Цветанов: Коалицията няма да се разпадне заради конвенцията

ГЕРБ няма да се откаже от Истанбулската конвенция и въпреки различията с Обединени патриоти, правляващата коалиция няма да се разпадне, увери Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Коалицията няма да се разпадне заради конвенцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък този рапон на всяко гърне мерудия. Остави малко кака Деса, Тома Говедото или някои други да се изявят. Те също допринасят за скорошните усложнения, които ще настъпят не само в ГЕРБ, но и в коалицията като цяло.

какви сте джендъри само!

Не ни разтягай приказки от 1001 нощ, ами кажи кой от гербераската Мафия,защо и по чия заръка бастиса семейството в Нови Искър и самоужи Росен Горския?

Цветанов, днес е слънчево, утре не се знае може и да вали сняг И никога не казвай "Никога", иначе стоим от дясно, по десни сме и от вас всички комундета, Много здраве от Мамин Кольо, от Ямбол, Коко ми казват в Ямбол града !

Ех, Цвъко,Лъжецо! Да те шибам в ......ецо! Ти халка душице нагла, безскруполна, ненаситна и алчна!

""България е във фокуса на цяла Европа..." Този наистина ли си "верва"?

ДА ЧЕСТИТИМ ПРАЗНИКА НА ГЕРБ НА 02.02.2018Г.!

На сайта на Асоциация "Общество и ценности" може да сложите подпис срещу ратификацията на конвинцията.

В свят, в който идеята да бъдем толерантни към всекиго и всичко е и под прожектора, и в обществените дискусии, използвам случая да споделя нещо лично. От известно време се чувствам на 9 години. Много ми харесва тази възраст. Времето си минава, а аз си се чувствам на 9 г. Бих искала да открия и да се свържа с хора, които също имат различна социална възраст. Смятам, че сега е моментът да настояваме нашата социална възраст да бъде призната. Разбира се, това следва да бъде отразено в документите за самоличност. Да се знае от всички, че ние, видиш ли, се чувстваме (няма никакво значение какви сме), но се чувстваме на определена възраст. От там-нататък е лесно. Ще имам право да се запиша във втори клас в кварталното училище, където несъмнено ще се чувствам по-добре отколкото сега, на тази си възраст. Това че няма да се налага да работя и да плащам данъци се разбира от само себе си, защото толерантното общество трябва да признае моите чувства. И бъдете сигурни, че ако след време се почувствам като млад пенсионер или нещо друго привлекателно, аз ще настоявам законодателно да бъдат удовлетворени моите чувства.

Не, няма да паднете от власт заради Истанбулската конвенция .... това ще бъде глупаво и лесно спасение за цялата мафитска секта ГЕРБ. Вие трябва да си отидете заради КОРУПЦИЯТА, заради съсипването ан Българя, заради кражбите, заради прогонването на младите, заради мизерията и отчаянието на старите, заради унищожаването на армията, на образованието, на здравеопазването, заради съсипването на МВР и на Съда и заради много други неща!!! И това трябва да стане с масови протести, с линч и със съд и ефективни присъди!!! ей това заслужавате, и ще си го получите

Инстамбулската конвенция узаконява опитите за налагане на гей братството ,като система и практика в демократичните държави.До този момент няма резултат от еднополови човешки същества да са създали нов живот.Експеримента продължава.Един страничен въпрос към Цецо Лъжецо,дали далаверата му с апартаментите в кв.Йзток"е корупционна практика за него?

Цецо , ти кога ще си намериш братята Галеви бе , дето изпущи ли ги , изпроводи ли ги не стана много ясно.?

истанбулската конвенция НЕ СА САМО с обединените патриоти, те са с ЦЕЛИЯ НАРОД!

Коалицията няма да се разпадне заради "конвенцията" - държавата ще се разпадне заради коалицията.

+++++++++++++++ и още много , много ++++++++++

тоя да не се включва с пряка връзка от централен софийски? сещам се, че го вкараха в съда, ама не разбрах - вкраха ли го или условна му дадоха?

