Откриха следи от гиганти в Боливия

Древна раса гиганти-хуманоиди е обитавала преди стотици хиляди години Южна Америка.

Обратно в новината

Коментари - Откриха следи от гиганти в Боливия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изчезването на великаните съвпада (странно) с раждането на Чък Норис.

Първите македонци.

Абе, мислех че Дира има претенцийте да е новинарски сайт а не придатък на вестник Феномен. Извъднеж започнаха да копират глупости от ютюб за Йети, НЛО а сега и великани.

...вижда се някакъв отпечатък, който въобще не прилича на ходило. Фалшиви новини...

Отдавна са открити в Перу и Еквадор. Но някои заблудени хора още вярват в скалъпената Дарвинова еволюция, която е развенчана от светила на биологичната наука. Гиганти от по 4 метра, чиито черепи и скелети са откопани и изложени в музеи в Перу, Еквадор и на други места. За които ционистките "научни" пасквилчета и "учебници" не споменават и дума. Даже се стараят да прикрият. Това са гигантите, синовете на звездните деца (извънземните), падналите Божи ангели, които са описани в Битие и Енох. Голиат е бил такъв. Изгледайте някой от документалните филми на Trey Smith и ще ви се изяснят много мистерии.

Не е задължително човек да разбира английски - само видеоматериала с черепите им е достатъчен. Който не вярва да изгледа: Nephilim: TRUE STORY of Satan, Fallen Angels, Giants, Aliens, Hybrids, Elongated Skulls & Nephilim

Дърт съм вече да гледам фантастика.

време е да престана да влизам в тоя сайт.

А разлика между кости и стъпка правите ли? В Старозагорските минерални бани има камък - Богородична стъпка. Свято място още от времето на неолита - сега православно. Мислите ли, че Богородица е претърчала от Турция до Стара Загора, само и само да си отпечата ходилото в скалата? Аман от псевдоучени и търсачи на сензации!

св Богородица е проповадвала точно на Балканите , и тя е била апостол като останалите апостоли, пратени от Исус да разнесат словото из 4те краища на света

Вярно е! Друг исторически факт е, че Богородица, а и самия Исус са говорели (респективно проповядвали) на църковнославянски (близък до съвременния руски), а освен това са се хранели основно с кисело мляко от Родопите и риба от река Искър. Тази съвкупност от обстоятелства са част от причините за разпъването на кръста.

Чий гняв са били събудили? На бога на слънцето, на бога на земята или на бога на царевицата?

...