Подпалиха колата на екоактивист в Стара Загора

Автомобилът на старозагорскя екоактивист Петко Петков е бил опожарен пред дома му в нощта срещу петък.

Обратно в новината

Коментари - Подпалиха колата на екоактивист в Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Ат специалист не е ли циганин или бъркам?Те зелените вече всякакви приемат Цт Цт Цт

taq kola skupa li e?

Ами като е толкова екологичен защо не си е взел електрическа или хибридна ами си е взел спортна кола? Аман от такива еколози :)

Бе не че нещо, ма тоя Нисан е 3.5 литра В8, цената на старо е към 20 бона зависи нали от км тва-онова Та мисълта ми беше нали не че по принцип има нещо лошо ако някой кара скъпа кола ама да се зове "природозащитник" и в смисъл нали, не да каже "бе аз съм бизнесмизнес и помеждудругото, еко-активиссс" пък той вика Приятно ми е - Петко Петков - "Екоактивист"

Тоя активист е еко,а колата еко ли е? Май не емалолитражка с газово?

Еко-подлогата да каже от къде е взел пари за Нисанчето?

Ами добри пари изкарват тези НПО-та.

Този" екоактивист" ми се вижда много заможен,от кадрите!

Нормално е, един от най-търсените IT специалисти, основател на Заралаб!

Това е работа на сините.Продължават да излагат България.ГЕРБ е престъп- на партия и трябва да се забрани от съда.Друг няма кой да го направи.

Повечето, които са писали коментар срещу "скъпия" автомобил са толкова ограничени и бедни телом и духом, че нито знаят колко струва нов депутатски автомобил, нито знаят депутатските благинки под формата ма финикийски знаци, нито пък заплатата на програмист. Коментират само за да злобеят срещу себе си. Но да си мръднат пръста срещу корупция, грабежи и заливаща чалга с бетон... ооо, това не е по силите им.

Много активен активист, за да имаш такъв "Нисан". Просто е срещнал друг, по-активен активист, който активно и атрактивно е активирал активността си.

Преди време...Изпълнителната агенция по околна среда към МОСВ се готви да даде под масата 3.5 млн. лв. на току-що регистрирана фирма, зад която стоят пловдивските "еколози" от "Зелени Балкани". Броиш делфини, караш спортна японска кола, просто е.

Нещо не ми е ясно, Не тръгва да гаси, не вади пожарогасители,... Стои, гледа и снима как му гори колата. Застраховката му сигурно е добра. За политическите еко дивиденти, да не говорим...

От Якоруда ли сте, другарко Иванова?

Властите поощряват тези престъпления- нали им плащам

Българи, ако обичате България, спрете се поне за 6 месеца и пазете авторитета на Родината си пред света ! Нека покажем, че българите сме добри и умни ! Цял свят ни гледа, направете го заради вашите деца да не срамуват, че са българи, където и да са по света !

Този призив най-добре го адресирай не към обикновените хора, а към парламента, общинските съветници и честните млади "бизнесмени".

Малко му е на него и всички които съботират развитието на туризма в България!!! Да ви палят всичко което притежавате жалки мижитурки,само знаете да взимате пари за протести а иначе един път не сте се качвали в планината боклуци!

Кво развитие? Мутри-налседници на комунистическата номенклатура и наркоразпространители да секат и строят сгради - егати развитието! Развитие ще е ако не се сплашват хора заради убежденията им!

Личи си, че си електорат на ГЕРБ - тъп, корумпира, гладен и неграмотен. А на туризма най-добре да му върнат 20-те процента ДДС и всеки ден одит, че е в тежест на данъкоплатеца. Пише се сАботаж, кретен!

Не го пожелавам на никой това което са му причинили на екоактивиста, но имам едно друго питане... Като се считаш за ЕКО защо си закупил кола която не е особенно еко - ако е модел 350Z CO2 емисиите са между 270 и 290 гр/км, ако е от по-новите 370Z то те са 250 гр/км, което си е съществено замърсяване на околната среда от ауспуха на тази кола. И горните данни за емисии са за нов автомобил, не за износена барака внесена втора ръка от Италия, Германия, т.н. - предполагам човека си е купил читаво возило с малко километри имайки в предвид професията му.

Може пък да е на газ - пък и това било детската му мечта . Тогава не се е замислял за екология. Може следващата да му е хибрид!

... не може, а трябва... вече...

Това е работа на червените ! Продължават да излагат България ! БСП е престъпна партия и трябва да се забрани от съдът ! Друг няма кой да го направи !

Това е работа на сините.Продължават да излагат България.ГЕРБ е престъп- на партия и трябва да се забрани от съда.Друг няма кой да го направи.

Значи ако програмист има хубава кола е безобразие, но ако беше неграмотен футболист, щеше да е нормално. Това е обяснението, защо сме зле. Като тръгнеш след торен бръмбар, стигаш на торището.

ЛИБЕРАСТКИ МУТРОЛЯЦИ СА РАЗПРОСТРАНИЛИ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ НА ЕС :)))

Аз как мога да стана членка на зелените, за да имам такава кола ??? Много здравословно живея и се храня. Мерките ми са 90/60/89 инча.

