Вълчев: Няма да отменяме програмата по история за 10 клас

Няма да отменяме учебната програма по история, тъй като тя съдържа факти, а не оценки, каза министърът на образованието и науката в отговор на критиките на БСП.

Обратно в новината

Коментари - Вълчев: Няма да отменяме програмата по история за 10 клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в учебниците да се запише че през комунизма забраняваха на учениците да ходим в църква и да слушаме западна музика

в учебниците да се запише че учителите постоянно упражняваха насилие срещу учениците като ни биеха с дебели дървени показалки дори използваха големия дървен пергел - така и не разбраха как постепенно започнахме да харесваме запада и да мразим комунизма

в учебниците да се запише че комунистите използваха безплатен детски труд, като насилственно караха децата след 8 клас на бригади в селското стопанство - сутрин в 05ч. ме караха да бера боб в продължение на 3-4 седмици през есента

като не сте доволни протестирайте ...внесете сигнал в прокуратурата ама не заплайшвайте, не псувайте, не обиждайте защото се издавате че сте БСП-тролове - много сте изостанали

Ако моето дете ще е в 10 клас и ще учи по тази програма няма да го пусна на училище.

Григор е на Четвърт Финал. А този педераст ще си остане Педераст. ------------- А Григор Димитров пише част отИсторията на Нашата Родина България - достойно и по Мъжки, даже и с Факти..

И си смомням, беше 1973 - та ставам пълен отличник. Татко ми купува Roy Roger's и "Бата" обувки. Освен това и малка плоча на T. REX & CHILDREN OF THE REVOLUTION. Трепач ... тази малка плоча започва да се върти в един град, като Русе. И тогава започваме Дискусията за Жорж Санд. Историята на тази Жена е както Литература, така и ИСтория. И даже Директорът беше. А той беше Историк. И като му дръпна една реч, даже Ролинг Стоунс намеси с "Нека кърви". Апостол харесваше Стоунс , а не Бийтълс, както и аз, до сега.велики времена. Носехме значително по дълги коси от обичайното за него време. Има някакво обследване и аз и Директорът сме заедно. И една от велико търново пита - Нещо, вашите ученици носят доста дълги коси. Директорът и отговаря - Това са ми учениците, аз агнета не стрижа...

Роят беше от най-качествените дънки- със Цип на джобовете. И сега ги има - и то за доста еВРО. ..............и сега имам, само е без цип

Вълчев линее , като Вальо Церовски ... той Господ от време на време е справедлив.

Едно не мога да отрека - ГЕРБ-аската Измет е толкова Разнообразна, че Тази Менажерия от Простаци, Милиционери, Мутри, Курви, Педерасти,Килъри-Убийци и съвсем Оскотели обикновени КлошарИ, Министър Председатели, министри, Агенции, Болници, Училища е направо Неповторима.

Това е 100 Процентов Гьобелс - даже и във Физиономията. Не знам дали изобщо е семеен или Купук бездетен. Но Гьобелс и Марта поне имаха смелостта да си погребат децата и след това самите тях. А тази Плюнка, сигурно ходи през ден на Лекар, да му каже Лекаря, че от Педераст НИЩО НЕ СТАВА€

Глобалист смотан! Родоотстъпник! Ще ви принудим! ОСТАВКА!

Вълчев, ама много си отслабнал. И ти ли чакаш с нетърпение 28-мо число да ти приведат учителска "заплата", която веднага да раздадеш обратно на харпиите и така до следващото число?

Вълчев: Няма да отменяме програмата по история за 10 клас. Тогава Вълчев трябва да подаде оставка. Няма друго решение. Не искаме в училище да се преподава неонацизъм. Това и американските ни господари няма да ни простят.

Ало Дира как може да оставите 1 човек с различни никове да напише 380 мнения

Тия са за бой! Всеки чиновник е виновник! /Из "Новите още по-люти чушки"/

вьрви се кам глобалистика т.е. население сьсредоточено само в столиците на дьржавите или териториите, няма да има граници, ще има една парична единица, отдавна замислен план за присвояване на световни финансови капитали, е, как ще се казват новите територии?

