Абрамович спонсорирал руски кандидат-президент комунист

Кандидатът за президент на Русия от Комунистическата партия Павел Грудинин се оказа щастлив собственик на пакет ценни книжа от типа еврооблигации.

Обратно в новината

Коментари - Абрамович спонсорирал руски кандидат-президент комунист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някои смятат, че Румен Радув се е охарчил на преизборната си кампания. Същите червени номера.

аз вярвам, аз силно се надявам путин да си е президент на россия! това е най сигурният начин кочината необятна да се самоунищожи!

Другарят Путин ще спечели ,защото е най-честният и почтен лидер в света !

ръждивник, другар ти е павел грудинин, щото е от комунистическата партия, тъ.пако!

Абрамович ! Мората не е във форма , Реал ще вземе Азар през лятото, Педро е гола вода ,Уилян не е постоянен - трябват ни още един централен нападател и двама офанзивни халфове!! Не харчи пари за глупости !

Владимир Путин е бандит, който управлява една бандитска държава. Това обяви евродепутатът на британската Партия на независимостта Джеръд Батън, цитиран от Би Би Си.

Абе ти още ли вярваш на британците, винаги са играли срещу нас, интереса клати феса, милиардите на Абрамович т.е. Абрахамович са в лондонското сити, пияницата Елцин след две уискита в белият Дом им ги раздаде.

а дали има някакво значение кой от всичките русские из..роди ще е президент, и кого извън кочината необятна го интересува това?

на комунист вяра да нямаш

" Кагато Путин взе властта, олигарсите имаха 28 пъти повече пари от Руската държава. Срещна се с тях и им каза- Връщате 99% и оставяте за вас само 1 процент. Повечето направиха това, но такива като Ходорковски, Литвинов дойдоха тук в Лондон, където кралицата посещна милиардите им и им даде гражданство.Както винаги, след това се намират причини да се обвинят в престъпления и да им се отнемат парите.." 8.7.2016 г.

А гадовете си задържаха 99%, и бутнаха по 1% на Путин! Ама олигарсите са 150, всеки даде по 1% и Путин вече не ги закача! Щото ако иска повече ще види дебелия, не случайно Путин посрещна Новата година в Сибир, избирайки си убежище в някой сибирски концлагер! Ама ако се лакоми много, дали ще стигне дотам или ще го намерят захвърлен в някой селски гериз?

Много болни мозъци са тук в момента !Дал човека пари на Зюганов иска да говорят в неговия колхоз , че е бил кандидат за Президент ! Путин ще си е Президент пак и Русия ще Просперира в Вековете , нито Държавния Департамент на САЩ , нито 39 те НПО на Джордж и Джонатан Сорос в Европа няма да попречат на Владимир Путин ! В Русия няма много продажни политици като в България и за това живеят нормално , макар да са обкръжени от разни санкции ,но тези санкции са за Богатите и чиновниците , а обикновенния Руснак както е ходил по чужбината и купува недвижимост за по евтин отдих ,така и сега !

Соросоидни диарии както винаги

За годишнината във Флорида, Тръмп дава покана срещу 100 000 долара за двама души. Пара нема човеко бре.

Абрамович има много пари за да ги хвърля на вятъра! Путин ще печели със 200%! След като Путин назначи Трамп-наш за президент на скапаната Америка, сега Трамп ще му върне жеста и ще го тури на Пезидентския стол! Трамп е най-заинтересования човек на планетата Путин да стане Президент на Русия! Познайте от 3 пъти защо!

Всички знаем, че Абрамович е човек на Путин! Поредния цирк за русооците с цел преизбирането на проваления и крадлив полуръст!

Малкият Мук с големите чизми на високи токчета пак щи бъде Президент на Велика Русия! Пукай се от яд!

Как ли щяха да плачат, ако Путин беше дал пари на Тръмп. Но да дават пари на кандидат президент в Русия е нещо нормално. Какво лицемерие!

Ъъъ, излиза че човек на Путин, насила е набутал пачки в ръцете на този, за да не може той да е конкуренция на Путин.... Хитро. Ех, ако и мене некой така ми издъни изборите... и на една облигация от 200000 кандисвам.

Какви избори има в Русия? Някакви клоуни разиграват смешки, а накрая диктаторът Путин пише с колко да спечели

Хахаха, друго казваш цирка в Америка- там на всичкото отгоре Трумп си е полежавал с проституки, пък и им предлагал пари да мълчат за това- пише в западната преса.

Този Грудинин как му е истинското име? Представител на КПСС ама и на други.Абрахамович не е сгрешил,но къде се дяна Жириновски старият кандидат който казваше- "мая мать руская, отец бил юрист/джурист/ в превод майка рускиня, а баща "джудист"т.е. от рода на Абрахам може и на Соломон.Иначе - там са парите или на Уолстрийт.

Ако този Грудинин комунист, аз съм направо марсанин.

Ами че те нашите са същите. Всичките български партии се хранят от копанката пред американското посолство ...

В Русия ако има как и Дявола ще спонсорират, само и само да свалят Путин или започнат гражданска война. Излагат се вече либерал-фашистите!

И нашете комунисти са богати- корнела от крушовица, РОвч, таско да не изброявам нататък

Абрамович спонсорирал руски кандидат-президент комунист Абрамович е личен приятел на Путин.Така че Путин спонсорира опозицията си.

Путин по цял свят е назначава президенти, премери , депутати ...

интимен приятел на ботоксовата

Брееее, абе тоя е много богат комунист :) Как така .. световен крадец е тоя :)