Условна присъда за ултрас заради убийство

Тригодишна условна присъда постанови Великотърновският окръжен съд за футболен фен за убийство.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за ултрас заради убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира Публикувай коментарите или и ти лъжеш нечий задници

Няма милозлив съд и не.знам си какво има глупави съдийСкапани закони престъпност колкото си искаш държава която не може да осигори спокойствие на народа си и само гледай като дойдат избори тогава всички които са достигнали едно стъпало започват да се препъват от надпревара да хванат отново кокала.Свещници и вашето време ще свърши

как се казва съдията ?

Гнус, гнус, гнус.... Това не е държава а кочина!

Гарантирано от ГРОБ ! Да вземат да го зачисляват направо в организацията . Такъв кадър трудно се намира ;-)

Досега не съм чул или прочел някой осъден за убийство ,да е изплатил тези стотици хиляди ,присъдени от "най-благородния български съд".

После защо имало Народен съд.

Демократизма брани убийците.

Българите сами, се самоизбиват по непредпазливост и помежду си. Даже,после си се оправдават. Беобразие.

поантата

не си ужас ти взел си ника ми коварно

Що за правосъдие е това?! Убийство по непредпазливост ли? Та те, са тръгнали, нахъсани да убиват. Убил го за една забележка? Човекът си разхождал кучето. А защо, не убият някой ром, който издевателства над възрастни хора. Доживотен затвор заслужава.

Браво! Върхът! Защото този не се брои убиец, а футболен хулиган.

Що за хора са тези съдии - за убийство да дават условна присъда. Да се скопят съдията и убиецът и да се изселят в Сомалия.

Хубаво е да си ФЕН в България! Може да убиеш когото си искаш по "непредпазливост"!

Ами след това безобразие мисля, че трябва незабавно да освободим Джок Полфриман от затвора и да му се извиним, ако трябва да сме справедливи и да мерим всички с един аршин.

Да им се връща на продажните търновски "магистрати"! Да дадеш условна присъда на един разпасал се и надрусан идиот за убийство на абсолютно невинен човек, след което захвърлил тялото и избягал! Това е поредно падение на пасмината, облазила съдебната ни система! И на тоя фон мутрагеньо си играе на европредседателство! Жалко подобие на държава.....

А специална награда за добро поведение няма ли да дават на убиеца. Тези леки присъди са причина за голямата престъпност.

Да здравствует суд, самьi гуманньi суд в мире.

Добре де, срам нямат ли тези съдии. Законът им позволява да наложат много по-тежка присъда. Условната срисъда е като обществено порицание, дори по-лека.

Ебаси майката уе! Условна за убийство!

Как покриха случая непосредствено след извършването? Кои са хората от полицията и наблюдаващия? Кои медии помогнаха?

Поредната условна присъда за убийство...

Българският съд е най- хуманият и милозлив съд в света. Ако имаше Нобелова награда за "хуманизъм" към престъпници, всяка година щеше да я печели.

не и към майката на убития, която ще гледа убиеца на свобода докато от мъка и изгаря душата

ултрасите са пладнешки разбойници, съвремените кърджалии и даалии, но по отделно са жива жертва, почерпих двама цигани та на един му счупиха кръста, сега ходи приведен ... впрочем Джок Полфрийман им е майстора, ако имаше поне 100-тина сърцати българи като него тия банди щяха да изчезнат в полза на истинските запалянковци

Когато и царят (съда в случая) ти такова мамата, тогава вече няма на кого да се оплачеш. Дали наистина има такава държава? Някъде, изобщо?

Южна Африка, Хаити, Боцвана ...

Русия

Германия. Ако не ти се вярва, погледни какво е писал колегата дет живее там. Поста му е от 19.01.2018 23:50

мужик смучи ми хуя, по гнусно племе от руснаците няма

Колегата ти " инженер" не живее там, а ходи като мишка само да краде.

уби го #европата! вън #европата от балканите! да идват руските танкове! или турските!

мама ти да еба, цървул прост, за култура глух

Смешна и жалка държавица която се гърчи под натиска на прогнила пост Соц. Буржоазия забогатяла присвоявайки държавните активи и превърнала администрацията в изтривалка, сега няма вече и хора които да лъже и иска да ги връща от чужбина. Е според вас като четете тази статия кой бърка ние тук, или хората които избягаха? Не стига че не разкриват нищо ами и този дето са хванали са го пуснали е това е гавра абсолютна гавра!

Това са бъдещите джендъри към които трябва да се отнасяме със страхопочитание.

на територията живеят само уроди, станало е огнище на поквара и зарази, ...тази кочина трябва да бъде унищожена

Е, не може да бъде! ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ!??? На кой му е хрумнала тази формулировка?! Нима случайно го ударил, без да се усети?! По непредпазливост е когато се спънеш по стълбите, стовариш се върху човек и той почине...БЕЗ да влагаш каквато и да е умисъл да го нараниш!

Поредната правосъдна гавра с обществото.То и каквото обществото-такова и кривосъдието. Да,"неволно,по непредпазливост,неумишлено"идиотът е убил човек.Но го е убил,за което поне 10 г.трябва да лежи,за назидание на хилядите други агресори и биячи по улиците.Защото,когато биеш,никога не знаеш,какво може да произтече от това.Осакатяване за цял живот или смърт,в случая. Затова сме на този хал.Изродът ще бъде стреснат за известно време.После,ще отиде на мач,ще се надруса или напие и пак ще бие.