Докато бях ученик НИКОГА в час по история не сме кометирали КОМУНИЗЪМ И БКП никога. То и май го нямаше, пък и да го имаше, на никого не му беше интересно. Ние живеехме там и то не беше история, а ежедневие.

Бях Отличник, даже и по едно време Пълен и даже с Намалено поведение. По История изобщо не ме изпитваха. Като имаше повод, учителката ми по история Коева пита - ще кажеш ли нещо допълнително и любопитно по въпроса. И ако знаех, казвах и това се коментираше и то повече от самия урок от "комунистически факти" по онова "скапано време".

Намалиха ми поведението "за пред ония хора". Факт. Директорът ми вика - не го приемай сериозно. Това е бълен "майтап". А що ми го намалиха? Ами щото гледах филми, вместо да съм в час. Така беше с "Мелъди", "Брулени хълмове" и "Ромео и Жулиета" и "О, щастливецо". Всички тези филми, с разрешине на моя Директор ги изгредахме, като част от уроците по Литература с активното съдействие на моята УЧИТЕЛКА по литература. Това си беше Революция по онова време. Че как ще обсъждаш сестрите Бронте по онова време ... как ... ами така ставаше ... с ИСТИНСКИ УЧИТЕЛИ --------------- Ожених се и често се срещах с моя Директор, той беше част от Русенската бохема - Народният Учител Апостол Арнаудов.

vasil

"О,щастливецо!" е едно седем години след "Мелъди" и другите цитирани филми.

Не ме занимавайте с глупости аз съм една соросоидна пешка ,питайте началника ми той офицер в шахматната игра на сорос

Факта, че една Източно германска Дъщеря на Пастор си говори с Пожарникар, син на Милиционер е Само Един Факт - Нищо не Говорящ ...ама Нищо не говорящ, само Факт.

Скриха ме ... нормално. Написах, че се съмнявам, че Министър Председателят е Мъж. Не са ми нужни "факти" да си мисля, че НЕ е Мъж. Със сигурност е МУТРА, а не всички Мутри са еднополови.

Много е грозен.

Този от снимката ли е Мини -Стерва, демек Министер. Не знаех, че и този е Педераст. То и за Борисов си мислех, че поне е Мъж, ама и това излезе, че не е така. ----------- И тези Леваци ще ми пишат "историята" на моята България. Министър-Председател Педераст. Айде бе ... чак това ми идва в повече...

Оставете си програмата така. То на даскалчетата им е през кура за камунизма, като и зa фашизма!?

Оказва се, че у нас всичко е сбъркано! Яростните комунета от ГЕРБ, начело с Боко, Цецо-шестака, леля Цачка и другите им партйй-геносета, след като се облажиха (те и техните родители) от членството си в БКП, сега пледират да заклеймим миналото им и да се радваме на кашата, която ежедневно ни забъркват, а те си кльопат тлъстите заграбени кокали!

Още не сте ,,изяли,, построеното от соца/ камунизма/ ,а и ви е виновен да всичките ви гафове и несгоди !

Едно време историята я пишеха комунистите,сега я пишат соросоидите ,все някой от вън ни я пише ,аз съм само марионетка,като началника ми...

А мандатността на директорите - феодали в СОУ.

Дали ще пише в учебниците, че капиталистическите години след освобождението от турско робство и сега след 89г са най-гладните и мизерни години за българския народ.

Историята не е идеология. А новите историци се слагат на ГЕРБ и затова няма реални програми. Какво искате от счетоводител министър. След дядо Вазов, акад. Илчо Димитров, Александър Фол сега счетоводителя Вълчев?!

значи програмата си е добра.

..нали и те вече еба. а, бе? ЩО да са против?

