Заснеха извънземни в НЛО над Флорида (Видео)

На 12 януари 2018 година близо до град Орландо, Флорида очевидец е наблюдавал появата на НЛО.

Обратно в новината

Коментари - Заснеха извънземни в НЛО над Флорида (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как пък ги видя тия две лица на такова разстояние...

Откакто всеки носи телефон с камера в джоба, броя на срещите с НЛО рязко намаля :)

При тия нови технологии (а и вече минаха 80 години от първите НЛО) - нямате никакъв напредък нито в качеството на снимките, нито в графичното оформление на фалшификатите. Можехте да се постараете повече... Ама имате интерес да е замазано, за да не лъсне истината, нали.

Ако очичките на извънземните са били дръпнати, ще трябва да разочароваме уфолозите. Това не са извънземни, а ракетите на Ким на път към САЩ, управлявани от корейчета-камикадзе. Гледали са през илюминаторите за да намерят къде е Белият дом и да изпълнят безпогрешно повелята на Вожда.

Това са Руски шпионски спътници.

Са последно, Дира новинарски сайт ли е или онлайн версията на вестник Феномен?

А ти какво разбираш под новина?

sonibvc@gmail.com

Ами същото което повечето хора разбират под храна..тоест, не лайна!

Някой марсианец се е изфукал на гаджето си, че може да кара пиян около Земята, а ние тука на световен проблем ще го направи... Добре, че не е блъснал някой F-16, че и на нас щеше да ни опъне нервите с последствията...

Това е облакът образуван от преминаването на звуковата бариера от най-новия свръхсекретен руски разузнавателен самолет, а кафявото петно на земята е ефекта му в/у джендър служителите на американското ПВО.

Абе колко пъти съм казвал на тъщата да не ми кара чинията...Пак ми е откраднала ключовете и тръгнала по мол-ове.

Престанете!!!!!!!! Живеем в ерата на роботи, дронове и всякакви други летателни апарати, играчки и джаджи. Отделно колкото щеш кукли, карнавални костюми и видеоефекти! Не се ли усещате, че обиждате извънземните с такива грозни сапунерки и чинийки. Освен това те ако искаха да бъдат забелязани, щяха да се разхождат измежду нас или поне щяха да си вземат някой по-нов модел бракма, да не се излагат. А ако НЕ желаят да бъдат виждани - щяха да летят нощем "на изгасени фарове", а не пръскайки огнени ефекти.

Отнесе знаете,че не се разхождат? :-)

Ами така де, ако се разхождат, нека се возят и на самолети. За какво им е да се излагат с трета употреба таратайки от средата на миналия век??

Това е Синема Гугу ТриДи Арт инсталация представяща България като кенеф - дупка с две стъпки - това което ви се привижда като чиния с двама пилоти.

Контакт ако въобще или някога има с извънземни ,то ще е между техни роботи;изкуствен интелект или био ..... След този контакт истинските извънземни ако решат може да се покажат в реалният си вид, но трудна работа ,ако роботите са ни наклепали, че за нищо не ставаме.Следва ........

Това са наблюдатели от Галактическият съюз, доши да проверят как се прилага джендър конвенцията.

Поредната фалшификация! Сръчни фотографи си правят селфи за пари.

Хитлеристите нападат USA, пристигайки от тайната база на обратната страна на Луната. Вижда се че пилотите са вдигнали ръка в характерния поздрав.

нещо подобно, но се оказа че в местността често си играели с дронове разни лекета ...Напоследък пак зачестиха новините за извънземни, преди беше като победиха в Студената война за д ани забаламосват (за децата да кажа, че Студената война е най-свирепата загуба за България от 1300 години поне - милиони загубени народ, милиони с психо отклонения, демографска криза и т.н. почти нищо няма останало у нас), а сега кво ли кроят, то дали и има накъде вече, остава да издумкат и ракетите и да се приключва ... Но наистина последните година, две, три пак се започна както в 1990та и натам

От къде знаете че това е лицето на извънземния, може да си е показал голия задник на земляните.

Още си под впечатление от филма "Удар със стик".

на тия нали им разрешиха легално тревата,кво има да коментираме

Явно и фотоапаратът се е напушил до козирката, та CMOS-сензорите му халюцинират...

Е, няма толкова ракия вкъщи, че да видя лица. Поне опитах...

Искаш да кажеш, че с достатъчно количество и кръвните им групи ще определиш? Феноменално!

Нескопосан монтаж.

Стига изопачаване на истината! Ясно се вижда, че не са само двама. Четирима играят белот на маса. Има и едно отдолу, но не мога да му определя пола

Какво богато въображение трябва да имаш, та да видиш описаните неща?

краварите пак с тъпотията си..

Кат бях на шише ракия и аз ги видях:))Искам като трезвен да ги видя!

Трезвен - не! Няма да можете да комуникирате телепатично!

Това е летящата чиния от Бузлуджа, а от нея махат Бай Тошо и Добри Джуров.

Или във Флорида, или в редакцията са пили некачествен алкохол!!! Утре нищо чудно да "пуснат" снимки на дядо Коледа!!!

Пътували са десетки или стотици години, на борда са се раждали нови поколения, старите са измирали - това само за да стигнат до Земята и да си играят на криеница с нас. Ще се покажат още на един-двама и хайде на обратно че път ги чака.

"Не знаем какво е, но знаем, че са инзвънземни!"

На тоя жена му го е замеряла с чинии и той сега я обвинява,че е извънземно...

Още някоя глупост да им се привижда, че и да я заснемат? Някой само си е изпуснал сапуна във ваната и те вече го правят на новина.

От кога говоря на Вожда да не се вози през деня на правителствената чиния за да не издадем плановете за покоряване на марс и луната на чуджите агенти а той неще и да чуе. Качва се , вози се и ми вика: Ако се возя през ноща кой ще ме види бре :) Тъ такъв е нашият вожд комик

Къде видяхте лица тук?!?!? Това повече прилича на леген,от колкото на чиния... Нищо чудно вятъра да е вдигнал някой съд от някъде и да го е носил из въздуха и веднага летящи чинии,кораби,извънземни и какви ли не измишльотини почват да се сипят...

Все ни подминават, а аз бях нарязал мезенце, туршийка, бъклица с ракийца, а те калпазаните взели че вместо у нас да дойдат както се бяхме разбрали, отишли при накаква Флорида. Ни я знам, ни я познавам, ама да я бяха взели и нея, няма да я върна, я. Кагато аз каня гости жена ми няма думата.

и де ги тия дето махат от джама? и тая учукана чиния, нема ли каско?

Ти пък -каско!Тя винетка няма на джама , ти за каско питаш.

Сигурно са си монтирали сами газовата уредба.

Вие сериозно ли пускате такива шитни като водещи новини? Вчера беше Йети, днес извънземни...

Утре - Бойко Борисов в библиотека :О

Е стига, и въображението си има граници :))

Единият пилот е Чубака от канадската новина за изхождащият се Йети. Другият най-вероятно е Хан Соло.

Кога стана петък, ей...как си минават седмиците