Сидеров: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие

Не знам как ще гласувам на вота на недоверие, заяви изненадващо лидерът на "Атака" и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Не знам как ще гласувам на вота на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо плюене бе хора,имам чувството,ченякои критикуват само за да са в играта!

Ти си фурнаджииска лопата боклук.

Ами...той си е такъв от младини...както правилно го охарктеризира,неговият ,,ортак" Валери Симеонов,във времената_когато се ,,обичаха,като коче и котка:... ,,ХОДЕЩ КАЛКУЛАТОР"....

Вота на недоверие е ала-бала! Той не трябва да минава, независимо, че това правителство и Премиер са много слаби държавници! БСП се мъчи да ги накара да работят за народа, а не да взема властта. ЕС се ръководи от ЕНП, които, ако се смени ГЕРБ ще спрат Еврофондовете и ще направят ужасна икономическа криза в страната, докато не се сапикясаме и върнем бързо ГЕРБ и особено любимият им послушник Бойко Борисов на власт!

Що бе чадо, щял ЕНП-то до ги спрат еврофондовете! Те от партиен членски внос ли са или са платената вноска в Ойропата от данъците на всите българи!?

Сидеров, повече гласуване за вас няма да има!

Златният пръст пак се изака

Гробарите винаги прецакват партньорите си.

Не знае.В последният момент ще му звъннат от Масква с указания.

Мдам, явно бялата Златка е получил нови нареждания и транш с рубли от Кремъл.

Нещата са прости - когато един човек не може да се справи с работата си,си подава оставката. Вън от властта на проруските безродници - вашата мама

" .........с ГЕРБ сме коалиционни партньори ....." ОТ ХИМНА НА АТАКА: "Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете" НЕ ГИ НАСМЕТЕ , А СТАНА ЧАСТ ОТ ТЯХ - крадлив и лъжлив. На следващите избори си аут.

Искам да ЗАПОВЯДАМ на МУТРАТА БОРИСОВ ДА РЕМОНТИРА НАЙ-СПЕШНО ЯЗОВИРНАТА СТЕНА НА ЯЗОВИР "БЕЛИ ИСКЪР" ЗА СВОЯ СМЕТКА!!! АКО ТАЗИ СТЕНА СЕ СКЪСА И ЗАЛЕЕ ГРАД САМОКОВ И/ИЛИ ГР. СОФИЯ, КЪЩАТА ТИ В БАНКЯ ЩЕ БЪДЕ ДЕМОНТИРАНА ОТ НАРОДА, А КОСТИТЕ ТИ ЩЕ БЪДАТ РАЗДРОБЕНИ НА ПРАХ СТЪПКАНИ, ПРЕПИКАНИ И ИЗВЪРЛЕНИ В НАЙ-МРЪСНОТО БУНИЩЕ! СЪЩОТО ЩЕ СПОДЕЛИ ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!!!!

Опасно положението, живея в Младост 2

Както винаги Волен истински и неподправен.Е затова ще продължа да гласувам за Атака.

"Държавата ни горда сега е на колене гербери крадливи говорят за пестене Нищо вече няма в български ръце Само той остана да ги насмете" НЯМА ЩО , ТАКА ГИ НАСМЕТЕ , че стана тях коалиционен партньор. Човека на ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ министъра на икономиката Караниколов бе издигнат на тази позиция от партия АТАКА!! За това СИДЕРОВ получи кеш 5 мил. евро с които осигури бъдещето на малкия Волен. А БЪЛГАРИТЕ? ТЯХ КУЧЕТАТА ГИ ЯЛИ. Но на следващите избори ще сте до хората на Костов и Кунева. ЩЕ ГО ДУХАТЕ!

Глупости,не знаел....Хитрецът се прави на интересен,демонстрирайки "загриженост".Политическите игрички за оцеляване той е доказал,че ги умее най-добре.

с две думи - приема наддавания

Съдбата ви е във ваши ръце , да не стане така че повече никога да не влезете в парламента , а камо ли да помиришете власт , както стана с псевдо демократите! Каквото сам си направиш никой не може да ти направи! За сега всичко е ОК и нещата започнаха да вървят добре , ако искате разрушете го!