За убйствата след 9 септември ,всички знаят ,но за смърта на хиляди българи след Костовата приватизация кога ще го учат децата ни?Този изрод съсипа родината ,както и османците не са го правили

Напишете, че баш шефът ви е бил пазач на терорист No 1.

винаги си е била най-курвенската наука!Който е на власт си я рисува както му е изгодно! Това, обаче, не променя историческите факти! А използването на термини от рода на "съветизация на България" е уникална тъпотия!Защото автоматично довежда до термина "американизация на България"...Или пък "Брюкселизация"...А може би "Юнкеризация""..?!

КУРВЕСНКИ ТИ Е МОЗЪКА.В УЧЕБНИКА С ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ СА ИЗЛОЖЕНИ СЪБИТИЯ. ПРОСТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БОКЛУЦИ ИСТИНАТА НЕ ИМ ИЗНАСЯ.

ти да мълчиш ,курво соросоидна,марш на гейпарада

Любителю, въпроса е защо само някои факти и документи са "ИЗЛОЖЕНИ"... или Вие искате да си останете само Любител, и моля научете българския език за да разберете по добре това което четете!

Никога и никъде не е смятана за наука.

Вълчев, ако си мислиш, че ще промиеш мозъците на децата и внуците ни, няма да стане. Хората ще им разказват за златните 45г по времето на социализма а в училище каквото искате това ги лъжете, то и без това образованието ни сега нищо не струва.

МОЗЪЦИТЕ ГИ ПРОМИВАТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ. С РУСКО ЗНАМЕ И НА ЗАПЛАТА В РУСКОТО ПОСОЛСТВО. ДЕЦАТА СЕГА КАТО РАЗБЕРАТ КАКВО СА ПРАВИЛИ ТВОИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ С БЪЛГАРИЯ, ЩЕ ГИ ЗАОБИЧАТ КАКТО ГИ ОБИЧАТ ПОЛЯЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ.

Кончита, колко пъти да повтарям , че аз не съм на заплата а давам заплати. А вас сороститутките ви мразя безплатно.

Аз мисля, че ни излязоха много по-скъпо от "златни".

Така е, защото за 45г ви бяхме отнели правото да експлоатирате и грабите народа

НЕКА ДА ОТМЕНИМ МИНИСТЪРА С ВИД НА СС-ОВЕЦ И НАЦИОНЛА-ГРОБРАСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БАЙ УЙтлер, НАЧЕЛО С НЕГОВИЯ ФЮРЕР.

изцъклен поглед на СС кадър, и той се пише историк -

иаш пред вид комунистите нали- вярно е

Не има предвид национал-гробарите, кьорчо!

Внужите ми ако имат тройка по този предмет ще им счупя ръчичките , всеки ден ще им казвам какво беше и то във всички свери и да не слушат някакви лъжци като Педофила на Демокрацията Плевнелиев , Цачева , Цветанов , Борисов все хора от БКП и техните подлоги като този Тупан който пише под диктовка някаква лъжлива история . Историята се пише от Народа а не от някакви времянки добре платени от ГЕРБ ( а ГЕРБ разбира се от САЩ) . Та в САЩ нямат ли лагери и то по-света и в коя страна няма . Елеметите който клатят смяната настроя в държавите къде ги настаяват в хотел ли явижте и в Турция какво става . Трудов лагер Белене е за престъпници и то такива който доведоха до сегашното положение на хората и държавата - на-мизерно население и най-бедна държава !

иска ти се даа сса от БКП - ама не са

Я не се коси та всички Началници са от БСП, ДКМС и Д.С - Педофила на Демокрацията Тапетения Ментак , Цачева , Цветанов от кой са бре ...

А според мен и според факта, че народът гласува все за ББ, не ГЕРБ, а БСП се разбира от САЩ! Че и от медиите е ясно: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър...". Из интервю с Академик Борислав Йотов. И от делата бесепарски: "...- Луканов пусна Сорос в България, който изгради всичките си структури у нас ... ", в Blitz bg, 28 Септ. 2014, заглавие "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС". "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа...", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП... след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). И Братушките го казват: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017 г., eurocom bg. "Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля", каза Решетников", 15.12.2016, trud bg.

