Студени досиета: Екзекуция за кумеца на Главния

Преди 13 години - на 20 януари 2005 г. в центъра на Благоевград снайперист застреля 46-годишния кумец на боса на ВИС-2 Георги Илиев - Васил Горчов-Кьоравия.

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: Екзекуция за кумеца на Главния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото търсили - намерили щом държавата не щеше да се оправя с мафията те сами се изтребиха и още има сега са с бели якички и в държавните структури

Интересна рубрика-"Студени досиета"..... Има едно,не знам,студено ли е,топло ли е или направо горещо досие,което се покри и никой журналист и устата си не отвори,за да попита за него.Рапона?

В раздел имущество отбележете и заграбените с помощта на мафиотчето Татарчев имоти в село Жиленци!

Много са му били тия 46 !

излези единственият пич от цялата тази дандания

На кого му пука за застреляни бандити и народни душмани. Никой не е вечен на този свят. Този не го знам, ама няма и нужда. Бандити, направете родината си още по-голяма кочина, за да останете забравени, застреляни и от никого запомнени освен от някакви информационни сайтчета. Това заслужавате всички, които направихте кочина в родината си.

А Великият Драгалъвский Крадец нито Закон го лови,нито Морал, нито свинец!А е Кръсник!

Само да попитам, защо на едни известни хора пишете прякорите, като Очите, Перата, Кьоравия, Горския човек, Баретата, а на други ги спестявате като Тиквата, Гуменката, г-жа Лъжа, Свинетка и т.н.

Ето това са бизнесмените и работодателите в България.

Едно не разбирам - от къде толкова обширна и подробна информация? Значи всичко се знае за всеки! А защо нищо не се прави по въпроса?

Всичко се знае, да. Но, а си направил опит, да направиш нещо, ще завършиш като пострадалите от ''знакови убииства''. Народът се дръпна, защото с тия свинки забъркаш ли се, излизане от помията, няма. Налазили са всички сектори и отрасли, като туморни образования. Само, жените им, веселите вдовички, си харчат милионите, ... А, медиите, даже им се радват, като на ''елит''. Лудница българска!

А какви бяха Баце и Маджо? Кумове или кумци? А кой после беше Кръстникът?

"Кьоравия има високопоставени покровители в МВР." КОЙ ЛИ Е БИЛ ТОЙ? НЕ Е ЛИ ТОГАВАШНИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР И НАСТОЯЩ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ?! ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ВСИЧКИ МУТРИ БЯХА ИЗБИТИ КАТО ОСТАНА САМО ТОЙ -"Рапона"!

И неговите приятели Маджо + двамата Маргини.

НАДА МЪРШАТА ОТ ДИРБГ ПРАКТИКУВА НЕЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ НА ПОГРЕБАЛНИТЕ АГЕНЦИИ!!!!!!!!!!!

в дира публикуват дружески жалейки за мафиози, загинали в борбата за "демокрация" и статии в защита на джендърската конвенция на психопатите, които изкривяват действителността и я заменят джендър дрийм. ама парите на спонсорите нали не миришат...

отвличат вниманието на бедните български данъкоплатци, които трябва да плащат масрафа на бандитите от КТБ, с истории за СИКаджийски бандити, захапали вече босилека.

Дир-е толкова ли изпадна, че се принизяваш до стила на разни блиц- шок-пик "колоси" на "журналистиката"....?

ей тея статии припомнят колко тъпа и търелива нация сме били сме и ще бъдем ...минава ли ви през акъла че един нормален народ със ценности не би търпял власт която негласно толерира мутри да вилнеят в държавата

всичко хубаво ,ама нещо не излизат сметките. искат вноска от един негов дилър 400 000 , а след убиствота му дървавата конфискува само 500 хил , къде са другите кинти

Голям праз!!! Всичко станало преди 13 години, избили се мафиотите и сега пишат статия, от която нищо ново.Единственото е, че се избиват сами, а държавата си кюта.

Страхотна поредица! Имам повечето бг книги по въпроса, материали от вестници и тази статия я копи-пействам за децата ми някой ден да се учат какво е ставало и взимат пример от тези силни мъже.

за да не се мъчиш предлагам да влезе в НОВАТА история на България в 10 клас.

Доколкото знам човек може да има един кум. Преди два месеца писахте за друг убит кум на Георги Илиев, с прякор Нарциса. Хайде проверявайте си инфото за и без това безсмислени и дразнещи хората статии, като тази.

На този Г. Илиев е кумувал както и на много други хора - Коко Динев и Анелия примерно. На Г. Илиев Нарциса му е кум (единствения:)

Добре е да се припомнят такива простотии от време на време. Че народът забравя и ходи пак при мутри да тегли бързи кредити и да купува дрога. На избори пък ходи да гласува за БСП - партията управлявала през 90-те - мутренските времена. Сега мутри почти няма - западни застрахователи и банки владеят пазара, държавни предприятия няма - селските бабаити нямат поле за изява.

Голям праз като гръмнали 1-2-3 , по официална статистика в държавата има около 100 000 бандита /повечето от които са на свобода/. В бандитска държава е нормално да се гърми от време на време , това си е част от пейзажа. Спор за парко място или махленска свада - мотиви винаги се намират.

