Откриват преждевременно рак с нов кръвен тест

Експериментален кръвен тест даде възможност в около 70 на сто от случаите да бъдат преждевременно открити 8-те най-често срещани вида рак.

Обратно в новината

Коментари - Откриват преждевременно рак с нов кръвен тест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-страшният е на белия дроб - когато се проявят симптоми, той вече е в четвърти стадий.

100% са го открили в Магаданск, ама американците са ги окрали.

айде намерете лекарство за туй ужастно нещо

"Лекарството" се нарича, ПРОБУДЕНО СЪЗНАНИЕ. "Ужасното нещо" е дар от Бога, за вкарване в пътя на ЕВОЛЮЦИЯТА ... иле в гроба. Въпрос на избор и гледна точка.

Прекалено навътре го взехте. Това е тест, който показва, че вероятността да се разболеете от рак е висока, а не че ще се разболеете. Просто теста алармира с някаква вероятност. Много често слушаме за хора излекували се с неконвенционални методи, но там всичко е на късмет и няма някакво дори статистическо наблюдение върху състоянието.

"аха", толкова повърхностно разсъждаваш, толкова сляпо вярваш на "стъкмистиките". А истината за КЪСМЕТА, означава ВРЪЗКА С БОГА = В Я Р А. Тази ВЯРА е нещо съвсем различно, от "вЕрването" (на Симо - "горския цар", примерно). Който е ПОИСКАЛ ПОМОЩ от Бога със сърце и душа, я е получил и е получавал винаги когато се ПРОМЕНЯТ ВЪЗГЛЕДИТЕ МУ за настоящето. Не си мислете, че лесно-на мига, Човек се разделя с АТЕИЗМА си?! Вече 19 пълни години от вчера (19 януари), аз съм ПАЦИЕНТ=СТРАДАЛЕЦ.

При толкова много страдания на невинни живи същества, най вече хора, да вярваш в някакъв "Бог" означава само едно - свещена простота!

не звучи ли малко зловещо? Може би "предварително", "изпреварващо" или "ранна диагностика"... а?

Ако преди 70 години, а не сега, беше възможно изследването "Електрофореза на хемоглобина", нямаше да се налага да бъда "тровен" с химиотерапия заради диагнозата ми НХЛ. Наличието на заболяването ТАЛАСЕМИЯ, е с голяма вероятност да бъде последвано и с раково заболяване. Такова изследване в най-ранна възраст, предотвратява вероятна предпоставка за проява на карциногенно заболяване. На второ място се явява ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО, с напредване на възрастта на човека. Защото "лоените" (обвити с висцерални мазнини) сърце, черен дроб, бъбреци, тънки черва ... изчерпват много бързо потенциала на ИМУННАТА СИСТЕМА, поради въпиещата ЖАЖДА на посочените по-горе жизнени органи. Това е, който прочете и разбере за що иде реч, няма да изживее моите страдания. Въпрос, на индивидуален избор.

Желая ти всичко добро, дръж се- в България има много билки които дори и да не лекуват помагат.

Ако е така, то защо Норвегия която е богата държава не го прилага? Смъртноста от рак в Норвегия е доста висока. Аз престанах да вярвам в каквото и да било.

Преждевременно е---да светнеш 3 ракии преди 20часа!:)))))) ... своевременно, навреме....:)

е истина е от огромно значение за лекуването на болеста.Но дали е така...

Малумникът дали знае какво означава преждевременно?

ами отчита времето, когато съвсем си се затлачил и има опасност да си докараш нешто :-)