Та колко процента въобще бяха гласувалите ? А специално за ГЕРБ ? Ама и ти започна кат Борисов в Е.С - Народа е гласувал за мен , ама колко не му се ще да каже .

представяте ли си свят в който всички крадци и лъжци са събрани в една държава -те управляват и се краадат едни други

Е те точно това----- е в момента България:))))! ...Комунизма няма общо!

демоКрадките щастливи: две таткови момиченца дъщерята на Софиянски и Калфин в телевизионен етюд, в който едната се изживява като журналист, а другата ни представя мечтите си да работи за държавата. И тя като баща си на държавната хранилка! Две дъщери на бащите си, чиито имена са нарицателни в политическата и олигархична търговия. Доволни дъщери, красиви, усмихнати и с много вяра и надежда в бащините си джобове. Не искам да казвам повече нищо, защото се чувствам като залят с помия! Защото ме боли от липса на всякаква истина, справедливост и защото допускам да живее в мен надежда, застанал пред агонизиращото тяло на собствената ми родина

трето поколение комунисти те газят Българска земя

комунистите взеха собственноста на Българския народ и превърнаха мъжете в алкохолици ... така направиха по рано в Русия

защо не си напрвите Нов СССР - аз лично ще дам пари да си купите земя защото вие сте неспособни на нищо освен д крадете и убивате и да оставите хората да си живеят щастливо..... знаете ли че светът ще е едно прекрасно място за живот без вас

браво - нека да знаят децата

що умре комунизЪма като е толкова убав, толкова обичан от населението му, толкова развит, толкова устойчив, толкова ефективен, толкова креативен? що умре комунизЪма ?

защо от 16 комунистически републики нито една не остана с тяхната освободителка СССР - съветски съединени социлистически републики- защо рухна комунизма и тяхната майка СССР

Напълно споделям положителното мнение за бай Тошо, а и фактите доказват, че той е най-великият български държавник след Освобождението! И надали някога България ще достигне отново величието и разцвета си по времето на неговото управление. За съжаление предателите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, с подкрепата на американския шпионин Горби извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. и ведно със СДС, ДПС и т.н. разрушиха всичко създадено от българския народ и ни докараха до нечувана мизерия за да ни унищожат в полза на отвъдокеанските си ментори и алчния си кръвожаден нагон!

Комунягите - в Сибир !!!

И това ще стане, като му дойде времето! Само че не са комуняги, щото такива няма, а крадливи продажни бесепари: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г., eurocom bg. "...Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля", каза Решетников...", 15.12.2016г., trud bg.

Верно си лумпен.

Ти пък си луд, док---ама не ти го натякваме!:)))))

Орка. 90% от построеното е от комунизма. Демократичният ремонт на ремонтираният ремонт на боята на НДК протече. Няма по-голям от ТЖ.

Няма!

Вълчев, програмата ще съобщи ли фактите, че за 45 години социалистическата държава създаде три Българии пълни с икономика, производство, наука, нула безработица, всеобща безплатна социална защита, включваща отдих, профилактика и рехабилитация на всички трудови колективи, браншове и сдружения, безплатно здравеопазване и образование, включително и висшето на цялото население?! Соросоидната вълна от толерасти и хомо-недоносчета, пръкнали се на гребена на вълната след еволюцията след социализма, са трагедия за народа и държавата ни, превърнали я в територия -бандустан на жидоянките, корлония на Сатаната! Защо в учебниците по история не залегнат най-новине данни, че българите са създали най-древната държава в света, още преди 17 000 години, че по света за тези хилядолетия са се случили около 50 държавни образования на българите, известни и днес, но с най-различни имена, на пръв поглед нямащи нищо общо с нас... И т.н. негодници министри, подкупени подлоги на Сатаната!

