Крайнодесните в Германия са против да влезем в еврозоната

Крайнодясната партия „Алтернатива за Германия“ предупреди ЕС да не приема прибързано България в еврозоната.

Обратно в новината

Коментари - Крайнодесните в Германия са против да влезем в еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква зона какви 5 лева ...до кенефи не те пускат ти под вола теле търсиш -базикат от ляво и дясно.

Немците са пълни галфони, два пъти губим войни заради тях, защото не ни слушат, сега пак тръгнали да се напъват. България е единствената страна, която копае злато , канадците го копаят, като стигнат до чистото злато ще бъдат изгонени и тогава ще строим европейските държави и ще им кажем оттук нататък кой ще командва.

Ми тотив са, те са злопаметни и съвсем не са изкукали ато 80% нашенци! Немците знаят, че докопаме ли се до Еврото, Германия ще бъде опоскана до дупка, както бЪлгария по БСП-Жанвиденово време! Немците не са балами да вземат заплати по 2€ и пенсии по 1€!

НИ-КО-ГА. пак някой ще удари кьоравото на наш гръб !

Браво на Алтернативата, значи са наши хора и ни мислят доброто.То и сега сме в еврозоната фактически и финансово,но все пак сме по-независими.Пак млъкнаха за Шенген,сега давай еврозона. Приличами на факта че преди д-ва от източна Европа да приемат в ЕС трябва задължително да влезе в нато .латвия,литва и естония и словакия ги приеха в еврозоната без спор защото граничат с Русия и бившият СССР.Гафа ще е - хайде приемете и Украйна в еврозоната преди в ЕС и нато- тогава ще видите кон боб яде ли.

1 € = 4.5 лв. Че как да ни искат ? В БНБ има 24 млрд.€ крепящи борда и някой иска да се освободят тези € слез въвеждането му за да отидат при КТБ.

Ми то и ние не искаме. Само управляващите искат, за да ни направят двойно по-бедни!

ЖИВИТЕ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ НА МЪРТВИТЕ , НО МЪРТВИТЕ ОТВАРЯТ ОЧИТЕ НА ЖИВИТЕ !!!!

Не знам дали помните кога Костов въведе валутния борд? Преди почти 20 години беше. И курса все е 2 лева за 1 евро. А цените оттогава колко са скочили? Напрежението се натрупва. Ако днес борда падне, едно евро моментално ще почне да се продава за 4-5 лева минимум. Ако не влезем в еврозоната рано или късно ще стигнем до нова инфлация като през знаменитата Виденова зима. Което ви пожелавам, защото виждам, че го искате. ;-)

Колега, няма какво да им обясняваш, тази тема стана сборище на червени тролове. Ясно е, че под каскет мозък не вирее, така че няма защо да се хабиш. Ако ги питаш тях, направо трябва рублата да въведем, понеже те са понатрупали някакви количества от тази иначе безполезна валута.

Ами не знам... преди 3 години за едно евро даваха 30 рубли, преди година - 60 рубли, днес същото 1 евро струва вече 70 рубли. Страх ме е да кажа колко ще бъде в края на новия мандат на Путин.

Добре де съберете се двамата -ти анализатор той икономист чукайте си главите една в друга па може и да се роди някакво икономиско чудо знае ли човек от умни глави все нещо може да излезе освен ако и двете не са празни !?

Нормално, те са приятели на Русия. А в Русия са така - ЮТюб/watch?v=CSvtH3HwhCQ

Понякога и от крайнодесните имало полза.

Гаче ние не сакаме да сме джендъри, а они не сакат да делиме- па и те са си прави и ние още по- прави. Що да влизаме сами у тая мюсл. кочина дека са си правили у техните държави- ние сме си европейци па и си имаме наши си пари- не ни требе да се тепаме сами.

Умни хора! И ни мислят доброто. Боко и компания да отворят добре ушите си за мнението на Алтернатива за Германия и да не се натискат да влизаме в еврозоната.

Най- много се натиска Костов, сигурно има бая далавери да урежда.

"Крайнодесните в Германия са против да влезем в еврозоната". И по-добре.

Шило

неприятно ми е да призная, че крайнодесните са прави.

По принцип крайнодясното е право. Погледни с леви убеждения до къде стигнахме. Погледни и латинска америка - и те са традиционно леви. Същевременно десни (Европа) и много десни (САЩ) като стандарт на живот са в космоса, сравнено с левите държави.