"призна вината си" Значи убивам съседа си! Признавам си, въпреки че е ясно, че аз съм го убил! Но си признавам един очевиден факт! И не ме осъждат? Значи в България (председателя на Европа) може да се убива, изнасилва, коли и беси безнаказано! Просто си признаваш и си свободен! Посланието към престъпниците е ясно! Насърчаване! Убивайте, колете, бесете и не се страхувайте! Признайте си и в България затвор или няма да видите, или ще е за съвсем малко!

"Условна присъда за ултрас заради убийство" ДОБРЕ ДОШЛИ В БУЛГАРИСТАН! После се сърдихме на чеха, дето бе представил България като КЕН.Ф!

Хаха, смешна държава, съдът казва: Пребивайте се!

нали си е признал вината!Пускайте го да се радва на футболният си отбор,а и това с паричното обезщетение е излишно -парите не връщат човек от гроба!

Всяка държава си има мафия, но в БГ държавта е мафията. Както са се оплели няма оправия и след 100 години. Убиици се ражоздат непретеснявани и се гаврят с населението, полицаите и съдиите са доволни, пълнят джобовете и се подсмиват ехидно. - долни гадни мутри.

Обикновено леките присъди се изработват с активно/пасивно участие на прокуратурата. Така наречени добри адвокати са във връзка с посредници към съответната прокуратура и лично служебните лица, без влияние,съдействие на прокуратура и разследване няма голям шанс за леки присъди.

Ей, на картинката ясно се вижда че Темида е с вързани очи и държи везни. Т.е. тя не вижда дали има справедливост. Но усеща теглото на пачките на везните, и дали тежат достатъчно за да превишат вината. Това е. Убиеца изглежда си е платил достатъчно за да натежи неговата теза. От друга страна май такива неща стават не само у нас, ми в цяла "цивилизована" Европа. Е, в Китай или С.Корея убиеца щеше да бере много ядове, ма онея си немат "свобода" и "демокрация".

Как може да дадат 3 години условна присъда че той нищо не е направил мъртвия е виновен нали винаги жертвите са виновни

Кой е съдията?Кой го е назначил да е съдия?Убиййство по непредпазливост има само когато има липса на умисъл.Например аз си поливам цветето и без да искам бутам саксията.Цветето пада и убива човек отдолу.Ако обаче аз видя, че човек минава отдолу и му хвърля цветето на главата и той умре е умишлено убийство.В случая с ултраса е умишлено убийство,а ако беще оживял щеше да е тежка телесна повреда и опит за убийство.Понеже съдията е корумпиран мафиот му дава услопвна присъда.Следващата инстанция,както и прокуратурта трябва да повдигнат обвинение на съдията и да му поискат оставката пред ВСС.Разбира са това няма да стане затова роднините да не чакат правосъдие от мафията.

Журналята обичат да скандализират обществото, хвърляки в очите на масите външната страна на даден проблем. Обаче поради прагметични подбуди не задълбават в него. Тук би следвало да задълбаят в нещата - кой и какъв е бащата на убиеца, кои съдии и прокурори са водили делото... Но, както знаем, и драскачите са част от гротеската...

Повтарям написано от вчера: Да живее българският съд! Най-справедливият съд в света! Тук невинността ви е гарантирана, стига да не сте откраднали кокошка... Е те тогаз затворът не ви мърда...

ми затова бягат хората

Убийството е от хулигански подбуди, а не от непредпазливост. Убиец-рецидивист за пореден път е пуснат с плясване по дупето.

JsT

Да, във всяка разумна държава това щеше да се води за изключително тежко престъпление. Има огромна разлика, да си ходиш по улицата, и да стане инцидент по непредпазливост. НО когато излезнеш с група хулигани, целенасочено да създавате безредици и ДА ТЪРСИТЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО с кого да се сбиете, то след като убиеш някой, няма как да е по непредпазливост. Това е умишлено убийство. Трактовката е същата като с употребата на алкохол. Има огромна разлика, по непредпазливст да направиш ПТП и това да пиеш и след това да се качиш в колата и да направиш ПТП.

По-точно с потупване по рамото :НАПРАВИ ГО ПАК.НИЕ СМЕ НАСРЕЩА.

Покриха го още в досъдебното фаза. Местните медии замълчаха, само на едно място се прокрадна информация, която смогнаха. Младежа чупеше стойки и разхождаше гадже. Мама се гласеше за ректор а юнака в чужбина. Чакам имената на полицая и наблюдаващия го?

zeddd

Сигурно е обещал, че повече няма да прави така и съдията се е разчувствал, защото подсъдимия му е бил симпатичен...

Ужас, как е възможно! 3 години условна присъда за УБИЙСТВО?!? Няма справедливост в тази държава... колко жалко

Първо не е убийство а Предумишлено и осъзнато убийство. Второ

Спасението на давещите е дело на самите давещи се.Хора не чакайте правосъдие в БГ.Роднините на убития са длъжни да....

Троловете мълчат сега! Не се обаждат да обвиняват американците, германците или руснаците, че са виновни! НИЕ сме си виновни за всичко което се случва в собствената ни държава. Ако бяхме нормални граждани, поне 10 хиляди човека трябваше да окупират съда и да линчуват съдията след такава присъда! Но ние си пасем тревичка и благодарим на бога, че убития не ни е роднина! Така никога няма да се оправим!! САМО ДА СИ ЗНАЕТЕ!

Според българския съд всички, които са глупави по рождение, или просто е доказано, че ги мързи да мислят могат да извършват само непредумишлени действия и следователно съдът ги съди по-милостиво. Демек в нашата държава идиотите са с предимство.

Боже Господи. Е това ако не е грозно правосъдие....няма такива корумпирани съдии никъде.

wtf x 100K