Уше предай на Бацето да отпущи на Волния поне едни 80 млн. защо е заложил тротил у коалиционната ви стена и ще я гърми. Он малко терорист си пада кога въпросот до пари опре.

Жвъйи, като приемете Конвенцията, не знам за коалицията, но народът ще ви разцепи без да ви пита!!!

"БСП и президентът започнаха да играят една игра, която не е добра" Тоя цв цв къде се вре между шамарите? Тръгнал да лае по президента. Някой да го свали на земята тоя - президента е с 60% одобрение след 1 год. на поста а тоя никой не може да го диша. Дори тия в партията му. Няма такъв нагляр!

Дебили с вас дебили, Турция е приела конвенцията, Албания...Само наше село се дърпа. Изкуфяли пенсии дърпащи прогреса, ей тва е БГ в 21 век.

щом нпо-тата крякате, значи това е хубав камък в миризливото ви блато

ТРАНСДЖЕНДЪРИТЕ-такива като теб!

Що за държава сме, след като тъпоъгълника на снимката, наглият неосъден престъпник, който ни обясняваше напоително от трибуната на НС, как е възможно с 2 заплати, да купиш за 2 години, 4(четери) броя апартаменти в София, да ремонтираш прогимназията си в село Шума за 300 000 лева и тъстовете му, редови български пенсионери, да имат 16(шестнадесет) банкови сметки, вместо да излежава присъда в затвора,да е председател на ПГ на управляващата партия, да обикаля като цветарка продажните телевизии и да ни учи на морал?! А относно престъпната им коалиция, ще се разпадне, това е ясно,все нещо няма да поделят тези алчни престъпници и дай Боже, дебелака прокурор се събуди от зимният сън, в който е потънал и той и прогнилата ни от корупция съдебна система, а ако не, крайно време е ние да се събудим и да ги изметаем, веднъж завинаги!!!!

Цецо Рапоня пак пусна изтърканата плоча. Герберизма си отива. Ето че Волен не знае как ще гласува на вота на недоверие.

Някога комунистите с насилие са вкарвали хората в ТКЗС, сега еврокомунистите с насилие ще наложат на хората Конвенцията срещу насилието и ще вкарат ги джендър ТКЗСета.

Ово е държавник градил кариеру со антидържавну деятелност.

тоя че даде пример като накара всички жени у дома да пикаят прави. Вервайте ми !

Честно казано изобщо не ми дреми за коалицията, а за това, че сте много далеч от мислите и желанието на българския народ.

ако подпишете,сте най-големите врагове на бълг. народ,и САЩ не са подписали,само и единствено гадните германци.....

"Категорично е, че в Банско ще се строи само лифт"- заяви Цветанов. Това НЕ Е ИСТИНА. В решението на МС за разширавяне на площта, дадена на концесия, няма и дума за някакъв лиф.Такова решение може да вземе ЕДИНСТВЕНО КОНЦЕСИОНЕРЪТ. Още по-малко може да се "обещае", че в отстъпената територя няма да има никакви строежи. Защото-това отново ЗАВИСИ само и единствено от КОНЦЕСИОНЕРА. Будалкат ни, нищо повече. Протестите трябва да продължат, те са СРЕЩУ РАЗШИРЯВАНЕ НА КОНЦЕСИЯТА, без уговорки / с лифт, без лифт със,без строежи и т.н./

Отдавна не е бил в терористична Америка да му набиват чивиите и нещо се е изметнал.

Някой Вярва ли на хумореските на тоя бавноразвиващ се човек

Ще ви щипнат малко коалиционните партньори и работата е уредена,то затова не искате да махнете субсидийте.Пари,пари и много пари девиза на герб

Не само коалицията, а и Герб ще се разпадне ако приемете тая сатанинска и антибългарска конвенция.

