Политик замесен в скандала с детските градини, той отрича

Скандалът с настаняването на деца в детските градини в София се разраства.

Обратно в новината

Коментари - Политик замесен в скандала с детските градини, той отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бит и ебан никога не си признават!

Значи когато кажем "Ако може" за място в детска градина не е натиск, а питане. Обаче, ако кажем "Ако може" на колежка, това вече е сексуален тормоз и насилие към жена. Нещо съвсем се обърках кое "може" и кое "не може".

Твърде вероятно е, но са нужни факти за да се твърди, че е вярно или лъжа. Сред моите познати няма нито един, който да се е вредил за детска градина по нормалния начин. Т.е. имам един който живее на пъпа на София и се вредил някъде по Кремиковци или къде там каза. Останалите или са платили или разчитат на баби. ГЕРБ не биха строили детски градини, ако няма далавера.

Отказвам се от първото изречение. Източник на новината е сайт за фалшиви новини. Статията няма дата и автор

цялата ни упрвленческа зган е за резил....

магаре-диво...

питам ви само в тази област ли е проблема?Не разбира се ,г-жо Фандъкова, ако вашият корифей,-слънце Ти се обади и ти намекне нещичко какво ще направиш Ма,пача долна,на прибежки ,мигновено ще изпълниш искането му,и не само ти,всички гербовци му лижете подметките,защото иначе Бате Бойко намрази ли -лошо така е и с въпросната директорка,под една или друга форма и е намекнато/наредено/ да запише въпросно дете и тя изпълнява,защото иначе ще остане без работа,ще и се направи постановка ,абе тука за нула време ще те изкарат по -черен и от дявола , в затвора ще те вкарат даже и сега като се разсмърдя-ой ,горките те ,ни лук яли-ни мирисали,тя ,директорката на своя глава си ги е записала,....смешници,и тея идиоти корумпирани в Европата видите ли искали ...ей голям го вадиш Бате,ама си стегни малко пасмината,че много смърдите нещо....

Ако се погледнат нещата от по по-високо, ще ви кажа че България си беше и си остава една шуробаджанашка държава. Където и да пипнеш това ще излезе , нямаш ли връзки , бягай на вън, там поне с работа можеш да се създадеш отново и никой не те пита кой е баща ти , и като те спре полицая да пита какво работиш, задължителни въпроси от конспект България! Много жалко че след 28 години си отиде само строя, но строежите ръководители са си на местата и ги затоплят за децата им!

Я, тоя симпатяга от стриган идиот в каква стригана свиня се е превърнал. Само че тук отново се скача на умряла котка, с нетърпение очаквам статията за прием на деца на бистришки тигри, обединени малоумници и всякаква днешна и довчерашна политическа пасмина, която (с право) е решила, че страната и е бащиния. Докато не се обърне палачинката и ги сполети съдбата на главния архитект на Каварна.

Сега дали конкретния политик си е вкарал децата по втория начин в градината не знам. Но за мен си съм убеден, че се вкарват деца в градините използвайки вратичката "болно/ страдащо дете от Еди кво си", така се избягват класирания и прочие. Дъщеря ми и досега не е приета в нито една градина в региона, вече е на шест хем имаме някои редки точки от рода на "работещ родител в района" и освен това не се борим за някоя конкретна "елитна" градина, а просто за някоя. Така че минимум едно от следните две твърдения не е вярно: "Фандъкова отваря нови детски градини", "няма нарушения и приети деца по втория начин в детските градини".

"Според Националния инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система ..." И такова ли нещо има в България? Аз имам един по-елементарен и конкретен въпрос - в образователното министерство някой замислял ли се е да създаде система за дистанционно обучение на българските деца по света, за да имат същите тези деца по-голямо основание един ден да се върнат и да работят за родината си? Това е една прекрасна възможност за допълнителни доходи на учителите по БЕЛ. Четейки демографските сводки от последните години, оставам с впечатлението, че българчетата, родени извън България може скоро да се окажат дори повече от родените в страната. Което открива един добър потенциал за работа на тези учители.

Хм нещо ми се вижда поръчкова статията.Ми защо не се вникне в проблемите на градините? Колко деца са в една група и подлудяват учителката,а родителите с безкрайни претенции искат тяхните мамини дечица да са най-обгрижени.Имам близки,които казват,че едва смогват от разглезени деца,претенциозни родители,изисващи деректори и министри.Бг картинка

Защо се учудвате такава е практиката във всички територии на нашата страна.Всички Администрации са ангажирани по-цял ден със свой хора и уреждане на техни и свой проблеми, а простосмърните висят по опашки и процедури.Ако се оплачеш отиваш пак в техни ръце и те мачкат още повече.

