце бяхме.

Брависимо!Ти можеш и стихосбирка да издадеш.С заглавивие от рода:"Прозренията/презренията на Идиота".Харесва ми хипарския,бунтарски дух.

нито Германия заслужава тая луда баба нито бг тая мутра Борисов.Дано да доиде време други хора да правят политика!!

Колко добре се пази границата знаем много добре. Щом дава поле за изява на окровени дебили като Динковци и Перовци е ясно. Границата я пази турското правителство след споразумението да се предават всички заподозрени гюленисти на Ердоган без да се задават въпроси.

Въздушни граници - без граничен контрол за пътуващи със самолет до страна от ЕС - (най - често до брюксел) Морски - пътуващи с кораб директно до страна от ЕС - няма такива

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Като начало за шенген добре

Обсъждаме отдавна присъединяването на България към Шенген. " Не бързайте, няма нужда, защото влезем ли, ще се напълним с пришълци.

На силните на деня(ЕС и САЩ) единствено географското положение на България е важно и никой не се интересува как живее бедния български народ.Нашите продажни политици разсипаха хубавата ни родина,а още по-лошо е, че ние допуснахме това да с случи!

заради германия българия плаща репарации за загубени 5 воини през 20-ти век!!! меркел да се арестува по обвинение убийства, отвличания, склоняване към робски труд и проституция....

Комунистите, много са озлобели от глад, няма вече от къде да крадат и ще се спукат от злоба и плюнки ! Ето, съдът може да прочете всичките коментари и да прицени съвсем отговорно, че БСП е престъпна партия и да я закрие ! Тези хора са опасни и вредни за обществото !

Банално тъпо!

Толкова са могли винаги гербаджиите.

Чакайте още малко! Няма да бъдете съдени, ще бъдете ДРАНИ ЖИВИ на площада!

и тук се очаква много. за 'наши' фирми.

След 6 месеца Боку се урежда в Брюксел. До Серго.

Дъртият онанист се познава по нервния си непостоянен характер, остър поглед, болки в главата и постоянно държане на ръцете в джобове...Как ли са лекували таз жестока обществена болест? Студена вода, спане на твърдо, леки завивки, широки дрехи!!! Абе ще го излекуваме премиера продажник...

с германска помощ българия стана наи-голямото гробище на континента! а скоро ще има и #евро-проект за постояване на наи-големия крематориум!

слава на Льо Райха Ich LIEBE Mutrата Merkel, ALLAH und Doner Kebab

Всички българи, които живеят в Германия са благодарни на Г-жа Меркел ! Тя е много гостоприемна и дава хляб на много българи ! Да е жива и здрава и много успехи !

нека да сложим надгробния камък и на тази система, измислена от перверзните евреи! евреите нищо НОВО не можаха да измислят освен войни, дори в киното си, което е равно на психопатията ипедофилията на евреите, които назначиха холокоста на мерел!

как да фърлиш камък по тез разбойници стари как в тоз недоимък с "атом" някой да удариш

Браво, Ангелинке! Все хубави работи очакваш. Съсипаната, ограбена, обрулена и ошмулена България на бандитите е отлично подготвена да председателства ЕС. Очаквай скоро да береш плодовете от тази страхотна подготовка. Поздрави на теб и всички политици-паразити!

меркел, бъди смела! при твоите нарушения на конституцията българските джендъри най-много да поискат да ти платим за антиконституционните ти действия! разчитай на българския джендърски съд и джендърска прокуратура!!! вашите са и нашите, нели тека? независимост за какво престъплвенлиев или престеплюкер иде реч! точно , анали? айде даваай! нека трабанта ти маккейн се погрижи за холокоста на на шите деца - "комунистите" с партиен билет на цсу!

тъжно е братя мъка мЪ яде! не мога вече да мисля нормално не знам на къде отиваме, накъде гледам в небесата и се моля жално! ............ щот вече повече от двайс години паплачта коли реже беси богатее а аз ставам бачкам ям сера и плача 140 г. бъгария от турско се откача

Възхитен съм!Малко Ботевско!Дерзай!

...... трудно ми е да повярвам веке че някогаш нещо ще стане слави подерза, бързо го спряха мечтите ми пак овдовяха .... какво ни остана - едното ебане! та то си е повече от страдание

Ясно е едно, всичко това е бла, блааа. Меркел да изприпка до нас за общи прикаски при положение че седи на пчи яица. Пълни глупости! Кой знае кой турски дипломат тайно е бил у нас, да се разбират за Сирия.

Ребята вьйпит хочитса а денги нету.

това е мотото на всяка "хуманитарна" организация, като оон - спонсорирана от хуманоидите евреи. на която трябва да плащаме заради зулумите на евреите с милиярдите. евреите джендър "филантропи". които разораха света с войни, само заради печалбите на евреите - те и нов холокост ще ни спретнат!!!! и ново разпъване на Христа, стига печалбата да им отговаря на целта!

разпнаха нас на тризъбес еврейски превърнаха света ни, в свят гейски нямаме си нищо освен живота грешен мислим че е наш, а всъщност е техен

А ние очакваме да си вземеш протежето Тиквун. Толкова ти харесва защо не си го прибереш.

да си го прибере за домашно куче, да си го обгрижва на джендър теми с дилдо, като онез, които, покани и разселява, като да е княгиня марго.

Поредно погалване по тиквата.