Цвъки няма да се откажете от конвенцията защото отвън ви натискат "големите ви началници"-глобалистите -сатанисти това кажете на българите а недейте да каканижете ! Всички българи с морални, семейни ,ценности са против тази мерзост за нея са в по голямата си част са наведените на западните си госодари това е истината! А ония използват марионетките си по света за пъкленните си планове ! Защо веднъж поне не направите референдум за такива въпроси които касаят бъдещето на страната ни защо, защото знаете какъв ще е резултата !!!

Референдума е за нормални общества от хора. Я се замисли в БъГъ, че и Хасан и Ашето ще си дадът гласа.

И какво от това нека и те да си дадат гласа и ще ти пища защо.-Защото тази Конвеция ще се отрази и на тях ДААА !!!Ако утре се приеме/дано не става/ тия които си обрязват децата дали накое НПО няма да ги подгони зая насилие над деца, защото те са малки и не осъзнават какво става и дали това няма да се получи на практика М, ти какво ще отговориш ?

само,моля те, пиши дадАт с А не с Ъ Няма глагол в българския език,който да завършва на ЪТ...

Този от кой Джендър е ? Неговия Лидер е Джендър на Джендъра от Симитли ! Слушах го снощи Голям Папагал е Пъпеша ,всеки ден едно и също ,сменете му плочата че да каже нещо ново ! Само като го чуеш , веднага ти става ясно че този е назначен!

Той коментира и ЕвропреЦедателството. Това на ББ и Лиляна Павлова. На тъмно,без прожектори,"Галчев инжениринг"непазарно и неконкурентно,усвоиха едни стотици милиони по НДК. Туск изчете страница на български и не каза нищо.България е ПреЦедател ,но е в режим на мониторинг.Юнкер е трогателен в любовта си към "Лидера"/или на немски-Фюрера/.Обаче,в момента на пазара няма български домати и краставици за шопската му салата.Така че,Павлова трябва да насочи приоритетите на ПреЦедателството към намиране на подходящи продукти от Чужбина.Иначе,суджуци за евро величията има бол.Така и така,"Лидерът"на Цветанов,суджук не яде.

Какъв е твоят отговор на въпроса ? Защо убиеца от търново е осъден условно ? ненакрадохте се мръсници

Eдин ден, министър председателя, ще попита този на снимката:... "и ти ли, бруте"!!! Bеднага, трябва да се отърве от него и да му спре публичните изцепки и ласкателства, защото само му вреди!!!... дано, се усети??;))

Малцина от вас си спомнят, че преди 6 г. беше направен опит за приемане на друг сатанински закон, който трябваше да въведе Ювеналната юстиция в България, известен като Закон за защита на детето. Според него социалните служби можеха да ви отнемат децата по тяхно усмотрение. Имаше протести. Бойко се уплаши и закона не мина. Тогава българското общество беше подложено на клеветническа кампания и чудовищни манипулации и от 9 евродола се носеше вода за да се приеме. Появяваха се социолози и НПО, които твърдяха българите подлагат децата си на нечуван тормоз, побоища и насилие и само този нов закон ще спаси децата. Сега същото се повтаря но по отношение на жените. Ежедневно биваме заливани от "информация" за небивалото насилие, които мъжете извършват срещу жените и че само приемането на един нов закон (сега ИК) ще ги спаси. Явно модела за обработка на обществото е добре разработен, та даже не си правят труда да го и променят, считайки че сме тъпи та не можем да помним.

Ало, Дир.Бг имайте милост към нас!Поне събота и неделя ни дайте малко почивка.В Панорама видяхме колко му е тарата на Цветанов.В компанията на интелигентни мъже изглеждаше такъв какъвто си е.И като се сетиш,че той и Борисов решават съдбините ни ,а умните са натикани в миша дупка ти иде да виеш.

ГЕРБ безславно отиват към краят на третият си неуспешен мандат.

Този Джендър какво иска да каже че се опитва да се изходи ! Както е казал Поета тоз ще падне друг ще го замести , Изроди в тази Партия Герб са Боклук до Боклука ! Джендъра с Пъпешовата Кратуна !

