САЩ и Русия могат да се озоват в нова ядрена надпревара

Много е вероятно новата стратегия на САЩ да се опита да наруши някои договорки, оправдавайки се с действията на Русия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ и Русия могат да се озоват в нова ядрена надпревара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези комунисти са ненормални..... Населението им да живее в мизерия... Те да се въоръжават с/у толкова икономически мощна д-ва като САЩ.... Комунистически идиоти...

БВП на Раша - 1.25 трл.$ БВП на САЩ - 18 трлн.$ Военен бюджет на Раша 60 млрд.$ Военен бюджет на САЩ 650 млрд$ Надпревара на Мурзилка с Бик!

А дано да има нова надпревара. Предишната бутна СССР-1. Белки тая бутне СССР-2...

руснаците нямат никакъв шанс

Дай Боже да има такава надпревара, бедните алкохолици ще я загубят и ще банкрутират. В една въоръжена надпревара мощната СССР фалира. А сега бедните алкохолизирани ватенки нямат никакъв шанс във сегашна военна надпревара. Американците имат ДЕСЕТ пъти по-голям бюджет за оръжие и много повече предимство в новите технологии. Така че ботоксовото пигмейче путю е обречен на фалит. В раша пенсионерите вече ровят по контейнерите за боклук: link/watch?v=NFpsyi_IVbM Пенсионеры Петербурга в поисках еды https://link

В крайна сметка, при добро стечение на обстоятелствата, всички ще се радваме Мужикистан да фалира втори път, този път за постоянно и до пълен разпад.

Видяха просто, че прекалено много изостанаха от Русия в ядрените ракети. Само че споменатият договор за съкращение е изцяло в полза на САЩ. СССР с десетилетия са имали двоен арсенал спрямо тях - има графика в Уикипедия. Съкращава Русия много повече, но си ги замества с нови. А САЩ си стоят със старите. Само силозите за ракети са повече на САЩ. Столтенберг от НАТО се оплакваше, че Русия от 2014 г. е пуснала 13 нови подводници. Може би тази година ще се тества новата ядрена ракета считана за бъдещата номер 1 - Сармат. Тя ще замени старата номер 1 Войвода. Американците и викат Сатана, а на новата Сатана 2. Като казах стара ракета за Сатана, сравнено с американските не е стара, а от 80-те години. На САЩ Минутеман-3 е от 1970г. , а Тридент 2 (заедно с Великобритания) е от 1990г. - тя е на подводници. Руснаците имат доста от тогава - Синева, Лайнер, Булава, Топол-М, Ярс, Баргузин сега на влакове. Спомената бройка тук на ядрени глави, вероятно е за на активни ракети, а не всички. Защото се води, че Русия имала около 8000, а САЩ 7700. Всички останали са много назад. Странно в последно време класират трети Пакистан, но те са в конкуренция със съседите Китай (четвърти) и Индия (пети) - някъде бройките глави им са около 225-325. Изостават Франция (шести) и Великобритания (седми). После вече е неясно на Израел и Северна Корея колко имат.

E нали се радвахте, че Путин избрал Tръмп?

Да не тревожа лудите говеда...Но те тази надпревара отдаааааавна са я изгубили! В силозите им гният блио 50-60 годишни антики Трайдън, същите антики са и крилатите им ракети Томахоук!! А на руснаците, всичките им балистични ракети и крилати ракети се заместват от нови типове като Синева, Ярс, Булва, Искандер, Калибър, Х-101, Х-102 ! А какво нови имат кравите?! Само хубави анимацийки и пръцки с лук!

САЩ и Русия могат да се озоват в нова ядрена надпревара, но губещият тази надпревара ще бъде САШ тъй като към тази надпревара ще се присъедини и стратегическия съюзник на Русия Китай, чийто интереси са засегнати от САЩ и който мери икономически ръст със САЩ.

САЩ и Русия могат да се озоват в нова ядрена надпревара, но губещият тази надпревара ще бъде САШ тъй като тази надпревара ще се присъедини и стратегическия съюзник на Русия, чийто интереси са засегнати от САЩ и който мери икономически ръст със САЩ.