къде са ти колониите и робите бе сульо? ХАХАХАХА

Ами то и ние в Бълхария сме против. Само "политическият елит" се напъва, та да може пак да опоска населението. По нечие задкулисно нареждане, предполагам.

Не намесвайте Гърция. Те са уважавани, тачени в западни държави, да си мислим ние тук с гайдите. Аджеба, къде ли сгрешихме?, защо не ни искат!, или тук има тъмни сили, които не желаят да влезем, ББ е уважаван навън, а що така, бе, хубава работа, ама българска/едни комунисти срещу други комунисти, а и при тях нещата вече не са това, което са били след падането на стената. Учени заминават масово в Щатите, оставят огромни къщи заключени, оправяйте се, кой какво си направи хак ви е, ама и народа е потърпевш в случая Шенген,

Подрепям ги !! Не ни трябва евро, от това само ще загубим повече !!

Прави са ,още не сме укрепнали ,е ,ще чакаме в предверието ,но трябва да сме там !!! А цените ще скочат ЗАРАДИ НАС И НАШИЯ МАНТАЛИТЕТ ,пример ,една стока струва 1.20 лв. ,кой "добросъвестен" български търговец ще напише 60 цента ,е няма такъв "БУДАЛА",ДИРЕКТНО 1 ЕВРО И ГОТОВО и кой ни е виновен ЕС ,не ,само нашата наглост и лакомия....!!!!!!!!!

Хайде стига глупости. Цените се повишат ако има кой да купува на тези цени. Левът в момента е като "Троянско конче" за българската икономика. Колкото по-бързо се освободим от левчетата, толкова по-добре за обикновените хората и толкова по-зле за нашите и чужди мафиоти олигарси. На никой търговец и СЕГА не му е забранено вместо 1,20 лв да напише цена 2 лв!!!

Националната ни валута в момента е пробита от всякъде. Всеки може да участва в търг за обществена поръчка в евро, но да плащаш и продаваш в евро на "женския пазар" в София е в нарушение на закона. За мафиотите левът е една досадна междинна гара. Нито една голяма фирма у нас не капитализира печалбата си е левове, а в чужда валута, тъй като няма интерес да увеличава левовата наличност. Левът, поставен в това унизително положение е направо вреден за икономиката ни. Изходът е само един, максимално бързо въвеждане на еврото, докато не сме се обезкръвили съвсем. Сегашното ни фискално състояние е пълен абсурд. Направо се чудя как България оцелява финансово. Ние сме в хроничн недоимък на пари за болниците, учителите, пенсионерите, полицията, армията, - а бе дантел марка сме и това се дължи на двойната парична система. От друга страна, пък ако се откажем от валутния борд, пропадаме безвъзвратно, тъй като руската агентура е буквално на всички нива. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Люблянка... Честно казано, имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и България бързо пое глътка въздух....

поправка Лубянка

Крайнодесните са против това да влезем.... Учете български

Няма да сме следващата гърция. Там има огромен държавен сектор за приватизиране 3000 пристанища и 1000 летища и никакви цигани и турци.

Нито едно от написаното от тебе не е вярно - абе използвай интернет да се ограмотиш преди да драскаш бе .. хиляди пристаниша и летища му се присънили в Гърция! И нямало цигани и турци - има, да по-малко са от нашите, ама имат!

Ограмотявай се ти бе. Я виж какво иска германия за да им отпусне заеми и после ме поучавай с неграмотността си!

еврозоната като спасение за безидейността в икономиката да ама не към момента сме на прецакваш развитието валутен борд водещ до високи лихви и чужд банков сектор от другата страна е прецакващо лева некадърно управление до колко еврофондовете усилиха производителността в икономиката и наплива на нови технологии съдейки по заплатите до николко та какво се очаква от еврозоната развързване на кисията на държавата е това просто ще ни захака в трайна криза с две думи казано - ша продадем всичко що може да е надалавера ама сме некадърни да го постигнем в това число и изцяло земята си от там нататък от там нататък сме европейски пътници нискоквалифициран евтин труд и територия за най мързеливите африканци напред към еврото то ще ни спаси хихихи

Та кога ли са ни искали? От както руснаците ни освободиха 19-ти век, се им се слагаме и все са ни го слагали и то харабийската, за немците става въпрос, да се не объркате.

