Издирваният е бивш шампион, осъден за убийство

51-годишният Румен Запрянов, който бе обявен за издирване, е бивш европейски шампион по класическа борба. Той е осъден, като подбудител на убийство в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Издирваният е бивш шампион, осъден за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой каза, че Росен Ангелов в Дружба е живял на 50 метра от районното. Полицаите да излязат от РПУ-тата и да претършуват всичко в радиус от 100 метра.

В България трябва ДА СЕ РАЗРЕШИ на чатни лица и фирми да ИЗДИРВАТ и ЗАЛАВЯТ СРЕЩУ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ осъдени и укрили се престъпници! ЛОВЦИ НА ГЛАВИ! Само тогава много от стотиците укриващи се престъпници биха били заловени

какво стана със слави нали щеше да сменя системата, ... мнение: не можеш промени нещата разчитайки на овце, защото овцете си гледат тревата и пасат, а вълците гледат овцете и им решават съдбата. Не може да излезеш с овце срещу вълци!

Професионалният спорт ражда само престъпници. Прости и ограничени хора, свикнали всички да ги хвалят и да получават много пари, за да се забавляват с разни игри, като отпаднат от класацията на 35 години какво да правят, за да задържат статуса си, освен да станат престъпници. И стават. Почти всички в една или друга степен, с изключение на малкото набутали се като треньори и деятели и най-тъпите и мързеливи, които и за престъпници не стават. Професионалният спорт трябва да бъде забранен със закон. Който иска да спортува си плаща на час за съоръженията и няма право да получава пари за спорт. Като във фитнеса. Точка!

раво момче, точно така е, какви са тези държавни пари за спорт, какво е това издевателство над и без това, изнемощялата държава.

Браво, медиите свършиха важната работа, раздухха, разпърдяха се около Росен Ангелов, навсякъде писаха че е осъден а не изтърпява присъда и така стана ясно на овцете, че има начин да си на свобода макар о съден на затвор. Това е пародия на законност. Да оставим възмущението, друго е по-важно, че медиите се развикаха че царят е е с магарешки уши, и наистина сега се оказва че имало 500 избягали, което никога нямаше да знам, поне аз, до този момент. Евалла, добре че са те, та да има малко ред в разбойническото ежедневие на тази страна! Тази наша любима страна-колкото човешка длан!

Време е когато осъден престъпник не е влязъл в затвора и от произнасяне на присъдата му до фактическото му привеждане на топло извърши друго престъпление, то да бъдат осъдени и виновните чиновници.

100% e така. И бих добавил, тяхната да 2Х пове4е

Мисля че може да се приеме закон за умишлено укриване и възпрепиятстване на правосъдието често използвано в англосаксонското право като присъдите могат да са тежки-10-20 години затвор.със сигурност майки,бащи,съпруги, любовници и други близки знаят къде са и естествено си мълчат.когато се криминилизира ще могат да ходят по затвори и ще се замислят дали да крият.при това положение ще се разрешава използване на срс и съответно по лесно откриване.също може да се мисли за ловци на глави срещу заплащане.мисля че е оправдано при залавяне на убийци,мутри други подобни.

Ами по какво да е шампион с такава физиономия? По шах-мат? Хиляда пъти съм го казал и още пет пъти по толкова ще го казвам... Аман от профи спортисти и шампиони, които "прославят" България, при положение, че масово младите момчета са с наднормено тегло и нямат и два грама двигателна култура, а и желание за спорт. Шампион ......Урод.

От спортните зали са произлезли, нашият "политически и бизнес елит" !!

Затова спортните училища и академии не се оплакват за непопълнени бройки, евалла, е тва е сега хубава работа, .... здраво тяло, здрав дух, яки пари и постове, всичко е точно, е тва е! България-Гордостта на европа!

Това нещо изчезването мисля че и Дейвид Копърфийлд не го може.

По времето на ЛОШИЯ социализъм следствен излизаше от ареста САМО СЛЕД ИЗТЪРПЯВАНЕ на наложеното наказание. Хубаво е днес да се живее в България, особено за престъпниците!

От 2010 г. 7 000 (СЕДЕМ ХИЛЯДИ) бандюги се "ИЗДИРВАТ" от родната полиция! И този ще го хванат за "шлифера"

Ловци на глави биха могли да се справят чудесно с откриването на подобни екземпляри!

има ли пари за награда, а? От кое перо държавни средства ще се отделят ?

Ако, има някакви поне заченки на справедливост в блюстителите на "правосъдието", ако цацаров не ни мотае със ала бала,би трябвало този който го е освободил от ареста да влезе на негово място,да се разследва и осъди за осуетяване на наказателното производство.Поне така пише в НК.

Ха на бас , че тоя ще е следващият самоубит !

Той и Бойко е извършил маса ти убийства, ама не се крие, а управлява и се целува с всички урудливци в Европа

а такаааа, а така! а сега да видим кой ще отиде в затвора и то без да си отива в къщи, а от съдебната зала и направо там. Да видим после как ще казваш че бойко бил убиец, че бойко се целувал, че бойко управлявал, ай дейба вашта мама матриал безполезен, дейба, не мое се опрай човек с вас вече три мандата, не може !

А споко, в удобен на властта момент ще се самоубие и готово...

А колко ли са с изтекла давност???

заподозрян в убийството да не би се е разхождал свободно, а не е лежал в следствен арест???

Как така изчезва?

Виждате ли последните 28 години - всички са свързани със спорта. Там се създават групировките ,там се преразпределят територии и икономика. Това е гнездото откъдето са днешните управляващи .Прекалено очебийно

Дебелия е пуснат от Дебелия.

Сега ще се афишира работа -от хиляди издирвани ще хванат трима да покажат дейност. Другите ще оставят като оня с блудството да прикриват с тях действия в бъдеще

И как точно заподозрян за убийство е "изчезнал", преди да си чуе присъдата?? Да не би да е бил с няква жестока мярка тип "подписка за неотклонение"?

абе 20 години затвор за подбуда. Не знам - вижда ми се странно. А оня шефа на наркоразпространителите в Югозапада с присъда и в Гърция защо го пускат с 6 години по-рано?

В щатите тази функция е пусната на частни лица - ловци на глави и им се заплаща добре при доставката на беглеца... И тук това ще работи добре...

Ама ще е проблем - престъпниците ще идат в затвора и кой ще "помага", когато се наложи?

от "успехите" дето ни завеща социалистическия спорт у нас

Сега снимките на тези 500 човека, които не са ги търсили от години ли ще публикуват?

В такива медии като "Дир БГ" може да има специално мясно, на което да се разпространяват снимките и имената на издирваните. Вероятно е и да бъдат разкрити. Хората ще помогнат на държавата, важното е да се поиска адекматна помощ и да се реагира на анонимни сигнали.

Да бе. Хората щели да помогнат. Нали утре всеки такъв помогнал ще бъде обявен за доносник.

Да, при това многократно ! Ежедневно !

Медиите да разпространят градовете и имената на издирваните, така може и още схеми да се установят. Хората ще се разприказват. Дайте им трибуна и ще научите много истини.

Този ще бъде самоубит,както направиха със Горският.Щом му побликуваха и снимктата,пишете го покойник.

Сега ще се афишира работа -от хиляди издирвани ще хванат трима да покажат дейност. Другите ще оставят като оня с блудството да прикриват с тях действия в бъдеще

Тоя не е ли един от касиерите в ЛИДЛ!!!

кой ЛИДЪЛ