изниква въпросът с какво Тръмп се различава от Ким?! Очевадно е, че и двамата са луди за връзване, които считат че само и единствено със силата на ядреното си оръжие могат да накарат всички останали да играят по тяхната свирка и да изпълняват това, което те им нареждат!

САЩ и Русия винаги са били съюзници I и II-ра св. войни. Русия е най-големия вложител във Федералния Резерв на УСА. И войните и политиката на конфронтация след тях играят друга роля в разпределението на зони на влияние в света. Едната няма никога да нападне другата освен ако изрично не са се разбрали предварително къде и колко народ да се избие , преследвайки други цели. Както при II-та св война Сталин 2 седмици не реагира, а след това още 2 изпраща на фронта невъоръжени войници. Измамите на големите са големи , за тях народите са пушечно месо и отвреме навреме ги жертват в името на други цели.

Не траябва да се използват ядрени оръжия но в надпреварата им няма нищо ако това ще направи живота на Руснаците по труден .

Ако Китай си поискат дължимото от СА Щ става страшно ! Затова краварите рекетират с военна сила !

Бре,Бре, Защо си ГЛУПАВ. Кой дърпа и държи парите си да пропадат като у нас,Русия и Китай??!! Китайците като американците имат дар от бога-шанс да влагат парите си в най-развитата индустрия в света и наука. Ограмоти се. Не бъди тъп. Не може да правиш нещо против себе си,това е социалистически комунизъм или на "гол гъз чифте пищови. Китойците ще си счупят кълките на мига да влагат парите си в САЩ-Мисли не плямпай!!!

на това колко дълбоко си се враснал в собствената си заблуда относно целите на влаганите от чужди държави пари в нечии валутен резерв!

Всеки, който изобщо знае какви са основите на икономиката ще потвърди, че говедарникът в момента се крепи на един единствен факт - всички валутни спекуланти са говеда. При ЛИПСАТА на каквото и да е покритие на емитираните "пари", цената им в момента се определя административно от говедата и няма нищо общо със свободния пазар. Така че - говедарника е извън играта и надпревара няма да има. Няма между кого.

САЩ съвсем преднамерено ще наложат на Россия тази надпревара, защото след това няма да има повече Российская Федерация. Така, както се случи на къде-къде по-силният икономически СССР! Путювата империйка няма да издържи дори и един пълен рунд.

Путлер Капут

Този филм го гледахме

в анадола ли бе стоиле?

Времето не прощава на никого. При по нисък световен стандарт на живота,по ниско ниво на техническия прогрес и по - малка раждаемост,СССР и Соца не издържа и се скапа! Много от писачите ХЪЛЦАТ по РФ но иде същото и с нея. Не може с мин.заплата в Русия от 273.60 лв. мужиките да живеят в голямата си част както през ВСВ през 21 век,понеже Путев трябва да е ДИКТАТОР над 20 -30 години. Т.е. втори олигофрен като Сталин и Хитлер,а неговите авери олигарси мултимилионери да си живучкат по света. Само в Лондон са над 300000 парчета със семействата си?!!! Ко ша кажите загрижените за Р Ф. Скоро се скапа СССР поради икономич. падение,което и днес настъпва яко в Русия. Та те смучат паркетин и с теслата правят продукция!!?? Ниско технич.ниво и хабер си нямат от НОВИ ТЕХНОЛОГИИ !!!!!!!!!!!!!!! ИДЕ Скапването на Р.Ф.-ЖАЛКО за мужиците!!!! Жалко,че втори път ще преживея скапването на Русия,падение поради СИСТЕМАТА им бандитска,само бандюги ражда и ДИКТАТОРИ.

Много ви се иска говедата да имат заслуга за РАЗПУСКАНЕТО на СССР, ама нямате НИКАКВА. Надпреварата във въоръжаването ожули МНОГО ПОВЕЧЕ говедарника, отколкото СССР. Де са ти звездните войни на Алцхаймера бре??? Ко стана, що са ви 30 годишни минитмъните???

