Започна визитата на Ангела Меркел в София

Приоритетите на Българското европредседателство са във фокуса на днешното работно посещение на канцлера на Германия Ангела Меркел у нас.

Обратно в новината

Коментари - Започна визитата на Ангела Меркел в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Швабската крава - вън ! България - вън от НАТО и ЕС !

Стотици хиляди от ГДР избягаха в Западна Германия, единствен пасторът от Хамбург и баща на Меркел емигрира в ГДР. Зaщо ???

Бою Симитлията---обича дърти гедермански "трабанти"!:))))) ...лично ги обгрижва орално!:)))))

Проклети да са!!!!!!!

Кога Бойко ще предложи на Меркел?Защо се бави?

Не я свърта в Германия. Политически хаус след изборите. Скуби си косата какво стана? Политически Германия е разпокъсана и никак не я бива на международната сцена. Олеква. То напоследък почти във всички европейски страни след избори настава хаус, нещо нещата не са както трябва. Има нещо гнило в държавите от ЕС.

Абе тоя хаУс в главата ти да не е, че си скубИш косата или е от даскала ти по български.

Скъпи БГта,предлагам,тъй като немското подобие на джендър е не обслужено,да помолим господин Митьо Пищова да повиши бройката на ,,разпраните,,манекенки! Вярно че тази е с поивишени габарити,но Пищова е професионалист с фантазия! Да си я представи като 4 манекенки по 42 кила па дано я оправи,хаха

Боце е голям!!! Всички ,,големи,,еврогейци ги центрова между мустачките>)))На бабето даже и пусна език явно и хареса дано да пусне някой и друг милион!Жалко че няма да стигне до нас,Боце исие ще лапнат всичко!

Тази немска торба с феkалии да си взема афгани араби и всякаква сволач и да си ги начука в швабия! Тази още няколко евролидери и Плевнята са за ...............

транжиране !

ама тогава нямаше гладни българи.

Удри, баце БиБи, тая мачка не е нашта....:)

Вместо да пишат само глупости и мръсотии,по добре ще е другарите да отидат при КУРНЕЛИя, и малко да я успокоят,ЗАЩОТО ОТ ЗЛОБА СИГУРНО ВЕЧЕ Е ПУСНАЛА ПЯНА НА УСТАТА И МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ МОЗЪЧЕН ИНСУЛТ И ДА И СЕ ИЗКРИВИ УСТАТА КАТО НА ДРУГАРКАТА ПРОФ. ИСКРА баБАЕВА.....

Сега в ЕС целувките е голям хит. Като се съберат в ЕС на отговорни мероприятия чиновници от различни държави, започват от загревки - прегръщания и целувки, които отстрани изглеждат неуместно и, което така ги разтоварват,че забравят за какво са дошли. Предвид резултата на работата им: разногласията между държавите се увеличават - Великобритания, Полша, Вишеградска четворка, миграционната криза, обедняване на младоевропейците и др. проблеми. Явно ефективните им само прегръдките.

Боко се спасява в Брюксел !!!!!!!!!!!

Знам, Със СИГУРНОСТ - ЩАЗИ още в началото на 80-те работеше, тя беше ДВИГАТЕЛЯТ ЗА Обединението на Двете Германии. Това най-ярко си личеше в Берлин. В Западен Берлин изобщо не "спъваха" ЩАЗИ в тази му дейност. Направо Дружелюбна История. А, че имаха квоти на "преселване" си беше майтап, за "заблуда", на такива офицери, като Путин примерно. --------------- Не видях Пиян Руски Войник в Германия. Но що Напикан Американец и Французин в "Зоната" видях, не ми се иска да го разправям. ---------- В Цетрума съм на БЕРЛИН, ДО КУЛАТА. Бях харесал едни обувки за жена ми . Бяха 180 марки. И викам на германката - имам около 100, моля те запази ги, утре ще ги платя.Германката ми вика, направо ги махам от витрината ... и отивам следващия ден, купувам ги. И що да видя - Един Американец, Полковник - нищо общо с този от филмите- едит Накичен повече от Брежнев търбух с Жена си - едно почти Прасе, изкупи всичкия "остатъчен" Саламандър в магазина. И германката ми вика - Това всяка събота и неделя е така ... за кого ли ги купуват ... Жалка История.

ега ти простият турчин Аркан. Кви чикии пишеш ? Много знаеш - там миеше улиците ли тарикат? Папагалчо от някъде си!

