Горанов: Слабостите от доклада за БАЦИС са отстранени

Слабостите от доклада на ДАНС за БАЦИС са отстранени. Всичко, което сме открили като слабости е отстранено отдавна, заяви министърът на финансите Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Слабостите от доклада за БАЦИС са отстранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е как така няма нищо нередни и всичко било оправено, или изметено, но изметено под чергата, не е добре и за "избраните" ,защото задниците им пак лъснаха посред зима и никой вече не им вярва, вероятно виждайки собственото си отражение в огледалото си мислят,че човекът отсреща им има доверие, няма пари - няма доверие, има лъжи,кражби,некадърност режисирана от телохранители, всичко е съшито с бели конци,маскари такива

Аз питам само едно нещо - всички секретни неща излизащи от тези ''институции'' освен за тоалетна хартия за друго стават ли??? Като ги слушах как нямало нищо се питам пари ли дават повече ако се удари печат ''секретно'' на поредните писателси безумия а НЕ професионални безпристрастни анализи

на тестовете за интелигентност на гербаджиите. хахахахахха. Този е галош. Нищо не хваща.

Но не на оригиналния доклад, а на варианта след "отстраняването на слабостите"! :)))

До скоро си мислех, че ГЕРБ наистина печелят изборите. Но напоследък движейки се сред обществото, един не съм чул да каже добра дума за власт имащите. Това е показателно, че изборите се манипулират и купуват.И по този начин ГЕРБ ще бъдат вечно на власт. Като БКП. 45години!!

Но не на оригиналния доклад, а на варианта след "отстраняването на слабостите"! :)))

ГЕРБ е мутация на БКП, точно както и БСП. И за капак се управлява от същите кукловоди. А да споменавам ли, че вътре в ГЕРБ е пълно с кадри на БКП или техни отрочета ?? ... както и да е Ако искаш да си сигурен какво се случва, виж реалната бройка на хората гласували за ГЕРБ на всички поредни избори. Важно е да се знае също така, че част от тези 1,2-1,3 милиона реално на всеки избори се заместват с нарастващ цигански елемент!!! така че хем имаме намаляне на общата бройка, хем в нея все по-голям дял имат циганските гласове....

А къде са осъдените? Долни лъжци, мързеливци и крадци сте вие гербаджийте. Такъв геноцид народа ни не е преживявал при никое управление. Вижте статистиката - българинът е най-бедния, най-нещастния, най-несвободния, най-застрашения от рак и сърдечно-съдови заболявания и има най-кратката продължителност на живот от всички европейци. За демографската катастрофа, невиждана до сега дори сред застаряващите западноевропейски нации са отговорни пряко вице-премиера по тишината и оградата Далаверий Кейбългей и агента на ДС, недеполитизирания комунист, генерал, инженер Бойко (Будата) Борисов, който не яде суджук.

Този "умник"/мога да употребя и определението за умен на премиера.../се прави на ощипана булка,пък колко е "кунден" сам си знае.

Тоя трябва да увисне с главата надолу,долно човече!!

Достатъчно е всеки , който има компютър, да прочете разследването на безспорно талантливия журналист Григор Лилов за убийството в Нови Искър, за да потвърди отдавна доказаното- УПРАВЛЯВА НИ МАФИЯ. Нищо ново. ТЪРПИ НАРОДЕ!

,,..Горанов: отрицателните изводи от доклада за БАЦИС са отстранени...,,!!! мина през ,,цензурен фотошоп...,,!!!

Герб създават ПАРАВОЕННА/ПАРАПОЛИЦЕЙСКА организация под предлога Охрана на общинската инфраструктура! Знаем всъщностс какво ще се занимават тези момчета, особено по време на избори! Ще видите на кого ще бъдат издадени специалните нови лицензи Връх на наглостта е, че ние ще плащаме на башибозука! Общините ще са длъжни да сключат договорите! Узаконените по този начин банди на новия СИК даже ще имат полицейски функции респектиране, задържане и т.н. ЗАДАВА СЕ ТЕРОР!!!