Те руснаците щото не ни го сложиха с 40 години комунизъм. Още поне толкова време трябва да изчакаме докато измрат такива кухи промити с комунизъм тикви като тебе, та да можем истински да дръпнем и да се развием като нормалните народи.

Ще, ще, такива като теб са дърпали и додърпали и 1-вата и 2-рата национална катастрова, ще го додърпаш, щото си много умен, Ковт хвърци това се лапа а??? Мнооого умен, бравос, да си жив и здрав.

Така ли?Че нашия БВП е в офшорки по целия свят откраднат от такива като тебе.

видя ли сега ква курвачка ти играят твоите немски партнери? като е д аи грабят сме идеални,като е за шенгеня не сме били баш убави! мамка им изпаднали немци!

то това е ясно и на децата. няма как българия да удвои доходите нна населението един типов хляб в магазинче в банско беше 90 стотинки този месец. аз не знам някъфде в еврозонната да сее продава цял хляб за ч5 цента.. със сигурност нашите предприемачи ще за'очнат търговия и цените ще се изравнят, което ще накара правителството да взима заеми и да повтори опита на гърция.

ужаса! Наистина ли го написа това "нашите предприемачи ще започнат търговия и цените ще се изравнят"? Кажи честно - разбираш ли какво пишеш?

Тук не сме в 6 клас втори срок.

Плашат ни с Гърция.Та ние кога ще ги стигнем и сега когато са във фалитса 100г.пред нас във всяко отношение. Колко даде Ципрас на пенсионерите по Коледа? Мутрата даде 20евро срам и позор и то не на всички. Похарчи милиони за НДКто за еврогейьовете ,за да е хубав на тях. Никога,никога не е помислил за народа си.Напротив унищожи цялата държава. Еврозоната,ето тогава напълно ще ни затрии. Техните кражби са в евро и не им пука.

... чети! Колко е БВП на Гърция, колко човека са гърците. Разделяш двете числа и тогава ще разбереш, че преди да "даваш пенсии" трябва да си ги изработиш!

Не ни искат , защото не сме за искане ! След тяхното искане да разсипем икономиката ни и селското стопанство , образование , култура , и здравеопазване - вече никой не ни иска !

Разбира се че е така и е писано в статията.Нашите оревават орталъка Шенген, Шенген,но не казват на българите че ако ни приемат, всичко ще поскъпне двойно, двойно пример е не само Гърция а доходите а те какво М , това НЕ ни го казват добре ще е но за олигархията и върхушката но не и за обикновенния българин това е !

Изпи ли си хапчетата преди да драскаш по форумите? Какъв Шенген те гони бе? Става въпрос за ERM 2 и след това за еврото. Или викаш все едно - важното е пролетариите, като тебе да хранят, а пък няма значение поводът?

bai_peshoo

Мани го, той явно е от 80-те процента. Те мурзилките от дрого освен от водка и планова икономика не разбират.

Е да де, но кои са страните в Шенгенското пространство каква им е валутата драхми ли ?И кой трябва да си пие хапчетата ?

ма много избирателно ни приемат, само там дето да укрепваме граници, да ни хвърлят в устата на мечока.... за благините не сме дорасли казваш.

Да искат разследване на икономическата политика на герб и да се осветлят авоарите на ББ

Аз не знам, ама Боку Тиквоко отиде там да ги лъжи и премета. Той си мисли, че му вярват. 1. НЕма КОРУПЦИЯ 2.ИМА РАСТЕш на икономиката. 3.АЗ СЪМ ЗЕЛЕН с Червена Книжка в джоба. 4. СЛЕд ДВЕ ГОДИНИ НЕМА ДА ИМА ПОМЕН ОТ КРУПЦИЯТА. ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН

крайно десните в Германия са едва 10%. какво ми насаждате мнението им. Все едно някой по света да се интересува какво искала АТАКА.

Алтернатива за Германия получиха 12.6% и са трети по резутат след ХДС и ГСДП. Добре е да се мисли, преди да се пишат глупости.

о извинете... забравих 2,6% малеее... я се скрий бе тъпак. Да беше разбрал поне нещо от това което написах. книжен плъх.