Браво на Бойко! Истински мъж! :)

С Ангела уточняват новата длъжност на Боко в Брюксел. След 6 месеца се измъква от България и се покрива от погрома, който извърши тука. На кого ни оставяш господи ? На Дончев. Оправяйте се аз изчезвам скоро. Анадънму. Мишоците напускат потъващия кораб.

Боце , знам , че ти е тежко на душата , ама то си е само заради тебе самия , и ти е нужна малко топлинка , ама да ти кажем Боце , така се не целива в официалните среди. Така можещ да си я целиваш баба Меркел , га я свалиш на купона и я завлечеш у Банкя , щом ти аресва. Даже и сметка не можеш да си дадеш , че си ни срам с тази твоя първичност , посредсвеност и простотия , камо ли нещо друго като държава да ни структурираш.

Яааа, яааа. Арабише мигрантен, добре дошли в Ойропата! Настанявайте се в Булгариен и се чувствайте като у дома си. Пакистанише и афганистанише циганен, вие също сте добре дошли в Булгариен! Херцлих вилкомен! Българите са будали и ще ви хранят и обличат. Обичам арабите и турците! Аз и булгарише канцлер Бойко Борисов се договорихме за мигрантен. Както и за третия пол аух, също. Скоро ще признаете четвърти и пети пол в Булгариен. Въобще колкото пола ви наредим от Берлин и Брюксел. Не слушкате ли ще има и сопа. Хахаха! Ауф видерзеен, либе булгарише фройнде!

разбрах че сте само трима.....как успяхте да съчините и напишете тази смрад за толкова кратко време. Имам предложение за вас.....гласувайте на следващите избори......ха ха ха

Е, ти си много умен явно - фен на ГЕРБ, нали? :) Очевидно можеш да броиш само до 3 и целия народ така го броиш. Не се учудвам.

рядкост е тук да прочета две смисленни думи ти вероятно си нов

Дори и да не гласуваме,манипулацията е сигурна

Защо букета, който поднася Мутрафона на Меркел е с голяма черна панделка? Тия луди ли са? Или българският сериен убиец мутра пак откача? Като гледам дори и на нея не й е много весело. Или какво ли знаем ние за мръсните игри на алчните за власт.

А панделката е леко тъмно зелена, прилича на черна. Моя грешка. За малко да съжаля сектантката. Ама то не е лесно да се доближаваш до тоя мръсник. Личи си, че дори и на нея не й е приятно. Само некрофилите в Германия, които са създали ГЕРБ, имат сметка да го държат.

Ако Борисов може да изговори "Хумболт" правилно, камо ли Да го напише ... ТОВА Прасе от Банкя, знае ли кой и какъв е МЪЖЪТ на Ангела Меркел, че тръгнал да са "Цалува". ---------- Германският Канцлер Ангела е една Притурка, към Мъжа си, който не само е Учен-Ерудит, но много Скромна и ЧОВЕЧНА ЛИЧНОСТ. ---------- Каква само РАЗЛИКА

Та казваш че това чудо има мъж- поднасям му моите съболезнования.

Ха ха ха ДИР признавам ви пак избихте рибата! След коментара ми , моя и на колеги за целувката на Баце с Меркелица, се появи друга -Баце с букет...ха ха ха ха браво !!!!!:)

Изгубени в превода,с прекъсвания на звука.

А последните минути няма никакъв превод.Ужас,кой е тоя ,,тъп преводач,,и озучаване.

А последните минути няма никакъв превод.Ужас,кой е тоя ,,тъп преводач,,и озучаване.

Бай Стояне, ако не искам да ме изтрият трябва така да ги наричам, но всички знаят какво означава това.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

малее ....верно ли - добре че го съобщи

Ааа ясно. Затова висят като сополи по Цариградско жандармеристи цял ден.

за пореден, надявам се са последен, показваш, че си правен когато на баща ти му се е искало най-малко.

Фактът, че Макрон след срещата с бабата замина за Лондон, а тя дойде тука, означава, че стиковането на позициите по Брекзит е приключило. И тъй като ние по стечение на обстоятелствата сме председател на съвета на ЕС, на Боко ще му бъде сведен дневния ред, който ние ще "предложим". Разбира се, покрай това ще чуем и обичайните баналности за европейската солидарност, общи мечти и друга подобна плява за пред медиите.