"известен като наркобос 1 на Югозапада, лихвар "............ Браво ДИР, тоя е истински "герой" на България. Трябва още "повече" пишете за тях. Незнам защо тоя "герой" няма орден Стара Планина.

Ми нали такива ако оцелеят до пенсия и влезнат в политиката стават депутати , министри , премиери ...

Няква кампания в чест на СИК и Бате Бойко ли се води от известно време. Кефи ли се бай хой на тея спомени от времето кога разстриваше ушите на Бай Миле

А не те ли кефи как Станишев губеше секретни документи?

мутренски ,,{с}помени,,...!!!

За едно друго "студено "досие си мечтая,пък и не само едно,ама нейсе. Някой да ме светне,кое точно се е променило от онези времена??? Или просто мащабите станаха по-големи,парите в пъти повече,мутрите станаха политици или държавни служители??? Или"Държавата"се превърна за 9г-в тяхна бухалка???

Направо не е видял откъде му е дошло.....

Само за протокола: Припомнете, по това време коя сикаджийска мутра бе главен секретар на МВР! КОЙ!

БАЙ ХОЙ

А случайно един Съсел не беше ли Премиер.

От Станишев нищо не зависеше тогава.

Не беше! СърГеят стана премиер август месец!

Студени досиета. Чудесно! Предъвкваме стари дъвки, залепени под стола. А нещо за сегашните наследници на тези герои? Щото нито наркотиците са намалели, нито лихварството е изчезнало? А? Ама не ви стиска, щото ще има да ви еват и бият, докато си забравите фамилиите.

Мноо СИК-аджийски истории и се фатални тия дни бе , да не стресирате Банкянската мутра , че тя и без това не е много куражлийка.

деер

Ами?!Кой къде е бил по това време? Изчистването на България чрез еврофондове и залагане на простолюдието и синтетичната дрога, едва ли ще спаси държавата! Спете.....кукловодите не спят!

Този е бил лихвар. Даже беше взел апартамента на Мая Нешкова. А лихварите рядко доживяват до старини.

Стига сте ни лъгали! Това на снимката е Доналд Тръмп на по-млади години!!!

Евалата пич!! Изби рибата! На кефио ме!!!

Ние си имаме поговорка за такива случаи-Да би мирно стояло , не би чудо видяло , и още една-Каквото повикало, такова се обадило, това е! Изтрепали са се или ги избили тия от ъндърграунда е добре, и какво от това ,да не е спрял живота той си тече и без тях !

Егати готините успокояващи новини. Ми като няма държава да сложи ред бандюгите сами ще си го наложат.

d4

кьорав, кръв, главен, дилър, тиква, круша, видра, теле, кръстник, клюн,.....да не ги изреждам всички с екзотични и не дотам прякори. но все пак някакво "правосъдие" съществува. макар и извън съдебните зали...

Не беше читав. Тормозеше града. Изнасилваше студентки. Сееше страх, пожъна заслужено..

Ми нали сте все юнаци, бе макета! Оти го не гръмнахте овреме, ами чекахте неговите си да го освиткат? Щото и вие сте едни посерковци - дай ви да пиете и да пеете колко сте велики.

А ти защо мислиш, че не сме ние?

Предлагам на дир.бг да изпраща превод на статиите си от тази рубрика до чуждестранните участници, свързани с Европредседателството. Срещу добро заплащане мога да им окажа помощ с превода.

Като начало натиши за далаверите на Курнелия, Гергов, и Р.Овч.

Съгласен съм с теб . Краденето от народа си е гадно нещо ! Едни крадоха чрез приватизационни и други далавери , Но понеже кранчето пресъхна, сегашните си крадат директно от Еврофондовете и с тегленето на 16 млрд. лв ЗАЕМ! А, ужким строим магистралки, метро, санираме блокчета (по 2-3 пъти, щото протичат!?) .. нищо че ЦЕНАТА на 1км/1блок/ единица продукция У НАС Е 4-5 ПЪТИ ПО-ВИСОКА от Германия и Англия , където пък ЦЕНАТА НА ТРУДА (ЗАПЛАТИТЕ) СА 20-30 П Ъ Т И ПО-ВИСОКИ ОТ БЪЛГАРИЯ ! Но,виж, по-долно от убийството няма ! Лошото е, че след като веднаж си свикнал да си разчистваш пътя по тозии начин , дори и когато вече си "Уважаван и добре облечен" БизнесМан !, политик , Народен представител и дори във върховете на властта, старите навици трудно се забравят. И, ако някой top Partai Genosse нещо загази и трябва спешно да се спасява , да видиш как бързо се вадят "резервите" и за 0 време се открива, иначе 9-години Неоткриваем "топ-престъпник" , натрениран и свиреп легионер, които най-съвестно и услужливо се самогръмва, без изобщо да му мине през ума, че ще го търсят за масово убийство и трябва да бяга и има преднина почти 48 часа !? Хехехе , колко елементарно Уотсън !

много добра рубрика+++

Е и? Да не искате да седна да ревна за този криминален цубект? Защо въобще споменавате тези подобия на хора?