Целувки,прегръдки,фанфари и накрая -йок.Защо нашия не се замисли,те го режат отвсякъде и ни третират като дебили,и в същото време ни прилагат силово приемане на някаква си Истанбулска конвенция и приближените женки -на високи постове от 9 кладенци вода носят,да не кажа нещо обидно.

СУДЖУК АГА И 40 СУДЖУЧЕТА ПОДГОТВЯТ ЯК ГРАБЕЖ :)) .. КАК И ЗАЩО ? ... АМИ КАТО СЕ ПРИЕ ЕВРОТО ВЪВ ФРАНЦИЯ - ЦЕНИТЕ ОТ ФРАНКОВЕ СТАНАХА НА ЕВРА 1 КЪМ 1 , БЮДЖЕТНИТЕ РАЗХОДИ И Т.Н СТАНАХА НА ЕВРА 1 КЪМ 1 ... САМО ЗАПЛАТИТЕ НЕ СЕ ОБЪРНАХА АВТОМАТИЧНО В ЕВРО :))

Колкото по-далеч от еврозоната и Шенген, толкова по-добре. А ако може и извън ЕС и сатаНАТО ще бъде супер.

Никой не те спира сам да си вдигнеш чукалата за Русия, неуважаема мурзилке. Видяхме за 40 години колко пъти ни докараха до фалит пияните мужици. Никога повече с тях!

Кой те е докарал до фалит бе деби. Я се огледай наоколо, 2/3от България е построена само за 45г по времето на соца , от ,,фалиралите" комунисти. Това построеното сега не можете да го боядисате а още по-малко пък да го санирате.

Я па ти, никой не ти пречи да си вдигаш чукалата и бегай при западняците, та да видиш що е убаво там- по мед и масло- това що го имат е купено съде със заеми и плащаш доде си жив.

То ние в чакалнята не сме, тия за приемане се притеснили . . .

Браво , то и българския народ не иска да влезе в еврозоната.

... откъде знаеш какво иска българският народ?

защо квичиш на умряло?

Част от народа съм, за това знам.

Теб пък кой те пита бе, рубладжия? Панелен таласъм без мнение, за каквото ти платят за това пишеш. Жалка история.

Колко пъти да повтарям, че вас соросоидите безплатно ви мразя.

Добре, че е Бойко Борисов та никога да не ни вземат в ШЕНГЕНЯ. Това е за наше добро. Австрия и Холандия, също няма да допуснат България/

При положение че левът е фиксиран към еврото, каква ще бъде разликата освен смяната на хартийките? Какъв натиск?

Засега от всички коментиращи само ти не си дебил :) А иначе няма да има никаква разлика ......

... наистина ли си толкова прост, че не знаеш каква е разликата? Или викаш товам че си прост не ти пречи и да раздаваш квалификации за другите? Ами най-малкот има гугъл бе - влизаш и четеш за ЕЦБ, за принципите по които се определя паричната и лихвената политика, за необходимите изискавания към всяка една национална банка преди да бъде приета съответната държава в ERM 2 ... или викаш какво да се задълбаваш да четеш, я да изсереш някоя мъдра мисъл тук и да се връщаш бързо към обичайните си занимания на интелектуална мастурбация?

Само за да се изкажеш ли го написа?

БРАВО

ЩО ГЕРБ ИСКА ДА ОБЪРНЕ ЛЕВОВЕТЕ В ЕВРО ... АМИ МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ АКО ОБЪРНАТ ОКРАДЕНИТЕ ПАРИТЕ В ЕВРО ЩЕ СТАНАТ БЕЗСМЪРТНИ И КУРШУМ НЯМА ДА ГИ ЛОВИ :)))

Ние болшенството от народа не сме в ЕС.Само крадците горе са в този ЕС и от там си ги подкрепят и меркилица и юнкер крадеца.

Чудесно ! Германците да си стоят в Шенген , барабар с Талибаните ! Тук такива НЕ НИ трябват ! Имаме си достатъчно, че даже и предостатъчно братя Роми ... А някой да е виждал Ром-атентатор самоубиец ??? нЕма и да видите ...

Ти правиш ли разлика между Шенген, Еврозоната и Евросъюза? Май май си нещо в 80%-те процента?

то и ние в България сме против, така че всичко е наред.

Колкото повече народът е против нещо, толкова по-вероятно е то да се приеме. Примери - много. Глас народен- глас в пустиня ::::