Хайде да уточним нещо!!!!Всички селяни дошли последните 20 години в София имат претенции децата им да са в Елитни градини/училища и т. н. и когато друг по-тарикат селянин ги прекара: комитети, претенции, глстност!!! И по принцип: за всички селяни: форма НИ няма, казва се НЕ!!! Дира? Не трии!!!!

Когато и да им светнеш лампата на ГРОП все крадат.

Стил и метод на работата на кадрите на ГЕРБ е шуробаджанащина,пари и партйна лоялност.Всичко друго е за манипулация ,пиар за баламосване ,натиск и рекет над некачественият човешки материал останал в България.

"""""Политик замесен в скандала с детските градини, той отрича""""Както казвала на една лозната баба и."Дъще и на калъп да те хванат отричай,ще му казваш ти на очити си ли ще вярваш или на мен"""

нормално е да има такива практики , щом някъде има лапачка - разбирай с държавни/общински пари да се доплаща някаква такса нормално е най-големите нагаждачи и лапачи - разбирай държавни/общински служители да са на първа линия ... ако таксите си бяха без доплащане от общината , всеки да си плаща колкото струва услугата дали щеше да го има тва бутане :))) ... елементарно уотсън - нямаше !!! значи таксата за детската от 60лв поражда такива неща - такса от 300лв на месец не би пораждала такива проблеми :)))

Ей толкова бързо установиха причината за тези безобразия и автора на корупционната схема! Ей това кристално чисто софийско управление само го омаскари един влиятелен политик дето да ги провали! Хвала на таквиз честни управници...

как ще отпразнувате юбилея? искам да кажа юбилея от зората на бананокрацията над изостаналите от красотата, младостта и мъдростта на новата диктатура на джендъриата?

ако нямаше замесен политик. Нима само един? Будалкате ни...

Няма сини.червени или зелени. Всеки,подчертавам всеки ,даже и хората дето хвърлят слюнка тука ,ако им се наложи ще се възползват да вкарат децата си по този начин.

а защо? нима още нямаме демокрация от 30 години?

в детските градини децата ви са в сигурните ръце на джендърите! както бяха в ръцете на църквата на папата! там те ще бъдат разкрепостени от Природната Прокоба, за цял живот да са под робството на единия пол, който им е даден от Природата. зелените, срещу природата си. нещо сбъркано трябва да има тук, а. хахаха...

Айде още една улава.

ПОМНИТЕ ЛИ Чеканов от столичани повече и този е същия

Да, същата гладна въшка, добрички лизач.

Още проверки в яслите в Лозенец, Средец и Триадица! В публични разговори съвсем свободно се споделят врътките - фалшивата бележка за месторабота, фалшивите бележки за заболяване, фалшивите адресни регистрации и естествено познанство с хора от системата. Така че проблемът е основно в лесно маниполируемите критерии - месторабота, адресна регистрация, пълната липса на контрол и масовите фалшификации за т.нар. "специални образователни потребности- СОП". Една община/район сама трябва да издава автоматизирана справка на база ЕСГРАОН за децата имащи право на детска ясла/градина в района - на база постоянен адрес с най-голяма продължителност на единия родител. И тези деца трябва да са първите класирали се, като най-отпред са многодетните. За останалите свободни места следва настоящия адрес като критерии. Местоработата като критерии за прием отпадна вече за първокласниците ...

пак гласуваите са тях. костов = нинова. мошеници!

Какво да коментираме. Където бутнеш на гмеж мирише. Сега има повече гластност та се вижда модела на ГЕРБ но те откъде се учиха. Въобще както казваше един човек-където свършва бозата , а тя свършва на гр.Сегед Унгария на границата с Австрия от там започва Европа. И още когато видя да спират автомобил с лампа, който макар със специален режим и установено вози бабата на депутат , грубо нарушаващ правилата и закона да си плати глобата/не зная въобще депутатите плащат ли глоби или по правило управляващи и опозиция звънят на министъра и всичко се покрива/ тогава в някаква степен мога да повярвам че има все пак някаква справедливост. Не ми се продължава с примери защото няма смисъл, те и затова младите бягат през Т2 на летището.

Кай човек го казваше за бозата? Предполагам твой познат?

преди 20-30 години ударно закриха и продадоха много детски градини за безпари на 'наши хора', сега не достигат места и ударно трябва да се построят нови градини - за милиони , построени отново от 'наши хора'. Е как искате да имате пари ;))

софия,дет.градина Лилия,общ.Възраждане,разровете и там....

Защо никой не припомня, че 40/четиридесет/ градини бяха дадени на мутри за публични домове и др. и ако направите проста сметка точно толкова места не стигат в ясли и градини в София.

Ами предпочети я. Ако искаш си татуирай образа на Ленин и Сталин. Нас какво ни интересува това, че ни го набиваш в главите?

за съжаление дир бг мина от отбора на свинята.

