Държавните служби в САЩ спират временно работа

Държавните институции в САЩ спират временно работа, след като в Сената не беше постигнато споразумение по законопроект за краткосрочно бюджетно финансиране.

Обратно в новината

Коментари - Държавните служби в САЩ спират временно работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес никакви коментари под тази статия от джендър-либералните избелени анусчета интересно ни един интересно !

едно уточнение за 80-те процента дебили, които пишат без да са наясно: това е нормална практика в Америка. всяка година се гласува бюджет като се постига съгласие за приоритетите за финансиране. просто понякога отнема повече време да се постигне съгласие в сената. а селските дебили, които са се загрижили за дълговете на Щатите, по-добре да погледнат собственото си мизерстващо живуркане, преди да дават мнения за най-развитата икономика в света!

oстави платените ссср подлоги да се радват, вечно неразбрали и некъпани, обаче в коментарите са номер едно ;))

Хааайде да ме споорим...

смех

нелигалните емигранти FIRST!

нелигалните емигранти

Сега да очакваме ли нова мушенгия от Уолстрийт , че да приберат паричките на глупаците по света ?

Бааах мааму>>ТО това и Путин не може да ви го направи!!!!......Те това е неолибералната мечта---ШЪТДАУН на държавата-РЕСТАРТ-курец...И я постигнаха-остават само структурите за убиване на дебилите...Бе там дали са 80% или по-вече?

И това ми била най-богатата държава на света,с най-щастливо население,и най-сигурен живот.

До поправя Гордия... Дългът на Щатите - вътрешен, външен на федерално ниво, на щатско ниво, към осигурителната и здравната система вече надхвърли 200 трилиона долара. Президента с най-голям "принос" към дълга е Рейгън - през двата му мавдата скока е 800%. Той лично едва ли е имал възможност да влияе на този процес, но в интерес на истината е коректно това да се знае. Тръм трябва да бъде оценяван единствено по този критерий, ама не. Едно лоби пощуря по идеята да властва еднолично в света, без да си дава сметка, че това просто няма как да се случи в при настоящите дадености в света. Сега ще се поизживяват на велики в Конгреса, ще им мине и ще парафират нова сделка с ФЕД - нищо ново.

Аз имам предвид само официално обявените данни. Говедарникът е обрулен. 5,9% от ЦЯЛАТА говежда собственост е заложена срещу облигации, купени от други държави. Тъй като облигациите обаче не са частни а държавни, на практика над 30% е заложена от цялата държавна собственост.

в СССеРе нищо не е заложено, понеже няма какво да се залага - нефта, газта и диамантите отдавна са частни, а олигарсите са в Лондон, никой не инвестира в Путкинстан. Толкова народ емигрира в САЩ и ходи на екскурзия в САЩ, в Путкинстан емигрират само чеченци , дагестанци и подобни талибани, на екскурзия само бабички и педофили, малките руски шлюхи за 1 долар ще ти изядат бахура..

ако на някой му трябва нещо да се обажда в най-близкото руско консулство ..

Само ако му трябва президент да звъни там. Че Братята назначават и уволняват.

Да закриват целата тая краварска клоака, че светът да мирне най-накрая! Щати

Никога повтарям: НИКОГА в 300 годишната говежда история тъпия говедарник не е дължал толкова пари и не е имал толкова малко за продаване, както сега. 20,6 трилиона федерален дълг, 40 трилиона частен - и това при обща цена на говедарника (всички активи - земя, продукция, гори, градски имоти, банкови активи) 140 трилиона бакса. Говедата продължават да печатат пари и да вземат кредити срещу държавни ценни книжа. И не стигат!!

Ама чакайте бре, те ония нали са "ПО-НАЙ, НАЙ ... НАЙ" така мощни и могли да си напечатат колкото си искат доларес.

Абе, пълен блокаж на краварите. Виновен е разбира се Путин.

в Путистан няма блокаж, понеже Путя ви обряза с Рамзан Кадиров и всичко е наред - всеки месец се събира с вождове от Иран, Африка и подобни мюсюлмански питекантропи и първи икономически сили ;))

Боожеее, само две партии имат и те не могат да се договорят! Ако имаха като нас над 100, тогава какво щяха да правят?

Печелиш личният ми приз за най- остроумен коментар :))

Я няма ни един либерал-герберски трол в защита и на амразурата да защитава краварите що така ?Няма май няма и в тяхната ясла, та за това не са и по форумите ха ха що не пишете САМО за каузата си бре, ма май яслата като е празна няма и писане !!!!!!

lu4ka

Ха-ха-ха! Над 20 трилиона дълг. И това ми било първа икономическа сила!

почти колкото твоите бързи кредити..

Аре закривайте шибаната ви държава и освобождавайте територията на индианците , ако сте оставили някой и друг жив.

Е кво сега,пари няма,а? Гащи няма-гайда иска. Баси американската мечта.

Няма манги в САЩ. Скоро американците ще изнесат военните си бази от България

Пари за войни и простотии винаги ще намерят.

*напечатат

Ето за това Щатите са велика държава, цирка там е пълен на 100%. А офците дето живеят там са единствените по рода си в цялата галактика. Очаквам Тръм да им обяви Ленински съботник утре :)

Мисля, че вече им е обявил, но не Ленински а еврейски.

НЕ обиждай цирка!!!ТОЙ е сериозен труд,сериозна работа...не е за подигравка ...

Малиййй,такъв цирк и у назе нема като краварския

Дано да не е временно

По времето на Обама имаше същата ситуация- 800000 в държавният сектор не получиха заплата. Това е нова маневра на тези които диктуват на американците тяхната икономика, а не само тяхната а и световната- знаем ги кои са.

На вратата на Капитолия пише "Обедна почивка до 12 юли"