За това, че патриотите може вече никога да не помиришат парламента ,си безспорно прав. То ще бъде обаче, затова защото са подкрепяли корупцията и не са си спазили обещанията към пенсионерите.Последните проучвания показват, че те вече са с 3,8% подкрепа! Ако продължават да подкрепят безпринципно, ще ядат сопата! Така че, умната!

Използва ситуацията за да извлече ползи за себе си. Крайно време е българският народ да мисли когато гласува. Колко години едни и същи хора обикалят из парламента, нищо не вършат, нищо не се е променило, но те пак са там. Грешни пари се харчат и хората ги търпят и пак ги избират. Не разбирам!!!!!

Ами,кучето ближе ръцете на господаря си.Папкай докато можеш.Ясно е....

знаем те как, че гласуваш. и ти сега си на ясла. изменник държавен и народен

знаем как ще гласуваш,и то естествено е против вота,просто се опитваш да се правиш на интересен сега,за да се продадеш по-скъпо

Разбрахте ли нещо?Сидер отново е изпаднал в раздвоение на личността!

задействаха дистанционно!

Златноно пръстче знаеш за кого гласува-продажник!

Бай Хой се каскани за едни 50 милиона за Коледни добавки на пенсионерите преди 3-4 седмици, та едва ли 80 милиона ще даде за язовира?! Друго нещо са си полЮцаите. На тях ... 100 милиона, за да спират протестите за цените на водата и тока, искани от Световните Бандити - СБ.

Бацееее , един билборд си откупи и го свали за 100 млн. , сега на Воленчо едни 80 млв. зя цял язовир нещеш да дадеш. Не мое то така , Воленчо ще срути стената на коалицията ви и ще изтечете у каналот.

И к'во като изтече?! ДуПиСе ще запуши дупката на ДЖЕНДЪРА, ... с "рязан".

Не ме интересува БСП-то , но лично мен ще ме изкефи самото изтичане.

Аре стига са скопосва! Всички знаят как. Както за Орешарски - със златен пръст. От една страна седят 5 милиона за вземане, от другата 5 за даване (за нови избори). Така бе при Орешарски, така ще е и сега!

наредят от мАсква...

да обаче сидеров е прав за много неща и герб управляват точно задкулисно и така пусна и конвенцията тихомълком

Ти истинските си подбуди ли искаш да каже. Казва много истини , но участва против тях.

Чуеш ли бе Баце, цената на правилното решение е поне 80 млн. лева иначе нема решение и въвеждаш Сайдеров в дълбок размисъл по темата.

едва ли такава цифра го впечатлява ами направо да ги дава на ръба е

d4

като е толкова ербап, да гласува ЗА! заедно с шушумигите около него. ама и той като Краля-Слънце. днес едно приказва, а като му набият канчето се извърта на 180 градуса...

Пред "Хоризонт", Сидеров каза също и че не подкрепя решението на правителството за промяна в плана за управление на Национален парк "Пирин":"Аз, ако бях член на Министерския съвет, нямаше да гласувам за това решение, защото аз не знам защо трябва да се подкрепя една фирма, която е неясна, офшорна и зад която, както чувам и разбирам, стоят някакви олигарси, на които държавата май че им спаси банката преди време."

Ще му бъде направено предложение, което той в никакъв случай не може да откаже и веднага ще се научи как се гласува в Неговото НС...А там се гласува така, както каже Светиня му! Капиш?

доста е критична. от една страна бате не може да овладее кримилания контингент, а от друга бсп и дпс са пълна скръб. бсп нямат никаква платформа и лидери...комбинацията бсп-дпс само би довело до изпиране на парите на бсп през eu.

Както и да гласуваш, за народът български това няма да е от значение. От една страна вече гледахме сватбата, а от друга ще ви заменят ДПС. В политиката на България се появи вакуум и той може да унищожи страната. Прекалено много разочаровани хора има и ще е трудно някой да ги спечели, а от друга страна сегашните купуват, а не убеждават.

Бялата Златка - най-голямата жрица в политиката в последните 20 години! Полудепутат, полухулиган и пълен смешник!