Е, то днес гръмна всичко живо за тая мърша Мирчев ! И Offnews ли са на Пееф бе да го ева ??? М?

ЧОБАНОВ Е ПИДЪРАЗ-НАГЪЛ И С ПЯНА НА УСТА

ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО НАЧИНА НА НАГЛАСЯНЕТО .ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ-РАЖДАНЕ -ДЕТЦКИ ГРАДИНИ -УЧИЛИЩЕ- ОБРАЗОВАНИЕ В ИНСТИТУТ -ДЛЪЖНОСТИ- ПОСТОВЕ В ЖИВОТА - ЛЕЧЕНИЕ В БОЛНИЦА- И СЛЕД СМЪРТА ДОБРО МЯСТО В ГРОБИЩНИЯТ ПАРК.демокрация = комунизъм.БОКО ОТ БКП=НА БОКО ОТ ГЕРБ.

"ДЕТЦКИ ГРАДИНИ "! Това не е грешка по невнимание - това е ниво. Защо тук пишат предимно неграмотници? И защо трябва да им четем тъпотиите?

Не това е резултат от транслитерацията, просто е писано на латиница

Ето, това е наш роден патент. Решение на проблема по български. Вместо да се построят ударно още детски градини за ударно нарастващото население на София - правят се скандали от това кой си е вкарвал децата в градините неправомерно. Така си решаваме проблемите.

Е какво да правим? Да толерираме корупцията и нарушаването на закона? Това май пак е наш патент? Да не сте братовчед на Чобанов?

БСП пак ще управлява скоро и то не защото са много честни или умни, а защото "десните" се излагат на всяка крачка. За ГЕРБ и Тиквоча не ми се говори - те са мафиотска структура, а не партия. Там нещата са страшни. Дотам я докарахме, че хора с десни убеждения ще гласуват за комунягите, само за да спрат ГЕРБ, отломките от СДС и "пАТРИОТИТЕ".

Политик ?!?!?!? Иво Мирчев е политик ?!?!? Откога кречеталото е музикален инструмент ?!

Рибата мирише откъм главата, но го отнесе директорката.

нема червени нема сини има само корумпета, едните са руски, другите европейски. Аз предпочитам европейските, а руските не. И това предпочита българина.

Те считат че им се полага. Да не мислите че има цветова разлика... герберите обаче са шампиони в момента щото властта е у тях. Ако си мислите че в държавните старчески домове различно...

На кой нене ясно, че срещу тази директорка на градина сега ще се нахвърлят всякакви "елитни" келеши, та явно в тия градини са приемани деца на ми истри, депутати и всякаква сволоч на власт и с пари. Днес в София, утре в Пловдив и Варна, да не си мисли някой, че в по-малките градове е по-различно? Защо не поогледате приема в детските ясли във Варна примерно, и там ще лъсне подобна схема.

Всичко е наред -кучето си лае кервана си върви Не ги тормозете хората

Бизнесът с приема в детските градини и ялси, а и елитните гимназии си върви от десетина година. Разпределянето по класове също, като например в първа немска. А защо точно сега се "разраства скандалът" можем да се досетим.

Какво за 91-ва Немска? НЕСМЕНЯЕМАТА доректорка ли те притеснява или протежетата й с частни школи? Бездарните учители или приема за наши хора?

Съгласявам се за почти всичко, освен за "бездарните" учители. В гимназията преподават изключителни професионалисти. А и от 200 ученици годишно не повече от 10% са влезли по "другия начин",не че е хубаво да има и 1 дете, но най-малко 180 са учили упорито и са заслужили честно мястото си там.

Не се учудвам, че иво мирчев, наглец и слагач до мозъка на костите си е извършил подобна мръсотия. Тоя не беше ли гонил някакъв с колата си, да го притеснява и да го кара да се извинява?

Искате да се раждат повече деца, защото българите вече са на изчезване, а не осигурявате достатъчно места в детски градини.На всичкото отгоре правите детските градини задължителни за деца на определена възраст.Е, и как ще стане това?!

При управлението на Живков във всяко семейство имаше по две деца и нямаше проблеми с детски градини и училища. Сега има два пъти по малко деца и ученици и пак проблеми. Уж правителството било "зелено" и осигурявало прекрасни условия за да се излюпят щъркелчетата, тунели за мечки, вълци, лисици, костенурките и т.н., а не може да предостави нормални условия за занимание и учение за децата ни. Карат ръководителите на детските градини и училища "зорлем" да вършат нарушения, за да не загубят работните си места, изпълнявайки исканията на силните на деня. Побъркаха родители, възпитатели и учители, а иначе усилено се строят магистрали, спортни зали, стадиони, и пак магистрали, зали и стадиони ... усвояват си пари по европейски програми.

Децата в София не са малко, малко са децата в България.