маи ,,гърменето,, тогава ще ...започне...!!!

ха сега за лифта ---цена за 1 качване 70 лв - влизане само с годишни карти - и това било за народа . а каква е таксата за тази тайна фирма която ще придобие правото да строи. и знаете ли хватките на междинните станции ще има хотелчета

Видяхме как отстраниха едно цяло семейство слабости в Нови Искър.

Дръжте магарето и оня хасковеца ,че си облиза-----ха га з--е----ццца. Първо дребните ха сега..!!

Защо юнкер така широко е разперил ръце да защищава боко?Прости сме и не знаем ,но поне се досещаме. А вие продажници за пари и майка си ще продадете и той е като вас. Анатема ,дано горите в ада.

ПРОВЕРЕТЕ МАГАРЕТО ТАМ ИМА ГОЛЕМИ ЗОЛУМИ , основно, не бензина а лакарствата как изнася и какво и как внася .ТАМ Е ДАЛАВЕРАТА . ТОЗИ ИЗГЛЕЖДА ПРЕОПАКОВА И КАЛПАВОТОС ДОБАВКИ ОСТАВА ЗА НАС А ДРУГОТО ИЗНЯСЯ .има няколко места и сградички за тази дейност доста потайни , че даже и в соф .

Ха така! Отдавна сте се оправили с подострен молив.Нагло лъжете и се прикривате, а народа изнемогва, не живее, а само съществува и се губи заради вашата лакомия!

Да живее стъкмистиката. Между другото колко милиона ще заделим за Истанбулската порнография - хахахах

всичко е ОК.Тогава защо ние живеем от зле по зле?Защо?Защото се наливат едни пари в това умряло МВР,без никакви реформи през тези 30г.на преход,защото и там като в образованието,се наливат пари без никакви резултати.Стига!Вземете направете нещо за младите,стопихме се,не пенсионери от МВР и МО с пенсии максимални и продължават да "работят"нищо за заплати огромни.

Вместо да мислиш за външни одити, увеличи заплатите на служителите. Това е начинът да се пребориш със зловредните фактори. Нямаме нужда нито от агенти на короната, нито от одит. Имаме нужда от доверие, КОЛЕГА!!! Да застанеш зад нас. Като лидер. Не като шеф. Ако ме разбираш.

Ако има почвече приходи , то те са вероятно от по-високите акцизи на цигари и алкохол,такси и всевъзможни данъци.А повече приходи не значи по-малко корупция! А стига глупости, и децата знаят че сме номер 1 по корупция

Поне в две неща сме 1 , по бедност и корупция.

Айде познайте от първи път,кой може да влиза в тази система и да манипулира едни милиончета?Прост народ сме,а вече сме и без грам достойнство.Този,който манипулира системата за акциза на горивата,манипулира и тъпото стадо наречено българи.

Абе поне се засрами, ВИЖ РЕВИЗИИТЕ КОИТО СТЕ ИЗВЪРШИЛИ НА ФИРМИТЕ НА МАРЕШКИ - едни перачници на ДДС. Колко години прикривате престъпленията на МАГАРЕШКИ , който вместо в ЗАТВОРА вие вкарахте в ПАЛАМЕНТА! КАЖИ НЕЩО ЗА ТРЕЙДНЕТ БЪЛГАРИЯ ЕООД на Нина Василева Катченко и Веска Спасова МАРЕШКА? КАКВИ СА ГИ ВЪРШИЛИ ДВЕТЕ ТЪЩИ И ЗАЩО ТИ ГИ ПРЕКРИВАШ БЕ ГОРАНОВ. ЗАЩО НЕ СИ ГИ ДАЛ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗАЕДНО С ОСТАНАЛИТЕ ОТ ПАРТИЯ ВОЛЯ КОИТО ЧРЕЗ ФИРМИТЕ СИ УЧАСТВАТ В ТАЗИ ПРЕСТЪПНА СХЕМА?! ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ТИ И ШЕФА НА НАП СТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В ТОЗИ ГРАБЕЖ НА СРЕДСТВА ОТ БЮДЖЕТА!!! ЗАЩО НЕ СА ВИ АРЕСТУВАЛИ ЗАЕДНО С ТАЗИ ДДС ПИРАМИДА КАКВАТО СА ФИРМИТЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ПАРТИЯ "ВОЛЯ"?!!

