Затоплянето води до размножаване на опасни бактерии

Глобалното повишение на температурите способства за размножаването на опасни бактерии от рода Vibrio, показва изследване на италиански микробиолози.

Обратно в новината

Коментари - Затоплянето води до размножаване на опасни бактерии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ползвайте кани с биогеохимични филтри за пречистване на водата вкл всякаква .за готвене и пиене/преварявайте след това Има развъдени опасни живи форми в открити водоисточници.терористи отравят другите с хлор токсични разтвори

Циклонът Албена нали носел много сняг и студ.По важното е,че Наса предупреждава , към Земята се приближава астероид с размери от разни оценки от 0,5 до 1,2 км.Скорост 34 км/сек.Астероид 2002АJ129 Класифицира се като потенциално опасен.Астероид във форма на череп.Неговата повърхност отразява само 6%от слънчевата светлина,което означава ,че е много тъмен.

съвременния човек е еволюирал и не бива да консумира сурови месни храни било то морски или не.

Господа, затопляне нито визира, нито активизира бактерии. Мож да ги активира, ако до сега са били слабо активни, т.е. донякъде са бездействали...

Може би, поради глобалното затопляне, Щатите ги тресна най-тежката зима от десетилетия. Хайде, разходете се сега в североизточните Щати и направете една анкета за глобалното затопляне. Най-много да си изкарате някой бой.

Вибрио? А, ще ги изхвърлям аз тези вибратори на щерките! И без това ми идва вповече да ми се мотаят из къщата...

Това са зетьовете бре брачед. как така ще ги изхвърляш?

И зъбите трябвало да се мият един час след хранене,но аз пак не спазвам това,мия ги веднага .Значи пак ще ми се развалят !

Веднага след хранене има много киселини в устата и те са омекотили калция на зъбите. Като натиснеш омекналия калций, и зъбите отиват в канала. Та затва разпрявят, че трябвало след час. Така разправят. Аз лично не съм го гледал с микроскоп дали е така.

Айде пак тръгнаха реклами по телевизията за 'неприятна миризма и парене в интимната област' ;))

Имаме проблеми с нагли вредни анти климатични оръжия контролирани от нашественици чрез произведени под техен обемн контрол холограмни оръжия.Много опасни са тези качени на сателити

Затоплянето - източник на всички беди на човечеството. Ето, сега има затопляне и какво става, всички виждате - руснаците не слушат американците, направо в очите им се смеят, корейците хвърлят бомби, оградата с Турция подровена, протести в САЩ против Тръмп, кинорежисьорите натискат младите киноартистки, абе изобщо дигайте цените, докато не се разпаднал този свят. Добре, че са Борисов и Меркел, дружно заедно да го държат и пазят от руснаците. И сега като приемем Истанбулската конвенция, "предвиждам такъв живот, че само си викам - дано, дано !" :) :)

Добре е написано.

А с ГРИПА. С ГРИПА какво стана ?

Несериозен излезе грипът тази година. Дойчевелето така се надяваше да плаши българите с него, пък то - стотина заболели и нито един умрял. Като няма умрял българин, каква радост е това !?

Стои си на топло, което плаща от хонорарите, а ние с гайдите какво, мръзнеум да спестим някоя стотинка за баничка и се увиваме в одеяла, даже у дома ходим с шапки. Та измръзването до какво води? А най-вече - откъде иде и кой е отговорен?

Решението е просто! Просто да не се плюскат сурови морски дарове!

Точно днес и точна тази седмица никак не върви някой да ме плаши със затопляне. Аз като си го туря на скаричката , сипя нещо отстрани, за да върви по- добре изпичането и никакви бактерии ни мож' ни уплашат! А като се зададе на хоризонта скара, на която са наредени 200 плешки, ребърца, кебапи, направо тия с глобалното затопляне да мрат! Само сипваме бири и гледаме напреед до изгрева!

Това си е направо извращение. Зимно време се пие ракия и червено вино.

Тъмна бира, разбира се! Bernard Cerni, например.

Яденето на сурово месо по принцип е вредно за хората. За това се термообработва. Тъпите хамериканци ядат полусурови телешките бифтеци и скоро ще изреват, че разни бактерии ги морят

И ние ядем суджук и пастърма , но те съзряват и имат много подправки. И не пием вода, когато има такива мезета.

Последно затоплянето щеше да доведе до разтапяне на ледовете на полюсите и охлаждане на водите световния океан. Сега - затопляне! Хайде уточнете се и тогава пишете!

малко повече за механизмите на глобалното затопляни и какви са последиците от него: жега и суша в някои райони и ледникова епоха в други. Така както коментираш без знания по темата, глупакът оставаш ти.

е нали уж е глобално затопляне т. е. навсякъде. Новата концепция тя от платени или от телевизионни учени е. От месец В САЩ имаше яко глобално затопляне. Бизнеса със затоплянето нещо не върви.