Русия е 10 пъти с по-малък военен капацитет,а технологочно е с век назад,военно!Една ндпревара е невъзможна,защото руснаците ще умрат от глад,а ресурса им ще отива в обречени оръжия!Потенциал за противодействие има само Китай,но след 40-50години!

Добре си научил урока.

Важното е Вова да е научил своя.

Не прочете ли статията,в която се казва,как твоите любимци ще работят без пари,защото няма,и бюджет няма-само кравешки ла...

Като са толкова изостанали руснаците , що се плашат от тях ?

Напомням на всички ,,ядрени капацитети", т.е. малоумници тук ,че Н.В.РАДИАЦИЯТА все още не различава ФИЛИ от ФОБИ,така че да се кротнат и да напишат поне ЕДНО умно нещо, например: БОГ да пази света от ЯДРЕНА война....

Браво, много добре казано.

Надпреварата във въоръжаването неминуемо ще доведе до разпад Руската империя, независимо дали Путин е хвърлил топа или още гони щуки с харпун

Че те вече се озоваха в ядрена надпревара. Много пари за ракети, руснякът гладува, на хамериканеца му е все тая, той има много пари. Путин сбърка нещо.

Каква надпревара, като бай ви Дончо търси още 64 милиарда бакса да запуши дупките то пътищата?? А в същото време намалява данъците и ще събере 1 трилион по- малко за 10 години?

Търсил бил! Мухахахахаха! Нали онзи ден писа, че той си ги печатал, за кво да ги търси?

Че си ги печата - печата си ги, ма пак не стигат!!! Махни - хахахаха, да остане само Муууу-то!

А твоята дуппка броиш ли я, че тя ще му бъде най трудна да я запуши

Аз подкрепям Русия !

КРЕПИШ ТАША.ЦИТЕ НА ПУТ.КИН.

Няма нужда да я подкрепяш, Русия е изправена и добре пази равновесие. Виж на Путин мое го подкрепяш , но си вземи читалче за прашка

Пълно с недораслечета тука, които си мерят кой има по-голям чичко. В тази надпревара няма по-голям - при употреба на тези оръжия измират ВСИЧКИ! Това не ви е електронна игра в която имате 9 живота. Добре, че не вие, недосчета, не управлявате света.

МНОГО ДОБРА НОВИНА! НАДПРЕВАРА ВЪВ ВЪОРЪЖАВАНЕТО! НЕЩАТА СЕ ПОВТАРЯТ! РФ ЩЕ ГРЪМНЕ КАТО СССР!

СССР не гръмна, а беше предаден. Само че свърши тая, сега говедата и предатели да купуват - пари нямат.

МНОГО ЗВУЧНО ГРЪМНА, ОЩЕ ТИ ЗВЪНТЯТ ЧЕРНИТЕ УШИ.

Предадоха го (продадоха го) Елцин, Путин заедно целия съветски народ! Що никой даже не гъкна? Щото капустата и "ножки Буша" са много съблазнителни неща за продажници!

Има ли на този свят договори които американците и техните съюзници да са спазили и да са имали сериозно отношение? Няма е верният отговор, видяхме какво американците направиха навсякъде по света. Дори не вярвам, че цифрите които те споменават като ,,верни,, за техните пуцавици са реалните. Преди време имаше статия в която се казваше, че след като американците не спазват един такъв договор за ликвидиране на р. руснаците също спират да го спазват. Съвършено правилно- Русия не е Япония и няма да позволи да бъде шантажирана от нация която живее от заплахите и грабежите си по цял свят.

ако до американците поставиш и руснаците ще си по обективен

МАМИНО СЛАДКО СОРОСОИДЧЕ

"Договорът, подписан с Русия не струва хартията на която е написан" - Отто фон Бисмарк

Продължението е ако не се отнасяш с уважение към тях!

Рашките пак ще ядат коренчета, за да може техният вожд да се прави на равен на американците, но всички знаем, как ссср умря от глад.

само че в момента фермата прилича повече на фалиралия ссср

Хахаха, никога Путин няма да се унижи до нивото на американсо евр. перука. Но за такива като тебе лапни шарани може и така да им се иска.

Не, няма да се унижи, разбира се. Просто ще се гръмне. Сам.