Защо мислите ЕС дминистрацията си затваря очите за кражбите на еврофондове в България.Защото се извършва от тяхната агентура тук и в замяна получават една територия която е под техен абсолютен контрол и те тези пари си ги избиват десеторно.

ооо да.....даже вчера писаха, че работливите бесепари ще събират пари..... дори някои и от джобовете ще извадят за да защитят България

Германия-подчинена на САЩ и по-точно на либералните лобита отвъд океана.Борисов-подчинен на Германия.Т.е агент 3-а категория.

къде е мушнал Баце дясната си ръчичка?

..При цъцичка. .?

Ти по- добре виж главата му и как Меркел с удоволствие се оставя на вампирските целувки- то друго не и остана вече.

По-Добре вампир, отколкото ,,,Путин,,, !

Германски канцлер отишъл на посещение някъде си, за да се любува на нечии другиму на приоритетите??!! Само ако е в пенсия и солидно напушен.

Добре де, нали има свобода на словото. Защо този, който е писал статията за визитата на г-жа Меркел не бе написал с думи прости и АБСОЛЮТНО разбираеми за всички, защо и по какви причини идва уродливото същество от женски пол и германска националност баш сега в събота? Честният човек, говори с къси изречения и прости думи, така, че да бъде разбран, дори, когато на тези, които го слушат не им се иска баш да го разбират.

Какво иска да каже ,,миграцията,,или искат да ни направят буферна зона.Какво му каже баби,веднага се изпълнява,просто човека е лиз..ч

Опасно прегръщане ( Брежнев щеше да завиди). А специално с жената и може да бъде криминално, ако не поскал писменно разрешение от дамата.

Чуждата агентура е вредна за България.Всеки е благосклонен към агентите си защото те обслужват неговите интереси и са му ПОДЧИНЕНИ.

Май Меркелица неще на Баце целувката извърнала се е така на една страна нищо чудно след целувката да извади кърпичка и да се изтрие :) Ма нали е за протокола ще я изтрае КО да праИ ?!

Кои са кукловодите на прехода?Едните партии са създадени за да обслужват интересите на Москва.Другите на Америка.По средата няма никой.Мутрите бяха създадени от Москва и клаха и грабиха под безпомощия поглед на МВР защото така е наредено от Москва.Приватизаторите приватизираха за жълти стотинки и закриха икономиката ни за да има ниша да влязат западните компании и да заемат освободените позиции.Т.е те са финансирани и издигнати от запада.Средно положение няма.

По средата е Германия. Не знам, защо я забравяш - при положение, че ГЕРБ е измислен, натрапван и финансиран от германците.

Германия е също подчинена на САЩ което я причислява към запада.

Разбрах, че мужиците искат да се извинят на Падишаха за последната война и .ако иска , може да се върне пак в Булгаристаня!

Е, как нито един не написа тука, че Натото и амергейчета ще защитят потурнаците, де?

Ех комплекси, комплекси. Все някой ни е виновен. И все Москва бъркаме. Мутрите са си наши български. Те ни управляват и ни им се радваме. Все ГЕРБ избираме. Те крадат и ние ги гледаме.

Не си прав, не сме нито гербери, нито герберски тролове като теб, за да сме дебили. Не ни слагай механично към хората с ниско айкю, гласуващи за този, дето ти плаща с нашите пари.

Много бързо бе?????!!!!

Меркел няма да успее да състави ново правителство, това го знаят вече всички. Съюзът между Франция и Германия е точно толкова стабилен колкото мимолетно влюбване. Германия иска да измекяри всички и да си оплете кошницата след което да дирижира положението. На тази среща ще се говори и за Украйна. България да се приготвя за приемане на нови българи.

Вижда се Злобата на УШАНКИТЕ

Злоба за какво бе момче- нали знаеш значението на целувката на Юда.

и твоята простотия най-вече.

Е тоо,за тебе Дебилизъм не остана, бе друже?..!

Ба, той си е такъв .

Тая сектантка идва да раздава инструкции. А Боко-тъпото, нали го храни с пържолки (и не само), ще слушка.

Тиквата се е разкрачила на вси страни, затова се случват Симитлийски изненади....

Това го писаха на сто места. Писна ми от тиквеници.

А заете ли че ГЕРБ е създаден с пари от Германия?Агентура?

Любовь о гроба - дураки оба.