Прокуратурата търси испанец за кражби във врачанско село

Районната прокуратура в Козлодуй е издала Европейска заповед за арест на испански гражданин, обвиняем за три кражби във врачанското село Бутан.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата търси испанец за кражби във врачанско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за кокошка няма прошка - за милион няма закон!!!

А какво правим с циганските КРАЖБИ, които са десетки ПЪТИ по-големи от тази,а ???? Не съм видял или чил циганин осъден на 50 или повече за това.... Жалка държавица сме и това е.... Не , че защитавам испанеца ама нали ЗАКОНА е ЕДИ за ВСИЧКИ?????

И в Испания има кокошкари, като у нас. Значи не сме унукални.

За 850 лв. 1-10 год. , а в другата статия за 4500 лв. и убийство от 3-10 год. е малолетни били - справедливост по нашенски.Има много да чакаме някой да повярва в закона и съдебната система,но иначе разни конвенции са много страшни.

Те големи наивници тия бутанчани, да им се чудиш на акъла!

"Общата стойност на откраднатите вещи възлиза на 886 лева, за което престъпление законът предвижда наказание Лишаване от свобода за срок от 1 до 10 години" А Трайчо Трайков, който ощети България със 13 милиарда лв, с избързването с ВЕИ, колко години затвор ще лежи по тази скала?

Аз се чудех защо е този бум на кражби по селата, а те нЕкви испански копелета върлували!

Не бе , напоследък много започнаха да бъркат циганите жовеещи в РБ с испанците... Много си приличали....не знам...

Всички престъпници и малки кокошкари като този и големи като киларите от последните седмици са на кординати 42,7с.ш. и 23,13333и.д. там има един който ги ръководи.

Тук в квартал Факултета в София има много испанци, ама не знам точно кой от тях търсите?

братя да съберем всичкото циганин от европа у нас ... то и без това се оформяме като циганска страна ... начело с боико тиквата !

отнел дървени греди и керемиди, покриващи 200 кв.м., на стойност 206 лева. Да ми се напраи покрив от 200 кв.м за 206 лв.

Искаш, ама не си испанец.

Смятай колко са я закъсали шпаньолите, като идват да крадат в най-бедния край на най-бедната държава в ЕС!? Прав е бил Негово Слънцесиятелство, като окайваше и оплакваше горките гърци, испанци и португалци. Ами гърците!? Толкова са зле, че не спират да протестират! Добре, че при нас е такава финансова стабилност и такъв икономически ръст, всъщност това е добра новина...скоро ще започнат да идват германци и французи, че и от Скандинавията-тамошни богаташчета, които ще обират кисело зеле от мазетата, буркани с туршия и бали със слама за добитъка!

Тоя по-голям циганин от наш,те мангале???

"Общата стойност на откраднатите вещи възлиза на 886 лева" Направо го пускайте по Интерпол , Европол и Космоспол. "Елитния" отряд Ковра да тръгва да го търси (ама им сменете патроните с халостни), всичкото полицаи - да палят патрулките и да вардят по пътищата, всяка кола да се проверява. В 18:00 - комендантски час, никой да няма по улиците. Населението да се заключи по къщите и да барикадира врати и прозорци с подръчни материали и по възможност да стои далеч от тях. Армията да се предислоцира към върешността на страната, съюзниците ни в НАТО да бъдат помолени временно да поемат охраната на границите. БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

Пфу и вие българите ходите да им бИрете мандарините на тия клошари...смех!мбухахаха

Браво за 900 лв 10 години - за 10 милиона 1 година условно.

Сега ще одерат кожа на този пиклив крадец и ще го намерят и на луната. Обаче истински крадци на милионите изощо не могат да хванат :)

мале 883 лева--- тая новнина утре трябва да е на всички вестници първа страница. тоя обра целия ни народ.. бахти изрода

Кой каза, че северозапада бил беден. Чак от Испания идват да крадат тук!