Балансът между световните сили е много важен за да има мир на земята!

дааа... мир в Украйна мир в Ирак мир в Сирия мир в Грузия мир в Авганистан мир в Египет

Всички само се ежат кой какви ядрени оръжия имал. Досега никой не употребявал във война такова оръжие, освен САЩ сето бомбиха цивилни, нещо като на умряло куче нож да вадят. Ами хайде използвайте ги! Или всеки гледа да не се прекара, че после няма да има толкова много за крадене от другите. Хайде да почва тази война и да видим разни хартийки дали ще стават и за тоалетна хартия, защото в някои страни вече ги правят пластмасови.

браво - за това - ядренните оръжия са нзаконни

на кравария. Русия има всичко необходимо за подобаващ отговор на всякаква агресия спраямо нея. Ядрените и оръжия са модерни и достатъчни за отговор срещу всеки.

това ясно ама теб кво та грее - да не си руснак или мислиш че съвременните руски ракети имат сензори и няма да убиват русофили

АМИ ЗАСЯГА ГО ЗАЩОТО АКО ПОЧНАТ ДА СЕ ЗАМЕРЯТ С ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ НЯМА ДА ОСТАНАТ ЖИВИ СОРОСИДИ ДА КОМЕНТИРАТ ПО ФОРУМИТЕ .

Политиката на разделение и конфликти до какво друго може да доведе? Затова най-доброто решение пред човечеството е ЕС, където хората са граждани на света и имат права навсякъде, могат да работят, живеят и пътуват навсякъде, когато си пожелаят, все едно отиват до кварталната бакалия! Кой иска да живее в кафези? Кой иска да живее в постоянен страх от терористични атаки, конфликти, разделение и други?

А Рашата от къде ще вземе пари за тази надпревара? Те да вземат да си вдигната минималната заплата, че е два пъти по-малка от България. БВП на рашата също падна два пъти.

Русия има достатъчно ядрени оръжия. Няма нужда от "надпревара".

Ще чакаме на тебе ГУРБЕТ-ТУРиста да изкараш на евронивата та да помагаш!мбухахаха

Нова надпревара? Няма лошо. Ще завърши, както завърши старата..Как завърши, другари ?

Тогава една прогнила неефективна псевдоикономика на затънала в дългове империя колабира. И сега така.

бъркаш...горбачов е вече стар,а нов не се вижда на хоризонта!!!!!!!!!!!!!

че Путин да не млад

Поредната американска глупост... Русия и САЩ никога не са спирали да са в ядрена надпревара, че да започват пак.

спокойно ... скоро всичките им ракети ще се превърнат в електричество

Както се вижда дори с малък арсенал като Северна Корея си световен фактор на влияние - така, че едва ли някои ще харчи пари на вятъра, освен ако няма за цел да се преразпределя национално богатство! Лапкането е специалитет на САЩ, в БГ сме светлинни години от САЩ и Брюксел и при нас все още се казва "курупция"

Какви ядра ги гонят краварите?? Тия още не мога да запушат коритата си.

САЩ свършиха парите. Няма даже за правителството. За това Тръмпи обикаля като циганка Саудитска арабия, Япония и Европа. И сключва фалшиви договори за милиарди долари. За това притиска натовските държави да внасят повече пари за въоръжения...

ядренните оръжия са нзаконни

Това е добре за България

ами разбира се нали България и Русия са в НАТО

Много скоро сащ няма да са н1 по армия и въоръжение.Не могат да си намерят място от тази мисъл.

вярно е даже вчера четох че БВП на руснаците е надминал американския

бвп не е,но военния потенцял- E...признават го хамериканските генерали!!!

отдавна рашките изпревариха краварите във по важните аспекти в ядреното оръжие и затова е краварския вой приличащ на воя на ритнато псе с як шут

Като ти гледам правописа и стила, явно си много голям капацитет по всичко, а най-вече по ядрени оръжия ???

Когато овчарчето няма аргументи почва с правописа,нали така попиканото сороско мушкато?????

за да прозреш истината не е нужно да си капацитет-достатъчно е да HE си облъчен соросоид!!!!!!!!!