Какво да кажеш за един непосредствен човек ! Кауна си е Каун и който ги е назначил да Управляват е искал това и го е постигнал ! В други Държави няма това чудо , Тикви ,Тикви !

Коалицията ще се разпадне заради Конвенцията.

Абе, "патриархът" от кой пол е, че мълчи като женски полов орган за сатанинската "конвенция"?

Коалицията няма да се разпадне - ще довършите държавата, като развратите и унищожите малкото останали българчета.

Физиономията от фотото,има тежка фиксация спрямо Президента.Няма реч,в която да не го клъвне. За Банско е пределно ясно-Цвъ е основен играч там.Заедно с Далавери.Срещата в"Молерите"с Плевнелиев,Ангелкова,Петкова и пр.,беше ясно послание. "Няма да се строи"-може би.Щом го казва Цвъ обаче,нищо се не знае. Целият казус"Втора кабинка"е прозаичен.Има много тежко недоверие у хората спрямо Властта.Затова има и протести."Робска психика"го нарече в ефир протестърът Плевнелиев-влюбеният Шекспир. Конвенцията.....начин на употреба.

Физиономията на снимката не може да "клъвне" Президента, просто защото не му е в категорията! Тази физиономия обикновено плюе по него, защото беше наврян в кучи гъз, ако си спомняте. А сега прави жалки опити да си отмъсти, характерно за човек със силно ограничени умствени възможности. А изказванията и "коментарите" му се отличават със зле прикрито благоговение към Него. Не ви ли прави впечатление, че думите "министър-председателят" се повтарят многократно при всяка негова словесна изява. Не е минало негово появяване някъде, длъжността Му да не е спомената поне пет - шест пъти. За тая физиономия на снимката ТОЙ е бог, и как няма да е, след като сегашното си благополучие го дължи на Него. Но да видим до кога! Когато Б.Б. се сгромоляса с гръм и трясък, а това неминуемо ще се случи, ще ми е интересно дали ще отиде да сподели килията в СЦЗ заедно с Него?

Веднага сложих +-са на добрият коментар,браво от мен.

Ка да се разпада бе пъпешообразно същество , като сте хомогенни на алчност , некадърност , корупционност , тъпота , душевна пустота , знаете , че сте тинята на обществото имала шанса да изплува от горе му.

може и да се случи разпадането, партньорите са категорични за "конвенцията", вие бързате да подпишете щото сте обещали, рейтингът пада стремглаво надолу и президента не е виновен, при все,че отговорността се разводнява и заличава не трябва да очаквате положителни резултати, политиката е фина материя, който не я е усетил има големи проблеми, разпада е логичен и наченки на такъв са налице,изказванията на партньорите не са случайни,но не ги признавате от герб

ПЕДЕРАС!

Абсолютен.

Основната догма на джендърската религия е, че първоначално ние сме били безполови същества. Анатомично притежаваме полови мъжки и женски атрибути, но те не могат и не бива да предопределят конкретна сексуална идентичност. Поради това, в момента на раждането си всяко същество е защитено от тази "хипотетична първоначална неутралност"! Вина ще имат родителите, ако го приемат като момче или момиче, и му припишат мъжко или женско име. Единствено джендърската религиозна полиция има право да организира и провежда мерките по изпълнение на това сатанинско верую! Методите са познати: психологически, културен и финансов контрол и терор. Основният извод е, че се планира унищожение на съвременната форма на общество, базирана на семейството, в което се раждат деца. Избутани сме на края на пропастта. Кога и как се случи всичко това? Битката ще е за всички след нас.

откъс от МАСОНСКА енциклопедия Coil"s ;Когато има хомо СЕКС м-у мъже се отварят вратите на АДА така демонични структури подчинени LUCIFER(Великия Архитект наВселенета) от низшия астрал от Невидимия свят проникват във видимия и предизвикват хаос безпорядък страх и ужас