Съвет на учените консултира екоминистъра за мръсния въздух

Учредиха Съвет на учените към министъра на околната среда и водите. Първият конкретен казус, по който ще работи Съветът, е чистотата на атмосферния въздух.

Обратно в новината

Коментари - Съвет на учените консултира екоминистъра за мръсния въздух | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много усвояват, много титли си раздават, но за беда прости и тъпи си остават. Нито титлите, нито парите, дето ги вземат незаслужено, им помагат да станат добри учени и хора. Човек трябва да има малко съвест, ама при тях трудна работа.

Хидротехническия факултет в Университета по архитектура, строителство и геодезия и министър на околната среда. Bove, kolko pari uswoiha i pak si ostanaha typi.

Ще отсечем Байкушевата мура, защото е стара , на 1300г, и на нейно място ще ОБЕЩАЕМ да засадим 5 нови борчета!

Нено не чете. Той има собствена теория. Без доказателства, но я има. Ако учените от тоя съвет са също толкова начетени, колкото и всезнайко, тогава жална ни майка Природа.

Има за усвояване 11 милиона и то от министъра на екологията, който мисли, че парниковия ефект е рекет на зелените. :) Само перспективата на лесно откраднатите пари, колко мотивиращ ефект има.

Без гори и чист въздух лобисти като този ще ни тровят живота. Трябва сами да засаждаме дървета и да не спираме. Няма друг избор. Дори семена да хвърляме пак има полза.

НЕ си пилейте Времето по ингилъците на Вси"наште", Хора ! - #savepirin Е вече Глобален !! + Има Внесено запитване Директно към Юнкер отн. Вси"наште" !!!

Без гори чист въздух няма!!! Залесяване трябва!!!