- Все пак, какво бъдеще виждате вие за България? Никакво, не ме ли разбрахте, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели. - И, какво трябва да направим за да променим това? - Да направите ли, че вие сте неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, а никой няма да ви плати за да бъдете народ, още по-малко пък държава. Първо трябва да разберете, какво означават понятията чест и достойнство, идеал и саможертва. И да не ги бъркате с гордост и самочувствие, желание и безумие. - Да не би да намеквате за революция? - Говоря ви за ценности, за това, че трябва да се научите да различавате, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. И когато видите, че някой прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи, то да го изолирате от каквото и да е участие в управлението на държавата ви, ако се наложи дори с цената на неговия или вашия живот.

ТЕЗИ КОИТО МОЖЕХА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО СА В ЧУЖБИНА. На тази територия останах само недъгави старци, цигани и лъжливи политици. БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА! НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МОТИВИРА ВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИМИГРАНТИ ОБРАТНО В ТЯХНАТА РОДИНА. Тази родина за тях е МАЩЕХА и майка за роми и хора от ТРЕТИЯ ПОЛ. СЕГА ЩЕ ВНАСЯТ РАБОТНА РЪКА ОТ МОЛДОВА , УКРАЙНА И БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ. Кой ще остана тук бе ?? Нито един от "сирийските " бежанци не остана в България, а когато на един от тях му връчиха документите за обратна екстрадация от Германия в България ЯФГАНЕЦА СЕ САМОУБИ предпочитайки смъртта пред това да живее в това ЦАРСТВО НА БАНДИТИТЕ!

Най-малкото повече приходи не доказва по-малко измами и източване на бюджета.

Отличник си ни ти, Влади, отличник! Между другото направи ли к ти милиончето (поне), както са били всичките ти връстници-приятели, за да можеш да си гледаш семейството, че то само с една министерска държава не се издържа вече, онзи, зализаният едър бизнесмен дето си има и фитболен клуб що не вземе да ти намали наема на апартамента? Пеевски още ли се стиска и колко още кафета с него трябва да изпиеш пред Кристал или в хотела му докато спре да се стиска, за да настигнеш връстниците си? Нали знаеш - ако искаш от Катарзиса натисни образа му в охледалото - и му кажи да не ти се прави на дръж ми шапкста, поне пред тебе Хайде със здраве, до 5-тото милионче! И бързай, че сега му е времето, ден година храни, току виж утре съветниците на Лефа му наредят пак да хвърли оставката, и увисваш като простряно пране, ако не си пил достатъчно кафета с Берлин - много е важно да знаеш къде точно си пиеш кафето, и с кого - питай Цацата за ЦУМ на Гергов...

Трети ден слушам как проблем няма и как всички искат да покажат доклада....а доклад няма...

Ех, ако можехте да се самоотстраните - ама Вие не сте слабост, а сте тежест за развитието и просперитета на България...!!! Затова трябва не да Ви искаме оставката, а ТРЯБВА ДА ВИ ПОДКАРАМЕ С ГЬОСТЕРИЦИ КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ...!!! Дааа...!!!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

от швейцарска фирма е гаранция 100 % за устойчивост на системата от вмешателства - манипулиране.

Винаги съм мислел, че от Дянков няма как да намерят по-противна личност, но съм грешал!

Щом не се сещаш за др. гечев значи си по-тъп и от него.....само констатация

Какво искате от Гечев?! При кой друг министър сте били всички милионери?! Гербери неблагодарни...! Не знаете какво искате и само се заяждате.

И аз харесвам повече Гечев, Станишев, Добрев, Гергов. Умни, симпатяги, дават на народа. А този мракобес Горанов събрал 6 милиарда повече, ама ми е един такъв.. скапан!

Искаш да кажеш че е занижил приходите в бюджета нали?