И накрая БКП фалира БЪлгария! Да ви е честита националната катастрофа, програмирана от Андрейчо Лунанов и сие...

Луканов е внедрен инсайдер на жидоянките и СЕК, предател, агент за влияние, прикрил се чак в Политбюро. Грешка на Живков е било, че не го е арестувал, след като имал вече данни за неговото предателство. Какво общо имат масата партийни членове, огромното мнозинство обикновени работници, работещи на 3 смени?! Отговори бе, предател! Ти ходи ли всяко лято на почивка по 20 дни безплатно по станции на море и балкани, а?! Сега има да сънуват за тия блага. Само крадливите псета и диви капиталисти могат да си го позволят, да ходят на майната си по топлите страни, да харчат краденото и грабеното без да жалят и мислят за пачките!

Точно така! БСП в трета глуха!

Дам... точно с това трябва да се занимаваме - БСП в трета глуха. А, че учебните програми са помия - няма лошо. Математика и физика тотално осрани методически, по химия се достига до фундаменталното заключение, че киселината имала киселинни свойства. По човек и природа в четвърти клас ги питат за вкуса на тебешира, за броенето на коли през прозореца по време през което трябва да са в училище... Ама БСП в трета глуха "ше опраи нещата".

Прави са, няма изводи, само факти. Но когато споменаваш само част от фактите, създаваш предпоставки за грешни изводи.

на България,номер едно е Борисов,СОРОС ИМ ДАВА ЛУДИ ПАРИ ЗА ДА ЗАТРИЯТ РОДИНАТА

Щото едни негодници и безродници, грабнали по разбойнически начин политическата власт, направиха българския народ последен роб€

За разлика от предателите-основатели на БСП, които свалиха бай Тошо и ведно с политическите си креатури СДС, ДПС и пр. унищожиха всичко създадено от българския народ, с което прекъснаха икономическия възход на България и ни докараха до нечувана мизерия и демографски срив, Борисов го охраняваше за да не го убият, продажниците!

да учат децата ни,сорос е началника на борисов

"Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016 eurocom). "... - ДПС се регистрира като Движение за права и свободи, не като политическа партия. Регистрирано е по нареждане на покойния министър-председател Андрей Луканов...." Из интервю с бившия премиер Д.Попов, blife eu, заглавие "Как САЩ създаде БСП". "...- Луканов пусна Сорос в България, който изгради всичките си структури у нас ... ", в Blitz bg, 28 Септ. 2014, заглавие "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС". "...Станишев е бил стипендиант на програмата Chevening, с чиято помощ той е изкарал като слушател в London School of Economics ... Програмата се управлява от британското министерство на външните работи. Защо ли? Ами защото така британското външно разузнаване има прякдостъп и влияние върху новоизгряващите политически звезди в третия и втория свят. ... интересите на разузнаването в британския кабинет се представляват от министъра на външните работи, а секретният бюджет на MI 6 се определя от външното министерство ... Станишев е бил слушател и на Московското училище за политика. То е основано през 1992 г. с цел да подпомогне изграждането на демократични ценности в Русия. Познат ли ви е този език. Естествено такива са целите и на одиозната фондация на милиардера спекулант Джордж Сорос. И - ха, изненада, няколко години по-късно Станишев се оказва в настоятелството на Училището за политика в България. У нас, освен чрез всякакви международни грантове, то се ползваше и с подкрепата на "Отворено общество" и фондация "Америка за България". Тоест може да се каже, че лидерът на БСП е бил служител на Сорос или по определенията на неговите политолози - оригинален Соросоид.",16 авг. 2013, capital bg, "Соросоидът Станишев". "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г., eurocom bg.

Фактите със задна дата, които изнасяш, не оправдават ни най-малко гербаджиите и тартора им. Всеки е отговорен за простотиите, които върши, а гербаджийските простотии не само че не са малко, ами и не спират да извират.