Учениците убийци застават пред съда на 22 януари

На 22 януари в Русенския окръжен съд започва делото срещу двамата 17-годишни ученици, обвинени в грабеж и убийство на 60-годишен таксиметров шофьор.

Обратно в новината

Коментари - Учениците убийци застават пред съда на 22 януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учениците- УБИЙЦИ... този път добре формулирано заглавие... И аз съм бил ...ученик После...войник. След това...студент.... Слава Богу ,на 60....убиец не съм.... А. Тия келеши,да забравят,че са били....ученици.... От сега,нататък са си....УБИЙЦИ.... ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ.... И ДАНО,ДА Е ПО СКОРОПОСТИЖЕН,ИЗДЪХВАЙКИ НЯКЪДЕ В КАМЕННИТЕ КАРИЕРИ.... НАДАЛИ,ЩЕ СТАНАТ ХЕРУВИМИ,АКО ИЗЛЯЗАТ ОТ ЗАТВОРА СЛЕД...ДВЕ....ТРИ ГОДИНИ!

ражда скотове

Какви "младежи", какви "ученици"?! Това са завършени боклуци, вредни отпадъци и е време обществото да спре да се прави на сляпо и да си признае веднъж завинаги, че подобни същества нямат място сред нас.

Във всеки град, село, махала, училище е пълно с подобни боклуци и с времето броят им се увеличава, явно демокрацията им действа като стимулант. Необразовани, невъзпитани, агресивни, с високо самочувствие и ниска култура, неподатливи на никакви мерки за превъзпитание... България ще пропадне не заради липсата на хора, а заради наличието на такива "хора".

Ще ги пуснем, но не са герои.

Дайте ми ги да ги превъзпитам по анадолската конвенция.

Учениците убийци тъпкали малки разпоринкоси в свободното време.

днес ученици убийци, утре учители убийци

Преди години се сбих заради една малолетна тъпа кур*а. Да бе пубертет. Оказа се, че тая е тъкала от 13 годишна където свари, само аз на 15 години, по него време, не съм бил в час. Та, 13-ти отряд бяха "убийците". Бе тия хлапета не знаеха какво се случва, какво са направили. Не осъзнаваха! Като зомбита са. Така де. Да ни се случва с децата! Става за секунди.

твоите локуми ги разтягай пред колегите си от ТВУ-то

Не ви разбрах. Но съм търпелив за мнението ви.

Прекалено правилно пишеш за възпитаник на ТВУ! Нещо е странно!

Навършили са 16 г., така че наказанието е от 5 до 12г. - чл.63 ал.2 от НК

"Учениците убийци" не зная дали едно заглавие би могло да звучи по-гнусно Да, допуснали са грешка, но това не е причина за подобни квалификации.

Ха дано и с тебе да сгрешат така!!! мама ти кисела да и ба!!!

Та какво казва "стамбулската конвенция" за насилието от деца над хетеросексуален бял мъж???!!! Няма такова нещо, а?

А какво става с двамата ученици, които пребиха и счупиха ръката на шофьора на автобус? За тях учителката има каза: " Ами те са добри ученици, малко буйни като всички на тяхната възраст, какво толкова са направили?" Тази "педагожка" трябва да бъде уволнена незабавно, защото не и е ясно какви са нейните задължения за обучение. А "буйните" ученици да бъдат наказани с обществено полезен труд и затвор за по-кратък период, защото само случайността не е позволила да се превърнат в убийци.

Учениците Убийци ще бъдат освободени за добро поведение !В ШИБАНАТА ПОДКУПНА ДЪРЖАВА наречена БУЛГАРИСТАН справедливост няма,колкото и да ни е мъчно !Това ,ако беше станало в Щатите, двамата юнаци моментално щяха да станат Негърски или Мексикански Булки, до живот ,в ПАНДЕЛАТА !

До 5-7години макс са излезнали от затвора. Тогава ще са малко над двадесет годишни и си почват живота наново! Както стана с Джунейт от Кърджали, който уби майка си и брат си, а вече е студент по медицина в Англия! Тва е!

3-10 години, съотношението е три пъти, защо и по какви причини има такава разлика?

В зависимост от това колко ще "кихнат" родителите...

Учениците убийци застават пред съда на 22 януари "Добре" звучи- ученици убийци.