Турция е страната с най-много бежанци в света

Комисията по правата на човека в турския парламент заяви в свой отчет, че в страната живеят 4,3 милиона бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Турция е страната с най-много бежанци в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

''Турция е страната с най-много бежанци в света'' Kаквото и да говорят за Боката, трябва да му се признае, че той успя (поне за сега) да въздейства на Eрдо да не ги засили тез' бежанци към нас. 3ащото не ми се мисли какво ще се случи на България, ако Eрдо реши да ни направи такъв ''подарък''.

Ердоган няма по-специално отношение към България. Ако ги пусне към нас - пуска ги към ЕС.

Така ли?! Не знаех! Ти да видиш! Да не би Гърция да не е в ЕС? :))))) Колко минаха по нар. "балкански път"? Е той започва именно от Гърция. Разбираш ли колко несъстоятелни са ти доводите? Съшото ще е да се позовеш на членството в нато като довод,че същия Ердо няма да нападне. Всъщност той действително няма дани напада. Просто щесменят знамената пред кметствата и ще обяви боко първи банкянски за околийски.

Всъщност са под 3 милиона, почти толкова, колкото в Йордания, но някой да е чул Йордания да реве и да се оплаква? Всичко е за пари, съсипаха туризма, сега от някъде трябва да внесат пари, иначе може да му изстине мястото и да няма от къде вече да се краде.

Всъщност туризмът в Турция е в астрономически бум.Лесно е да се заблудиш гледайки нашите русофилски медии,когато имаше спад на туризма от 43% през 2015г. вдигаха шум до Бога,но когато през 2016г.имаше ръст от 51% в бълг.медии нямаше ни вопъл,ни дума,ни стон.Всъщност туристите нарастнаха толкова много,че в много турски градове имаше негодование срещу тях по подобие на Испания.

"Турция е страната с най-много бежанци в света" или "Турция е страната ПРИЕЛА най-много бежанци в света".

България е страната с най-много бежанци в Европа, над 2 милион са я напуснали през последните 15 години. А Турция може и да е страната приела най-много бежанци в света.

То бива и бива цензура , ама това минава всякакви граници ! И на турците ли станахте адвокати ?! Да... и те като шломците са орки , та се родеете :)))) Та кой режим бил тоталитарен , на Живков или ... :))))

Kalin

Едно от основните пера на Турция е туризма.За мен те обърнаха емигрантската вълна в туристи настанени в палатки за които света им плаща екскурзията.И настаняването е в места дето.........човешки крак не би стъпил при други обстоятелства.Просто добър бизнес

Като решиха да нападнат Сирия не се ли сетиха, че това означава нови потоци от бежанци? Значи те си правят политиката както им е изгодно, задържат богатите и образованите бежанци, другите ги използват, за да плашат ЕС, че ако не им изпълнява желанията, може да ги пуснат в ход. Турците винаги са били хитри в дипломацията и колкото и да са ясни в действията си, така извъртат нещата, че все да са в тяхна полза.

тея бежанци турците не ги хранат като в Германия,а ги използват. И парите за да доидат там от каналджиите се харчат и влизат в икономиката им!!

заŞто се страхувате от İстİната,трябва да вİ е ясно,Çе поледната дума Şте каже султан ердоган,така прİнуждавате турскİя аскер да влезе в сİрİя.

в Турция бежанците не са проблем, ако не работят шута и вън. В лесбо-меркелска "толерантна" европа бежанците изяждат обществения ресурс

че колко му е на 'велика' фесандия да прибере 4 милиона единоверци? нали уж султан ердоган е голяма работа? апропо, вече излязоха новин от фесландия за това как фесовете се грижат за бежанците от Сирия. На доста сирийски момичета под 18 години вече са намерени мъже и голяма част са забременели.

Да,особено към Армения !Турция граничи и с Иран !С много страни !И с нашата !

"Турция е страната с най-много бежанци в света..." Да се добави, че сегашните турски управници са положили огромни усилия за това челно място, като съподпалвачи на сирийската гражданска война. Плюс това, получават твърде много пари от Европа за тези бежанци, голяма част от които се експлоатират работейки на черно (включително и даца). Като бонус, Ердоган има вече планове за трайно заселване с бежанци на кюрдски територии, с цел промяна на етническия състав.

Това не са бежанци, а потери и башибозук на османската империя, които сега изискват финансиране и свободен достъп до Европа да си развяват флага и когато населението на Европа се застарее и се огъне да ни поробят отново. Да ни сварят на бавен огън. Що за безумие.

Ердоган да ги праща директно на Меркел/Тя ги покани,да си ги приема,не да ги препраща по други държави.

те и руснаците имат много,ама си мълчат

Само да напомня че тук става въпрос за великодушието на Турция. Да не забравяме че и българчетата могат да станат бежанци, които с радост ще приемем

в германия колко милиона са ,,турците,,...??? мелиха...ти като ,,бежанка,, ли си тук...??? или си под закрилата на ,,истамбулската конвенция,,...???

Мелиха, всички знаят, че си голяма турска патриотка, няма нужда да го доказва всеки ден! Ако не си забелязала, само дразниш с участието си ни в клин, ни в ръкав, в теми с друга тежест. Ако погледнем съвременната турска трактовка, политиката не е женска работа!

шармута, върви на майната си в смръдливата Турция, кой те кара да стоиш в България

Суз бе бензуна ,скрий се в дупката си

Вие сте бежанци от централна Азия.Вече 800 години незаконно заемате земите между Черно и Средиземно морета.

Турция няма право да протестира или да иска каквото и да е, защото сама разпалва нов конфликт в Сирия.

Конфликта го създават американците, които въоръжават и обучават десетки хиляди кюрди на границата на своя "приятел и съюзник" Турция. Правят мръсно на турците, на Асад и на руснаците. Бащата на Асад (Хафез) също подкрепяше американците по време на войните срещу Ирак. Толкова "струва" американското приятелсвто.