Човекът е комп специалист, аз също имам ИТ фирма и карам 2 коли за над 300 хил евро, нещо проблем ли е?

И ако работиш високоплатена професия - лекар, адвокат........програмист или ако даваш да те "членуват"...............

стани гимнастичка или футболист продавай наркотици

Мимето ли си или Лилето? Тези мерки ще да са от депутатски суджуци. Не я гледай колата, няма да си събереш инчовете. Купи си трактор, най-добре.

жалки мижитурки които веднага плюят човек който не познават само затова че има нещо което не могат да си позволят-хубава спортна кола без да се замислят дали все пак съобразно професията си би могъл да си я позволи........ защото както каваше моят учител по история - Българина обича да мрази и мрази да .......мисли

че си имал кофти учители. Моите ми говореха за Петър Берон, цар Асен, Христо Ботев и други такива.

Не са му били кофти учителите, а ти не си разбрал твоите на какво са те учили. Тъпо е човек да мрази да мисли.

Тези Нисани в Швейцария се срещат често.

Ей, най-накрая и на Соросоидите да им запалят колите !

Ето така действа мафията, силово и с репресии. Държавата я подкрепя, маските падат. Благодарим ти Бойко, благодарим ти ГЕРБ. Ще гласуваме за вас. Но някой друг път.

И аз мисля, че този съмнителен палеж е дело на зелената мафия. Наистина е крайно време българските политици да разберат, че престъпниците не винаги карат BMW.

Щом е от града на поетите, липите и .. тарикатите, със сигурност най-зеленото в мисленето му са доларите, които папа от НПО-то.

герп срещу пирин...

Тоя еко активист много хубава кола има! Явно зелената мафия му се отразява добре!

Правителство разпалва национална Омраза ! С покровителството на държавата се подстрекават престъпления !

остейте нисана на зеленият човек както каза някой по-долу вижте методите на заплаха към него и каузата му ша ривете пак че не остана ни море ни гора ама ше е късно

Вместо да я загаси тоя мишок снима как колата му замърсява въздуха ни. Може ли тоя плъх да сметне колко дървета в Пирин са необходими, за да компенсират замърсяването, което е нанесло горенето пред очите му???

Типичната простотия, характерна за българите. Не търсят виновния, подпалил чуждо имущество, а се занимават с потърпевшия. Съсем логично тая територия от 8900000 през 1989-та, в момента е 7200000 и върви към (прогнозна 2050-та) 5400000. Най- добре да се затрие изцяло и българи да се откриват както питекантропите - само по кокалите.

Мафията в действие ! А полицията я пази !

за сега в стара загора, после и в другите градове на родината

имперята срещу екоактивистите

Петко Петков, Йордан Йорданов - да не би това да е АБВ-подпалвач? Да пали само хора с двойни имена???

Малко информация за всички, които набързо изброиха парите на момчето, покрай колата му(с която се е разделил по ужасен начин, според мен). Справка в link показва че цената на такъв автомобил е от 9 500 до 20 000лв. Ако приемем, средна цена от 15 000лв, това е сума, която не е непосилна за един програмист (а за някои програмисти е месечната им заплата). А дали е еко или не - все пак е със шест цилиндъра не е с осем. Пък и за себе си винаги казвам, че си изхвърлям разделно боклука за да имам достатъчно еко принос за да мога без угризения да си карам десет годишната кола с 200К.С., просто има момчета които харесваме спортни коли и така.

Колата сигурно е с АГУ, щото не вярвам екоактивист да замърсява с бензин от 3.0 литров мотор.

Екоактивист или екотерорист?

Ако събера няколко човека за протест, ще получа ли бонус в рамер, че и аз да си купя спортен Нисан 350 Z с 300 конски сили, който явно не е доста еко кола ?

Човкът е компютърен специалист, а заплатите в сектора са напълно достатъчни да си купи въпросният автомобил

Не би ли трябвало екоактивист да кара кола с друга мощност или поне хибрид, щом е "оправен" ай ти специалист ? Знаеш ли, че вашият защитник Лео Ди Каприо дълги години кара скромната и екологично чиста Toyota Prius ?

пичове, вие сте обратното на острото, ако подкрепяте подпалване на каквито и да е автомобили!! Следваща стъпка ще е като в Нови Искър. Държавата се дърви на обикновения паляк и нека не ви се случва нещо лошо, щото спасение няма никъде!

Симеонов, извини се бе!

Всеки трябва да носи отговорност за постъпките си. Това важи за всички.

Бах го у еко-активиста, поне 8 цилиндъра виждам под капака и най-малко 18 на 100 извънградско. Да беше си взел Тесла

Пича е еко активист не светец. Ти Цеко или другите желаещи да строят по Пирин и Витоша за по-чисти ли ги имаш ?

На обикновените хора не палят колите .Ако си е бил компютърен специалист нищо нямаше да ми направят -Може да не е разделил парите от екопроектите.

"Ако си е бил компютърен специалис"-са щяли да му изтрият хард-диска.

Капитализъм,а капитализма иска лесни и бързи печалби и не жали ни природа.ни хора!

Добри пари изкарват от природата