......Не знам как ще гласувам на вота на недоверие, заяви изненадващо лидерът на "Атака".....Голям смях предизвиква тази долна отрепка на снимката, който за 8 години в Парламента, поне 3 пъти пристава на банкянският Селянин с колелото, чинно му лижеше ботушите, после го вкарваше в затвора, вееше руски знамена на митингите си, скандираше против НАТО, сега е пръв натовец,не ставаше на изпълнението на химна на ЕС в залата на НС, сега подарява ракия на дъртият травестит Юнкер?! Кой ти вярва, долен измекярин, ще гласуваш "против", естествено, защото падне ли правителството на шайката ГЕРБ, ти, нискочелият бургаски примат-кабелар и оня, шкембелията, пишман воеводата, НС няма да видите, ако ще да се прекръствате както искате...Боклук!!!

Управляващата коалиция скърца отдавна. Едно обещават преди избори, други правят след избори. А Боце прецаква Волен не за първи път. Даже му разби парламентарната група НАВРЕМЕТО и го принуди да си сътрудничи с БСП и ДПС, с което съвсем го дискредитира. Всички помнят какво крещеше Волен по адрес на Бойко.

Това е културен намек към Боко за ''куфарче''.

Аааа , нема претенции , може и в чували , само да са по-дълбочки.

Интересно как и Борисов, и всички в България, с изключение на замъглените дебили отлично знаем как ще гласува Сидеров, само той не знаел! Така е, когато на човек пръстчетата му са твърде чевръсти и самосиндикални и живеят свой собствен, отделен живот ог притежателя им - може би затова ги и наричаме златни.

Ясно е, че ще гласува така, че да не изтърве лапачката! Електората си той вече продаде и нищо хубаво не го очаква на хоризонта...

Мама ви , пазарете си се , само хората не употребявайте в мръсотиите си,не стига че ги ограбвате , ти Волене и другите.

Шилo

Явно на областните управители на патЕотите не трябва да им се вменяват никакви задължения. Към тях тябва да тече само манна небесна, да им се осигури максимален комфорт и минимум възможност за изява, за да не лъсне истината колко са прости! Пфууу, некадърници путинофилски!!!

Имаш цял ден, за да изс...реш поредната си антируска реплика и да си получиш сребърниците. Затова не се изказвай неподготвен. Не защитавам колаборациониста Сидеров, който между другото отдавна скъса връзките си с Русия, но стар номер на гербаджиите е винаги да прехвърлят топката и да изкарват виновни всички, освен себе си при всеки възникнал проблем. Освен това Областните администрации имат такива структури и функции, както и финансиране, че не могат да се ангажират с извършването на строителни и ремонтни работи.

със сигурност този пор е внедрен от кремъл в българското народно събрание!

дай боже да е така, ОТ ТВОЯТА УСПА В БОЖИИТЕ УШИ.

Бойкооооооооооооооооооо, полу налявоооо, положение мутро за лицеви упори заемииииииии хахаха... свободно Борисов почеши коня. Сън не е спал мутрата джендър от Банкя.

боже,боже пази българинът от такива патриоти,като тези обединени патриотери,примитивни и за посмешище са!

Бойко Борисов, ако иска да изкара Европредседателството и да се налапа с милиарди, още и още, ще трябва да лъска ВСЕКИ ДЕН обувките на Волен Сидеров...защото Волен е непредвидим, може даоткачи за секунди и да скъса коалиционния документ и край на цялата кариера на Джендъра от Банкя.

Волен е напълно предвидим. Ще му дадат малко джобни пари и отново ще бъде подлога какъвто е бил цял живот.

този сидеров защо го държат още за партиен лидер депутат в българското народно събрание недоумявам аз и много българи!тои е пародия и посмешище за българския патриотизъм!да го махат този да не излага патриотизма нa българинът!

Това е само повод а не причина за излиянието на Сидеров. Точно преди Вота на недоверие си подготвя новата платформа. Нали имаше приказка- "когато ядохте и пихте не ви боляха зъбите и главите. Другата е кой първи напуска кораба преди да потъне.

Защо стигнаха да започнат да бягат мишките.От алчнотия кораба се препълни с много пари и натежа много,и започна дс потъва.Дире пак ме спирате

Gold finger 2

Кабинет надупен Джендър от Банкя-3 е пред своя край....Той му е навик, а ние сме свикнали! Всичко друго, като коментар е излищно. Атака,Атакаааа,Атакааа:)

Един път к.рва, цял живот п.чавра.

Напраскай му го Волене.